Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Hello , hello !

Zuzi a mea doarme dusa ...a dormit pana acum azi vreo 5 ore( de la 6.30 pana acum , ca oricum noaptea doarme ).Oare sa fie Peritolul? I-am dat prima doza aseara si , in afara somnolentei , pot sa constat si o crestere a poftei de mancare. A papat aseara un bibe de 200 ml lapte cu cereale , de dimineata idem+ cam 100 g de cereale cu para , la 12 un iaurt , 1/2 nectarina si 1/2 borcanel Hipp cu mix de fructe. N-a mancat niciodata asa bine , iar chestia asta nu poate decat sa ma bucure.
Poate , in ritmul asta recuperam si noi si o sa ne incadram in limitele de greutate.

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Gatta, da Peritolul da usoara somnolenta si creste pofta de mancare, ceea ce in cazul Saritei nu poate fi decat bine

Eu sunt necajita, de ieri puiul meu are pete rosii pe manute, de la umar pana pe palmite, pe dosul palmitelor, azi la 5 mergem la pediatru sa vedem ce avem. Am crezut ca sunt de la transpiratie ca alaltaieri avea cateva pe manute si pe spatre si pe piept spuzeala de la transpiratie, l-am dat cu ulei de masline si pe spate si pe piept i-au trecut de tot dar pe manute s-a accentuat si azi sunt mai multe ca ieri si parca roseata se uneste, asa... nu stiu cum sa explic. Numai pe manute, restul e alb, alb. Si nici febra nu are

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Citat:
citat din mesajul lui jelimoni

VIRGO!!!ne lasi asa in suspans?ce-ai patit?esti bine?

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Daa , acum sunt bine , am ajuns cu bine inapoi la Iasi , in conditii cat de cat normale ( la vagonul de dormit ) .

Haideti sa va povestesc :

Am fost zilele astea la Cluj , v-am mai spus eu parca . La niste cunostinte si cu ocazia interviului pentru un posibil job al sotului .

Eu stiu ca nu sunt tocmai o persoana comoda si am incercat pe tot posibilul sa umblu in varful picioarelor , sa nu deranjez gazda . Dar n-a fost loc . Parca ii calcam in continuu pe bataturi . Colca peste pupaza , si al meu cu chef de harta , ne-am certat . Iar ei au auzit si li s-a pus pata .

Initial eu vroiam sa plec marti seara , ieri , inapoi spre Iasi , dar se pare ca indrazneam deja prea mult ! Asa ca luni pe la ora 7 sau 8 seara mi s-a spus ca trebuie sa-mi iau copilul si sa ... ma car , ca oamenii si-au facut program , alea , alea . Mai mult , imi rezervasera deja bilet la trenul de noapte ! Dar ... fara loc ! Cica "lasa ca te descurci tu" . Am izbucnit imediat in plans isteric . Imi strangeam copilul in brate si-i ceream iertare , ca nu stiu sa am grija de el ...

Sotul meu mi-a propus sa ma duc la un hotel si sa astept sa rezolv cu vagonul de dormit , el trebuind musai sa plece dimineata . Apoi a vorbit cu ei si i-a rugat sa ma duca totusi la gara , la tren . In fine , au acceptat . Ieri toata ziua am fost prin oras cu copilul , mi-am luat bilet si azi noapte am plecat .

A fost cea mai de kk zi din viata mea . S-au purtat cu noi ca si cu niste cersetori ! Mi-au spus , tipand ca marlanii , ca nu-s normala ca mi-am carat copil mic pe tren 10 ore . Nu conta ca taica-sau nu-l vazuse de mai bine de doua luni .

Offfffffff

Acum suntem bine , am ajuns din nou la ai mei . N-am crezut niciodata ca voi ajunge sa traiesc asta . M-am saturat ca suntem unul la hais si unul la cea , eu si barbatul , m-am saturat de casa aia care ne-a mancat toti banii si sperantele , care tot santier este si e practic de nelocuit , m-am saturat sa nu pot oferi copilului stabilitate . Sunt o mama de nimic . Si nu ma pot mobiliza in nici un fel sa schimb ceva !

Ma gandesc foarte serios sa vad un psiholog zilele astea .

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Ciao fetelor,

M-am intors de la spital de vre-o ora jumate, dar e balamuc aici, la munca.

Asa, am reusit sa vorbim cu uroloaga: ne-a spus clar: ea recomanda cistograma pentru c-a iesit asa de greu e-coli si sa eliminam suspiciunea de malformatie si reflux vezico-uretral.
Dak nu este reflux, atunci este infecti esi se trateaza cu antibiotic - ea, uroloaga a zis ca n-ar trata-o, ca se vindeca de la sine; insa dr care a mai tratat-o pe buburuza, a zis ca-i da macar 10 zile fie augmentin fie cu nitrofurantoin.

Dak e reflux, depinde de gardul de care e: de un grad mai mic, va urma tratam cu antibiotic cel putin 6 luni, dak e de un grad mai mare, inseaman malformatie si se trateaza cu operatie - mi-a cazut ceru'n cap cand am auzit!

Vineri la 8:30 dimineata e programata la cistografie - ma omoara asteptarea asta.

Simona, stiu ce inseamna branula si mai ales, s-o "killer-easca" la mine in brate si nici sa nu mai poata sa-i puna alta branula (pe motiv de spart toate venele disponibile).
CEFTRIAXONA (CEFORT) nu-i mai face - mi-a zis dr.- poate sa-si fi dezvoltata imunitate la antibioticul ala ; ai avut dreptate LauraD). Deci raman celelalte in discutie.

Vom vedea vineri. Deja ma doare stomacul.

Cate-un si o pentru toate fetele care ne incurajeaza si ne sustin.

LalaD, bravo pt Andrei! Buburuza mea desi nascuta a treia, dintre clopotzei, nu sta nici in picioare si n-are nici dintzi; stiu, ca toata lumea imi spune ca "are ritmulei de crestere" dar incep sa-mi pun intrebari dak e normal ca pana la 8 luni jumatate sa nu stea nici macar sustinuta in picioare.

Eladea, o pt apreciri; da, sunt in aceeasi zi doar ca pe Adela am nascut-o la 6:30 seara.

LauraD, am vazut pozele cu mandra Eleni cu cercei - este o papusica tare dulce. Si, mi-au placut pozele cu amandoi copiii - frumoase.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Roxana , sper sa nu fie vorba de reflux...Urologul care a consultat-o pe Sara mi-a zis ca , daca ar fi vorba de reflux , nu se opereaza pana la 3 ani , pentru ca, intre timp , sfincterele care tin urina in vezica se pot dezvolta de la sine , se pot intari si astfel sa nu se mai produca refluxul. Mi-a mai zis ca refluxul vezico-uretral este o problema frecventa la copiii nascuti inainte de termen.
Tu la ce uroloaga mergi ? Trebuie sa merg si eu cu Sara , sa vedem ce e de facut sa impiedicam pe viitor formarea calculilor renali. Rezidentul care a operat-o impreuna cu Basca , mi-a recomandat-o pe d-na dr. Ion , insa nu gasesc nicio referinta despre ea.

POZE BOTEZ

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zeririlouiza

Am mai pus si eu cateva poze

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Louiza , e delicioasa cretzulina ta Cum , mai mami ,potzi fi suparata cu o asa mandrete de fetita ?

POZE BOTEZ

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Doamne, mai Virgo!!! Ce oameni!!! Cum bilet fara loc, noaptea, cu copil mic?!?!?!?!!!!
Uffff! N-am stiut ca vii la Cluj, iti dadeam nr meu de tel. Ai fi putut sta la mine o noapte sau gaseam o solutie....Jeeez!!!! Ca nu-mi revin!!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Virgo, cum sa te invinovatesti pe tine pentru ca oamenii aceia sunt animale? Cum sa nu vii cu bebe, un bebe asa de mic nu poate sta departe de mamica lui cu atat mai mult cu cat sotul tau nu l-a mai vazut de atata tim? Esti o mama perfecta pt puiul tau asa ca nu-ti face mustrari de constiinta c nu ai de ce!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Angi imi pare rau de bubitele piticului, poate or fi totusi de la caldura.

