Mamici de pepenasi de iulie-august (124)
Raspunsuri - Pagina 6
Caprioara spune:
Noi iesim un pic in curte, si apoi nu stiu daca mai am timp sa intru azi, asa ca, cred ca "ne vedem" maine.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
monalac spune:
DIARUX,LOCCA,FELICITARI PT BEBICI!SA CREASCA MARI SI SANATOSI!
fetelor,ati facut super poezii!bujo,ti ai ratat vocatia!
bebelusul scartumus s a gandit el ca l am laudat cam mult si a inceput sa cam faca vocalize...sa vedeti ce pune buza si se boceste cand il las din brate...si cred ca tine la silueta,pt ca tare ma mai chinui sa i dau lapticul...in loc sa bea lapte,el rade si gangane,de ti vine sa l mananci.
oanasm spune:
Doamne ajuta-i pe Darius si parintii lui! of..prin cate trebe sa treaca oamneii astia...mi-e si groaza sa incerc macar sa-mi inchipui...
mada mm...faina fata-faina mama! imi place si mie cum erai roscatzica! te prinde binee!
pupici la toate!
Oana
37+ cu

o noua viata
filmuletz bb
monalac spune:
MADA,tare dulce erai in adolescenta!si acum esti!
BOTI,te admir pt ca esti tare ambitioasa si nu te plangi de greutati,desi ai fi in masura.e drept ca ai si niste parinti pe cinste!
..eu ce sa zic ca tata si socru,adica bunicii,nu l au vazut nici acum pe bebe?
monalac spune:
ANAXENA,succes cu noul salon!cat despre sot,nasol ca se comporta asa!
ce sa zic,sotul meu ma ajuta f mult,numai el da cu aspiratorul in casa,nu ma pune sa i gatesc,nu ma pune sa i pun mancarea in farfurie,nu ma cearta daca nu e curatenie in casa,cand eu il spal pe cris el il spala pe bebe si invers.nu bea,nu fumeaza,nu are alte indeleteniciri in afara de familie.
monalac spune:
FLO,nu m am suparat ca ai facut tu comentariile,ba din contra,iti multumesc.normal ca n aveai de unde sa stii etapele necrozei.eu am schimbat tilurile alea,se vad si la voi?
cat despre asistenta,n am mai vazut o de atunci,iar la spital au incercat sa musamalizeze totul,n au vrut sa mi spuna numele ei.eu a doua zi dupa injectie,dimineata,inainte sa iasa din tura,am chemat o sa se uite la ce mi a facut,pt ca simteam cum imi pulseaza si ma doare ingrozitor.nu puteam sa vad ce am,ca eram proaspat operata si eram cu fata in sus..am vazut o ca s a schimbat la fata cand a vazut ce am,si a chemat colega sa i arate si au inceput sa spuna ca nu i de la injectia ei,ca aveam dinainte..va dati seama ce lasa?si i mai dadusem si spaga..
monalac spune:
CRISTINA,eu l am luat pe cris in brate la cateva zile dupa operatie,am carat si bicicleta lui,care i destul de grea,pana la etj 4.acum car carutul,il car pe cris si 4 etj in brate,sunt total refacuta.la prima cezariana m am menajat mai mult,acum n am avut cum,,sper sa nu ma afecteze in vreun fel...
NATTY,ma bucur ca sunteti bine si ca l ati crestinat pe matei.
SUN,eu sunt nascuta in aceeasi zi cu mama ta ,iar bebe in aceeasi zi cu tine.sper sa fie la fel de altruist ca tine.
DANANGIE,drum bun si un bebe alessio linistit pe drum!
TURTU,facem galerie?
monalac spune:
fetelor,imi pare atat de rau ca nu mai suntem la fel de active si ca multe dintre fete nu mai scriu!speram sa se elibereze si sa reinceapa sa scrie!
ma gandeam ca peste o luna,doua ,s o punem de o intalneala..ce ziceti?eu eram in spital cand v ati intalnit si tare as mai fi vrut sa fiu si eru prezenta!
mariana_1976 spune:
Felicitari maxime Ruxandrei si lui Locca!

Super poezioare pentru Ruxi ati facut! Toate sunt foarte foarte dragute si se va bucura cu siguranta de ele!
Narci, doctorul tau este prudent si mie imi place acest lucru, ca aici nu am prea intilnit asemenea specimene...
Pe de alta parte, nu stiu daca neaparat trebuie sa asteptati 2 ani.Aici se recomanda intre 6 luni si un an, iar majoritatea nasterilor dupa cezariana, se incearca sa fie vaginale, atunci cind nu exista contraindicatii.
Eu as mai intreba si procentele de reusita ale pacientelor doctorului la nasterea vaginala dupa cezariana. Oricum, este o decizie grea, eu am stat in cumpana multe luni si daca nu as mai fi avut alte nasteri vaginale si nu as fi dorit mai mult de 3-4 copilasi, poate ca nu as fi indraznit sa nasc vaginal dupa cezariana.
Mada, imi plac mult de tot pozele in care esti blonda cu parul mai scurt. Semeni un pic cu Gween Stefani, sper ca nu te superi de aceasta remarca...
Bubu, Sun, Boti, cum s-o face ca toate avem dreptul mai productiv in lapte decit stingul?![]()
Turtu eu chiar nu inteleg cum sta treaba cu concediile voastre...La voi nu exista reguli la scara nationala sau nu toate gravidele au aceleasi drepturi??
Ca aici aceste drepturi le gaseste oricine scrise in brosuri gratuite sau pe net si toate contractele de munca trebuie sa tina mereu seama de ele...Hai ca m-am cam aprins, dar nu credeam ca intr-o tara civilizata nu s-au stabilit aceleasi legi pentru toata lumea si primiti concediu in functie de dispozitia doctorilor si/sau a angajatorilor...
In ceea ce priveste botezul te sustin in idei 100%.(da' sa nu intri la idei ca eu nu sunt neoprotestanta, desi am mai multi copilasi)![]()
Yael, tot pompa Medela am si sunt foarte multumita de ea. Daca ai timp, poate ne spui pe scurt ce impresie ti-a facut personalul si ingrijirea din maternitate din Finlanda? Observ ca fetita voastra are niste nume foarte frumoase finlandeze. Cum v-ati hotarit pentru ele? Eu am vecini finlandezi si m-am cam chinuit pina am ajuns sa le pronunt corect numele formate din consoane si vocale geminale.
Fetelor, dar de Ingry din USA mai stiti ceva? Poate Biri are vesti?
Dar de Monica din Olanda? (parca ele au depasit DPN-ul?)
Eu am facut tendinita (la tendoanele ambelor labute superioare), dar asa mi s-a intimplat mereu in primele luni dupa nasteri...Sper sa treaca ca de obicei si sa nu trebuie sa iau antiinflamatoare...
Annababy, tu mai esti inflamata la maini? Sper ca nu...
mariana_1976 spune:
Revin fiindca am mai citit din urma...
Fetelor, sper ca nu va suparati ca intreb, am citit undeva despre operatii estetice ale cicatricilor de cezariana...Mie nu-mi prea place cum a ramas cicatricea si ma gindesc serios sa fac ceva cu ea cind nu mai dorim copii...O fi complet deplasat la virsta mea?
Spuneti sincer, oi fi eu sarita de pe fix?
Monalac, am vazut si eu pozele cu necroza...Ma intreb, fiindca nu stiu cum e in Romania, la voi dupa operatie doctorul nu viziteaza pacientii? (aici vine a doua zi doar daca cerem noi in mod expres) Nici nu pot sa ma gindesc ce dureri ai avut...
Serenity ce mi-as fi dorit sa fiu si eu asa o mamica tinara ca tine! Nu-ti face probleme, bebe va veni cind e pregatit el...
Nati, felicitari pentru botez! Ce tare ai fost sa rezisti ingenuncheata!
Narcisa aici foarte multi copilasi nu au par, ci doar un pufulet blond pina la 2 ani...Cred ca depinde...
Despre soti, al meu face daca e nevoie, dar eu prefer sa nu se bage in anumite treburi casnice cum ar fi aranjatul lucrurilor in dulap, spalatul podelelor, bucatariei si bailor, deoarece nu le face la fel de bine ca mine sau sunt eu pretentioasa si obsedata...Vasele le spala masina si la gatit se pricepe asa ca la astea il mai las...![]()