Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Am uitat sa va zic ca al meu sot acum ca ne-am impacat se comporta ca inainte, dar ce ma deranjeaza este ca nu prea e dispus sa se schimbe, bine asta vom vedea pe parcur, dar cert este ca eu nu-i voi mai permite anumite lucruri ca sa vada si el ca lucrurile se mai schimba.

Miutza, mersi mult pentru incurajari.

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Si noi...
Sunt suparata ca bubitele lui Pupi arata la fel de urat, dr ne-a spus ca sunt bubite de la transpiratie suprainflamate din cauze de copil atopi pe fond de mancat de ou alaltaieri :)))))) Va place ce diagnostic v-am tras.... Cert e ca arat ff ciudat cu petele alea pe manute rosii pe pielicica lui alba, mor cand il vad. dar sa vad partea buna, nu il mananca si nu il deranjeaza cu nimic. Dar sa vedeti ce finuti sunt oamenii, care cum il vede primul lucru intreaba: Da' ce are pe maini??? Dar e normal sa se intample asa....

Stancuta sa stii de de doua sapt eu fac in fiecare seara 250 de abdomene si 100 de ridicari cu picioarele si lapticul meu nu a patit nimic, ba chiar daca nu suge Pupicu la 4 ore imi explodeaza sanii. dar el nu face mofturi si suge. Rezultatul e 2 kg mai putin si nu va spun ce mult conteaza pt psihicul meu!!!!

Ah, o veste socanta pt noi - Pupicu in 2 saptamani a luat 400 de grame, noi care intotdeauna lua in greutate la limita limitelor. si nu stiu ddin ce cauza ca nu a papat nici mai mult nici mai putin ca inainte.

Louisa, am vazut poze cu Yasmin... sper ca esti mai ok.

Felicitari pt Eva Maria!!

LalaD, am vazut poze cu Andrei, e mortas, si imi imaginez cum a adormit el in genunchi tinandu-se de bare :)))))) Azi l-am surprins si eu intr-o poza ridicat in picioare tinandu-se de patul mare... si fetele care isi doresc ca puii lor sa faca asta, aveti grija ce va doriti ca e criminal... cred ca cele doua kg in minus se datoreaza si faptului ca Pupi vrea numai in picioare sa se batzaie, ca pasi abia face.... Dar oricum merita toate eforturile...

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Miri,
curaj, va fi greu azi la servici.

Cu ocazia asta am un subiect suplimentar la capitolul caruia ma dedic de ceva vreme ([size=1]life sucks[/size=1])

Cat despre Bruno si Sacha sper sa-i revad curand. Sa ma chemi intr-o vizita one day, am de gand s-o onorez. Imi explici tu cum stati cu programul (Doamne, dar cat greu trebuie sa fie sa impaci capra, varza, lupul si .. vanatorul, na???)
Treaba cu Bruno o sa treaca repede, cand va intelege avantajele pe care le aduce un fratior si astia mici sunt rapizi la inteles avantaje :-)

Micsu-nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

fetele am facut capitol nou!!!sau nu va place?

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!!
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

Cati, felicitari pentru dintos!

Jelimoni, voi cum v-ati intalnit? Programat sau intamplator, ca si noi? Noi am venit in Sibiu pe data de 10, dupa-amiaza. Intr-o duminica. Si ne indreptam spre aceeasi locatie la care statuse si Ceska pana vineri.

Anca, da, ca sa vezi ce faza! Sa te recunoasca cineva numai din niste poze de pe net, undeva in tara. Timing-ul sa fie identic si drumul acelasi. Iti dai seama ca daca parcam pe partea cealalta a drumului, sansele erau sa trecem una pe langa alta.

Laurici, eu oricum ies maine din casa, dupa ora 10, asa ca voi fi toata ziua in oras. Oricand vrei, suntem acolo.

Am vazut pozele, evident este o superba! Iar pe Dimitris trebuie sa il aduci in studio, daca tot a inceput sa pozeze. Ca vad ca se pricepe! Sa pupe Creata pe ei! Maine, de-abia astept!

FETELE cu Moghiorosul, daca vreti/puteti mai devreme de 17.30, sa-mi spuneti, ca sa stiu la ce ora vin. Cel mai devreme as putea pe la 3.30-4. Cam asa. Ca pana atunci mai am niste drumuri de facut.

Eu pana acum vreo juma' de ora am muncit in gradina. Si sunt foarte mandra de ce a iesit.

A, si vroiam sa va zic ca am vorbit cu Irinouka, aseara. Sunt super bine amandoi, dar in continuare Rares se trezeste noaptea des si ea e super obosita.

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze din concediu
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

m-a sunat joi seara si vineri la amiaza ne-am intalnit...o fost tot asa rapid ca mai avem niste musafiri plus programare la croitoreasa pt rochie ca nasesc sapt viitoare...dar am reusit sa ne vedem jum de ora

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput