Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 5
ioana_p76 spune:
Dragi mamici, poate stiti ca noi am initiat pe forumul aspirantelor o campanie pt sprijinul reproducerii asistate si in prezent suntem la faza de strangere semnaturi prin petitia on line Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa ne ajutati, semnand petitia si inaintand link-ul catre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Va multumim anticipat!
Ioana 

animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
Lala_D spune:
La multi ani fericiti Eva ! 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
cati_magureanu spune:
Pana nu se termina ziua...

EVA MARIA, ALEXANDRU LUCA, ALEXANDRA MARIA, BAIETII LUI GINGER, MIHNEA ADRIAN !
Sa fiti sanatosi, voiosi, sa aveti o viata frumaosa presarata numai cu lucruri bune!
Anca.b, multam fain pt. raspunsul cu oul! Parca tu mi-ai raspuns, nuu? Deocamdata mai astept caci gaga asta mic mi-a facut alergie la iaurt..pe care o sa-l mai vada la fata cand va avea un an! Asa ca..nu stiu ce sa fac si cu oul asta..o sa-l mai las vreo 2 saptamani si incerc si cu ou..sa vedem...
Honey..faina chestia...m-am invartit si eu pe langa unul in magazin dar nu m-am decis daca sa-i iau sau nu...
Deocamdata suntem disperati sa-i luam un tarc maaare caci este tare explorator..nu mai pot sa fac nimic..vrea numai pe jos si se duce NUMAI unde n-are voie!..si nu gsesc ce vreau eu..cred ca pana la urma ii golesc camera lui, las doar patutul si dulapiorul si pun de-a lungul peretilor niste bumpere si aia e...
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
cati_magureanu spune:
Ioana_p76, esti mare! Am semnat si eu petitia caci stiu ce inseamna suferinta asta si stiu ca pe mine m-a ajutat reproducerea asistata si, de asemenea, stiu ce costuri fabuloase sunt la mijloc!
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
Shose spune:
Ginette saru-mana.De la ce firma sa caut? Se fac direct in apa sau se dizolva in laptic?
Elle iubi, nu am facut, ca l am uitat acasa cand am plecat la mare...si de acolo direct la Valcea...asa ca Pipe nu mai are poze de ceva timp. Promit shooting in curand.
Mirica dragutza mea...am absentat...asa e.
daca`o fi de dat cu subsemnatu` ma conformez...si numai Pipetu` e de vina ca ma tzine intr`o priza de mama-mama. Si sunt moale si eu...venita din vacantza, dar ei nu`i pasa.
Avem vesti ca si ale tale.Pipetu` nu s`a mai ingrasat gram. Poate 5à de grame eventual. Are 8,200.
Asa ca e pe urmele lu` Bruno.Pupa Shose pe ei 
Azi i`am facut branzica iar, a2a oara. Cu piersicutze. A trebuit sa fac si supliment...ca doar a terminat castronelul si s`à pus pe plans. Baga mana in el sa`l doboare de pe masa si altceva nimik. A ras si suplimentul.
Ieri i`am dar iaurtel Tnuva (multumim de pont Ellenush) cu caise combinat. I`a placut. Ce sa`i mai dau io alte combinatzii?
all
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Semnat petitie
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
stancutza spune:
Buna seara zuzici!
Mary, in poza asta zici ca-s surori fetele noastre...sau cel putin verisoare :-)) http://good-times.webshots.com/photo/2532301550101440186RPEpmi
Gatta, o sa ma rog pentru Saratica delicata sa treaca repede si bine peste operatie.
Eu oricum ma rog in fiecare seara pentru un "grup" de copilasi, cei de la cazuri umanitare, despre care am aflat aici pe forum. Uneori mai uit de familia mea, dar pe ei nu-i uit!
Fetele, off topic, dar poate ma ajutati: am fff multe oua de tara. Ce sa gatesc cu ele? In afara de crema de zahar ars, care nu-i place sotului? Nu vreau decat numele bunatatii, reteta o caut singura!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stancutza Buna seara zuzici! Mary, in poza asta zici ca-s surori fetele noastre...sau cel putin verisoare :-)) http://good-times.webshots.com/photo/2532301550101440186RPEpmi Gatta, o sa ma rog pentru Saratica delicata sa treaca repede si bine peste operatie. Eu oricum ma rog in fiecare seara pentru un "grup" de copilasi, cei de la cazuri umanitare, despre care am aflat aici pe forum. Uneori mai uit de familia mea, dar pe ei nu-i uit! Fetele, off topic, dar poate ma ajutati: am fff multe oua de tara. Ce sa gatesc cu ele? In afara de crema de zahar ars, care nu-i place sotului? Nu vreau decat numele bunatatii, reteta o caut singura! Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
tiramisu, chec .. salata de oua .. oua umplute
si mai am eu o reteta de praji cu nuci, bezea, unt, ness si cu 10 oua .. yummy yummy .. iti trimit pe PM?
