Gravidute si mamici de Constanta (29)
Raspunsuri - Pagina 11
AngeliquedeS spune:
Mamacita, in clipa in care m-au urcat pe targa aproape delirand ca sa ma bage in cezariana, am sperat din tot sufletul ca poate esti tu cea care imi va face anestezia. nu a fost sa fie, dar oricum a fost ffff bine si asa.
Imi pare tare rau pt ce ai patit, si eu am stat o luna cu piciorul fracturat si e groaznic, daramite sa ai 2 bebici. si eu nu am stare neam, ma durea si celalalt picior de cat topaiam pe el
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Daria_Ioana spune:
INa...uite aici un link cu o carte despre Schemele de diversificare la bebelushi.
Are 118 pagini si cuprinde retete si sfaturi structurate pe luni .
Ma bucur ca am reusit sa gasesesc aceasta carte pe net.
Sper sa iti fie de folos .
Eu chiar vreau sa gatesc de acolo si lu Cassie...nu numai lui Darius.
Oricum ,la bebe o sa incep diversificarea cam peste vreo 2 luni .
Madaluta, tu cand o sa incepi la Briana?
Pentru cele care mai sunteti interesate ..aici e linkul la carte:
http://www.scribd.com/doc/4138796/SCHEMA-DIVERSIFICARII-AlIMENTATIEI-BEBElUsIlOR-
Daria_Ioana spune:
Ina, in legatura cu premergatorul....
Cand il cumperi ai grija ca baza sa fie mai grea ca sa nu se rastoarne cu el.
Eu nu am stiut asta la Casandra si l-am luat dupa criteriul "sa fie mai usor la greutate"...dar nu e bine asa.
Ei cand cresc se lasa pe o parte si daca e prea usoara baza se pot rostogoli.
LA Darius o sa iau unul cu baza grea in mod sigur ca sa stau eu fara grija.
Eu zic ca si premergatoarele sunt folositoare ca ii poti lasa acolo in siguranta...ei se simt si ei mai autonomi ...mai poti si tu sa faci una alta cat el e preocupat de premergator.
E bine sa gasesti unul care are si multe butonase pe care cand apesi sa cante...sa il distreze pe bebe.
MAmacita...Vai de mine...sa inteleg ca ai piciorul rupt..si cu 2 bebei acasa.
WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si pe caldurile astea.
Mult curaj si sa te faci bine cat mai repede.
Sa stii ca asta cu ruptul piciorului e cosmarul meu ca eu sunt terminata daca mi s-ar intampla asa ceva ,mai ales ca si eu am 2 bebei acasa.
Docdecap, pe unde ti ascuns blogul acela ???poate imi dai si mie un link ceva ,daca nu il tii secret,bineinteles.
MAi ,fetelor..vad ca aveti voi atractie la Vama Veche!!!!
madaluta spune:
andicu: tot ce iti doresti de la viatza sa se implineasca, sa fii sanatoasa, fericita si iubita mult!
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
madaluta spune:
Ina:eu am inteles motivele, dar ti-am spus si ce stiam eu..sper k nu te-ai suparat, nu?Distractie placuta la festival...aicizicem noi pas, k nu suntem fani "Mamaia"....o Vama as mai face,da acum cu amandoi copiii chiar imi este imposibil...
doc: sper k te-ai distrat minunat si k serban s-a simtit in mediul lui . doar e roker innascut...nu?I-a placut muzica sau tot metallica a preferat?
daria: nu stiu cand vom incepe diversificarea, dar eu sper cat mai tarziu.La darius m-am cam grabit zic eu, adica am inceput pe la patru luni caci nu il mai alaptam exclusiv, dar acum sper sa incep dupa 5 luni desi briana da semne de pe acum ca nu se mai satura cu lapticul meu si dupa-amiaza am inceput sa-i bag 100 ml de supliment.si eu sunt vinovata k nu mananc suficient, dar chiar nu pot...sper sa se termine caldurile astea mai repede si sa imi revina pofta de mancare si lapticul..
Mamacita acum e timpul sa te tina sotul la propriu "pe palme", adica pe brate...profita din plin de situatie si intoarce-o in favorea ta.....
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
jojo_miha spune:
Andicu ,la multi ani! sa fii sanatoasa ,iubita si foarte fericita!
Ina eu am premergator de la Chicco si e foarte bun,insa nu prea sta in el,totusi e util cand am ceva de facut ca stiu ca nu se poate catara . Asa arata,era prima oara cand am pus-o(avea 6 luni)http://good-times.webshots.com/photo/2496495540102128129YdipvW
Diversificarea eu am inceput-o pe la 5 luni jumate si la inceput papa tare bine,acum insa........
Vai eu nu mai suport caldurile astea,nici nu-mi vine sa mai ies din casa,dar Teo nu e de aceeasi parere.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
Mirela79 spune:
Mamacita, sa te faci bine cat mai repede. Da' chiar ca meriti o .
Doc, Serban e tare de tot. Zici ca si sa manance ii este greu.
Jojo, mai ca m-ai facut sa plang cu povestea vecinei tale. Imi pare tare rau.
Yannia, trebuie gasita cauza agitatiei copilului, ca este mult prea ciudat ce povestesti tu.
Andicu, La multi ani!
ioana_p76 spune:
Am intrat special pentru tine,ANDICU, nu stiam ca e ziua ta, dar acum ca am aflat vreau sa te felicit si eu.
LA MULTI ANI!
Iti doresc numai bine si fericire, sa ai parte numai de bucurii si multa sanatate pentru tine si familia ta!
Te cu drag si si pe Filip!
Ioana
animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
ina78 spune:
Saru-mina ptr sfaturi.
Cum as putea sa ma supar, cind eu intreb? Astept normal pareri pro si contra.
De ex acum ma gindesc serios la ce mi-ati spus toate ca nu e tocmai bine cu portocala / mandarina. Dr noastra asa mi-a recomandat. Am sa tin cont insa si de parerile voastre.
Din pacate Gabitzu nu se mai satura / nu mai vrea numai lapte. Prefera ceaiul. De multe ori dorea ceai la orele de masa (asa spusele ore - fixate de el, nu de noi). Asa ca in ultima vreme i-am dat ceai masurat.
Astazi mi-a facut o eruptie urita de la caldura si putina febra. Merg al dr si aflu ca e de la caldura si ca baiatul e cam deshidratat. Sa mor m-am simtit asa rau... demoralizata / vinovata.
Asa ca i-am dat iar ceai in nestire ... consecinta > iar nu prea a mai mincat. Asta e ... Sper sa nu dea inapoi ca greutate. Dar ne-a speriat putin. M-am gindit la toate bolile copilariei cu bube...
Dar e bine... dupa o doza de nurofen si ceai cit cuprinde doarme.
Despre diversificare... ce am mai facut? Am cumparat din fiecare borcanas cu mincare recomandat copiilor de peste 4 luni. Le-am depozitat si astept sa mai intreb cind pot sa ma apuc sa-i dau dinb ele si sa fac si eu in casa.
Dar diversificarea propriu zisa cred ca mai asteapta putin... sa vedem ce spune si d-na dr. Borcanele au termen de valabilitate mare... dar sa fiu pregatita.
Asta ca sa vedeti ce "dusa" sint.
Despre premergator... notez... si ma pregatesc de achizitionare. Multumim de asemenea ptr informatii.
Va pupa Bisous ... m-am intilnit acum citeva zile... O sa scrie si ea... de cum se mai elibereaza. Acum era fff aglomerata. Toata admiratia mea. Era cu printisorii ei mici si frumosi.
Va pupacim si noi... trebuie sa fac un dus... sa am pregatesc de plecare. Merg la Gala... macar sa schimb peisajul.. sigur gasesc eu ceva sa-mi placa de acolo Mai ales ca plecam doar noi doi... cupilu` ramine acasa cu bunica.
Doc cum a fost in vama?
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
ina78 spune:
Cascata cum sint... nu am facut ce era mai important. M-am intins cit o zi de post mai sus (in graba... daca scriam pe indelete.. ce iesea ) A propos... nu am nominalizat si multumit fiecareia ptr sfaturi... dar voi stiti ca va pup si va multumesc tuturor.
Sa pup si sa felicit o mamica draga noua.
ANDICU
LA MULTI ANI!
Iti dorim numai bine, sanatate si fericire, sa ai parte numai de bucurii si un gram de noroc pentru tine si familia ta!
Te cu drag si si printiosor Filip!
Sa ai parte de o aniversare de neuitat.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008