Timisoara, Impreuna! (118)
Raspunsuri - Pagina 9
claudia74 spune:
LA MULTI ANI ROBI sa cresti mare si sa duci numai bucurii parintilor, Katik sa-ti traiasca baietelul de 2 ani,sa fie sanatos si cuminte ca mancacios am vazut ca e ,petrecere frumoasa si capul sus cu jobul ca va fi bine si Laura la fel,copiii vostri vor fi pe maini bune,dont worry girls ,aaaaa si o portie de zacusca vreau si eu,io nu stiu daca ma risc sa fac,in alti ani am facut si eu ptr export,dar acu pe caldurile astea nu stiu daca am chef si in plus am treaba cu sotul zilnic nu am vreme de copt vinace si gogosari.
Ano whats up woman io vad ca tu pricepi totul a la carte pai cate D-soare am io bre... si cand venit de la strand sambata seara pe la 10 am scriat impresii de Mako,hai ca inteleg se trage de la piramida de tzoale de calcat
eu de cand sunt aici nu am calcat nimic,trag chiulul mai otzara.
Na va las ca cica mergem si noi la mic dejun care e de fapt pranz,a facut mama dovlecei pane (mancarea preferata a lui Helmut),dupa masa vreau sa fac un ghiveci cu cabanos prajit mai ales ca avem crastaveti acrii la soare .
la toate.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Ana68 spune:
Claudia,pai unde ai trimis minunea aia de fata a matale cu trenul,bre?Ca nu pricep nimic,sa mor io...Si sa aveti pofta mare,bre...
Kati...pai la pestera aia e inchis luni,insa banuiesc ca nu ati merge chiar lunea.E destul de aglomerat acolo...buluceala...intrarea e 10 roni.Este ghid,care va esplicheste cu lux de amanunte ce si cum...si ca sa faci poze sau filmare,tre' plata,insa cum noi suntem romani si,deci...mai de la coada vacii...plata nu facuram,da' poze cacalau maria ta!Sper ca Robi sa nu se sperie inauntru,e cam intuneric...si cam sinistru,cu toate stalactitele si stalacmitele alea...Luana a fost cam crispata si a oftat usurata si cu bucurie cand am iesit.Inauntru pesterii este o temperatura constanta de 10 grade Celsius cu plus,asa ca sa va luati niscaiva gecute pe voi,cam strange....io am fo' numa' in tricou si m-am racorit super fain,ca afara erau vreo 38 de grade...Cu parcarea,cand am mers noi,a fost cam naspa,in sensul ca se mergea in card imens de masini catre pestera,asa ca loc de parcare in apropierea intrarii...canci,asa ca am parcat pe drumul ce se continua,drum de tara....undeva la o margine de drum,langa un rau.Vezi ca e plin de mure acolo...eu am avut nesansa sa le gasesc necoapte,verzi,si inca in floare....daca mergeti acuma,sa papati si pentru mine.
Drumul pana acolo cred ca-l stiti...aveti grija ca drumul judetean sau national,ce-o fi,cum iesi din european...e plin de gauri si gropi si gropite...asa ca recomandabil e sa tineti coloana,chiar daca va grabiti,ca riscati sa dati in gropi in aparenta mici,insa foarte adanci...si rupeti jentile.
Tarabe si taraboante cate vrei,sunt baruri si restaurante...unde se poate manca.Noi am cumparat niste placinte cu branza....iam-iam...de la o tanti care vindea acolea la o taraba.M-am uitat intai la tanti,sa vaz cat ii de curata,iar placinta o fost...no comment,ca ne-am lins deshtele.
De jos din parcare pana la intrarea la pestera o sa tot urcati ,dragilor....noi aveam limba la glezne cand am ajuns...la coborare poti sa vi de-a rostogolu'.....ma rog,la cat sunteti voi de slabi,nu-i cazul...ma gandeam la mine...
Cam asta...daca mai ai intrebari...go for it!
Simonelule.....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
katik spune:
ana, multam fain!!!! sigur o sa te mai descos io!!!!!!
a mea fata e innebunita cu pesterile, vrea sa vada lilieci, stalactite si stalagmite, oase de animale etc.etc.
claudia, da, relax, numa' io miine ma duc la lucru si gradi si cresa nu se deschid decit din 1 sept, INCA nu am pe nimeni care sa stea cu copiii zilele astea (pina in 1 dar nici macar miine), asa ca nu am cum sa fiu relax de ncii o culoare
silvana75 spune:
Sal'tare si de la mua
Robi sa cresti mare si sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor tai!
Kati, erau si lilieci la zoo, dar ca nu i-am putut fota ca era tare intuneric inauntru iar aparatu meu foto nu e asa destept (am facut cerere la sot sa primesc unu de ziua meua mea) sunt asa de mari ca niste golumbi si zburau intruna. Succes maine la job si reacomodare rapida!
Doris, spor la treburi.
Laura, un borcan de zacusca si la mua
Ana, da e drept ca ii primesc si nu-i dau dar dupa 1 an puteau sa-mi mareasca macar cu $1, nu cu cativa centi
Pupici la toata trupa
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
silvana75 spune:
Poftiti la pasula cu ceapa verde
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
principe spune:
Fetelor,
am pierdut-o pe AIDA,stiti ce este cu ea?
sper sa fie bine.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
silvana75 spune:
Principe, fetele sigur tin legatura si iti pot spune mai multe dar pana apar ele incerc eu sa te linistesc, scria Maria in 14 august la subiectul celalalt ca Aida e prinsa cu lucru la noua casuta, iar Kissy e in forma maxima.
Noapte buna Timisoara!
Silvana si Paul
Poze cu noi
principe spune:
multumesc Silvana!sunt linistita acum.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
Liana30 spune:
"La multi ani Robi!!!"
katik sa'ti traisca flacaul...scuze de intarziere da fusei plecata..
va pup pe toate..revin io
aaa nu's daca aveti cafa,,da va mai dau si io de'aia olteneasca ca vazui ca va place
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Liana, merci de cafa, e strong!
Da mai dau si eu un rand, ca fetele-s tare somnoroase...
News:
M-a mancat ieri si m-am scarpinat...nu mai sunt bruneta... m-am decolorat...numa vreo 6 ore... sunt maro ciocolata, cu mici/mari urme de blond, da le repar eu peste vreo luna...
Voi?
Care pe unde?
Care-ncotro?
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories