Gravidute si mamici de Constanta (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

la mare(film)si progresele mele(2 filmulete)!
Yannia sanatate multa printesei.Mai incearca si la alt medic dc nu esti multumita
Umflatel-ai niste copii superbi
Fug un pic la nani ca ma capiaza noaptea veveritza asta mica.Sparge o maseluta iar un canin vrea sa vina si el repejor!
Pup fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Angi ti-am raspuns PM. Saru-mina.

Mada deja i-am introdus portocala si mandarina... bem suculetze... cite putin. Pentru pofta de mincare si contra constipatiei. gabi se constipa f tare.
Sa vad peste o luna ce si cum mai facem. Luna asta ... numai atit.

Jojo am citit mesajul tau si m-a emotionat pina la lacrimi. Eu nu eram asa plingacioasa inainte... acum insa vad ca mi s-a accentuat sensibilitatea. Desi tu povestesti si f bine.

Va pupam pe toti si toate.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Yannia imi pare rau ca treceti prin asa clipe obositoare. Si grele... ca e ingrozitor sa-l / s-o vezi mirit / mirita si sa nu stii ce are.
Sper sa va reveniti curins si sa ne vedem sanatosi.

Fetelor cred ca v-am ami stresat cu premergatorul... l-ati folosit? Il mai folositi? Cind / cum / de care ....

Pupam pe toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salutam fetele, burticile si bebeii

intai la raport: am luat intr-o luna 200 gr ce dreaq fac gresit, nu-mi poate spune nimeni. asta in conditiile in care el mananca 750 gr hrana 'diversificata', cam 250 la fiecare masa, si papa fructe, si legume, si iaurt, si cereale, si branzica, si out. carne doar de 2 zile, ca trebuia pisata marunt-marunt-marunt, a se citi pasata cu blenderul, si in prima zi a fost un mic esec.. si lapte seara, dimineata, si peste noapte de cate ori vrea muschii lui -n-are nici o regula.
dr a zis ca sa-i fac o proba de digestie, da' nu acum, ca abia i-a dat vaciinul anti-polio oral si modifica rezultatele. mai mergem la 8 luni sa vedem. iar in inaltime a luat 2 cm, eu as zice unu, da tot pe acolo ie. viata e complexa rau!

Jojo, am citit si m-a luat cu durere mare. of,of, incepi sa crezi toate alea de le zic prin catecele populare, de ziceam eu cand eram tanara ca e plangere de mila. dar e adevarat, daca acum n-ai suflet, n-ai nici ce le da copiilor, o sa vada ei mai incolo.

mirela, daca ti-a placut blog-ul meu nu pot decat sa ma bucur. de acuma mi-am propus sa nu ma dau batuta si sa scriu macar o data pe saptamana. face bine la neuron si la moral.

Mamacita, imi pare tare rau sa citesc ce ti s-a intamplat! ai grija de tine, ca uite ce perfide si insidioase sunt pericolele. fisureaza oase de mami care iti tine copiii dragi in brate. na-na la rele si un la mama sa se faca bine. v-am vazut de mai demult in poze, sunteti tare frumosi (m-am intersectat mai demult -eram gravi- la dr. soescu cu o familie Balcan cu un baietel mai mare si un bb mic si ma gandeam ca esti tu, asa ca am dat fuga la poze sa vaz. nope)

Yannia, bine ca i-ati dat de capat, si ca ati primit totusi un diagnostic... desi la cat de incoerenta esti tu, cred ca nu e chiar limpede problema. ceva vesti noi??

andicu, nervi de otel!! si un

madaluta, imi pare rau sa aud ca Florina nu a rezolvat mare lucru tura asta, nu stiu cand o sa mai am cumparaturi, dar iau bon si vedem cum facem.

mai vroiam sa scriu, nu mai stiu cui, reiau din urma.

si asa, de fun, l-am prins si eu pe Serban in dubiu intre mancare si somn, banuiesc ca stiti care a fost mai tare... www.youtube.com/watch?v=PfXK6y36oio" target="_blank"> aici

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Ina eu am folosit la Ana premergator de la 7 la 10 luni ca mai mult nu a vrut sa stea.Am avut unul de imprumut s il reglam in asa fel incat sa cu calce pe vf cand este in el.oricum ea a mers si-asa mult timp pe vf ca ma saturasem de cat imi spuneau prin parc ca nu trebuie sa mearga asa.Dar uite ca acum merge cum trebuie(chiar alearga).despre firma ce sa iti spun..sunt atatea acum.Dar am vz la Maredi un model interesant.Avea maner ca la triciclete-deci poti sa il impingi prin casa si o saltetula de sustinere la picioaruse.
Doc-super tare!Serban e un scump.u nu am avut placerea cu Ana sa o filmez asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Ina:d-na dr v-a spus sa incepeti cu portocala si mandarina? din cate stiu eu si dupa noile "norme", citricele nu se mai dau asa timpuriu din cauza aciditatii, dar si din cauza k produc o stare de agitatie la bebei, mai ales mandarinele.Ai grija si la fundulet, k sunt iritante uneori.Succes in diversificare atunci!
despre premergator nu stiu sa dau prea multe sfaturi decat din auzite, caci darius l-a refuzat cu desavarsire. Stiam k nu prea mai este recomandat, dar pentru k am primit unul la botez am incercat totusi sa-l folosesc pe la 7 luni. Nu a acceptat sub nicio forma sa stea acolo incorsetat..a vrut libertate de mic...
Totusi e Gabitu e prea mic pentru premergator, abia dupa 7-8 luni ar fi permis pentru k pana atunci nu are voie sa stea in fundulet cu spatele la 90 de grade.In al doilea rand se zice k deformeaza mersul, iar in al treilea k intarzie mersul ...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

merge cineva la plaja azi dupa amiaza?

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Madaluta, azi zic pas, ca ma duc in Vama sa ma bestializez!! sau ce o sa-mi iasa cu copilu' in marsupiu hi-hi-hi

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Am inceput cu portocala si mandarina ti-am spus din ce motive: pofta de mincare si constipatia. Sau asa am inteles eu. Vad ca e ok al funduletz. Sa vedem pe parcurs. O luna de zile o sa consumam numai citrice si lapte. Vedem apoi ce en mai spune.

Despre premergator... multumesc ptr info. Nu stiu ce sa spun... as fi incercat mai curind ptr ca Gabitzu nu mai vrea sa stea intins sau aproape intins. Face un scandal.. sa-l ridicam in funduletz sau in picioare. Acum port-bebe-ul s-a dovedit a fi fff util. Dar intervin durerile de spate. Vad ca la mine a inceput sa se instaleze.

Pas la plaja..Ce as mai vreao balaceala. Merge cineva la festival? La Mamaia?

Ce faci in Vama? E vre-un concert?

La Gala, miine, mergem si noi... ne mai intilnim cu cineva? Se pare ca mergem cu "cupilu`" ca nu se inghesuie nimeni sa mai stea cu el.

Astazi ... acasa... fac curat, imi astept soacra in vizita. Si la cumpaaturi... daca ajungem. Probabil la carefuiala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

florina,veverita ta e scumpa si vesela;sa-ti traiasca!
docdecap,delicios Serban,am ras de m-am cocosat,baga-l pe youtube sa faci furori!

Distractie placuta la Vama,la plaja,la Mamaia si pe unde mai umbla oamenii bipezi;eu ca monoped stau acasa si fac bicepsi(fitness cu carjele)...

Ina,subscriu la ce ti-a spus Madaluta in materie de citrice si premergatoare.Tu faci,normal,ca orice mamica responsabila,ce te sfatuieste medicul tau,dar poate n-ar strica sa mai intrebi si altul,mai apropiat de contemporaneitate...

Edit:docdecap,chiar,ce coincidenta cu familia Balcan!

Mergi la inceput