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ven spune:
Hello zuzici.
In primul rand multumesc mult pt. gandurile bune, v-am citit tot timpul (Doamne da-I sanatate aluia de a inventat Internetul pet l. mobil!), dar ca sa scriu un mesaj imi lua secole….
Acum, vreti un roman de plans? Iacata-l!
Am ajuns azi acasa, "invoiti" de dr., cu branula inca la manutza, pt. ca mai avem tratament cu antibiotic pana sambata dimineata.
Se pare ca a avut o enteroviroza, habar n-am exact, pt. ca e dezastru la acest spital, nimeni nu-ti spune absolut nimic. Am facut cu nervii zilele astea, nu ajunge ca-ti vezi puiul suferind, mai trebuie sa contribuie si spitalul, conditiile, personalul la durerea ta….
Nu stiu, eu inca sunt socata de metoda asta de a pune perfuzii copiiilor mici, cu mana legata pana la umar de o atela, si atela legata de pat. Normal ca m-au dat afar ape hol pana i-au pus branula si l-au imobilizat, cand am intrat si l-am vazut cum ea, si cum plangea, am crezut ca mi se sfasie inima, am inceput sa plang si am zis:”Oare nu exista o metoda mai umana de a face treaba asta?” Pfuuuaaaiiii, atat mi-a trebuit. Una dintre doamnele asistente s-a simtit foarte jignita, si a tinut sa ma puna la punct, dar nici eu nu m-am lasat, i-am spus ca inteleg, asta e meoda, no comment, dar mama ar trebui pregatita dinainte, sa stie ce sa se astepte sa vada cand intra inapoi la puiul ei. Eh, visuri, maica, traim in Romania, tara de kko, unde oamenii sunt atat de prosti incat cred ca daca sunt mai blanzi si mai omenosi vor fi considerati slabi, sau……….habar n-am……
In fine, copilul a stat la perfuzie 20h, va dati seama, noaptea ca noaptea, dar ziua…..Eu dimineata i-am taiat maneca la body, l-am schimbat ca era tot un lac de sudoare cum a trebuit sa doarma numai pe spate, l-am schimbat si i-am dezlegat mana. Sa fi indraznit una sa comenteze ceva, cred ca faceam moarte de om. Sin u s-a intamplat nimic, a mers perfuzia foarte bine si fara mana legata de pat. Ba la un moment dat i-am dat si atela jos, ca mi se rupea inima cand il vedeam cum s-ar fi miscat sin u putea……
Ieri a facut o diaree pt. ca in seara internarii, desteptele nu mi-au zis din prima ca e pe repaus digestive, si i-am dat o sticla de lapte (fara lactoza). Ma rog, dupa asta n-a mai facut, a primit trat. cu Ampicilina (i.v.) si Furazolidon.pe gura.
Pb. azi dimineata era alta, copilului ii era foame, nu avea voie lapte si ele imi aduceau niste biberoane cu tetine de pe vremea lui Pazvante, cu o fiertuta dubioasa de morcov cu orez, indulcita cu zahar la greu, pe care Mathias nici n-a vrut s-o vada, nici la lingurita macar. Si ele tot insistau ca copilul trebuie sa manance ceva ca poata pleca acasa.
Well, a trebuit sa o aduc de acasa pe socrela, care a lucrat la viata ei prin spital si o stia pe dr., sa ii explice ea ca trebuie sa plec cu copilul acasa, ca sa ii pot face tot felul de mancaruri de regim, ca sa manance ceva. Pt. ca ele era clar ca nu i-ar fi facut nimic special, altceva decat terciurile lor oribile!
Si am venit la ora 4 acasa, i-am facut morcov fiert cu faina de orez si a mancat binisor, apoi 1 masura de lapte fara lactoza dizolvata in 120 ml apa de orez cu putina glucoza (din asta a baut deja de 2 ori). Sunt convinsa ca in spital inca n-ar fi mancat nimic pana la ora asta, ca prefera sa planga de foame decat sa manance ce nu-I place.
Acum am obs. ca are niste bubite mici mici rosii, sper ca-s de la caldura, ca era sauna, cred ca 40 grade in saloanele alea. Si astept sa vad cum va fi primul kk.
Oricum, all in all, a fost o experienta traumatizanta psihic pt. mine si fizic pt. bietul pui.
Nu mai pot sta acum, ca tre sa-l trezesc
sa mergem laspital la injectie. Offff, bucurati-va, fetelor, ca-s sanatosi si ca sunteti ACASA!
Gatta, sunt cu sufletul langa voi, imi imaginez ce-I in sufletul tau. TU trebuie sa fii tare, ca Saratica mica va fi o puternica si se va reface uimitor de repede, ai sa vezi!
Ema, multumesc din suflet pt. sms, m-am bucurat tare mult ca te-ai gandit la noi 

Cuscra mea, as usual, saritoare si draguta, pup pe ea si fetele sin e mai auzim la tel. 
Tinna S. spune:
Buna seara zuzici! Remember me? ![]()
Stiu ca in ultima perioada am intrat f rar, dar suntem in continuare plecati de acasa... Si n-am acces la internet decat putin si prost... Noi pe timpul verii (in concediu) ne mutam de la mare la munte, unde au socrii mei o cabana. Si imi place sa cred ca este si a noastra cabana asta, pentru ca am pus mult suflet in ea, si am facut multe lucruri aici cu mainile noastre... De fapt nici nu am terminat, si acum mai muncim la amenajarea ei... Suntem intr-o zona de vis, e atata liniste aici incat deja imi pare rau cand ma gandesc ca la sfarsitul lui august trebuie sa ne intoarcem in Constanta...
Am apucat sa citesc putin ce ati mai facut voi, desi sunt cam in urma, voi scrieti atat de mult... Am mai intrat eu cate putin din cand in cand si am mai citit, dar n-am apucat sa raspund... Oricum sa stiti ca ma gandesc mereu la voi, si chiar daca nu prea scriu ma bucur tare mult cand citesc depre ce au mai facut clopoteii si cand vad poze cu ei...
In primul rand vreu sa ii zic Simonei (Gatta) ca ma rog din suflet pentru Saratica mica sa treaca cu bine peste incercarea asta si sa se faca sanatoasa...Offf, tare greu trebuie sa fie, dar sigur o sa dea Doamne Doamne sa fie bine! 
Ven
, Doamne prin ce a putut sa treaca puiutul tau si tu alaturi de el! E ingrozitor, intr-adevar sa te fereasca Sfantul sa ajungi in spitalele romanesti... Doamne ajuta si sa fie totul bine de acum inainte, si sa se refaca rapid puisorul!
Ginette
, bine ca Adeluta a scapat de infectia urinara! Sa dea DD sa fie bine in continuare!
Lala
, am citit ca vii maine in C-ta... Ce rau imi pare ca nu ne putem intalni... Eu ma intorc de-abia peste vreo 2 saptamani... Asa as fi vrut sa te cunosc si sa o vad pe Bibi cea frumoasa! E intr-adevar o fetita deosebita!
Ellenuta, La multe lunite si ani pentru Bitsilina ta scumpa! Sa creasca mare si sa o bucure pe mami! 
Si nu in ultimul rand, La multi ani si pentru Luchisorul meu iubit, care a facut azi 6 luni! Asa de repede au trecut aceste 6 luni! Si cand ma uit la baietii mei imi creste inima de fericire! Fara minunile mele viata mea nu ar avea sens! Imi iubesc copilasii atat de mult, incat chiar ii ziceam unui amic zilele trecute ca daca m-as duce la un concurs de mame fericite, sigur as lua locul I...![]()
Bilantul la 6 luni: iubirea mea are vreo 69-70 de cm si cam 8400 g. De vreo 2 saptamani a inceput sa pape legume, si a ajuns acum si la legume cu carnita... Mancarea facuta de mami nu-i place deloc
, da´ borcanelele Hipp ii plac la nebunie. De maine o sa pape si fructe, ca acum e baietel mare...
Iar in rest tot alaptat la tsitsi, si ziua si de vreo 2-3 ori noaptea...
Sta destul de bine in fundulet (mai cade el uneori), si cam vrea sa o ia de-a busilea... Se tot ridica in patru labute si apoi se balanseaza si reuseste sa se tarasca un pic in fata. Desi uneori nu ii iese figura si o ia ca racul inapoi... ![]()
Cam astea sunt vestile despre noi, si promit sa pun cat de curand si niste poze, si sa trimit si eu pozicile pentru album. Apropos de album, Ereena ai facut o treaba minunata! 
Multumesc din suflet fetelor care ne-au felicitat azi si si-au amintit de noi! 
Pupicesc mult toate zuzicile si clopoteii,
Tinna
si minunile mele Luca si Andrei
Poze Luca la botez
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca