Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (127)
Raspunsuri - Pagina 7
MissJJ spune:
Kimmy am trecut deja pe formula exclusiv deja nu mai e laptic destul adik am tot muls si etc da nu ii ajunge papa mult si na i-am dat cat am putut am avut o perioada f buna cand curgea mult si umpleam biberoanele dar nu a durat mult.
Didi da 180 cam de doua ori pe zi le rade de nu mai ramane nimic in in rest sunt aproape goale mai raman 10-20 de ml, cam asa.
Kimmy cand papa 120 se trezea la 5 cam asa acuma cu 180 o tine pana la 7 dim. Eu am facut asa programul 7-11-15-19-23 si e super 4 ore intre orele nu sunt nici prea devreme nici prea tarziu asa am avut si la Ari si a functionat de minune programul asta. Baitza face pe la 6 si ceva si la 7 primeste papa ca ne convine ca Ari la 7 face nani deci le facem baie la amandoua si apoi Flo o pune pe Ari la somn si eu ii dau lapticul lui Ami si apoi pe ea o luam jos cu noi in sufragerie si la 10-11 urcam sus la nani cu totii.
Fug ca s-a trezit e 10:21 acusi trebuie sa papam. De dim de la 7 doarme i-0am dat lapticul am ragait-o si mi-a adormit in brate si am pus-o in patutz in camera si a dormit pana acuma, mi-am putut si eu termina treburile pe jos pe aici.
Mami de printese
Ari si
Ami
dana81 spune:
Neatza!!!
Eu nu reusesc sa mulg mai mult de 40 ml pe zi plus ce mai suge ea direct de la san, dar asa putin ii dau macar o data pe zi la bibe rest...sa traiasca nanul..
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Caprioara spune:
Carmenela, mamico, fruntea sus, ca nu e ceva grav la fata. Se corecteaza cu o mica interventie de chirurgie plastica si o sa fie fata ta o frumoasa, ai sa vezi
.
Mona, te rog fugi la doctor. Daca nu pentru tine, pentru copii fa-o.
Anna, merci de info despre carusel
.
Anaxena, zici e maraita Maria? Pai daca tu esti agitata, normal sa fie si ea... Macar merge bine noul proiect? Mai pui ceva poze cu voi?
Si noi avem pufulet pe urechi
.
Fetele, am o intrebare referitoare la vaccinul din manuta facut in maternitate, ca nu mai tin minte de la Matei. S-a facut rosie zona si are asa ca o punguta(vezicula) de puroi (e galbena) in varf. E normal? La voi cum e?
Vad ca tot mai multe fete raportati ca renuntati la san
, sau dati combinat san cu formula. Asa ca va intreb, mai sunteti care alaptati exclusiv la san? Eu pana acum am reusit exclusiv, insa ma apuca groaza cand in fiecare zi citesc, ca o mamica a trecut pe formula. Ma tot intreb care e cauza, de ce??? Ca doar ar trebui sa avem laptic macar 6 luni... Ma incurajeaza gandul ca la Matei am avut (s-a intarcat singur la 1 an), dar totusi stiu ca daca ai avut la o sarcina nu inseamna ca vei avea si la urmatoarea. Si vad ca acum am mai putin ca atunci, cand puteam hrani si trei copii - efectiv tasnea fantana din sanul liber cand baiatul sugea din celalalt; acum doar cateodata mai picura celalalt san. Deci, de ce se ramane fara lapte?
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
SunSmile spune:
Buna si de la mine,
Am profitat de vremea faina de dimineata si ne-am plimbat mai mult, apoi am mai facut una alta prin casa si uite ca e pranzul deja.
Ma gandeam astazi ca mai sunt 10 zile din odiseea noastra si apoi ne mutam la scutece. A trecut timpul incredibil de repede...
Biri frumos ati luat in greutate, bravo. Noi am luat 900/luna si dna dr e foarte multumita, avand in vedere ca am avut de recuperat din toate punctele de vedere, multele zile de stat sedata, intubata, ventilata & so on...De plecat in tenerife vroiam. Platisem tot, vorbisem cu cei de la resort si ne dadeau patut si sterilizator dar asta e. De la anu' insa, o bagam in circuitul familiei, cu 3-4 concedii/an. Multumim de aprecieri!
