Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (127)
Raspunsuri - Pagina 4
MissJJ spune:
Buna fetele!
Locca am adaugat.
Carmenela felicitari sa creasca mare frumoasa si sanatoasa.

Bine ca se poate opera tinem pumnii sa fie ok.
Mona mai mai ce te mai chinui si tu mergi te rog la medic nu mai sta ca vb fetelor copii eu nevoie de o mamica santoasa si asa ai tot lungit-o. Multa sanatate si tinem pumnii sa fie bine.
Am vazut si eu pozele cu pepenasii. Ce mai sunt niste scumpi toti.
Flo imi place tare mult poza cu cei doi fratiori, Kimmy e super scumpa Timeea cu talk to the hand
, Anna ce zamabarici e printesa.
Narcisa si aici se face testul ala la 5 zile si daca nu primesti nimic inseamna ca e ok daca nu sigur primesti de la ei scrisoare.
Noi am fost azi ca iar a venit Flo mai devreme si i-am luat rochita lui Amira pt botez aia care trebuie sa o ducem noi cu ea de acasa ca aia de dupa botez o aduce nasa. Papuceii are deja mai trebuie o bluzita ceva pe desupra rochiei sa vad ce gasim frumos.
In rest ne-au raspuns si aia de la alocatie mai trebuie sa completam niste formulare ni le-au trimis azi pt ca noi nu suntem inca cetateni aici si mai trebuie ceva completat sa speram ca atata le trebuie.
Fug ca plange printesa mica si Flo face nani ca e obosit asa ca is numai eu pe metereze. Revin mai pe seara daca apuc.
Mami de printese
Ari si
Ami
mariana_1976 spune:
Iar am pierdut un mesaj si nici nu m-a lasat sa-l copiez...
Carmenela multe felicitari pentru nasterea fetitei careia i-ati ales niste nume extraordinar de frumoase dupa parerea mea!
Bine ca este totusi doar cheiloschisis unilaterala (buza de iepure banuiesc?) si nu are si bolta palatina despicata (gura de lup in limbaj popular)fiindca atunci ati fi avut mult mai mari probleme cu hranirea, chiar si fonetizarea unor sunete si ocluzia dentara mai tirziu...Sigur ca este ceva neasteptat si neplacut, dar noroc ca in zilele noastre chirurgia poate rezolva cu bine...
Ce am vazut eu in copilarie, la fetita unei vecine, era doar o linie foarte finuta alba in susul buzei, insa presupun ca acum se poate face sa arate chiar si mai nesesizabil.
In suedeza am gasit putine informatii despre acest defect congenital, ceea ce nu stiam era ca majoritatea sunt fetite si 25% din cazuri sunt mostenite de undeva din familie...
Narcisa, aici nu se face testul, paca Mada vorbea ceva de el mai demult...Dar ce sa ma mir, aici asigurarile fac economie cit de mult posibil, nici macar grupa sanguina, Rh-ul sau glicemia noului nascut nu se controleaza, daca mama nu are diabet (indus sau nu de sarcina) si nu este RH negativa...
Tecky, pufuletul dupa ureche este la multi nou-nascuti si dispare chiar dupa 6 luni citeodata...Sotul glumea ca seamana cu el din cauza asta...
Dintre cele 3 fetite, doar cea mai mare a avut...Ea este si cea mai brunetica dintre ele, dar nu stiu daca are vreo legatura...
Mona, eu nu stiu cum poti tu sa rabzi atita durerile alea...Eu am avut doar o infectie la san (mastita) si am crezut ca ma urc pe pereti...Chiar sa te duci la medic cit de repede e posibil.
Sunt asa de marcata de ceea ce s-a intimplat micutului Darius incit am avut niste vise ingrozitoare ieri...
narcisa.s spune:
Multumesc de lamuririle cu testul...noi n-am primit nimic pana acum, nici un tel, nici o scrisorica...
Am fost la pediatru azi, zise ca suntem in grafic...Am luat 900 gr, am crescut 4 cm
ma duc sa ma uit la pepenashi geniali
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
boticelina spune:
Bun gasit si de la noi!
NinaG sa-ti traiasca pepenashul, refacere rapida si multa sanatate si tie si puiului!
Carmenela felicitari mamica inimoasa! Bun venit puiutei Cara! 
Dia spunei Carmenelei sa nu-si faca inima rea, e o problema usor de corectat si zi-i ca daca intampina dificultati la hranire exista niste tetine speciale pentru buza de iepure, am vazut eu sigur la farmaciile Sensiblu, cred ca de la Chicco sunt. Daca nu gaseste ea ii iau eu, ca-mi aduc aminte si pe ce raft erau 
Bujo iti multumesc si eu ca ai avut taria sa fii alaturi de Cami si sa-i trimiti o coronita din partea noastra. Nu cred ca trebuie sa te mulgi, doar sa te linistesti tu putin 
Mona dar nu poti lua copii la Bucuresti sa stea soacra ta cu ei cand nu poate sotul tau? Te-ar vizita si Cris mai usor... Tin pumnii sa fie bine si nu mai amana, te rog si eu 
Azi Garga a avut o agenda foarte incarcata
, a stat treaza de la 9 dimineata pina la 7 seara cu mici pauze de somn de maxim juma de ora furate, cum sa-si permita ea sa doarma cand in casa se invarte lumea?
Acum doarme, eu cui fac baitza? Cine ia vitamina?
Didi de cand ma tin sa-ti zic, Aida seamana cu soricelul Feifel in poza aia cu caciulita cu urechile ridicate
. Si ce v-ati mai grasunit...
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
monalac spune:
of,boti,de ar fi asa de simplu..soacra mea sta intr o camaruta mica dintr un apartament,e un fel de administrator de firma,iar prin apartamentul ala se perinda tot felul de indivizi...deci e exclus sa poata avea grija de ei,in plus,cris nici n o cunoaste prea bine....
mama se poate invoi de la serviciu o zi,doua,dar iar e aiurea,ca nu se pricepe la nimic,iar cris n o agreeaza deloc....ca sa va dau un exemplu despre cum e mama,va spun doar ca are masina automata de spalat de 2 ani,dar n a folosit o niciodata,pt ca //nu stie sa umble la ea//
monalac spune:
bebe papa mai greu,in sensul ca papa 60/70ml,dupa care tb tinut sa ragaie si apoi mai papa restul,asta daca l mai papa...iar sa se descurce mama cu amanoi,e exclus....
am hotarat cum o sa fac,maine il sun pe dr si daca ma prim vineri,va lasa sotul meu masina acasa si vineri la 5 dimineata ma duce frate meu pana in buc cu masina si l iau si pe cris cu mine.o voi lasa pe mama cu bebe.
monalac spune:
apoi,frate meu va pleca inapoi,la giurgiu,cu microbuzul,pt ca tb sa ajunga la serviciu,nu se mai poate invoi,ca s a invoit si azi sa mearga cu mine....iar eu si cris il vom astepta o ora pe tati,care va veni de la serviciu si va veni cu metroul pana la masina,apoi ma va duce el la pantelimon.ma va astepta cu cris,caci dr a zis ca daca e totul bine,ma va externa la pranz,uraman sa ma intorc la conrtol.
gabitaco spune:
fetelor ...va multumim pt urarile " de bun venit pe lume " - adresate micutului Gabriel , in locul NINEIG. ,care e suparata foc ce bebicul ei e cam puturosel la papa. Nu vrea ..si pace.
Doarme toata ziua. Am vb azi cu ea la telefon si am incercat sa o incurajez ..... sa speram ca finului ii va veni si foamea aia MAAAAAAAAAAAREEEEEEEEEEEE ...sa suga cu putere si sa se inzdravenesca si sa o faca pe mamica fericita.
Felicitari tuturor mamicutelr...bebelusi sanatosi papaciosi si norocosi va dorim la toate ...si nu in cele din urma ....
NASTERE USOARA CELOR CARE URMEAZA SA NASCA IN CURAND.
Sa va ocoleasca ghinionul si cele rele si sa aveti parte numai de bucurii.

Cu multa dragoste....
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
monalac spune:
asa,nu l voi traumatiza nici pe cris,care ar plange f tare daca ar ramane cu mama....azi s a trezit la 5 30,cand am plecat,desi in general se trezeste pe la 9..dar ii spusesem cu o seara inainte ca plec si a dormit cu grija...stiti ce mi a spus?sa i las o poza cu mine sa se uite la ea,caci ii va fi dor de mine...si a plans dimineata,desi ramanea cu tati....cand pleaca tati la serviciu nu plange....l a traumatizat rau statul meu la spital...
monalac spune:
pe drum,m am tot gandit la cris si m a apucat asa o ciuda pe mine ca n am mai multa rabdare cu el si ca il reped,l am mai si lovit..ma gandeam la ce spunea sun,ca nu se poate supara pe thea orice i ar face,pt ca a fost atat de aproape sa o piarda...apoi,ma gandeam la cami si la cat de mult ar da sa l aiba pe bebe darius langa ea....iar eu,care am 2 copii minunati,nu stiu sa i apreciez....
apoi,ma gandeam ca poate patesc ceva si raman copiii fara mama.....cred ca m as rasuci in mormant sa nu i pot vedea crescand...
am luat o razna,stiu...