Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Silvia, i-am cumparat si Tnuva, ca v-am tot auzit pe voi ca il papa bebeii, dar nu i l-am dat pt.scrie pe el ca are smantana, plus ca are si 4% grasime si e cam mult, parerea mea. si daca tot ii place Milli, cu 2% grasime, de ce sa i-l schimb?

Ven, cu bebe bolnavior si tot iti faci timp sa arunci un ochi pe la noi.

Grati, cum mai sunteti? v-ati mai revenit? sper ca Dudu este ok. pupici

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ellenuta felicitari
Un sfat prietenesc , greul de abia incepe , incarcati bateriile : maine mi-as face rost de plecat de acasa , ceva coafor etc deoarece bitzi maine o sa uite cum e sa stea culcata si o sa vrea numai in picioare .
Andrei e rupt de 3 zile dupa atata sport dar nu renunta frate .
Eu vreau la plimbare singura ...dar n-am cu cine sa-i las

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Citat:
monica da, i-a placut. deschidea gurita fara strambaturi si plansete. din pacate, nu a adormit la loc .. acum fasaie o punga de plastic langa mine, e in scaunul de masa!

cat despre legume .. morcov, cartof, dovlecel - putin ca nu-i place, fasole verde, pastranac, telina, radacina patrunjel, ceapa, ardei. o sa-i incerc acum brocoli si conopida .. sa vedem.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Corect..ceapa!! Tu doar o fierbi cu legumele sau o si pasezi?
Ardei inca nu indraznesc sa ii dau..mie ca seamana cu mine. Iar eu ii ador numai in ciorba nu..mai ales daca se si dezlipeste coaja de pe ei..mor..am senzatia ca mi se lipeste in cerul gurii.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

ceapa o fierb cu legumele si pasez foarte putin .. cam cat o unghie .. pasez si ardeiul, dar ii dau pielita jos. e foarte bun.

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

a adormit si a mea .. i-am dat somniferul si a capotat!!

PS: somnifer = tzitzi .. hi hi hi

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Gratzi si Ozi bolnavioare. Imi pare rau si va trimit un buchetzel de . Insanatosire grabnica si boala sa stea cat mai departe de Tudorashu'.

Mary tzi'am rasfoit pozele...doamne de dementziala Dariuca in bodyul cu Metalica. rotunjoara
Io cu iaurtul am ales Tnuva la recomandarea Ellenutzei.
Nu am mai citt ce scrie, merg pe mana ei. Pipetului ii place

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

eva in picioare in tarc

laurici, am fotografiat tarcul. ultimele doua poze. eu sunt incantata de el!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

evei ii place tnuva. doc mi-a spus ca pot sa-i dau fara probleme.

lala deci sa-mi fac rost de plecat de acasa .. incerc. ma tot gandesc cand va incepe sa faca ture in pat noaptea .. cred ca o sa stau s-o pazesc ..

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Ce de clopotei frumosi am vazut ... mmmmmmmmmmm imi vine sa-i mananc ... iar cand vad ca se ridica in picioare si incep sa exploreze singuri ma gandesc ca asta ne paste si pe noi in sapt urmatoare. Puiul meu se ridica in picioare numai daca ii dau degetele mele (pe patut sau pe alteceva nu se ridica pt ca n-a prins faza inca ...), sta f f bine in premergator si chiar a inceput sa faca niste pasi ... siiiiiii de vreo 3 zile a inceput si el sa manance mai bine. De ex azi de dimineata a mancat 100 de gr de piure de fructe si 80 de ml de lapte pe urma, la masa de pranz 150 de gr de piure de legume cu carnita de pui( el abia abia manca 50-60 de grame) + 90 de lapte si daca mananca si iaurt cand se scoala cred ca l-am apucat pe Dumnezeu de un picior...
Oricum sunt fericita ca si-a mai dat si el drumul la mancare si nu mai e asa de mofturos ...

Pt Ven - eu am premergatorul de la Primii Pasi si chiar mi se pare ok, are jucarele, muzicutza si e si f stabil. Mie una chiar mi-a placut, iar Luca e incantat cand il pun acolo si da el de toate manetele si de volan.

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)

Avem 6 luni si jumatate
Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna
BOTEZUL 1 Martie 2008

Mergi la inceput

mituslee ce mai faci?? stiu ca ii luasei cereale lui baby C. de la nestle si ai renuntat la ele ptr ca aveau zahar.

am luat eu unele de la milupa, din gama BIO, 7 cereale. sunt fara zahar si tot de biscuite au gust.

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

fetelor ..

voi cum preparati fuctele cu cereale .. cum scrie pe cutie .. adic 6-7 linguri cereale, ulei masline, apa si .. fructele sau faceti piureul de fructe la care adaugati cerealele ... eu asa fac .. o fi gresit .. si eu ii pun vreo 5 lingurite cereale .. nu linguri ..

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput