Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 5
monicaa spune:
Am reusit sa pun legumele la fiert.
Nemary pai asta e buba si asta ma sperie cel mai rau: nu e din cauza de lipsa de timp, e din cauza de chef si interes 0.
Mi-e tare teama sa nu miroasa cum spune si Lala a depresie.
Acum nu stiu eu definitia ca la carte a depresiei, stiu insa ca nu ma mai recunosc. Eu eram bataioasa, pusa pe rezolvat problema daca aparea..acum..nik..incerc sa imi fac auto-evaluarea, sa vad unde e buba si efectiv nici macar procesul asta intern de "eu povestesc cu mine" nu reusesc sa il duc la capat. Uff..sper sa ajute statul in Buc, caci momentan nici macar asta nu-mi mai aduce bucurie. Daca n-ar fi mama si bunica care ard sa o vada pe Clara, recunosc ca nu m-as mai deplasa spre Romania.
Cat despre Clara..stiu ca trebuie sa am rabdare..dar tot ma doare cand o vad cum plange numai cand exerseaza cu ea pozitia de aplecat in fatza. E ceva atat de nou si de ciudat ptr ea ca refuza efectiv sa se lase indrumata.Si la mine in bratze tipa cand o iau asa (spatele lipit de mine si ii ridic fundul in sus). Am dat exemplul asta pentru ca e o pozitie banala. De restul nu mai zic nimic.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
ginnette spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lala_D Roxana eu stiu ca tu esti un pic necajita si cu infectiile si cu dezvoltarea si ca iti faci mii de griji. E normal. Dar nu uita un lucru : desi Adeluta e clopotel de decembrie este totusi mai micuta fiind nascuta la 36 de saptamani. Nu o poti compara cu un bebe nascut la 40 de saptamani. Este vorba totusi de o luna , varsta corectata . Din acest motiv eu iti spun mereu sa nu te mai necajesti . O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Off, LalaD, stiu ca are o luna "lipsa" dar cand citesc de alti clopotzei si mai ales cu incertitudinea in care stam (ma rog, partial incertitudine) imi vin diverse ganduri si imi fac tot felul de idei.
Oricum, multumesc pentru sustinere
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
monicaa spune:
monicaa, stai fato linistita, sa stii ca si eu sunt in pragul unei depresii si nimic nu-mi mai intra in voie, si sa stii ca abea dupa noua luni de la nastere poti spune ca incepi sa-ti revii cu hormoni cu tot, aceste luni sunt periculoase asa ca fa un efort sa-ti revii, cu cea mica orice copil are ritmul lui, recunos a mea e actriva dar uite inainte se intorcea dupa burta pe spate acum ca stie sa se se intoarca de pe spate pe burta asa ramane, nu se ridica in fundulet sinfgura decat de la 45 de grade si daca e ricdicata mai vine jos ca bolovanu, are si o poza bolovanul meu la 7-8 luni, nici dinti nu are dar asta e fiecare cu ritmul lui, cu kg si eu ma lupt am pierdut deabea 4 in 3 saptamani dar incerc sa perseverez, recunosc ca nu mi-am mai facut o manechiura de 7 luni dar cred c ama voi duce catr de curand iar parul imi pica si mie si ma-m tunsi asa ca fato curaj hai inainte L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni + |
Dau dau inainte dar parca bat pasul de loc. Eu sunt relativ bine dispusa, nici macar chef de cearta nu am ..9 luni zici..ok..mai am 2 de rezerva..sa vedem cum evolueaza situatia.
Pupici
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
ginnette spune:
citat din mesajul lui ramonab da,Roxi, a avut rosu in gat, o bronsita aseptica, a terminat tratamentul, da de handi ce sunt inca nu l-am dus la control, ca doct mea e in concediu si la alta nu vreau sa ma duc.Inca tuseste, nu asa ca inainte, da mai tuseste si ii mai dau sirop de tuse, Plantusin. |
Dar nu mai face febra, nu?
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ramonab spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ginnette
Dar nu mai face febra, nu? Roxana si Adela - 09.12.2007 ! Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza |
nu face febra, nu a facut febra deloc nici inainte.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
Ellenuta spune:
laurici , tarcul mi l-a luat mama din dragonul rosu. a dat vreo 400 ron pe el. dar e tare bun. o sa-i mai fac niste poze si o sa-l vezi mai bine. si da, baietelul este verisorul ei. i-am pus in tarc impreuna, s-au bagat putin in seama, s-au luat de par putin si dupa aia fiecare cu aia ma-si, vorba aia ..
da, ma bag la un moghioros maine!! abia astept. e cam haos pe aici dimineata si dupa-amiaza dar ma descurc eu.
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
laura_dimitris spune:
Ellenuta, acum imi daui seama ca ai mai vorbit despre tarcul acesta cu roxana.. Dar atunci nu-ti vazusem fotografiile...
Fug acasica.
De fapt,pe la supermarket si alte magazine...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
jelimoni spune:
citat din mesajul lui andradda Facem cinste ca azi implinim 8 luni !! LA MULTI ANI si de la noi pentru toti cei care au mai pus o lunita la buchetelul vietii lor... multi si sanatate muulta la bebeii bolnaviori! sa se faca bine repede si sa nu mai aiba probleme! www.flickr.com/photos/23362481@N05" target="_blank">poze Alesia Stefania (20.12.2007) |
LA MULTI ANI ALESIA~!SA CRESTI MARE SI FRUMOASA SI SANATOASA!!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
virgo spune:
Fetelor , am trecut prin cosmarul vietii mele . Incerc sa-mi revin , deocamdata . Si va voi spune maine mai pe-ndelete . Acum sunt inca in stare de soc , si foarte , foarte obosita .
Nu va speriati , Caz e bine , e un copil foarte , foarte cuminte . Si pe care nu-l merit .
Mi-a venit CM . Cisterna ma cheama . Bag in mine suplimente sa ma pot tine pe picioare .
Pupici la toata lumea si ne mai auzim .
Mami de Matei Cazimir
jelimoni spune:
VIRGO!!!ne lasi asa in suspans?ce-ai patit?esti bine?
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!