Gravidute si mamici de Constanta (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

LA MULTI ANI,andicu!
Multumesc din nou ptr.urari.
De ce-as avea nevoie de bataie,Mirela79?N-am prea inteles...Dupa ce c-am piciorul rupt si nu stiu cum sa ma mai descurc cu piticii calare pe mine,sa mai capat si bataie,saracan de mine!
Madaluta,sotul ma tine pe palme,dar ce folos,ca-s invalida?
Daria Ioana,si eu credeam ca as fi terminata,dar iata-ma ca ma descurc,nevoia invata pe om.De cate sute de ori in viata am zis ca gata,nu mai pot,am ajuns la capatul puterilor,si uite ca nu,sunt aici si infloritoare!
Angi,esti o scumpa,,dar chiar si daca nu eram in CIC,eu in perioada in care ai nascut tu am intotdeauna vacanta,fiind universitar.Deci,te astept la urmatorul,in alta perioada calendaristica!
Ina,distractie placuta!
Ceaiul...alta moda retro nejustificabila!Scuza-ma,sunt atat de suparata pe pediatrii astia care ne dau sfaturi de pe vremea cand era bunica fata mare,ignorand tot ce s-a descoperit recent in materie de nutritie si efectele acesteia peste 20 ani!Ceaiul ocupa loc pretios in stomacel,scazand cantitatea de lapte sau alte alimente pe care ar putea s-o ingere micutul si neaducand caloriile si nutrientii necesari dezvoltarii.De aceea nici nu se satura;e plin,dar flamand,daca ma intelegi.Nici de hidratare nu e bun,avand un usor efect diuretic,deci ce bagi pe o parte scoti pe alta.Apa fiarta si racita e sfanta pentru hidratare.Si evitarea caniculei,of course.N-ai de ce sa te invinovatesti sau demoralizezi,nu exista persoana fara cusur si parinte care n-a gresit,indiferent cat de perfect se crede el,important este ca n-ai facut-o intentionat si ai tras invatamintele.Pupici insolatului!Pupam sa treaca repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Andicu.

sa fii fericita si mamica rabdatoare si iubitoare!!

acuma, despre noi.
nu m-am bestializat in Vama pentru ca nu ne-a lasat...tati. ca e tarziu, ca ii stricam programul copilului (care copil a dormit pe rammstein, adica rock rau de tat)
si a fost un rasarit de luna SUPERB, era jumatate si sangerie, l-am vazut ...din masina pe drum. sunt frustrata si suparata. ca alta escapada de-asta nu mai prind eu, poate doar daca ma duc singura si ramane el cu copilu' acasa. sunt . e, o sa vad ce gasesc sa-mi faca/dea/duca ca sa ma impace.

daria_ioana, blogul e la semnatura, unde scrie paralelipipedic. cred ca o sa schimb la semnatura, da' imi place asa, mai discret

la toata lumea

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

ANDICU,,si din partea nostra...sper ca ai avut o zi frumoasa!
inca o data la multi ani si tot binele din lume!

despre noi aici....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124757

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

madaluta...asa este boala...ciudata rau...intr-adevar,medicul lui mihaita,pune toata problema pe baza vaccinurilor,n-as putea sa precizez care...nu pot sa zic ca avem un termen limita pt bani,problema este ca perioada optima pt recuperare este intre 4 si 7 ani...noi avem deja 5 ani...am pierdut timp pretios,deoarece nu ni s-a spus de la inceput diagnosticul exact..oricum eu sunt hotarata,de la 1 octombrie vom incepe cu cate 2 ore de terapie(cu forte proprii,mai mult nu putem,asta insemnand,cam 13-15 milioane pe luna),insa mihai are nevoie de minim 6 ore pe zi,maxim 8 ore...dar cu dumnezeu inainte!trebuie sa reusim pana la urma!oricum,multumim pt sprijin,conteaza sa stii ca ai oamenii alaturi,chiar si pt sprijin moral!
florin_a,multumesc frumosc,pt aprecieri...uneori imi doresc,ca mihaita sa fi fost cel mai urat copil,dar sanatos!oricum,din punctul meu de vedere,toti copilasii sunt frumosi!

despre noi aici....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124757

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Dragelor, va multumesc din sufletpt urari! tot ceea ce-mi doresc mie, va doresc si voua inapoi!

Am petrecut frumos, linistit, in familie,la un gratar , la tara.
Acum am culcat cupilu' si ma pregatesc si eu sa ma retrag, ca de maine incepem o noua saptamana cu micul Duracell.

Apropos, sa stiti ca eu am de gand sa merg dimineata la plaja cu el, dar in Mamaia, in dreptul hotelului Palas-Pelican, ca lasam masina la noi la birou. Asa ca, daca sunteti amatoare, in jur de 09.00-09.30 cel tarziu, pana pe la 11.00 suntem la plaja; dati-mi un sms, pm ceva, daca vrea cineva sa ne intalnim.

si mai vb maine!

ps. Ioana, merci mult ca nu m-ai uitat! te pup si stii ce iti doresc eu tie cel mai tare!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Am implinit 1 An

Marinarul vesel

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Vin si eu la spartul targului...
ANDICU-La multi Ani cu sanatate, fericire, spor in toatePupicim dulce si pe mezinul familie
Imi pare rau ca nu am reusit mai devreme dar un ultima perioada noptile (incepand cu ora 10 seara0sunt un calvar.Veve tipaaa si se zvarcoleste in patut.Vin CANINII!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Mamacita-multumim de aprecieri!
Da nici prichindeii tai nu sunt mai prejos...ai grija de tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

LA Multi ANI !!!!!!!!!!!!,andicu...
Un pic cu intarziere,dar de abia acum am avut timp sa intru .

Numai bine iti urez si sa te bucuri pana la adanci batraneti de familia ta!
Si sa apuci sa fii si stra-stra bunica alaturi de sotul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Doc nu fi suparata ... recuperezi tu. Stai sa mai creasca putin ai nostrii si mergem cu ei.

Mamacitamultumim ptr criticile constructive. Din cite spui tu.. sint sanse eu sa te fii avut la nastere alaturi? DEaca ma gindesc bine a fost o tinara drguta si amabila, dar mai mult nu retin.

Vad ca sintem de acord in privinta ceaiului... dar daca-i reduc iar portia si ma trezesc iar ca ieri? Vad ca i-au trecut deja bubitele si febra.
Poate daca ar mai fi fost alaptat integral la sin as fi fost mai decisa in privinta cantitatii de ceai.
Insa nimeni nu-mi spune cam ce inseamna cantitate de ceai permisa / necesara la virsta lui.

Va pup.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Buna fetelor! Revin cu noutati si vesti bune. Slava domnului! O sa va povestesc prin ce am trecut ca sa vedeti si voi cum unii doctori trateaza oamenii pe ghicite si e mult mai trist cand e vorba de copii...
Aless a mea a inceput prin a fi maraita si mi se parea ca are nasucul infundat. Am fost la pediatru si ne-a dat Amoxicilina si Otocalm. Am inceput tratamentul si apoi, in noaptea respectiva a facut febra. Am fugit cu ea la urgenta unde am dat de un dr tare ciudat care facea misto de noi ca ne-a vazut atat de agitati fiindca are copilul febra: "mare scofala" a zis. Ne-a asigurat ca n-are nimic copilul, sa-i bag 1/2 de novocalmin si sa las copilul in pace. Am zis ca vream s-o vada si un ORL-ist in noaptea aceea. Ne-a facut "damblaua" si ne-a trimis sus la ORL. A venit o asistenta sictirita (cred ca o deranjasem de la TV) si apoi un dr si mai sictirit. Apoi si-a revenit "subit". M-a intrebat ce i-am pus in urechi, i-am spus ca Otocalm fiindca mi-l indicase dr pediatru. Stiti ce mi-a raspuns? "Si daca dr pediatru va da apa de mare sa-i puneti in urechi, ii puneti??!!!" Apoi mi-a zis ca nu are nimic la urechi. Am plecat. Copilul era din ce in ce mai agitat, plangea continuu insa nu mai avea febra. Dupa 5 zile de Amoxicilina, era si mai agitata. Plangea disperata si se uita fix in ochii mei de parca ar fi vrut cu disperare sa spuna ceva dar nu putea. Racnea, nu plangea. A doua zi am mers la ORL la o d-na dr recomandata de niste amici. D-na dr a zis ca are canalul inflamat si ne-a dat Zinnat si Garasone. Am apucat sa-i dau o data si in noaptea aceea am ajuns iar la urgenta fiindca se zvarcolea si urla din toti plamanii. La urgenta ne-a zis sa nu-i mai dam antibiotic fiindca acesta ii provoaca dureri de stomac si din cauza asta plange copilul. Ne-a dat reteta pt Otix, Colargol. Le-am cumparat dar nu i le-am dat. Intre timp, am vb la tel si cu d-na dr Orl care ne astepta dimineata la d-ei. A doua zi am mers din nou la d-na dr ORL si a insistat sa-i dam Zinnatul fiindca nu-i face rau si sa renuntam la Garasone. Am urmat tratamentul si deja, fata mea e complet schimbata in bine. Nu mai plange deloc, e vesela si e din nou copilul pe care il stiam.

Andicu, La multi ani!!! Sa fii sanatoasa si iubita! Esti nascuta in aceeasi zi cu sotul meu.
Va multumesc tuturor pentru sustinere si sfaturi!

Sa va dau si datele noastre: eu 1 februarie 1978, Alessandra 11 aprilie 2008. Apropo, pe noi ne urmareste cifra 1. in afara faptului ca eu sunt nascuta pe 1, Aless pe 11, L-am cunoscut pe sotul meu intr-o zi de 11, ne-am logodit intr-o zi de 11, ne-am casatorit pe 21. Sa va mai zic ca pana si soacra-mea e nascuta pe 11?

Mami de
http://family.webshots.com/album/565167363ZQuFzC

Mergi la inceput