Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Gata am schimbat/hranit/ragait printesa mica am reusit sa intind si niste rufe si sa imi pun si eu sa pap ceva. iau o pauza de vreo 15 minute ca urmeaza tura doi pus Ari la somn.
Caprioara da asa trebuie sa fie adik asa se face cu puroi in vf cum ar veni da nu tre sa il dai cu nimic si nici sa il spargi sau ceva la noi deja s-a spart singurel si acuma se usuca.
Laura da e fomista rau ca si sora-sa de fel cand era mica si ea papa tot asa acuma mai greu cu papa la Ari a in rest su grasunele si ok amandoua.
Caprioara nu trebe mama. Anyway si eu is verde de invidie cand aud ca alti copii papa frumos si bine papa gatita si a mea abia se uita la ea. O sa doarma si Ilinca. Nu stiu eu acuma nu ca ma laud sau ceva da am avut un noroc cu ambele fete cu dormitul noaptea primele doua sapt au fost mai grele dar apoi nu am mai avut pb dovada ca si Ari si acuma doarme de la 7 seara pana dim.
Da tre sa va dau de baut azi , cu alcool fara dupa gusturi, ca un anumit personaj din familie implineste "venerabila" varsta de 2 anisori.
Acusi dupa ce o pun la somn va pun niste poze faine facute astazi cu cele doua printese.

Mami de printese Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Pup fetele mele dragi
Inainte sa ma apuc de calcat am profitat sa scriu si eu cateva randuri.Peste o luna avem si noi botezul si cum avem 2 nasici nu prea stiu ce cadou sa le luam.M-am gandit sa le cumpar cate o icoana de argint dar ma gandesc daca vor fi incantate.
Mada ce bine ca ati gasit rochita pt botezul Amirei,abia astept sa vad poze.Ce papacioasa fetita ai.
Caprioara nu te speria ca este normal ca vaccinul sa se umfle,sa se inroseasca,asa mi-a miz mie dr.
SUN esti atat de harnica,nu stiu de unde ai atata energie.Eu am momente in care clachez,noroc ca o am pe mama care mai ma ajuta ca altfel as innebuni.
V-am pupat si incerc sa mai scriu

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Capri, eu alaptez exclusiv. Eu stiu ca 2 cauze majore ale pierderii laptelui sunt stresul si oboseala. Si mai cred (parerea mea, sa nu se supere nimeni) ca devina este si introducerea formulii "ca ni se pare " ca nu mai e lapte. Aici iti zice sa bagi formula numai daca vezi ca bebele isi "pierde" obrajii, ca atunci inseamna ca nu mai ai lapte de ajuns. Eu nu cred ca mulsul in sine strica, cred ca strica deoarece mamaicile nu reusesc sa scoata mare lucru cu pompita si atunci cred ca nu mai au lapte si baga formula. Eu nici macar nu am pompa. O sa-mi iau una pentru ca vreau sa-mi schimb jobul (si deci asa sa stau acasa mai mult cu Maya) si sa aiba ce sa-i dea sa manance cine va sta cu ea cand eu merg la interviuri...

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Mada LA MULTI ANI PT MICUTA SI SCUMPA ARI! SA FIE SANATOASA!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Caprioara

Sunule, . La tine e clar, stiu prea bine... Dar la restul??? O fi cum zici, si de la poluare, alimentatie plina de chimicale. Dar daca sunt si cauze care tin de noi, tare util ar fi sa le stim, ca sa facem tot ce se poate sa le evitam... De exemplu, am auzit ca si mulsul ar fi o cauza, dar pe de alta parte doctorii iti recomanda mulsul de multe ori. Oare e adevarat sau e "folclor"?

Hai ca ma bag iar in vorba la voi.
Parerea mea e ca e doar stresul si oboseala de vina. Laptele se pierde din prea multe griji, ganduri ca nu faci bine, oboseala ca plange copilul sau ca nu doarme cat ai avea tu nevoie.
A, si mai e si lipsa de "tehnica" ca sa zic asa. Adica sa sari direct la biberon fara sa pui copilul la san.
Eu am pierdut laptele la Tudor intre 9 si 10 luni treptat, din cauza ca m-am stresat pe 2 teme: 1. bronsiolita facuta de copil cand ni s-a recomandat spitalizare (am trecut cu bine) si 2. teama ca s-ar putea sa fi ramas insarcinata inainte de 1 an cum era recomandarea medicului, dupa cezariana. Bine, nu era nici de neglijat faptul ca, la recomandarea (proasta, zic eu acum) pediatrei cu fiecare masa solida introdusa sa nu-i mai dau lapte si ajunsesem sa mai alaptez doar dimineata si seara.

Nu-ti face griji, daca ai reusit la inceput cand e mai greu, nu vei pierde laptele asa usor.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200519+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

Carmenela, felicitari pt fetitza! si nu fi suparata pt buzita ca se rezolva!

