Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (90)
Raspunsuri - Pagina 14
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monicaa Buna fetelor Cam tarziu astazi, dar n-am ce face..copilul e super marait. Acum l-am pus la nani si ma apuc imediat sa pregatesc legumele ptr pranz. LauraD..nu te stresa, mai ales ca ai mult de lucru..cand ai timp trimite-mi PM. Creata..am admirat pozele si frumoasa familie. Super concediu!! Apropo de cele 1500 de trepte la Cetatea Poienari Honey multa sanatate lui AJ...sa treaca repede. Pediatra noastra ne-a spus ca in cazul unei infectii la urechi sa nu punem copilul la orizontala ca il doare foarte tare. Incearca sa ii ridici salteaua la pat in plan inclinat, poate il ajuta. Ramona esti dulce. Nu fi suparata ca vine si bebe urmator. ![]() Parca mai vroiam sa spun ceva dar nu mai stiu ce...Ma duc la legume poate imi amintesc intre timp. Pupici Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi |
Cu mii de scuze din nou... trimis acum PM-ul !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
miki_baby spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui stancutza
Si mie mi se intampla! Eu i-am zis lui Timo Kimmo, numele unui prieten de-al nostru. Bine ca nu i-am zis Razvan, ca asa il cheama pe fostul meu prieten. Atunci sa fi vazut show:))) mda... cat de varza pot sa fiu??????? asta in conditiile in care iau si lecitina de vreo doua saptamani. sau poate tocmai de-aia? hm-hm... Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
Miki
de
Saara Maria 7.01.2008Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
nemary spune:
Honey, sanatate multa lui Aj, sa-i treaca urechiusa cat mai repede.
Louiza, un pupic mare pt.tine sa-ti treca supararea pe sot. 
Miri, eu de Sasha ziceam ca-ti seamana leit.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
laura_dimitris spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui stancutza
mda... cat de varza pot sa fiu??????? asta in conditiile in care iau si lecitina de vreo doua saptamani. sau poate tocmai de-aia? hm-hm... Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
da' eu cum sunt caci tocmai i-am spus monicai ca i-am trimis PM dar , de fapt, eu ii scrisesem ditamai mesajul aici....
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
miki_baby spune:
LauraD, cat de intens se gandeste Dimi la fete!O sa fie un iubaret:))
Cretz, de la afine era! Ce locuri frumoase ati vizitat vacanta asta! Am vazut ca Mariuca are parul blond si din ce in ce mai carliontat! E o frumoasa!
Ma bucur ca ti-au placut pozele noastre! Si noua ne-au placut! Mai venim la o sesiune foto la anu' ca tare bine ne-am simtit la Dani in studio! Va pupam pe toti trei!
Ramona, bebe mic o sa vina cat de curand! Toata shmekeria e sa "lucrati" intens!:)))
Miki
de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
miki_baby spune:
Laura, foarte tare!:))))))))
Miki
de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
creata2008 spune:
Exact ce ii ziceam si Louizei. Umbla si pe la COnstanta. E groaznic. Aveti grija de voi si mai ales de Dudu cel mic.
Sanatate maxima si un pupic pentru Ozi!
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela vesti nu tocmai bune de la BV: am facut enteroviroza (eu si Ozi) si ieri am zacut cu febra mare amandoua (evident varsand pe rand toata ziulica). Cum Dumnezeu s-a gandit la Dudu, bebelutzul meu a dormit cu mici pauze pana la ora 15 cand am reusit sa-i dau sa pape...Toata noaptea am pazit-o pe Ozi ...a facut febra. Acum sunt ametita. Vreau sa ma mobilizez sa ies afara dar inca mi-e rau. mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze din concediu
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
zeririlouiza spune:
Laura mersi mult sa vad ce pot face si daca e sa ma hotarasc si sa nu ma descurc apelez la mama de inamorato mic 
L o u i z a
d e
Y a s m i n - E l e n a
19 Ianuarie 2008 adica 7 luni +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut 
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
monicaa spune:
Laura..am trimis PM..mersi mult!
