Timisoara, Impreuna! (118)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Va servesc cu prima si va arat si pozele pe care le-am facut azi la zoo.

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

silvana sar'na de cafeu! superbe pozele!!!!!
vin si eu cu o tura:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata gagice....

Noi am fo' casnici vichendul asta...sambata am beut ,cu noaptea in cap, o cafeluta la Mall...p-orma stat pe acasa,iar ieri am tras o tura prin Flavia,la vechituri si prostii si exact cu aia ne-am cam ales...ma rog,mai putin Luana,care s-a capatat din cap pana-n picioare...fustita,bluzita si saboti...si in rest in casa,la dos...Bine ca s-o mai racorit putinel...ca aseara am reusit sa-mi calc si eu piramida de rufe...altfel,Dumnezeu cu mila!,as fi venit in chiloti la lucru....hehehehehehehehe...

No,maimutica Silvana...super faine pozele...si mare gradina aia zoo...bestiala.Nu stiu daca in tara exista ceva de genul asta si ma cam indoiesc,insa o gradina faina,mica e drept,am vazut in Sibiu...Din cate imi amintesc Diana imi povestea de o gradina zoo cam ca cea din pozele tale la unguri undeva,dar nu mai stiu in ce oras.Trebuie sa reimprospatez memoria...ca parca as duce gorobetii sa se bucure!

Laurica...deci doriti inca doi ochisori in familie...nah!zic si eu ca si Doris:gandeste-te bine inainte si hotarati impreuna...

Simonelu'...cum v-ati distrat ieri?ceva poze vedem?

Kati,deja ati facut rodajul?!Uau...da' stiu,oameni buni,ca va miscati tare rapid...

Claudia
,cum fu la Mako?sau inca nu ati mers?Sa sti ca e fain acolo...eu nu am intrat la strand,insa m-am uitat ca fata popii,prin gard adica...si mi-a placut ce am vazut.

Liana...tu cum esti?Cand cobori in sud?

Doris,sa inteleg ca voi ati sarbatorit-o pe bunica ta?De ziua de nume sau de varsta?Nah,bun ca v-ati distrat frumos!

No,hai ca va pup si mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

no buna gimineza
dau si io cafaa
Ana mai am muma...poate cand or trece caldurile..nu-sh
va pupez pe toate..revin io

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

silva...sunt cu ochii pe voi...dar cu mainile legate...faine pozele...Arpi s-a distrat de numa, alea cu sabloanele i-au placut cel mai mult ...si vezi ca ai scris leu la tigru...el m-a corectat....
...Ana la Budapesta e asa faina ....dar tot nu e de talia celei la care a fost Silva...da na pe ei i-au ajutat extraterestrii...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

helau,
noi distrat frumos, dansat bun si mult, facut basici in talpa catre dimineata, retrait si amintit ce sarbatoream acum 10 ani pe vremea asta, asa ca avand apetitul deschis ieri seara ne-am dus la Club21 in centru si am luat o masa copioasa si am cionit un pahar de vin in cinstea noastra si a faptului ca am avut norocul sa ne gasim in lumea asta mare si sa construim ceva frumos timp de 10 ani pe care o sa-i implinim cu adevarat pe vineri,saptamana asta. si am facut planuri, multeee si marete planuri
poze pentru galerie cand le primim de la miri, peste vreo saptamana.

vazut pozici Silvana, frumoase rau, ce mari ati crescut!
Ana, te-am pomenit ieri intre doo pahare de vin, n-ai sughitat?

dragelor sa aveti o saptmana frumoasa cu mult soare in suflet.

pentru Emma

sustine si tu lupta asta! semneaza si tu www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">petitia!

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Asa ceva...am scris un mesaj inainte sa plec la nigeie da ioc.....
La multi pentru toti sarbatoritii de aici sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti si sa fiti fericiti alaturi de cei dragi voua!
Eu in sfarsit acasa dupa mare, polonia si nigeie mi greu sa ma acomodez eu chiar is facuta pentru viatza la tara acolo si oamenii is mai buni nu am mai vrut sa vin inapoi.Va citesc si revin.......va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Hi, mama ce de plimbareala am tras azi,ultimele cumparaturi ptr D-soara care am pus-o pe tren la 7 seara,am finalizat proiectul perdele,a fost randul lui Helmut azi sa primeasca lucruri noi.
A fost super la Mako am scris doar ca am fost Ano dobrogeano si a fost super,Andi zilnic intreaba cand mai mergem la strandul unguresc,am zis ca mai tragem o tura sapt viitoare si mezelurile sunt super bune ce am luat de la ei.
Deya nu am priceput unde vroiai tu sa ramai,lasi Carasul ptr Polonia,te-ai dilit sau nu am priceput io bine.
Restul trupei sunteti oke.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Eu bine ...
Ma bucur ca v-au placut pozele, a fost tare fain la zoo, Paul a mai fost cu clasa si de la intrare pana la iesire ne explica el ce si cum, tragea de noi sa ne arate animanele pana cand la un moment dat devenise obositor
Dau de baut ca la aproape un an de cand lucrez mi-au marit salariu, nu va zic cu cat ca e de rasu curcilor plus ca am primit si un fel de raport in care am numa VG (very good)

Va pup si va doresc noapte buna

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

La multi ani, Robi!

Sa cresti mare, sa fii sanatos si cuminte.
Katik, sa-ti traisca nordicul...

cum merge masinutza noua?
Cand incepi munca?

Deya, bine ai revenit...poze ceva?

Silva, tot e bine ca ti-a marit salariul, ce mai conteaza cu cat?
Faine pozele de la zoo...

Ana, cred ca bagam si noi duminica o tura prin Aurora.

Eu super ocupata, am musafiri din Baia Mare, tushi cu unchiul.
O iau azi pe mamanu si o duc cu ei pentru o saptamana.
Asa ca, pana duminica sunt super ocupata...
Plus cu jobul 2...de sapt asta...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput