Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Eu testez acum baby-phone-ul ca tocmai ce a venit postasul. Tocmai bine ca matza e moarta de oboseala dar nu are chef sa doarma asa ca sta si urla. Da e bine ca se aude..si din gradina, si din pivnita..si eu stau si ascult si incerc sa ghicesc care e baiu': a picat suzi din pat, e pe burta si nu se poate intoarce pe spate...uff

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Na , ca asta e chiar buna de tot : m-am dus la baie sa-mi pun o cupa menstruala , cum foloseam eu pe vremuri . Canci ! NU MAI STA ! Aluneca singura afara !!! E normal ????

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Citat:
roxana ciorbita i-am acrit-o cu bors facut de mami meu. si ii place. si vad ca si carnea de vitel e pe placul ei .. a papat vreo 170 g.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Cred si eu ca i-a placut..si mie mi s-a facut pofta. Pup Bitzi mica. A reusit sa adoarma la loc?

Chiar..ce legume mai folositi?
Eu am indraznit ieri sa pun si fasole verde si un pic de telina si se pare ca nu i-a displacut. Asta inseamna ca pana acum avem la activ: morcov, cartof, pastarnac, dovlecel (nu ne place, nu mai folosim), mazare, conopida, fasole verde, telina.Am incercat si bostan de la borcanel si a fost yami yami.

Mergi la inceput

Creata am si eu o intrebare legata de studio ca as vrea sa facem un set de poze cu buni si stra-buni lui Clara cand venim in Bucuresti. Cam cu cat timp inainte trebuie facuta programare? Intreb in ideea ca matza mea mai are zile extrem de proaste(ca cea de ieri) si in asemenea cazuri nici vorba sa mai faci poze.
M-am uitat ieri pe site-urile indicate de tine..jos palaria..ff faine pozele si prezentarea in sine.

Si mai vroiam sa iti spun ca te admir ca te ocupi cu asa drag de gradina. Noi am incercat sa dezvoltam cumva drag de ea, dar nu a iesit figura. Tundem gazonul, mai rupem o balarie si atat. Acum arata cat de cat bine ca s-a ocupat buni mea in primavara, caci altfel am fi avut numai tufe.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

monica da, i-a placut. deschidea gurita fara strambaturi si plansete. din pacate, nu a adormit la loc .. acum fasaie o punga de plastic langa mine, e in scaunul de masa!

cat despre legume .. morcov, cartof, dovlecel - putin ca nu-i place, fasole verde, pastranac, telina, radacina patrunjel, ceapa, ardei. o sa-i incerc acum brocoli si conopida .. sa vedem.

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

bitzi s-a ridicat singurica in picioare si in tarc .. va spuneam eu ca e garduletul cam inalt .. ei bine a reusit .. nu stiu cum caci nu eram in incapere .. am gasit-o in picioare!!

yuppyy

PS: acum imi urla in ureche .. Doamneeeee, o iau razna!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Citat:
monica da, i-a placut. deschidea gurita fara strambaturi si plansete. din pacate, nu a adormit la loc .. acum fasaie o punga de plastic langa mine, e in scaunul de masa!

cat despre legume .. morcov, cartof, dovlecel - putin ca nu-i place, fasole verde, pastranac, telina, radacina patrunjel, ceapa, ardei. o sa-i incerc acum brocoli si conopida .. sa vedem.

Corect..ceapa!! Tu doar o fierbi cu legumele sau o si pasezi?
Ardei inca nu indraznesc sa ii dau..mie ca seamana cu mine. Iar eu ii ador numai in ciorba nu..mai ales daca se si dezlipeste coaja de pe ei..mor..am senzatia ca mi se lipeste in cerul gurii.

Mergi la inceput

Citat:
bitzi s-a ridicat singurica in picioare si in tarc .. va spuneam eu ca e garduletul cam inalt .. ei bine a reusit .. nu stiu cum caci nu eram in incapere .. am gasit-o in picioare!!

yuppyy

Bravo Bitzi!!! Ce super trebuie sa fie..si ptr ea si ptr tine! :)
Apropo..tarcul e grozav..aici nu am vazut inca..tot de lemn se poarta.

A mea a adormit..in sfarsit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

yuppyy

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

gata mami trebuie sa ai mai multa grija de acum inainte, nu stii in ce pozitii o sa ma gasesti
felicitari Bitzulina

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Eva!!!!!!!! Fata mare dom'le.... abia astept si io momentul.

Felicitari si pt Andrei de Lala. Am vazut si pozele.

Virgo tre' sa uitzi amicii astia ai tai. Asa ceva n'am auzit de cand sunt. Sa gonesti musafirii...si cu bb mik.
te invinovatzesti pt ca esti o mama prea buna si sensibila

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput