Gravidute si mamici de Constanta (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

fetelor,
voi stiti unde si cum o gasesc miine pe d-na doctor Dumbrava?
baietelul meu are febra mare de doua zile, cu puseuri chiar mari, maximul masurat 39.8 (la 6.45 azi). acum i-a mai scazut.
multumesc
banuiesc ca poate fi o infectie urinara (a mai avut la 10 zile de la nastere) dupa cum nu scade cu antitermice, sau scade doar citeva ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Liris, suna la 0722950950 si iti spune dansa ce program are. Cabinetul este pe strada Bogdan Voda 11, aproape de Spitalul Militar, usor de gasit. Va doresc multa sanatate!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Acum am citit si eu din urma.

sa va spun ce aventuri am avut noaptea trecuta: de la 8 seara m-a luat o durere de cap groaznica, asa cum nu mi-am imaginat ca poate exista pe lumea asta, parca aveam capul prins intr-o casca de durere si ma durea la cea mai mica miscare, ochii imi ardeau, ei bine, o durere cam cea care iti ramane dupa anestezia rahie, daca ati trecut vreodata prin asa ceva (eu sper ca nu)

La 1 noaptea deja nu mai puteam, plangeam de durere, nu stiam nici ce sa iau ca sa ma lase, netul nu mergea sa caut acolo prospectele, am luat un paracetamol, nimic, din ce in ce mai groaznic. L-am lasat pe iubitul meu cu bebe care dormea si eu m-am urcat in masina si m-am dus la urgente. am stat in fata usii si a iesit una dinauntru si face numai: "sa vedem ce are domnisorica asta" Mai, e fi flatant sa fiu considerata domnisorica dar ma calca pe nervi cand ma considera unii o mucoasa cand eu am 30 de ani si un bebe. I-am spus ca ma doare capul (mi se pare ca suna asa aiurea) si de teama sa nu spuna ca ce caut la urgenta, nu pot lua o pastila ceva, am adaugat ca am un bb de 8 luni pe care il alaptez. Atunci am vazut ca si-a schimbat atitudinea insa a inceput sa vb cu o colega care spunea ca dc am bebe, ce ne facem ca inauntru e un boschetar cu TBC. Cand am auzit asa am plecat de/acolo, am zis ca mai bine rabd durerea, ca n/o sa mor, decat sa mai vin acasa doamne fereste cu TBC.

Am ajuns in curtea spitalului, m-am urcat in masina si dau sa intorc masina la intrarea pt salvare ca sa plec. deodata o masina imi blocheaza iesirea. Ii fac semn ca vreau sa ies si deodata mi se deschide usa la masina, am soc de sperietura noroc ca vad un politist. si ala se infige in mine: Auzi fatuco, cum crezi tu ca intorci aici, daca vine salvarea si nu are loc sa treaca?? Mentionez ca am Matiz nu Jeep, si cat ar fi durat o manevra de intoarcere??? EL nu ma mai lasa sa plec, imi spune ca sa ma duc in parcare sa intorc acolo ca e loc sa intorci un avion. Ii spun ca asa am sa fac acum sa ma lase sa plec. M-as fi infipt in el rau de tot dar pur si simplu cu capul duduind nu eram in stare. I-am spus ca vin de la urgenta si sa ma lase sa plec. El ca nu poate sa imi dea drumul pe bulevard ca dc fac accident? In fine, pana la urma m-a lasat idiotul sa plec. Nu va spun ce noapte am avut, la cea mai mica miscare imi exploda capul si imi venea sa vars...

Acum imi e mai bine, m-a luat Cristi cu forta si mi-a pus spirt in cap si culmea ma simt mAI bine, desi eu am oroare de asa ceva. Se pare ca am racit la cap...

Inimioara mea

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Mamacita, stiu ce vrei sa spui cand suferi ca se judeca medicii in ansamblu, la fel ma doare si pe mine cand se spune de functionarii publici ca sunt cei mai nemernici si spagari cand stiu cat suflet pun in a/mi face meseria si nu am luat spaga in viata mea, nici macar ciocolata sau cafea care 2 "spaga standard"

Si eu subscriu la problema ceai, suc de fructe, copilul trebuie sa stie ca pentru a stinge setea e buna apa si atat. SI Pupicu meeu e un setos si bea apa ca disperatul, ma bucur ca ii place.

AndreB, imi pare tare rau pt ce ati patit, sper ca Mateiutul e mai bine. La asta nu m-am gandit si daca ar fi fost sa merg cu piscinuta la plaja tot apa de mare i-as fi pus....

Andicu, cu ff mare intarziere,

Inimioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Eu ma declar mama... ratacita rau. (atra vis-a-vis de depresiile de care vb Mamacita)

Nu ne incadram in nici un grafic... cu mincarea sau apa. Gabitzu ar insemna ca e deschidratat si nemincat.
Abia astept sa manince mincare ... sa ceara apa singur. Atunci voi avea o scuza... asa vrea el.

Multumesc mult ptr link, Mamacita. AM citit printre rinduri... dar suficient cit sa-mi pun intrebari.

Andreea insanatosire grabnica lui Matei. Si fara injectii.

Pupam pe toata lumea.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Angi am citit abia acum ce ai patit. Multa sanatate in continuare. Asta a fost din seria experientelor cu politistii - alta meserie controversata.

Dar voi ati data apa de la virste asa mici? Majoritatea prescriu apa simpla o data cu diversificarea.

Mamacita cind ai inceput diversificarea cu bb prematur? Ce virsta avea bb? Si cit ai alaptat? (sorry ca te intoxic... dar daca te-am prins)

Am primit un mesaj:

Eveniment astronomic unic intr-o viata de om. Incepand cu luna August, noaptea, planeta Marte va fi cel mai luminos punct pe cer. Chiar si cu ochiul liber, Marte se va vedea cat o luna plina in aceasta perioada. Pe 27 August, planeta Marte se va afla la 34.65milioane de mile de Pamant si va fi ziua in care Marte se va vedea cel mai bine. In noaptea de 27 August, la ora 00:30 urmariti cerul. Pe cer se va vedea ca si cum Terra are doua luni. Urmatoarea data cand planeta Marte va trece atat de aproape de Terra va fi in anul 2287. Spune si altora, merita! Toti cei care sunt acum in viata nu vor mai avea ocazia sa vada acest lucru inca o data"

Nu am timp sa caut sa vad daca e real.. dar presupun ca da.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Ina, eu i-am dat apa in clipa in care am inceput diversificarea, pana atunci fiind alaptat exclusiv nu avea nevoie
dar un bb care bea si formula are nevoie de apa mai ales vara

Inimioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

multumesc mult ptr raspuns.
am luat acel numar de aici dar la 7 cind am sunat n-a mai raspuns nimeni.

sa vedem miine dimineata.
s-na se pricepe sa trateze bine einfectii urinare? tare ma tem ca asta e, si a mai avut asa ceva ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Buna dimineata,fetelor!Noi suntem bine, sanatosi acum caci am avut o viroza si am scapat de ea.Peste 4 zile Vlad implineste 6luni si iata ca a trecut timpul si am ajuns si noi la juma' de an!Cand eram la inceput in perioada colicilor ,Doamne ce mai visam momentul asta....O sa rasfoiesc si eu capitolele trecute sa vad ce s-a mai intamplat cu bb-eii si mamicile din C-ta.

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Angelique,da'tu periodic ai aventuri,stiu ca nu te plictisesti nici tu!Din ce spui,pare a fi fost insolatie;eu abia acum,la 40 ani,am patit-o de vreo doua ori si e oribila cefaleea.Asa durere de cap am avut numai inaintea operatiei cu Anabela,de la hipertensiune.Paracetamol si algocalmin la 6-8h te rezolvau+hidratare generoasa.
Si apropos de cum te trateaza lumea,cu cat arati mai bine,cu atat mai lipsiti de respect sunt,de parca ar fi ceva rusinos sa nu arati a sperietoare.Eu,oricat de bine mi-as ascunde varsta,nici de 18ani nu par,ca sa nu mai vorbim ca ma prezint intotdeauna,am ecuson si toate insemnele specifice meseriei.Ei bine,deseori mi s-a intamplat ca vreo martzafoaie care nu stie nici numele sa si-l scrijeleasca,imputita si nesimtita,pe care o aveam pacienta,sa mi se adreseze cu"iubita","papusa","fata"sau ce alte apelative de targovet mai au ele in vocabular.Bineinteles,ea era"doamna"cutare si se "domnea" cu altele asemenea lor,nivel infirmiera.Evident ca si replica mea era pe masura,dar asta ca exemplu de relatii sociale in Romania noastra draga,necomunista si necapitalista,in care oricata pregatire ai avea,te ridiculizeaza te miri cine,apoi au si pretentia sa le pupiAm eu o vorba:"de imbatranit imbatranesc si animalele,dar intelepti cu varsta numai unii pot ajunge;aceia trebuie respectati pentru varsta,caci au priceput ceva din viata..."Hai ca m-ai atras in dizertatii,"domnisorico".Pur si simplu nu baga in seama asemenea atitudini!

Mergi la inceput