Nati pai si noi tot cam 1 an ar trebui. Dar dupa 6 luni nu mai e riscul de acum. Insa oricum nu plecam mai devreme de 7-8-9 luni. Aia cu racelile si pe mine ma sacaie, mai ales ca am fost avertizati ca le va face mai nasol decat ceilalti copii. Sau, in fine, e predispusa din cauza ventilarii. Banuiesc ca si la voi cam la fel. Ehh, sa fie ei sanatosi si fericiti, ca trecem peste orice!
Danuta plangi puiule daca asta simti. Eu am plans foarte mult in spital, mult prea mult. Apoi cred ca m-a intarit Dumnezeu si m-am ocupat cu zambetul pe buze de puiul meu. Si cu o tarie de nu m-as fi crezut in stare. Ca am gandurile mele si intrebarile care ma bantuie si muuulte frici vis-a-vis de efectele "acelor zile" asupra dezvoltarii ei ulterioare, e just. Dar le tin acolo in sufletul si mintea mea si incerc sa nu le las sa-mi afecteze viata. Daca puiutul asta al nostru a luptat atat sa ramana cu noi, inseamna ca eu nu am dreptul sa fiu slaba nici macar o zi, in ceea ce o priveste. Mai cad psihic doar cand aud grozavii, precum cea traita de Cami. Dar ma scutur si cand sunt langa iubita mea, am zambetul pe buze si inima calma. Ea nu merita altceva. Ea merita sa aiba 2 parinti buni...si ea ne face sa vrem sa fim mai buni. Ne-a dat un sens, ne-a aratat calea si ne-a adus lumina si speranta in viata! N-am cum s-o dezamagesc. Nu pot s-o dezamagesc. Asa ca mie din cauza asta mi-au fugit lacrimile si supararile...pt ca ea nu trebuie sa mai vada asa ceva.
Madutzuleeee ce fomista e nepoata-mea asta mica. Noi mai mult de 150 nu servim.
Kim si noi avem aventuri de 260, dar le folosesc pt ceiut (pe care nu-l vrea, da' nah). Insa momentan cel mai bine ne impacam cu nuk-urile de 150, cele first choice cu tetine ce imita sanul. Nu-ti face inima rea pt laptic. Ai facut TOT ce s-a putut pt puiul tau.
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
diarux spune:
dupa lupte seculare cu colicii, am reusit sa punsi poezica pentru sor'mia! poate se mai inveseleaste. va pupa pe tpate si va multumeste pentru incurajari.
CARMENELA-i sora mea!
Cum de ne-am gasit asa???
Si cu nume si cu toane,
cu depresii si sindroame.
Caini are, pisici, o mie.
Arca lui Noe invie.
Cu sexu' s-a tot stresat,
Tot nimic n-a capatat.
Pe net mult am discutat,
telefoane ne-am tot dat.
Ba mi-a povestit cu calu'
cum a fugarit-o dealu',
ba cu doctorul minune
care se tinea de glume...
Si karate a facut.
Pentru ea, doi s-au batut.
Aaa...si vitregul ei "fiu"
se crezuse la raliu.
Cu masina a intrat
in garaj. L-a sfaramat!
Taica'su cand l-a certat
lumea s-a cutremurat:
"Nu e bine mai, copile!"
"Stiu, am sa cotesc mai bine!"
Drept urmare- pedepsit:
o ora nu i-a vorbit.
CARMENELA nu zicea
mai nimic. Doar inghitea
fiecare cuvintel
ales pentru "baietel".
Cu mamici a tot vorbit,
cate spun, s-a tot crucit!
Una chiar s-a enervat:
"Las' ca vezi tu"- a replicat!
Eeei, s-acuma e mamica!
Gagalicea ei cea mica
are doar o problemioara
Dar, pe bune, se repara!!!
Deci, tu nu mai fii stresata,
pupaceste-o bine toata
si cand vremea o sa vina,
buzita o sa-si revina!
CARA dulce sa-ti traiasca,
mereu sa te veseleasca!
Si-un pupic doar de la mine
ca sa te simti si mai bine!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
SunSmile spune:
Pufulet si noi avem. Mi s-a spus ca se duce.
Vaccinul asa trebuie sa arate, Capri. Am inteles ca si 3 luni poate sa "lucreze" acolo. Asta inseamna ca e bine.
Cu lapticul nu stiu sa-ti raspund. La mine stiu de ce s-a dus (nu tot, slava cerului) dar la celelalte mamici habar n-am. O fi alimentatia, poluarea...habar n-am.
Ruxi foarte faina poezica! Pupam si noi Carmenela suparici!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
diarux spune:
BIRIms. 
CAPRI mie asa mi-a zis tanti de kla spital cand i-a facut vaccinul. ca se va face exact cum ai zis tu. si a mai zis sa il las asa, ca trece el. sa nu ii pun absolut nimic. Al meu nu a facut inca. dar daca tu abia acum intrebi, inseamna ca abia mai tarziu se va vedea si la noi.
Cand va aud cu lapticul ce mult le dati ..ma sperii!! eu ii dau numai la san si il las pe el sa traga cat vrea pana adarme,. dar nu mi se para camananca prea mult. de muls nu ma mulg deloc. am incercat o data si mai mult de 30 nu am scos. acuma am gandesc oare nu se satura???? dar dupa aia doarme relativ bine. adik cam la 2 ore jumate 3 se trezeste iar si papam.
acum avem colici la greu. ne facem covrig...nu plangem prea tare, dar nici de dormit nu prea dormi. daca m-ar lasa mama numai cu tzatza in gura...tare ar mai fi bine...ce daca adorm cu ea???
si nici KK nu mai facem la fiecare alaptare cum faceam panaa cum...si ne scremem rau de tot da nu vrea sa iasa. dimineata s-a trezit la 9 si am papat, apoi am plans pana pe la 12 cu pauzele de rigoare. abia am adormit nitel.da tot ne zvarcolim.of of of...ce greu e sa-l vezi suferind...Si sughitam la greu...ca atunci ccand eram la mami in burtica d eo trezeam la 5 jumate dimineata cu hac-hac.
Ii fac baita...pe bbucati ca nu ne-a cazut afurisitul de buric...Facem cate un scandal...monstru. aaa si nu reusesc sa il schimb inainte si aspoi sa pape. la noi e pe dos...ca nu poate face KK decat in brate la mami in timp ce suge.
azi avem 10 zile si o sa iesim diseara in fata blocului putin. Carutul nu e prea drept, adik nu e landou..si ma gandesc acum daca e bine...
si la cate inca ma mai gandesc...of...
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
diarux spune:
SUN 
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
Caprioara spune:
Sunule,
. La tine e clar, stiu prea bine... Dar la restul??? O fi cum zici, si de la poluare, alimentatie plina de chimicale. Dar daca sunt si cauze care tin de noi, tare util ar fi sa le stim, ca sa facem tot ce se poate sa le evitam... De exemplu, am auzit ca si mulsul ar fi o cauza, dar pe de alta parte doctorii iti recomanda mulsul de multe ori. Oare e adevarat sau e "folclor"?
Ruxandra, faina poezia pentru sor-ta
.
Mina,
, multumim de vesti.
Mada, ce bine ca doarme fata toata noaptea. Sunt verde de invidie
.
Fetele, m-am cantarit azi. Am 58 de kg. Mai am 2 kg sa ajung la greutatea de "dinainte", si ceva mai multe (4) ca sa fiu eu multumita
. Dar carnea nu arata bine, cam "atarna"
, asa ca se impune un picutz de sport pentru intarirea musculaturii.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Caprioara spune:
A, si am uitat sa va povestesc cu "reactia" mea la firele de la epiziotomie. Stiti ca v-am spus ca ma tot supara ceva pe acolo, si supura (parca a mai scris cineva ieri de asta?). Ei bine, alaltaieri am stors un pic locul ala si a iesit un bob de mazare de puroi, apoi sange si ca bonus ce sa vezi: a iesit un fir. Am continuat, si au mai iesit niste noduri. Am pus compresa cu rivanol si ieri am mai scos inca un fir si niste noduri. Sper ca asta a fost tot si acum sa se vindece. O fi vreo legatura intre faptul ca iau antibiotic pentru mastita si faptul ca firele astea s-au hotarat sa iasa acum?
E nasol ca am doctorul in conced pana in septembrie, si e plecat din tara, asa ca nici nu am cum sa merg sa vada daca mai e ceva pe acolo... Toata operatia am facut-o uitandu-ma cu o oglinda "acolo", ocazie cu care am remarcat ca "dansa" sta cam cascata, si nu era asa inainte. Oare sa o fi cusut-o nea doctoru aiurea sau o sa-si revina mai incolo? Ca sta asa de vad inauntru o portiune, ca si cum trage pielea spre "dos" si o tine "deschisa". Ma gandesc daca o fi inceput cusatura prea dinapoi si cand a ajuns la "intrare" nu i-a mai ajuns pielea si trage inapoi ,asa
? Ma intelegeti ce vreau sa spun???
Sunt nebuna, nuuuu?
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)