Mamici de pepenasi de iulie-august (124)
Raspunsuri - Pagina 5
SunSmile spune:
Si Thea pierde perisor dar din spate. Nu ca ar fi avut ea vreodata plete, caci a fost chelutza de fel, dar are niste gaurele asa la spate de mori. Insa ii si creste...in smocuri asa. Si a mostenit vartejul meu din varful capului, din pacate.:)
Bubu si la mine tot dreptul produce mai mult. Mult mai mult. Dar e si mai mare...asa a fost mereu.
Mai, cu taxa de botez/nunta/inmormantare...ea nu ar trebui sa existe. Pentru ca biserica pt asta e. Dar, multe lucruri nu sunt cum ar trebui sa fie. Insa pt cei cativa preoti ADEVARATI pe care ii cunosc, o sa tac din gura.
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
narcisa.s spune:
Dumnezeu sa fie alaturi de Camy, sa ii dea fortza si rabdare...si alaturi de Darius, sa se faca bine si sa vina repede acasa cu mamy si taty...O sa fie bine
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
Caprioara spune:
Bubu, la mine data trecuta unul producea clar mai mult, dar nu de 2-3 ori mai mult. Acum nu am mai observat diferente. Si io am un san mai mare si unul mai mic
.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
boticelina spune:
Felicitari Ruxandrelor si Clabur pentru pepenashii simpatici!
Multa sanatate si refacere rapida va uram!
Imi pare tare rau de suferinta lui Darius, ma rog si eu alaturi de voi
sa faca DD o minune pt un sufletel nevinovat.
Bubu si la mine dreptul e mai productiv, nu stiu ce sa mai scornesc ca sa-l stimulez si pe stangul ca ramane in urma rau... Cum mai stati cu mucisorii? Mie imi vine sa plang cand o aud cum fonfaie.
Caprioara, eu ii fac baie singura fetei, am cadita cu suport incorporat si sta ca pasha in "geografia" caditei. Pun un scutecel sa nu alunece si sa acopar zonele la care nu "lucrez". Iar cadita e pusa in baie, peste vana mare, pe un gratar de lemn bricolat de tatal meu, imi vine bine si ca inaltime, e si aproape de dus, nu ma car cu apa prin casa, cand golesc cadita doar o inclin peste vana mare, e super comod. Daca vrei sa vezi instalatia ii fac poze diseara la baitza lui Nancy si-ti arat. Io la chiuveta o spal doar ziua in caz de big kk.
Ana noi avem un bouncer de la Fisher Price, ii place pisoiului in el, mai ales pe vibratii, dar dupa juma de ora se cam plictiseste. Inca nu poate interactiona cu jucariile, asa ca il utilizez ca s-o tin dupa mine prin casa cat mai fac una alta (nu prea multe ca ma epuizez
)
Chicks, io cred ca trec eu prin puseul de 6 saptamani
, bai, maninc de vreo 2 zile de sting... se pune oare?
_
Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata 
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251
_
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
MissJJ spune:
Fetelor ca va promisesm mai demult poze cu mine cu diverse coafuri si culori in cap am pus aici cateva poze cu mine cand eram mica (sa nu radeti) si cu diversele culori, pana la 17 ani nu mi-am facut nimic la par a fost natural apoi m=am vopsit prima oara cu ceva nuantator si mi-am facut si permanent.
Mergem la plimbare ne intalnim cu Flo revin mai pe seara.
Dana am modificat la listutza.
Mami de printese
Ari si
Ami
dr_anca spune:
FELICITARI DIARUX PENTRU BEBE SA FIE SANATOS SI MANCACIOS !
Nu stiu fetelor cum va organizati voi ca eu nu reusesc sa intru pe forum sa va citesc de abia daca am timp sa dorm si sa stau putin.
Va pup!
Anca mamica de Sara-Stefania
Caprioara spune:
Boti, io am 2 bai: una are cada pe colt si una are cabina de dus. Deci in nici una nu merge faza cu gratarul, ca nu am cum sa-l prind. Asa ca ma gandeam sa pun cadita in cabina de dus, jos; asta inseamna ca voi sta pe vine
, dat asta e. Si la robinet voi ajunge mai greu. Sau as putea sa o pun pe wc in baia mare, ca acolo am un dus montat pentru spalat la dos
, pe post de bideu. Uite, ideea asta mi-a venit acum, si poate merge
.
Alte idei, fetele???
Caprioara, mami de
Caprioara spune:
Mada, vazut pozele din copilarie, super tare ca le ai scanate! Ce dulcica erai, fato! Si apoi,in adolescenta... Bine, nu ca acum nu ai fi
. Multi
la fata.
Caprioara, mami de
Didi81 spune:
Mada, super pozele! si ce dulcica erai la gradinita
. Imi place foarte mult si poza cu tine, Ari si Flo de Craciun (ce bine iti sta roscata
)
Didi
de Aida Maria
narcisa.s spune:
Dia, ma bucur ca ti-a fost de ajutor...
Noi ne-am nascut chele, deci nu prea avem ce sa chelim...
Cum Mada, un anisor se poate sa stam fara par???Wooow...Pai atunci sa mai facem niste pozici zic...
Cu tzitzi si eu am impresia ca unul produce mai mult decat altul, adica dreptul mai mult decat stangul...
Biri sunteti bine??
atb.....cum sunteti
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu