Gravidute si mamici de Constanta (29)
Raspunsuri - Pagina 13
madaluta spune:
tineti-mi pumnii: azi si maine sunt singura cu copiii
...Cip a trebuit sa-si intrerupa concediul si sa mearga la serviciu
deocamdata briana doarme...si darius il striga continuu pe tati
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
andicu spune:
Hello.
Am revenit de la plaja. Greu il urnesc pe Filipu' de la apa si nisip!
in fine, acum doarme dus ca era rupt de oboseala.
Inca o data multumesc tuturor pt urari! 
Florin_a, off, ce trageti cu dintii astia! ii urez Veveritei dragalase sa-i iasa toti repede si sa scapati de chin! iar tie, curaj si rabdare si putere ( adica fizica! ) . 
Yannia, bine ca si-a revenit mititica! mi se rupe inima cand ma gandesc ce dureri o fi avut! eu am amintiri naspa din copilarie cu urechile , durerile sunt infioratoare!!! recuperare rapida va uram! cat despre dr , eu una nu mai am nimic de comentat demult, decat nenumarate ![]()
![]()
si ma rog zilnic sa-mi tina Dumnezeu puiul sanatos sa nu fie nevoie sa ajung cu el la spital!
Mada, bafta multa! sa treaca ziua repede si sa fie Darius baiat de gasca! ![]()
Ina, eu tin minte ca dr imi zicea sa-i dau max 100 ml ceai pe la 3-4 luni. In rest, lapte. Fiind f cald, daca tu crezi ca ii e sete apa fiarta si racita. Eu i-am inlocuit ceaiul de tot cu apa pe la5 luni cand am inceput diversificarea. I-am mai dat ceai asa, la nevoie.
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Am implinit 1 An

Marinarul vesel
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
mamacita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ina78 Mamacitamultumim ptr criticile constructive. Din cite spui tu.. sint sanse eu sa te fii avut la nastere alaturi? DEaca ma gindesc bine a fost o tinara drguta si amabila, dar mai mult nu retin. Vad ca sintem de acord in privinta ceaiului... dar daca-i reduc iar portia si ma trezesc iar ca ieri? Vad ca i-au trecut deja bubitele si febra. Poate daca ar mai fi fost alaptat integral la sin as fi fost mai decisa in privinta cantitatii de ceai. Insa nimeni nu-mi spune cam ce inseamna cantitate de ceai permisa / necesara la virsta lui. Va pup. Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008 |
Hai ca m-ai distrat!Daca nu era cineva dragut,ci o scorpie,sigur tineai minte si nume si trasaturi,asa e firea noastra umana...
Precizez again:criticile nu erau la adresa ta cu ceaiul,ci la adresa"sfatuitorului".Nu-ti da nimeni cantitate de ceai permisa pentru ca ceaiul e pentru bolnavi.Copiii sanatosi beau apa fiarta si racita,cantitati functie de varsta si conditiile de mediu.Iti dau un link (2006),sper sa se deschida,orientativ(nu mi-ai spus daca stii engleza):
http://www.water.org.uk/home/water-for-health/medical-facts/children?s1=infant#req
Sanatate!
mamacita spune:
| citat din mesajul lui andicu cat despre dr , eu una nu mai am nimic de comentat demult, decat nenumarate |
hai mai,andicu,chiar asa,dai cu
mamacita spune:
madaluta,nu-i poti distrage atentia lui Darius cu ceva placut lui?
Iar cand sunt treji,cel mai bun mod de distractie la ai mei este...unul cu altul:uite ce face Alex sau hai s-o invatam pe Anabela sa dea mingea etc.
Oricum e greu,dar macar n-am scandaluri prea multe![]()
ina78 spune:
| citat din mesajul lui mamacita Hai ca m-ai distrat!Daca nu era cineva dragut,ci o scorpie,sigur tineai minte si nume si trasaturi,asa e firea noastra umana... |
Saru-mina ptr link. Ne documentam acum.
Despre dr anestezist... nu stiu daca as fi retinut cine era... avind in vedere ca nu am vb decit pe masa de operatii. D-na Dr s-a ocupat de intermediere.
Nu stiu daca ne citeai atunci dar povestea nasterii a fost fff in scurt si nepregatita.
Am nascut la 35 sapt., eram pacienta Dr Daduianu si m-a asistat la nastere Dr Ionescu - eu venisem la spital sa vada doar de ce am pierdut "putin" lichid. Insa d-na Dr m-a bagat in operatie rapid... fara prea multe discutii sau pregateli. Nu stiu daca ma crezi dar nu mai retin nici la ce etaj am fost, la ce salon sau chipul fetelor care erau in sala de travaliu.
Insa nu vreau sa ma justific... desi se pare ca o fac... Retinem mereu ce e rau sau negativ. E normal asa... asta ptr ca ne asteptam ca personalul medical (nu vreau sa isc o discutie, platit de stat si de noi) sa se poarte frumos, cu compasiune si intelegere. Dar aici e vorba si de medici, politie sau alte structuri bugetare. Raportul salariu / prestatie e mereu discutat.
Ma scuzati ... am facut o paralela cam ... mare. Am avut timp citeva min.
Merg sa citesc despre apa.
Pupam pe toata lumea.
Madaluta tinem pumnii... de ajutat si sa vreau nu cred ca as putea... abia ma descurc cu unu`.
Reiau... mamicilor cu 2 bebei toata admiratia mea...
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
AndreB spune:
Din categoria: NU FACETI CA NOI!
De 2 nopti Matei se lupta cu temperaturi de 39-40 de gr., delireaza si nu mananca mai nimic, din cauza lui mami, evident. Nu dintisorii sunt de vina, cu toate ca toata gingia de sus e inflamata (dau 4 odata), iar acum baiatul, inghite antitermice, antibiotic ptr burtica, flatulin, regim alimentar si se chinuie vizibil.
Vineri am fost la plaja si am luat si bazinul cu ciuperca, unde ii punem putin apa fiarta ca sa se balaceasca la putelul gol. Dar de data asta am uitat bidoanele acasa si am folosit apa de mare, pe care bb a inghitit-o in joaca lui (plescaie apa cu mainile si intra si in gurita) iar din noaptea cu pricina a inceput calvarul: enterocolita virotica de la imputita apa de mare. Asa ca de aici inainte cat nu se ridica bine copilul nici nu mai are acces la apa, ca sa-si bage in gura ( doar putin contact pe corp si piciore) pentru ca apa de mare a devenit o cada de mizerii si fecale pe care suntem nevoiti sao inghitim de fiecare data cand intram si copii nostri mici, si fara aparare sa se imbolnaveasca atat de grav.
Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf
Rochie noua, nepurtata, de seara, de vanzare http://entertainment.webshots.com/photo/2617801190102871261mTAhuB?vhost=entertainment
andicu spune:
Mamacita, eu am zis ca dau multe bile negre , dar n-am zis tuturor, ci mai degraba, marii majoritati peste care am dat eu in viata mea, ca doar la mine ma refeream!ca am avut parte si de vreo....3-4 care sunt cum zici tu! si ca sa intelegi cat de sincera sunt, tata e si el doctor, si..unchi-miu, si vara-mea, si inca vreo 3 veri din partea tatalui..asa ca, daca eram sa fiu subiectiva...de doctori, numai de bine!
Am inteles ca s-au mai schimbat lucrurile prin spital, in bine, dar eu tot nu vreau sa ajung pe-acolo! si tot de frica doctorilor, nu a bolilor!
Yannia, am uitat ceva si imi cer scuze
: La multi ani sotului tau pt ieri! 
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Am implinit 1 An

Marinarul vesel
mamacita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ina78
Saru-mina ptr link. Ne documentam acum. Despre dr anestezist... nu stiu daca as fi retinut cine era... avind in vedere ca nu am vb decit pe masa de operatii. D-na Dr s-a ocupat de intermediere. Nu stiu daca ne citeai atunci dar povestea nasterii a fost fff in scurt si nepregatita. Am nascut la 35 sapt., eram pacienta Dr Daduianu si m-a asistat la nastere Dr Ionescu - eu venisem la spital sa vada doar de ce am pierdut "putin" lichid. Insa d-na Dr m-a bagat in operatie rapid... fara prea multe discutii sau pregateli. Nu stiu daca ma crezi dar nu mai retin nici la ce etaj am fost, la ce salon sau chipul fetelor care erau in sala de travaliu. Insa nu vreau sa ma justific... desi se pare ca o fac... Retinem mereu ce e rau sau negativ. E normal asa... asta ptr ca ne asteptam ca personalul medical (nu vreau sa isc o discutie, platit de stat si de noi) sa se poarte frumos, cu compasiune si intelegere. Dar aici e vorba si de medici, politie sau alte structuri bugetare. Raportul salariu / prestatie e mereu discutat. Ma scuzati ... am facut o paralela cam ... mare. Am avut timp citeva min. Merg sa citesc despre apa. Pupam pe toata lumea. Madaluta tinem pumnii... de ajutat si sa vreau nu cred ca as putea... abia ma descurc cu unu`. Reiau... mamicilor cu 2 bebei toata admiratia mea... Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008 |
Ina,in primul rand ma bucur ca si tu,ca si andicu,ati inteles exact la ce ma refer si nu v-ati suparat
,caci am mai avut asemenea interventii in scris(citesc din 2004,dar sunt membra din prenatalul lui Alex,din 2005
)si tare s-au mai ofuscat respectivele,desi normal era sa fiu eu mai jignita,ca sunt luata la gramada.Apoi,raspunsurile voastre sunt de bun simt si realiste si da,andicu,imi aminteam ca mi-ai scris din sarcina,ca ai multi dr.in familie
,de-aceea ma si miram.Acum,ca ne-am lamurit,sa purcedem mai departe.In al doilea rand,imi pare rau ca ati avut asemenea aventura,si eu am nascut la 36 s,deci cam stiu ce inseamna...Tocmai de aceea nu citeam in aprilie a.c.,ca inca nu ma adaptasem la 2 bb,dintre care unul prematur,si aveam tot felul de depresii(nu ca mi-ar fi trecut
).Ce parere ai despre apa,Ina,va inscrieti in tabel?Pe Alex tare greu il hidratam cat trebuie,ca...uita sa ceara.Trebuia din ora in ora sa-l imbii cu apa
mamacita spune:
AndreB,imi pare tare rau sa aud ca sunteti bolnaviori si va doresc insanatosire rapida!Din aceasta cauza pe Anabela am bagat-o doar cu piciorutele,caci am patit-o cu Alex.Unde este marea copilariei noastre,cand inghiteam tone de apa si nu pateam nimic?