Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Boti ma bucur ca va merge bine cu alaptatul si ca ai depasit recordul. Pupici multi la printesa.
Serenity nu ai cum sa iti dai seama. Lapticul vine dupa nastere la vreo doua trei zile cand faci febra laptelui si te dor sanii si sunt f plini da poti lua paracetamol si pui bebeul la san si daca nu poate prinde bine sfarcul din cauza ca e prea umflat sanul mulgi putin cat sa se mai inmoaie sfarcul si apoi pui bebele la san. Multumesc pt urari.
Acu pun pozele la pepenasi poze noi cu Amira si la iulie.august poze cu cele doua printese si cu rochiat de botez.

Mami de printese Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ari, La Multi Ani printesa!!! Iti doresc o viata lunga si imbelsugata!

Mada, as vrea sa-mi tratez si eu vergeturile cu laser. Poti sa-mi dai niste detalii pls ...

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Mada, LA MULTI ANI! altetei sale Arianna! Sa va traiasca si sa fie vesela si zambareata cum e si acuma!

Fetelor, a inebunit lupu' Nici savarina personala nu e simetrica, asta chiar de la pubertate dar nu m-as duce sa mi-o spintec pentru nimic in lume. Face parte din farmecul meu personal, nu?

Caprioara si la noi a copt vaccinul ala pina a poscit intr-o zi la baita, i-am gasit cojita in pavilionul urechii dar acum a facut cojita curata si pare ca se vindeca. Asa si trebuie sa faca, e bai daca nu coace, ca trebuie repetat.

Bai si io am observat ca daca ma mulg imi scade productia de laptic vreo 24 de ore, apoi revine cu furie alte 24 de ore apoi iar se "aseaza". Evit pe cat pot sa ma mulg ca sunt tare blege in perioada de revenire. Prefer sa-i las lu' mami ceai si sa fug la treburile mele imediat dupa ce am hranit broscutza, n-am lipsit mai mult de 2 ore de linga ea. Inca.

Denisa eu n-am avut niciun semn cum ca voi avea lapte inainte de nastere, nici macar colostru nu am avut, prietena mea uda pijamelele din luna a cincea, io nexam. Acum alaptam amandoua cu succes, doar ca ea nu a avut niciun canal infundat, n-a facut furia laptelui, a fost lux la ea

Monica si esti totusi atat de calma? Cred ca ma scurgeam pe mine de frica in situatia ta. Hai poate nasti azi, mai prinzi zodia leului, ca fecioarele sunt cam... printese
Bag niste agitate, hai Monicule!!!!

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mada oare poti sa ma ierti ca am uitat ca e ziua nepoatei mari? Vaaai, imi vine sa-mi dau palme. La multi ani, Ari mic, drag si pufos. Sa fii sanatoasa si cuminte si plina de noroc! Sa va traiasca, Mada!

Vic si eu zic ca aia cu pompa e o greseala. Pt ca la mine, de exemplu, la pompa nu iese mult decat seara. In rest pot sa stau in shpagat ca nu scot prea mult. Asa ca la mine pompa nu e ok. Si da, si in cazul nostru, Thea pierdea obrajorii (de fapt scadea in greutate + sanii aveau momente in care oricat ii apasam erau GOI). Asa ca a trebuit sa suplimentam, ca sa nu-l pierdem pe tot. Daca n-as fi trecut prin ce-am trecut, acum alaptam exclusiv. Asa...mai bagam si formula...

Boti bravoooo! Tare ce ma bucur, sa stii. Iar cu grasimea la copii sa stii ca-s la fel. Adica nu-s deloc obsedata sa ia in greutate kg dupa kg. Vreau sa fie in grafic, sa fie energica si zambitoare, sa fie dna dr multumita de evolutia ei si gata. Prea multi parinti care indoapa copiii am vazut si apoi acei copii niste grasanei de nu li se vad nici ochii. Si efectele asupra sanatatii sunt muuulte si nu bune.

Denisa o sa vina si lapticul. Lasa-l sa vina natural dupa nastere (daca ai norocul sa fie nastere vaginala, va veni mai repede), cat iti sunt sanii tari nu bea foarte multe lichide ca sa eviti mastita (bea doar cat iti trebuie). Apoi, dupa ce se instaleaza bine, regula de aur este "bebe la san cat mai des"...e cea mai eficienta "pompita".

Eu tocmai am terminat de pus perele la congelator. Pana acum am caise, piersici si pere. Maine pun prune si pepene galben. O sa pun si fasole verde, dovlecel. Mama are brocolli si conopida. In principiu e ok, macar pana ies cele romanesti.

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mada, LA MULTI ANI ARRIANEI!!! Sa fie sanatoasa , cuminte si sa va aduca multe bucurii!!

Mobrique, nastere usoara!!!

Mada, 180 ml??!!! Al meu bebe mai mananca si 120 de ml, dar se intampla doar o data sau de doua ori pe zi...

Kimmy, incerc sa nu imi pierd rabdarea, pana acum amreusit!!!

CU alaptatul...pana acum 3 zile a papat exclusiv de la san, insa de 3 zile nu stiu ce a patit ca a vrut din ce in ce mai mult laptic, laptele de la san nu ii mai ajungea , tot cauta cu gurita si plangea ca nu mai gasea nimic , plus ca obosea si uite asa, am ajuns ca 2 din 6 mese sa fie acum formula.... Si ,de ieri, a inceput sa imi scada cantitatea de lapte ...TREBUIE SA INCEP SA BEAU SI EU CEAIURI DE STIMULARE A ALATATIEI!!! Mi-e mila de Mihaitza sa ii dau formula; simt ca nu sunt o mama buna pentru el...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Mersi mult Mada..io chiar sunt...paralela citesc pe aici ce problemite aveti voi si mai imi trece prin cap cate o intrebare tampita...si cateodata ma abtin sa intreb sa nu radeti naibii de mine
Eu am o problema ff naspa..din punctu meu de vedere...si cred k si voi ati considera la fel...si mai ales k totusi...nu am nici 19 ani impliniti am niste vergeturi urateeeeeeeeee rau de tot pe burta....pe toata burta...mari si roze...urate rau de tot, m-am dat nu n'shpe mii de creme si nimic...si am impresia ca cu cta sta bebe mai mult ele se mai maresc...nuj ce naiba sa le fac...ma simt k o babaciune...si o sa arat k o leguma dupa ce nasc... si vad k au inceput sami apara si pe solduri...si pe bulane sus...sunt mici cei drept...si le ung mereu..da nimic...si am citit pe tot felul de siteuri k asa raman..doar se albesc..dar nu dispar...si gata...s-au dus vacantele la mareeeee....pe plajaaaa... poate o sa pun si eu nijte poze k sa va speriati de burta mea asa putin...mai mult

Denisa 40+ bb Raducu

Mergi la inceput

Bai greu mai merge picasa asta.
Serenity vergeturile nu mai trec nu poti face decat sa le imbunatatesi aspectul si asta numai cu laser cremele in genere de pe piata nu fac mare diferenta sunt unele creme de la saloanele de specialitate care au efect. Si eu la prima sarcina m-am umplut de la talie pana la glezne acuma la Ami am facut cateva pe burta da putine oricum is ca zebra.
Vicky, Serenity acusi va scriu ce si cum cu laserul sa termin cu pozele.
Cristina, Laura, Boti, Vicky va multmumim mult pt urari.
Fetele mele dorm amandoua, wow liniste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Bai m-ati innebunit cu alaptatul asta! fac depresie! 180ml????eu de unde sa stiu cat papa bebe al meu??? sa-mi pun la san gradatie doar...
si cu stimulatia lactatiei...eu nu iau nik...ca am citit tot ici ca nu stiu cine a patit-o de avea prea mult lapte de la lichide multe. deci eu ce fac????de unde stiu daca are bebe lapte destul????? ma ingrozesc!

CAPRI eu la dansa nu am avut curaj sa ma uit ca am impresia ca arata cala Frankenstein!! dupa pipaitul de la spalat. oare o sa am curaj vreodata sa ma uit. si da, mi se pare si mie la simt ca e cusuta cam...auurea...da na..de acum...ce sa ii fac...Sperr sa nu ma afecteze la "dunga-dunga", ca la cat am asteptat si eu o partida ca lumea de ...innebunesc daca nu iese dupa 40jde zile!

MADA esti criminala cum povestesti de dementa aia de s-a operat. unii chiar ca nu au ce face. se plictisesc de atat bine cred!
sa-ti traiasca printesa!! pentru ARI!!!

BOTI . am sa ii transmit! fac foarte bine incurajarile voastre!si asa era ea depresata...acum..asta ii mai lipsea. Trebuie sa constientizeze ca nu are ea icio vina si ca se repara si ca va fi bine! of...ca nu pot sa vb cu ea la tel...ca i-as spune eu...
saracutza...e singurica acolo in spital...

cu ce imbrac eu gargariciul diseara daca vreau sa-l scot? dati-mi o idee.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele, multam de raspunsurile legate de vaccin .

Mada, La multi ani pentru Ari! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii! Abia astept pozele.

Mai, cu "savarina" mea nici nu ma gandesc sa ma mai tai. Auzi, ce nebune si fetele alea de se chinuie singure... Doar ca fiind asa "cascata" mi-e sa nu intre virusii mai repede, sa fac infectii si alte alea, ca practic e mai "expusa". Sper ca totusi sa-si revina in timp. Nu de estetica imi e mie, ca niciodata nu a fost roza si simetrica . Chiar ma uitam ca e destul de inchisa la culoare acum, da nu mai stiu daca asa era si in tinerete, insa nu m-am gandit ca inchis la culoare=urat . Si io am avut dintotdeauna labiile mari mai iesite asa cum povestesti de fata aia, si in "tinerete" m-am stresat cu ele, dar apoi mi-a trecut . Insa niciodata nu mi-a dat prin cap sa ma tai pentru asta... Multa lume nebuna!

Boti, sa dea DD sa depasesti recordul familiei si sa ajungi si la 1 an sa mai ai laptic, sa pape Garga seara la culcare o portie .

Sunule, ce bunatati ai pus tu acolo la congelator .

Monica, nastere usoara si un bb sanatos:

Serenity, nu ai cum sa stii dinainte. Io nu am avut colostru inainte de nastere, dar am lapte (si asta la ambele sarcini).

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Diarux ms. Mai a mea bea 180 ml formula la 4 ore exact cum scrie pe cutie si Ari la fel a papat exact cum zic aia pe cutie.
Cristina la mine ambele fete au fost mai papacioase, Ari la lapte ca la mancare abia abia.
Asa acuma se incarca pozele pe iulie'august si merg sa mai pun si cu Amira ca am mai gasit niste poze care nu vi le-am aratat.
Am pus pe iulie.august si poze cu o geanta care am primit-o gratis de la boots si pampers e in valoare de 30 de lire. Da e tare faina numai buna sa bag toate minunatiile care tre sa le car dupa mine si a fost si gratis cu o punga de pampersi newborn. Are un buzunar inautru cu material din ala termoizolant sa tina papa calda sau rece. Si are si un change mat din ala cauciucat care are si hainutza lui sa fie ferit de alte chestii de prin geanta.
Caprioara ms. Mai pe mine m-a distrat tipa aia intr-un fel vai era super convinsa ca da ea vrea operatia si etc ca nu stia cum e sa fii taiata acolo si in seara aia cand era acasa nu stia ce sa mai faca de durere mai si sangera ca na au taiat din carne si ma gandeam vai de capul meu daca avea macar un copil sigur nu ii mai trebuiau taieturi acolo jos.
Si a mea e mai inchisa la culoare si eu am mai avut niste pb si labiile sunt tare asimetrice si diferite da nu ma stresez nu ma duc sa ma taie acolo nici sa ma impusti imi ajunge o epiziotomie si o ruptura de gradul doi la activ.
Aaa by the way in pozele de pe iulie.august o sa imi vedeti si mie moaca sa nu sa speriati.

Mergi la inceput