Gratiela multa sanatate si sa va faceti repede bine.
Stancutza esti grozava!!! Si la mine persista la greu senzatia ca am ceva neuroni in vacantza
..sper sa nu fie ceva permanent.
Miri ok..va asteptam cu drag sa mai treceti prin zona. Mult success cu Bruno sa-si revina repede.
Si iar am uitat ce mai vroiam sa spun..uff..Magne B6 spuneti..cred ca ma bag si eu la o cura ca ma simt extrem de obosita in ultima perioada..ahaa..stai ca a reaparut o idee..
Miki samponul pe care l-ai cumparat e bun si impotriva caderii parului? Ca la mine a luat dimensiune enorme afacerea. Mi-e sa nu raman fara par in cap.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
creata2008 spune:
Bagati bule, fetelor, la greu!! ![]()
![]()
Laurici, daca vrei, ne putem vedea maine sau chiar joi. Maine pleaca ai mei la bulgari, la Albena, asa ca am si masina acum. Ca si-a luat tatal meu carnetul si adio Matiz, din pacate. Bine, daca am nevoie de el, mi-l da, dar iti dai seama ca tatal meu pleaca in fiecare zi, fie ca are treaba, fie ca nu. ![]()
Sa stii ca aerul chiar era extraordinar. Mirosul de cetina, de aer tare, uneori a foc de lemne... incredibil! NU am pus multe poze cu peisaje, ca pe astea m-am concentrat, dar din cele cateva, ai vazut ca a fost superb.
Dani si-a luat una din camerele foto de gura mea, dar nici macar nu a scos-o din geanta. Nici macar o data!! Asa ca tot aparatelu' meu si-a facut datoria!
Chiar fetelor, maine sau joi va bagati la un Moghioros? Mary, Mitshu, Emma, treci pe la mama ta?, Ellenuta. Altcineva?
Ramona, mi-am adus aminte ca asa mi se intampla si mie. Imi faceam testul de sarcina azi si maine imi venea ciclul. Cam frustrant. Dar pana la urma s-a intamplat. Nu am disperat si acum am o mandrete de fetita. Capul sus si spor la incercari! ![]()
Monica, ai fost o curajoasa. Nu prea imi venea nici mie sa urc atatea trepte, mai ales daca eram insarcinata. Cu toate ca acum m-am puturosit, in sarcina am fost extrem de activa, am facut sport pana aproape sa nasc.
Stancuta... chestia cu neuronii inactivi e adevarata. Adica, ma rog, nefolosirea lor la capacitate maxima pentru o perioada mai mare duce, uneori, la mici "scapari" lingvistice. Been there, done that! Cred ca Monica Doc iti poate explica cu alte cuvinte.
Vali, ai grija cu urechiusa lui AJ. Bine ca l-ai dus la doctor, eu sunt de parere ca daca ai un sambure in inima cum ca ceva nu e in regula, mai bine te asiguri ca nu e nimic decat sa patimesti mai tarziu. 
Miki, de-abia la anu' veniti din nou in tara? Oooo... naspa. Credeam ca ne vedem din nou in toamna asta.
Eu am facut traseul si am gasit locurile unde am stat. Sunt foarte mandra de asta. Iar de acolo am vazut ce se poate vizita si am facut un mini-traseu pentru fiecare locatie. Chiar ma felicit ca am fost inspirata si am ales ce a fost mai bun. In fiecare loc am avut cate ceva deosebit.
Mariuca mea mica si frumoasa... e din ce in ce mai creata si mai blonda. Eu nu stiu cu cine o semana!!!
Sper sa apucam sa intram si noi in studio, dar acum pregatesc un super eveniment pentru Dani, o sa va zic la timpul lui despre ce va fi vorba, asa ca sunt putin cam "prinsa". Poate in septembrie, sa vedem!
Fug pana la mami, sa vad in ce stadiu e cu pregatirile.
Ne auzim mai pe seara!
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze din concediu
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona