Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (90)
Raspunsuri - Pagina 13
ramonab spune:
Creato io-s maniaca rau cu bublelele alea.Cum le prind nu ma las pana nu le sparg toate.Acu mi-ai dat o ocupatie.Bine ,nu se compara cu realitatea , da e aproape, macar sunetul.
Si mai am o obsesie:folia aia care se pune pe ecranul telefonului cand e nou de ex.Mamaaaa, ma mananca degetele daca nu o iau jos.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
creata2008 spune:
Lorena, am vazut poze cu Stefan. Bine ca ai mai dat si tu un semn de viata. Bine, eu vorbesc, care am lipsit aproape la fel de mult. :) Vreau si eu la Disneyland!!!!!
Hehe, si la voi carutul e plin cu diverse http://outdoors.webshots.com/photo/2031632820102793529VVMZuI
Mary, am luat patutul pliant pentru Mariuca. Nu risc sa dorm cu ea in pat, iti dai seama. Ar fi trebuit sa o ancorez destul de bine, ca sa nu cada din pat, plus ca nu as fi dormit deloc. Nooo, n-are rost, mai ales ca patuturile astea noi se strang bine de tot si ai un pachet mic de luat cu tine.
Ce cutisoare are Daria!! Si seamana cu tine, sa stii... mai ales la ochi. E frumoasa! Aici e absolut delicioasa http://picasaweb.google.com/neiuly/DariaMariaLunaASaptea/photo#5230961074759602530
Natalia, welcome back! Am vazut si pozele voastre din cocnediu. Fetele sunt superbe! Sa va traiasca! Cred ca le-a priit vacanta. Tare faza cu suzeta legata de bandana.
Si se pare ca si la voi, turcoazul a fost o culaore preferata http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/2676805735/ Si eu am avut geanta, tricou si Mariuca bandana si salopetica de vara. Imi place!
Honey, am 2 variante: ori colici de diversificare, ori dinti. Din pacate nu stiu ce sa iti spun, Mariuca nu se trezeste noaptea decat maxim 1 minut, dar seara are uneori accese ca la colicii aia nesuferiti, primii. Si urla la greu. Nu se opreste, sughita, suspina, nebunie generala. La inceput am crezut ca sunt fite si am lasat-o sa urle, apoi am trecut la calmare, cand mi-am dat seama ca e de la burtica. Incearca din nou cu comprese calde pe burtica si masaj usor.
Sandor, nu se vad pozele noi cu Sonia. Da un alt link, pliz.
Miki, da, e de la afine. Nu-ti face griji! Bine ca nu e albastru, ca eu m-am terminat de ras cand am vazut la Mariuca o "productie" albastra.
Andreea, am vazut poze de la mare. Vad ca si la voi masina-colac a fost o achizitie super!! Haios mod de a manca http://community.webshots.com/photo/2692385770103624812lqRyeY
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze din concediu
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Nu esti singura... am avut de citit tot capitolul nou. De o ora si ceva sunt aici si tot n-am terminat.
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura_dimitris Vad ca am ramas singurica pe aici... Eu incerc sa-mi iau "revansa" lipsei mele de pe forum atatea zile si sa va "omor" acum cu multe mesaje... Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze din concediu
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui zeririlouiza mersi mult cretule, chiar asta fac ca vreau sa o mut de la pediatra care o avem acum, si acel cacacea cred ca e de la dintisori ca de mancat mananca e vioie, spune da da da ya ya ya si alte limbi stiute numa de ea si de fratii si surorile iei clopoteii. Laura, cum as putea sa dau de ea, eu o cunosc pe directoarea spitalului de pidiatrie dar nu stiu daca ea copii in evidenta L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a 19 Ianuarie 2008 adica 7 luni + Y a s m i n - E l e n a uite cat am crescut ![]() www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara |
Doctorita Andronache este medic de familie si are cabinetul la parterul unui bloc. Uite adresa: str. Baraolt nr. 19, bl. 44, ap.61.
numerele de telefon de la cabinet: 555096 / asta este nr. vechi pe care il am eu in agenda. cred ca se mai pune vreo cifra in fata...
Oricum, vezi daca poti culege si alte informatii despre ea si daca te hotarasti sa te inscrii la ea o pot suna si eu sa te recomand ca fiind prietena cu mine.
Cretulinaaaaa, "vizionez" in continuare la fotografiile voastre. Din ce am vazut pana acum pot spune ca super vacanta ati avut !!! Mariuca este mortala aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2906873700035809717BlcSKz
Am simtit aerul rece si proaspat al muntilor privind fotografiile... Bine,... rece l-am simtit si din cauza ca bate aerul conditionat din birou direct in mine
mariuca tare-tare frumoasa!!!Cand ne mai vedem in moghiors ????
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui stancutza Am un pic de ragaz, sa vedeti ce mi se intampla. De cand am nascut chiar ca simt ca am un singur neuron, de multe ori nu-mi gasesc cuvintele, ca sa termin cateodata o fraza trebuie sa ma concentrez destul de tare etc. Ei si, aseara, imi arata sotul meu ceva la calculator, si l-am intrebat ceva. Si in loc sa-i zic Bogdan, i-am zis Razvan!!!!! Ne-am amuzat impreuna, dar nu a uitat sa-mi atraga atentia ce scandal i-as fi facut eu daca el m-ar fi strigat cu alt nume.... Si alta: saptamana trecuta un coleg mai vechi vine pe la mine sa-mi prezinte un coleg aflat in prima lui zi de munca. Ma prezint si, credeti sau nu, in loc de Stanciu, amandoi au inteles ca am spus ca ma numesc Sanchez! Sanchez?????? Doamne, de unde? Pe urma m-am gandit - daca cumva au auzit ei bine, iar eu am luat-o asa rau pe aratura ca nu mai stiu nici cum ma cheama? Sanchez???? Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |

si sunt convinsa ca nici macar nu poti avea scuza ca esti telespectatoare a postului acasa si esti indragostita de vreun "sanchez" de pe acolo...

si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui ramonab Am uitat sa va spun ca mi-am facut testul de sarcina si sunt fooooaaarte trista ca e NEGATIV ![]() ![]() ![]() .Sunt asa de suparata!!!!Chiar as fi vrut sa fie pozitiv.Mi-am dorit chiar foarte mult sa fie un bobo mic acolo un burtica.Offff, toata ziua numai la asta ma gandesc.Bineinteles ca in ziua urmatoare mi-a venit si ciclu. Mami de Razvan-Matei,09.01.2008 POZICI CU RAZVANICI |
Nu fii suparata !!!!
Vine bobocelul in burtica ta in curand!!!
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui grati.ela vesti nu tocmai bune de la BV: am facut enteroviroza (eu si Ozi) si ieri am zacut cu febra mare amandoua (evident varsand pe rand toata ziulica). Cum Dumnezeu s-a gandit la Dudu, bebelutzul meu a dormit cu mici pauze pana la ora 15 cand am reusit sa-i dau sa pape...Toata noaptea am pazit-o pe Ozi ...a facut febra. Acum sunt ametita. Vreau sa ma mobilizez sa ies afara dar inca mi-e rau. mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Imi pare rau sa aud ca sunteti bolnavioare...
Sanatate multa !
Acum, i-a scazut febra lui ozi?
si Eleni - 05.02.2008
monicaa spune:
Buna fetelor
Cam tarziu astazi, dar n-am ce face..copilul e super marait. Acum l-am pus la nani si ma apuc imediat sa pregatesc legumele ptr pranz.
LauraD..nu te stresa, mai ales ca ai mult de lucru..cand ai timp trimite-mi PM.
Creata..am admirat pozele si frumoasa familie. Super concediu!! Apropo de cele 1500 de trepte la Cetatea Poienari
..bubu meu le-a vazut anul trecut din burtica..e super fain sus si ies poze foarte frumoase.
Honey multa sanatate lui AJ...sa treaca repede. Pediatra noastra ne-a spus ca in cazul unei infectii la urechi sa nu punem copilul la orizontala ca il doare foarte tare. Incearca sa ii ridici salteaua la pat in plan inclinat, poate il ajuta.
Ramona esti dulce. Nu fi suparata ca vine si bebe urmator.
Parca mai vroiam sa spun ceva dar nu mai stiu ce...Ma duc la legume poate imi amintesc intre timp.
Pupici
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
miki_baby spune:
Doamna Sanchez, ce mai face Razvan? :))
Stancutza you made my day! Foarte tari fazele?
Miki
de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
stancutza spune:
| citat din mesajul lui miki_baby Doamna Sanchez, ce mai face Razvan? :)) Stancutza you made my day! Foarte tari fazele? Miki de Saara Maria 7.01.2008 |
mda... cat de varza pot sa fiu??????? asta in conditiile in care iau si lecitina de vreo doua saptamani. sau poate tocmai de-aia? hm-hm...
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Y a s m i n - E l e n a
Y a s m i n - E l e n a