Am noutaaaaati! Mi s-a rupt apa azi dimineatza la 4. Fuga la spital, monitorizare, ecografie, bb ok, contractii ioc. Asa ca ne-au trimis acasa sa asteptam contractiile. Tre sa fiu atenta la culoarea apei, la temperatura mea si la miscarile lui bb. Dupa parerea lor tre sa nasc in 48 de ore de la ruperea membranelor ... am streptococu, sau cel putin il aveam acum 4 ani ca acum nu mi-a facut nimeni nici o analiza. Nici cu dilatatia nu stiu cum stau ca nu m-au controlat. Daca nu se intampla nimic pana maine dimineatza ma induc ... daca se intampla tre sa merg la spital cand contractiile sunt la 5 min - si nu uitati ca e VBAC. Pana acum toata lumea cu care am vorbit (adica soacra mea si o prietena care a nascut in Be) s-a oripilat de sistemul olandez! Doamne-ajuta sa nasc cu bine!

Monica 40+ si Eduard (05.04.04)

Mergi la inceput

Caprioara nu esti nebuna si la mine e mai cascata oricum dupa ce a trecut prin doua nasteri estetic si frumos nu mai are cum sa arate. Chiar zilele astea am vazut un documentar despre operatiile estetice acolo jos ca a innebunit lumea ca nu le place cum arata dumneaei si simt nevoia sa se supuna la diverse operatii de estetica.
Nu zic o fata de 21 de ani!!!! fara copii sau mai stiu eu ce avea labiile mai mari oleaca deci putin mai multa piele, da am vazut-o si eu pe a ei ca na o filmau astia si pot sa zic ca arata super simetrica si roz si frumoasa ca deh e tanara, si i-a trebuit sa se opereze ca cica nu suporta sa le stie asa si nu va zic ca operati a durat nici 10 minute cu anestezie locala si apoi trei luni a durat sa se vindece. Si dupa plangea in pumni ca vai da ce doare ei sa o vad dupa ce naste daca ii mai trebuie taieturi in zona aia, ca vai vezi doamne o merge cu ea in vazul lumii si tre sa fie estetica. A innebunit lumea serios. Nici a mea nu mai arata simetric estetica si roz cxa la bebelusi ca na vb aia a trecut prin doua nasteri da nu m-oi duce acuma sa ma taie acolo de buna voie ca parca nu e destul de simetrica.
Oricum mi-a placut ce a facut un sculptor a facut mulaje la vreo 100 sau ceva de femei adik exact zona aia si a facut un perete cu mulajele alea tocmai ca sa arate ca fiecare e altfel si fiecare e frumoasa prin felul ei. Si nu zic ca acuma sunt organizatii care sa le convinga sa o accepte asa cum e ea sa nu se duca under the knife.

Mergi la inceput

Tecky multumim mult.
Monica tinem pumnii si bagam majoerete:
Merg sa pun fata la somn revin cu pozele acusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Bun gasit si de la noi!

Ruxi, super tare poezica pentru Carmenela. Pup-o apasat din partea noastra si zi-i c-o asteptam cu mare drag

Caprioara eu inca alaptez exclusiv Mai am 2 saptamani si depasesc orice record de alaptare exclusiva din familia mea Mama l-a alaptat pe frate-meu exclusiv 6 saptamani, pe mine deloc (din aceleasi motive ca si Sun), cumnata mea a alaptat primul copil pina la 6 saptamani si pe al doilea pana la 2 luni.

E adevarat ca ma si straduiesc, iau elevit, galafor, sorb cele 3 cani regulamentare de ceai Fares in fiecare zi si vad ca deocamdata merge. Eu eram pregatita pentru un mare fiasco cu alaptatul, poate mai tineti minte ca boceam prin luna a treia cum ca citisem pe net ca doamnele spintecate ca mine esueaza la alaptat in proportie de 95%, de-aia acum sunt chiar uimita ca inca duc. Nici Garga nu e super fomista, pentru mine 180 ml la o masa e SF, pisoiul meu soarbe cu oftaturi maxim 110 ml, si aia cu o pauza de vreun sfert de ora sa se aseze . Atata vreme insa cat merge cu greutatea cam cum scrie la ceaslov (aka Capraru) nu-mi bat capu'.

Nici nu vreau sa fie pufoasa pentru ca am citit ca acum, in primele 6 luni, se dezvolta celulele adipoase cu care ramanem toata viata iar bebelusii grasi sunt mai predispusi la obezitate. Si daca pot sa feresc copilul de chinul prin care am trecut eu ani de zile... fac orice...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Mada sunt de'acord cu tine..chiar a innebunit lumea...o asemenea operatie mi-i se pare o prostie..mai ales k nu e vizibila...si pana la urma... "gaurica" conteaza nu? cu aia se face "treaba"!! si LA MULTI ANI la piticot sanatate si toate cele!
Cu lapticu..ma cam speriati...eu nu am nascut inca...e puturos rau de tot nu stiu ce sa ma mai fac cu el, k nici eu nu mai am rabdare...si pe caldurile astea transpir k un "caine" si cred k jumatate din zi o stau sub dush ...a si sa revin la laptic k dau pe alaturi...poti sa-ti dai seama dupa ceva...daca o sa ai laptic? Sau vine dupa nastere cum vrea el si neanuntat?

Denisa 40+ bb Raducu

Mergi la inceput