Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 8
virgo spune:
Offff , mai fetelor , plang ca la parastas , pupici la greu !!! Asa este , mi-am adus copilul la Iasi in siguranta , asta e cel mai important .
Mami de Matei Cazimir
creata2008 spune:
Cati, felicitari pentru dintos!
Jelimoni, voi cum v-ati intalnit? Programat sau intamplator, ca si noi? Noi am venit in Sibiu pe data de 10, dupa-amiaza. Intr-o duminica. Si ne indreptam spre aceeasi locatie la care statuse si Ceska pana vineri.
Anca, da, ca sa vezi ce faza! Sa te recunoasca cineva numai din niste poze de pe net, undeva in tara. Timing-ul sa fie identic si drumul acelasi. Iti dai seama ca daca parcam pe partea cealalta a drumului, sansele erau sa trecem una pe langa alta.
Laurici, eu oricum ies maine din casa, dupa ora 10, asa ca voi fi toata ziua in oras. Oricand vrei, suntem acolo.
Am vazut pozele, evident este o superba! Iar pe Dimitris trebuie sa il aduci in studio, daca tot a inceput sa pozeze. Ca vad ca se pricepe! Sa pupe Creata pe ei! Maine, de-abia astept!
FETELE cu Moghiorosul, daca vreti/puteti mai devreme de 17.30, sa-mi spuneti, ca sa stiu la ce ora vin. Cel mai devreme as putea pe la 3.30-4. Cam asa. Ca pana atunci mai am niste drumuri de facut.
Eu pana acum vreo juma' de ora am muncit in gradina. Si sunt foarte mandra de ce a iesit.
A, si vroiam sa va zic ca am vorbit cu Irinouka, aseara. Sunt super bine amandoi, dar in continuare Rares se trezeste noaptea des si ea e super obosita.
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze din concediu
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
micsunea spune:
Ginette,
iti tin pumnii sa fie bine si sa fie bine cat mai repede cu buburuza!
A mea a stat de doua ori internata la spital, o data cu branula.
De fiecare data doar de control.
Dar am inteles ca desi par fragili, bebelusii nostri sunt foare puternici. Au si ei bolile lor, dar le inving. E tare greu sa vezi puii chinuiti si e obositor, ca te agiti pe langa ei si nu stii cum sa faci mai bine sa-i ajuti si ti-ai dori sa nu fie bolnaviori si apoi te gandesti ca totul o sa fie bine si iar mai apare un doctor care nu e sigur de el si iar intri in panica si tot asa.
Dar O SA VEZI ca totul va fi bine. Fi atenta la ce-ti spun medicii, pune toate intrebarile pa care le ai. Te va recomforta, te vei simti mai sigura de tine.
De-abia astept sa-i treaca si sa ne povestesti despre nazbatiile ei,
Micsunea
nemary spune:
Virgo, chiar ca am ramas fara cuvinte. stiam ca oamenii din Ardeal sunt mai ospitalieri, dar se pare ca nu sunt toti asa.
Lala, se pare ca Andrei este cel mai activ clopotel. dar cu doi...cred ca iti este si mai greu
Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Ven spune:
Mary, si eu am avut cu ceva timp in urma aceeasi dilema. La care n-am gasit raspuns. Ma refer la "de ce lapte nu, dar lactate da, pana la 1 an?" Asa ca i-am dat si eu si branzica de vaci, si iaurt.....ca ce sa le mai dai?
Grati, acum am citit de voi. Mi se zbarleste parul pe mine deja cand aud de enteroviroza....grrr.....Sa va faceti bine repede! Si Doamne ajuta sa nu faca si Dudu mic.
Chiar azi au venit si la noi niste prieteni din Germania, sositi de vreo 4-5 zile in Ro. Copilul a vomat si a avut diaree toata noaptea, plus febra....clar enteroviroza! Noroc ca e marisor (7 ani) si intelege ca tre sa ia medicamente si sa bea lichide. Offf, pacatoasa boala!
Gatta, bine ca la voi Peritolul are efectul care trebuie :)
Ca la Markus il are pe cel invers, adica il agita de nedescris, facea ca toate cele noaptea. Dar cica e....normal sa se intample si asa, adica taman pe dos :) Eu l-am si aruncat din dulap. Tot pt. pofta de mancare il primise si el, dar am schimbat pe sirop cu B-uri, Pikovit sau Liv52 intr-o alta perioada.
Tre' sa fug sa imbrac copilul sa plecam in parc, ca vad ca de 1h nu se mai culca.
Pup fetele!
Lala_D spune:
Multumim pentru aprecieri
Venera premergatorul este de la Brevi si e foarte bun , suntem multumiti
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
creata2008 spune:
Lalaaaa, supeeeeer, ai baiat mare! Incredibil!
Danonique, esti insarcinata sau am inteles eu gresit din mesajul Lorenei????
Roli, bine ai revenit! Se reface gasca usor-usor!
Roxana pana vineri nu mai e mult si poate o sa treaca mai usor. Ooof, nu stiu ce sa mai zic. Ati dat=o si voi dintr-una intr-alta. Noi va sustinem in continuare si va imbratisam!
Mary... acum eu m-am invatat sa nu mai iau totul "ad literam" si sa vad si pe copil. In conditiile in care Mariuca nu mananca nimic altceva decat lapte si de-abia acum, dupa aproape 3 luni, am reusit sa ii scot o masa de lapte, nu mia sunt atat de stricta. Ca atare, te-as sfatui sa ii dai iaurt Tnuva (si noi mancam numai gama Milli), ca am auzit ca asta ar fi "cel mai natural", ca sa ma exprim asa. Poti incerca cel cu 0 grasimi sau cel normal. Acum... si eu i-am dat Milli, ca sa vad cum reactioneaza si n-a avut nimic. Dar cu Tnuva mananca de sparge. Ii pun banana, piersica si para in el sau cereale si linge 200 grame.
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze din concediu
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Ellenuta spune:
ce draci am!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
am adormit-o pe eva si "desteapta" de soacra-mea s-a gandit sa puna un covoras la stros ... a pus masina, nu s-a trezit .. apoi nu stiu ce dracului a facut ca a zdranganit capacul de la wc, cred ca l-a scapat din mana!!!!!!!!!!!! si s-a trezit eva .. normal ca e cu curu' in sus si urla cat o tin puterile ..
sa se spele cu ea pe cap acum .. sunt plina de nervi!!!!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Shose spune:
Ven de la Chicco am luat noi, DJ nu mai stiu cum se numeste, cu muzicautze, mieunat, latrat, vacutze etc.
Noi am dat 230 lei dar pe net l a vazut o prietena 200. Exact cat vrei tu sa dai.
La Craiova oferta fiind limitata mai baga si comerciantzii in pretzuri.
puiu' mik care se face sanatos.
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
monicaa spune:
Sfinte Sisoaie Virgo ce oameni negrii la suflet!!! Haaa..mi s-a facut pielea gaina!! Bine ca ati ajuns cu bine. Pupici multi de la noi. Va imbratisam cu drag..hai incearca sa te linistesti.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi