Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Vad ca am ramas singurica pe aici...
Eu incerc sa-mi iau "revansa" lipsei mele de pe forum atatea zile si sa va "omor" acum cu multe mesaje...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Laura, nu ne omori! Eu ti-as da un premiu pentru optimism si buna dispozitie! Am ras - nu foarte tare, ca sunt la birou - cand am aflat ce viata amoroasa complicata are deja Dimitris!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata zic si eu acu!

Mersi de raspunsurile de ieri referitoare la intrebarea cu varza.Deci nu inca, am inteles.

Roxi sper sa vii cu o veste buna de la doctor, sa ii de-a un antibiotic usor.

Eu nu stiu ce sa ma fac cu copchilu asta al meu ca nu vrea lapteee.Abia reusesc sa ii dau 120-130 ml.Cu greu bea atata.In rest orice mananca cu pofta si bine adica cate 180-200 de gr de fructe sau legume.A inceput sa bea si ceai cam cate 100 ml pe zi (ceea ce e foarte mult avand in vedere ca nu reuseam sa ii dau mai mult de 40).
Oare de ce nu vrea lapte?
One more thing: am terminat cu antibioticu pt bronsita aseptica, da inca mai tuseste din cand in cand, sa continui cu siropu de tuse?Doct mea e in concediu , de aia va intreb pe voi.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

'Neata, fetelor! Cafeluta mi-am baut-o cu Dani pe terasa, dar cu voi o sa impart o a doua ceasca.

Joaca Romania la handbal acum, ma doare stomacul si nu ma uit. Astept sa imi spuna mami ce am facut.

Asaaaaa... iar sunteti harnicute nevoie-mare.

Lala, superbi baietii tai! Saru'mana de aprecieri pentru galusca mea!

Elenuta, DA!! Nu mai e Biti a ta. E o alta Biti. S-a schimbat enorm, pe bune!

Ma bucur ca ai rasfoit si alte albume, mai ales cel cu finuta mea, Silviuta. Sunt foarte mandra de ea, e atat de scumpa. Si imi aduce aminte constant cum e cu bebelus mic-mic. Cred ca asa si cu sora ta, nu?

Angi, am vazut pozele noi cu Pupi!! E absolut incantator, seamana din ce in ce mai mult cu tati.

Laurici de Piatra, am vazut pozele din vacanta. Thea este o mica domnisorica frumoasa. Am remarcat-o pe tiza mea, sora ta, o frumusete. Intr-una din pozele cu ele doua nu m-am putut abtine sa nu ma gandesc ca asa va fi si Thea cand va fi mare.

Ema, felicitari pentru crestinul Milan! Astept si poze. Sau poate le-ai pus deja, dar nu am ajuns eu la zi cu cititul.

Ancasoare, am vazut si noile voastre poze. E haios-rau clopotelul tau!!

Citesc din capitolul asta si mai raspund. Cred ca Mariuca va adormi, asa ca o sa am putin timp liber.

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze din concediu
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Am un pic de ragaz, sa vedeti ce mi se intampla. De cand am nascut chiar ca simt ca am un singur neuron, de multe ori nu-mi gasesc cuvintele, ca sa termin cateodata o fraza trebuie sa ma concentrez destul de tare etc.

Ei si, aseara, imi arata sotul meu ceva la calculator, si l-am intrebat ceva. Si in loc sa-i zic Bogdan, i-am zis Razvan!!!!! Ne-am amuzat impreuna, dar nu a uitat sa-mi atraga atentia ce scandal i-as fi facut eu daca el m-ar fi strigat cu alt nume....

Si alta: saptamana trecuta un coleg mai vechi vine pe la mine sa-mi prezinte un coleg aflat in prima lui zi de munca. Ma prezint si, credeti sau nu, in loc de Stanciu, amandoi au inteles ca am spus ca ma numesc Sanchez! Sanchez?????? Doamne, de unde? Pe urma m-am gandit - daca cumva au auzit ei bine, iar eu am luat-o asa rau pe aratura ca nu mai stiu nici cum ma cheama? Sanchez????

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Am uitat sa va spun ca mi-am facut testul de sarcina si sunt fooooaaarte trista ca e NEGATIV .Sunt asa de suparata!!!!Chiar as fi vrut sa fie pozitiv.Mi-am dorit chiar foarte mult sa fie un bobo mic acolo un burtica.Offff, toata ziua numai la asta ma gandesc.
Bineinteles ca in ziua urmatoare mi-a venit si ciclu.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Roxana, scrisesem deja un mesaj pentru voi, cand am citit ca analizele nu au iesit bine. Asta ma mahneste. Asa ca l-am sters si am luat-o de la capat.

Trebuie sa fii puternica, chiar daca au fost atatea probleme pana acum. Adela e o dulce si o scumpa, am vazut-o in poze. Si daca ea e vesela, atunci si voi trebuie sa fiti la fel. Va lua antibiotic din nou si apoi se va termina. Sper din tot sufletul sa scapati de toate belelele!

Jelioni, v-am batut, Mariuca a fost mai sus ca altitudine!! Dar sotul tau a fost un erou|! L-a plimbat pe Robert in marsupiu, a urcat, te-a mai si ajutat pe tine, hehe. Merita o medalie, sa stii.

S-a intors Laurici, na-na-naaa! Tocmai ma pregateam sa te sun, sa vad pe unde esti. Gretili sau tara. Astept sa vad ce ai mai scris.

Louiza, aoleuuuuuu, mai da si tu din nervi pe la colegi, ca tot sunt "draguti". Imi pare rau ca ai parte de asemenea zile, dar mai tare ma ingrijoreaza Yasmin. Daca face kk asa de des, eu zic ca ar trebui sa te duci cu ea la un medic. Tocmai am vorbit cu Beinazuta si umbla enterocolia prin orase. Nu e de glumit. Nu vreau sa te sperii, dar ar fi bine sa verifici cu medicul Yasminei.

Si uite, ca sa te calmezi, iti ofer niste bule de spart: http://www.virtual-bubblewrap.com/bubble-wrap.swf

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze din concediu
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Vad ca am ramas singurica pe aici...
Eu incerc sa-mi iau "revansa" lipsei mele de pe forum atatea zile si sa va "omor" acum cu multe mesaje...

si Eleni - 05.02.2008

Laura, nu ne omori! Eu ti-as da un premiu pentru optimism si buna dispozitie! Am ras - nu foarte tare, ca sunt la birou - cand am aflat ce viata amoroasa complicata are deja Dimitris!

Poze
Povestea nasterii Sofiei

multumesc de aprecieri. Adevarul este ca pentru mine "viata este prea scurta ca sa fii suparata" nu este un cliseu !
Eu chaira sa simt si ma comport ca atare...

Am vazut fotografiile lui sofia din albumul 6/9 luni.
Super. Sotul tau este un adevarat artist dara devarul este ca si sofia si mama ei sunt demne de fotografiat !!!!
Tare ce m-au amuzat "gandurile" lui sofia .. cum explica ea mirunei ca viata este mai usoara dupa 6 luni...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

fetelor o iau razna....de ieri tot incerc sa va vad pozele...miri stancutza, ancasoare...da nu apuc ca am un copil tare plangacios si mi asa mila de el, ca il dor aftele din gurita, n-are pofta de mancare plus ca ii mai ies 2 dintisori..va dati seama ce necaz pe el...culmea ca de ieri numai in brate mai adoarme asa necajit e...eu care niciodata nu l-am adormit in brate sau leganat...da n-am mai stiu ce sa-i fac...
sper sa-si faca efectul tratamentul ca doc mi-a zis ca-i arata tare rau aftele...si mi-a dat o reteta sa-mi prepare la farmacie...abia azi la 4 ma pot duce dupa ea pana atunci deau cu glicerina boraxata
acum i-am dat niste panadol de l-o mai lasat durerea si o adormit la titzi
ginnete imi pare tare rau pt diagnostic, al naibii si e-coli asta..sper totusi sa scape de intravenos...discuta cu doc daca este chiar necesar!

ven??e bine puiutul tau??n-ai mai dat nimci o veste!sper ca sunteti bine!am vazut pozele cu el si mi s-a rupt inima!

vali sa se faca si Aj bine!!

Gatta ma bucur ca ati scapat de pietricica!nici eunu-i mai dau vigantol la robert ca am auzit ca l-au scos de pe piata nus tiu...am auzit cam multe de el si mi frica sa-i mai dau...nus tiucum se pot juca asa cu bebelusi...

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

mersi mult cretule, chiar asta fac ca vreau sa o mut de la pediatra care o avem acum, si acel cacacea cred ca e de la dintisori ca de mancat mananca e vioie, spune da da da ya ya ya si alte limbi stiute numa de ea si de fratii si surorile iei clopoteii.

Laura, cum as putea sa dau de ea, eu o cunosc pe directoarea spitalului de pidiatrie dar nu stiu daca ea copii in evidenta

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a
19 Ianuarie 2008 adica 7 luni +

Y a s m i n - E l e n a

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

vesti nu tocmai bune de la BV: am facut enteroviroza (eu si Ozi) si ieri am zacut cu febra mare amandoua (evident varsand pe rand toata ziulica). Cum Dumnezeu s-a gandit la Dudu, bebelutzul meu a dormit cu mici pauze pana la ora 15 cand am reusit sa-i dau sa pape...Toata noaptea am pazit-o pe Ozi ...a facut febra. Acum sunt ametita. Vreau sa ma mobilizez sa ies afara dar inca mi-e rau.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput