Timisoara, Impreuna! (118)
Raspunsuri - Pagina 8
Ana68 spune:
LA MULTI ANI Robi! de mami Kati....Sa-ti traiasca sanatos feciorul,mamico!Sa va aduca numai bucurii!
Deya...uatz ap,fato!?La tara?!Gizaz...te-ai dilit,vorba Claudiei!!!!
Claudia draghe...io nu am inteles ca ati fost la Mako,ci ca mergeti...scuzoaiele mele...da' ii fain,drept este!Iar cu salamele alora...uau!..am cumparat si noi Pick...e atat de bun,ca pana si Luanei i s-o dat pe gust si baga fata mea din ala in ea...de imi fac crucita cu limba in cerul gurii,sa nu ma vaza si sa se deoache...Pe cine ai pus pe tren aseara la 7?Ca am ratat faza....
Simonelule...pai ma bucur ca v-ati distrat...abia astept sa ma simt pe post de taur...
Dorisake...eheeeiiii...pleaca mamanu' in excursie la Oradea si ramai cu copiii acasa....las' ca o saptamana nu-i bai,te descurci tu si mai pune-i si pe ei la treaba...ca nu-ti face nime' statuie pe centru pentru devotament si harnicie...parole!
Silvana...felicitari pentru aniversare si calificativele la superlativ!Nici nu se putea altfel...Lasa,nu mai fi suparata ca ti-or dat banuti putinei...sau am inteles io gresit?!Si noi mai primit aici cate un stimulent si zic intotdeauna :"bine ca-s de LUAT si nu de DAT".Bine ca sunteti sanatosi,asta e important.Zici ca Paul v-a facut turul vorbit al zoo?!Hehehehehehe...sa vezi cum e sa faci turul vorbit al pesterii Ursilor,timp de 30 de minute....
Aida,Anda...voi ce faceti gagice?
Lore...hai ca n-ai terminat povestea de la Brasov...ai zis ca a fost super fain si atat...te-ai dat la fund.
Lormi ashishderea...
Restul gashtii...si la toate de fapt...pupaturi maxime si mai vorbim...io-s pe repede inainte,ca inca nu am beut la servici cafeaua...chit ca am ras o galeata acasa,deja...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
gonghy spune:
'Neatza fetelor!
Si io cica tre' sa ma misc pe TURBO azi ca ne duce Clau la tzara la bunica sa fac 2 portii de zacusca.Am de facut paturile,otzara ordine prin casa sa nu las nebuneala ca plecam pentru fo 2-3 zile....apoi mergem sa cumpar cele necesare pentru zacusca la Iosefin ca e totul ieftin acolo.
La multi ani ROBI!
Kati sa-ti traiasca feciorashul,sa creasca mare,frumos si sanatos si sa aveti parte numai de lucruri frumoase de la el.
Silvana foarte faina poze si gradina zoo la fel....ma uitam cu Maya la pozele voastre si la bubulina ia placut TANTU adica ELEFANTUL cat e de mic acolo in poza si ia l-o vazut domne'....a trebuit sa maresc poza sa il arat mai bine,sa vezi ce fericita era ca vede elefantul...cat depsre lovele las' ca e bun orice banutz.....vorba Anei cat nu-i de dat ci de primit e super ok si asa.
No fetelor pentru fo 2-3 zile nu mai o sa stiti nica de mine ca mis carabanita pe zacusti
Sa fiti cuminti cat mis io plecata si sa nu va puna mama zmeilor sa faceti fo intalnire fara mua,da?
Va tzzuuuuuuuuuc
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
Doris-Alina spune:
Laurelu, un borcan si pentru moa, se poate?
auzi ce zice Radu: doooo...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
katik spune:
neatza si de la noi!
multumim de urari!!!!
da, doris, de miine la job!!!!!!!masinutza merge tare frumos, multam de intrebare!
laura, spor la zacusti!!!!!
silvana, bravo mami! bun de primit, indiferent citi sunt!
ana, da, am fost f rapizi, acu vrem la pestera ursilor, asa ca te rog, amanunte: program, etc.etc.
mariaa, acusika pleci! ma apuca dorul de duca, cind vad pozele tale de la avatar
deya, bine ai revenit!
claudia, mai un pikutz si incepe cheful! tare ma bucur ca s-a rezolvat situatiunea la voi!
mihi, pupici si la voi! sunteti in echipa completa acasa?
liana, tie o carutza de !
ela mama, scrie si tu doua rinduri doar, sa stim ca esti ok. sau fetele care mai vorbiti, dati de stire!
lore, lormi, hai si voi!
io de mine mai iau pauza ca nu voi apuca calculator, asa ca lipsesc motivat
Doris-Alina spune:
Katik, ai net la job? sper ca da...
Asa, macar doo randuri, sa ne spui cum e...dupa doi ani de absenta...
Ai rezolvat cu cresa pentru Robi? unde-l duci, tot unde e Krisztina?
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
katik spune:
doris, robi va merge tot acolo la cresa numai ca cresa se deschide doar luni, iar gradi din 1 sept. nu stiu ce voi face trei zile cu ei, daca altfel nu merge, imi iau medical trei zile, asta este.
la job nu am net
Doris-Alina spune:
Criminal, Katik, sa nu ai net la job...pfoaaaiiii...
POZE CU NOI
gonghy spune:
Hai ca apucai sa iau si io o gura de comp
Fetelor io incep lucru din 1 septembrie....se termina cu dormitu' pana la 8-9,se duce naibii odihna me'....se duc toate da na ce sa fac viata merje inainte pfuaaaaiii si ce bine fu home 29 de luni.
Acum chiar inchid compu' ca e jaleeee........
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
geta_florina spune:
saluti
Katik draga sa-ti traiasca baietelul, sa creasca mare si sanatos si sa va umple viata de bucurie! LA MULTI ANI Robi
Katik, unde-l dai pe robi la cresa? voi in ce zona stati?
Geta, mami de Alex
http://community.webshots.com/user/geta77