Gatta a mancat foarte bine Sara , inseamna ca sunteti pe drumul cel bun.

Virgoam ramas fara cuvinte, zau. Nu imi vine sa cred ce oameni ai intalnit

Si acum asa cum promisesem dimineata poze cu Andrei plecat la explorat livingul . Sa imi spuneti si voi daca am sau nu motive sa fiu estenuata, ...acum domnul sta in pat la el in picioare si urla ca nu vrea sa stea culcat desi e rupt de somn si a dormit azi doar 30 de min.Pozele sunt aici :
http://community.webshots.com/album/564769236YJTCFT?start=36

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Dragelor,
am intrat si ieri si am citit 18 pagini.
Intre timp imi dau seama ca daca nu scriu, voi nici nu stiti ca eu citesc si sunt si eu pe aici.
Vad ca sunt mai multe zuze deprimate.

Nici eu nu sunt epilata si nici coafata. De altfel imi petrec aproape 12 ore zilnic la birou, in pantaloni, asa ca la ce sa ma aranjez? Sunt singura in birou si cand vin acasa e seara si in plus vin la munca nu la distractie. In hainele mele de dinainte de nastere nu intru bine (ma strang) si n-am chef sa-mi cumpar altele.

Pe mine ma paste depresia deja de anul trecut din septembrie dar acum chiar cred ca sunt in mijlocul ei.

Barbatul mi-a spus ca sa am grija ca el nu crede ca rezista pe termen lung cu mine asa. Si are dreptate.

Sunt mereu cu fundu-n sus. Nu deschid gura decat pentru a comenta cat de rau e cutare sau cutare lucru sau pentru a latra (efectiv asta fac) la cate cineva (mama, sotul, matusa care ma ajuta cu Amandine). Aproape zilnic ma apuca plansul.

Sunt tare trista.

VIRGO, am citit mail-ul tau si m-a intristat, asta daca pot sa ma intristez mai mult decat sunt deja.
Imi spun ca poate tu macar ai un motiv sa fii asa.
Imaginati-va fetelor ca eu am obtinut de curand job-ul dupa care am alergat ultimii 5 ani, locuiesc intr-un apartament superb (e inchiriat dar nu-i bai, platesc la banca pt unul al meu in alta tara), am un sot minunat si un copil care cred ca e sanatos (desi eu ii tot gasesc diverse "bube"). Suntem toti sanatosi. Si mie imi ninge si-mi ploua si o tin intr-un bocit.
E normal asa ceva?

Anul trecut am vrut ma duc la doctor ca simteam ca o iau pe aratura, dar sotul mi-a zis sa-mi vad de treaba ca psihologii sunt excroci. Acum ma roaga el pe mine sa ma duc si nu vreau. I-am zis ca am avut timp suficient sa-mi da seama ca viata e un rahat si ce sa caut la doctor cand stiu clar ca am dreptate.

Asta este,
Micsunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello,

am venit din parc, i-am dat cirobita de vitel (care tare i-a placut) si acum a adormit! sper s-o tina!

roxanica ma rog la Doamne Doamne sa fie totul bine cu buburuza mica!!!! asteptam vesti bune si tinem pumnii!!

lala ce tare e andreiu!! si ce bine se tine. a mea cam batzaie .. n-are asa multa stabilitate.

louiza ce buburuza frumoasa!! si ce copanase are .. imi vine s-o rontzai .. http://good-times.webshots.com/photo/2053389020102867712GqzqwC

roli bine ati revenit! vrem pozute!!

monica i know the feeling, i've been there .. dar .. o sesiune la coafor te repune pe roti .. pe bune .. asa eram si eu si` cand ma apuca o deprimare din asta, ma duc la tratamente ..

virgo off mai ce oameni .. ma apuca disperarea!! fara suflet si taranoi!! Doamne .. cum sa stai cu copilul in oras atata timp .. sa umbli pe strazi .. nu aveai telefonul nici unei zuze?? poate te-ar fi ajutat cumva .. nu esti o mama de nimic, esti cea mai buna mama din lume pentru caz! l-ai adus acasa sanatos dupa aventura asta, e lucru mare!!! fata

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput