Mamici de pepenasi de iulie-august (124)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Buna seara dragi mamici si burtici,
Va scriem si noi ,acum dupa ce am ajuns cu bine acasa,cu printesa mica si draga.
Suntem sanatoase ,mancacioase si cuminti,ieri am iesit din spital si ne-am obisnuit destul de bine cu casuta noastra draga.
Mami e bine,mai rau e cu sezutul pe scaun dar trece si asta.
Am sa pun niste poze cu bebelina si tot odata una in care este si Cami.Va pupa pe toate si de azi a mutat-o cu bebe Darius in salon,o sa sun maine sa vedem cum este .
Fug si mai revin .
Felicitari tuturor mamicilor si sanatate puisorilor.
Bogdan si Andreea Maria

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Uf, am venit si noi de la plimbare, jumate in marsupiu, jumate in carut, ma straduiesc sa insist cu caruciorul pentru ca tot va trebui la un moment dat. In marsupiu... viata nene, in carut...jale, abia am apucat sa dau o tura de parc.

Mona , nu ma plang pentru ca pur si simplu nu mi se pare greu, eram atat de pregatita pentru bebe si mi-o doream atat de tare ca nimic nu ma deranjeaza. E adevarat ca io nici nu am alte obligatii in afara de copil, nu fac mai nimic prin casa, vine mama odata la 4-5 zile si calca rufele si da cu aspiratorul prin casa, mincare io mananc cat o vrabie deci ma descurc cu orice, taica-miu imi face piata o data pe saptamana... Abia astept sa se mai "ridice" fata ca s-o taiem in plimbari. Acum depindem de tzitzi si eu nu pot alapta in deplasare decat cu sanul stang, cel puturos, deci nu avem autonomie prea mare dar crestem noi...

Mariana, ce e tendinita? Cum te afecteaza? e de la sarcina?

Narci si mama mea tot asa ii face masaj lu garga, cum povestesti tu ca face Vil.

Mina, bine ati venit acasa

_

Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251

_

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Mariana, si mie imi place ca-i prudent...Pai dupa ce a patit ce a patit cu mine si eu cu el ar si trebui sa fie prudent...El mi-a zis ca se poate nastere naturala si ca incercam la al doilea asa, dar imi recomanda sa nu-l nasc mai devreme de doi ani...Acum, cum o vrea Dumnezeu, noi am incercat si acum tot natural dar daca n-a iesit...Vedem la urmatorul, sanatosi sa fim...

Monalacule, o sa fie mai active fetele pe forum, stai linistita, o sa vezi...Sa nasca numai toate, sa se obisnuiasca ele cu puiutzii si dupa aia sa te tzii!!!

LadyMina, bine ati venit acasa!!!!!Ma bucur tare ca sunteti bine!!!

Yael, si eu am cumparat sticla de lapte de la Closer to Nature...Si tetine si suzete.Asta dupa ce am citit discutia ta cu Ankule...

Ankule, m-a distrat criza voastra de ieri...Ma gandeam cum o fii fost la tine in casa trei fete care plang in acelasi timp...Stiu ca nu e de ras dar ai descris atat de haios!!!

Mada mie imi place tare tare cum esti blonda...Si roscata si satena...In concluzie mie imi place tare tare de tine...Ai incercat si neagra???

Boti puiule, tu esti un alt erou pentru mine, din categoria - oameni speciali.Garga o sa se obisnuiasca si ea in carutz cu timpul.Si daca plange ce, lasa sa planga copilul, sa se exprime.Cui nu-i place sa nu se uite sau sa isi puna dopuri de urechi

Si eu intrebai de Biri, si de MickyCris tot intreb, de ATB...Irinuca vad ca nu a mai intrat, sper ca sunt bine fetele si bb-ii

Nati, felicitari pentru botez!!!!!

Eu am tot batut-o pe mami la cap sa-mi trimita pachet cu ceaiuri de lactatie, respectiv fenicul si anason...Si cumpara mami si trimite, si face n-spe pachete si milioane de lei sa trimita la plod in Brazilia sai aibe plod sa bea sa-i dea laptic la Anais...Ieri imi da o sclipire de inteligenta prin neuron si ma uit pe google.br sa vad ceaiurile dupa denumirea lor latina...Si cand colo ce sa vezi...Ceaiurile astea sunt cele mai comune ceaiuri din Brazilia, pe langa alea de musetzel.Se cheama erva doce si fenchul sau ceva de genul asta.Si sunt suuuuuper ieftine!!!Nici nu i-am zis la mama ca m-ar omora daca ar stii

Turtu, eu zic sa schimbi tzara sau sa omori medicul...Sau sa-l da in judecata.Cum zice Mariana, de prost gust ce se intampla

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetele. In sfarsit imi merge netul, azi toata ziua m-am chinuit degeaba, ca n-a mers.
Vreau in primul rand s-o felicit pe Diarux - mamico, sa-ti traiasca baietelul, sa fiti amandoi sanatosi si fericiti!!!!!!! Refacere rapida iti doresc si sa revii cat mai repede pe forum sa bne povestesti! Lipsesc si eu o zi si uite ce se intampla!!! Bravo fetito!!!!Nu ma pricep eu la versuri ca celelalte mamici de pe forum, dar sper ca nu te superi pe mine ca nu-ti scriu o poezioara

Locca
felicitari si tie, sa-ti traiasca puiutul, sa fiti sanatosi iar tu sa-ti revii repede!

Mariana nu mi-a trecut durerea de incheieturi, chiar azi am fost sa fac o radiografie iar maine merg sa fac exudat faringisan si nazal, ca sa vedem care e problema!

Eu incep s-o iau razna!!!!!!!!!!!!!! De vreo cateva zile nu ne mai intelegem deloc cu fata!!!!!!!!Cand e treaza (adica in marea parte a timpului)urla ca din gura de sarpe, vrea numai in brate si nici acolo nu sta cuminte intotdeauna, simt ca innebunesc!!!!!!!!!!!!! Abia astept sa mai vina si sotul acasa s-o ia in primire sa mai scap eu!!!!!!!!!!!Azi de exemplu m-am apucat si eu de plans, ea urla la mine in brate si eu plangeam de mama focului..............Sunt la capatul puterilor!!!!!!!!!!!!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Mada super pozele cu tine,foarte bine iti statea blonda.
Mona si mie mi-ar placea sa ne intalnim intr-un parc dar de data aceasta vom fi cu bebelusii nu cu burtile dupa noi.
Anna te inteleg perfect prin ce treci si eu am zile cand simt ca efectiv nu mai rezist dar cand ma uit la printesica mea imi vine cheful de viata.
Flo noi vom face botezul la un restaurant de pe Calea Mosilor.
Azi am facut 40 de zile de la nastere si am fost la biserica pt molifta si maine voi merge la dr mea ginecolog pt control.
Va pup pe toate!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clabur spune:

Salut,

revin si eu pe ecrane cu detalii.

Dupa cum va spusei am nascut pe 31.07.08 la ora 9.00 o mandrete de fata, prin cezariana. Avand experienta nasterii precedente, care a fost o nastere normala, va spun sincer ca mi s-a parut super naspa cezariana. In primul rand impactul emotional a fost mult diminuat. Practic nu am simtit ca a venit o minune pe lume. In al doilea rand m-a enervat teribil ca nu m-am putut da jos din pat imediat ci abia dupa vreo 30 de ore. Durerea de dupa m-a chinuit doar in prima noapte iar apoi a fost ok. Naspa a fost faptul ca mi-a scazut tensiunea si inca imi mai umbla avioane prin cap. Un alt motiv de nervi, evident. Norocul meu ca ziua am bunicile pe langa mine si noaptea se ridica al meu sot si face laptele.
Pishcotzica ILINCA este cumintica, deocamdata. Nopatea se trezeste o singura data pe la 3-4 si presteaza 90 ml de lapte si se parcheaza la loc. Doarme si cate 6 ore legate. Ziua procedez ca si la prima fata adica ii dau Gripe Water cate 2,5 ml de trei ori pe zi si nu avem probleme cu colicii. Asta la sfatul medicului care mi-a spus ca daca ii dau asa nu mai apuca sa faca fermenti. O fi si asta adevarat.
Am iesit afara la 5 zile si de atunci iesim in fiecare zi. Este adevarat ca stam la casa si cand imi scade tensiunea si nu pot pleca la plimbare o scot macar pe terasa si se multumeste si cu asta.
Dl doctor mi-a tras o cusatura opera de arta ca doctora din Constanta s-a minunat cand mi-a scos firele. Nu avea rost sa vin pana la Bucuresti doar pentru fire. Acum, la 12 zile de la cezariana, nu se vede decat asa...ca un fir de ata, ca o zgarietura usoara. Si ma mai laud cu ceva: din cele 14 kg mai am doar vreo 5 de dat jos

Claudia mami de Ania (7.04.99) si in asteptarea Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

FELICITARI MAMICILOR!!! DIARUX, LOCCA, sa va traiasca minunile!

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

DIA_FILI - ti-am trimis mail. Da, vreau pernuta, sigur! Da-mi un nr de telefon sau un ID de messenger, ca sa stabilim detaliile. Pupici maximi!

Mergi la inceput

MINA _ bun venit acasa! Abia astept pozicile. Ma tot uit si eu pe pepenasi si nu mai contenesc cu mirarea! Chiar ca avem o odisee cu bebelusi minunati!!!

GALLY – ai observat cat de bine seamana fetele noastre? Au parul la fel, ochisorii la fel…. Sincer, daca nu era cercefelul de pe poza de coperta a albumului ALTFEL, adica sa imi dau seama ca noi nu avem asa un cearsaf, as fi zis ca e fata mea Inclusiv cu cheliuta de pe frunte!!!

Despre soti … cred ca si eu pot spune despre al meu ca unul mai bun nu puteam gasi. Mai are el niste “imperfectiuni”, dar asta o spune “piticul” ala al meu de balanta exagerata…. De exemplu, nu impinge complet sertarele Cat lucram, el era “mama” in casa. O lua pe Eliza de la gradi, veneau acasa, si pana ajungeam eu, el deja hranise copilul, ii facuse baita, de multe ori o gaseam in pat, ca eu aveam niste ore de ajuns acasa…. . In weekend iese cu ea cu bicicleta, o duce oa Insula copiilor, se joaca impreuna “dame”, fac puzzle, merg la teatrul de papusi. El este responsabil cu spalatul vaselor, cu aspiratorul si cu stersul prafului. Plus cu piata. Si are doua mari calitati [#61514;] Nu se uita la meciuri si nu se joaca la calculator. Astea au fost cele doua “pasarici” ale mele inca de cand l-am cunoscut. Acum, de cand sunt acasa, reusesc sa ma ocup eu de multe lucruri pe care le facea el, si ma straduiesc sa ramana lucrurile asa, pentru ca si el este foarte obosit, iar in felul asta pastram weekendul pentru noi, nu il mai impartim intre curatenie si copii….

CAPRI – acum si pe mine ma distreaza povestea de ieri, dar ieri nu ma distra deloc [#61514;] Ma gandesc ca eu am un noroc fantastic cu Eliza, cum se comporta cu bebe… Pe mine ma cearta, ca o mai las sa planga, ca nu ii dau suzeta sau ca nu ii dau sa manance…. Ii spun lui bebe sa aiba rabdare si Eliza imi spune “Mami, ea e prea mica, nu stie inca ce inseamna sa aiba rabdare! Trebuie sa o intelegi si tu!” Pai daca eu pateam ca tine sau mai rau, ca Mona, dezertam nene…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Am ajuns si noi acasa. Acusi fug sa fac baie la fete ca Flo se apuca de driluit prin sufragerie sa punem suportul de tv si masca la tevi.
Mariana nu cred ca ar fi deplasat, aici isi fac tantele operatii din astea si la 60 plus tu de ce nu ti-ai face? Si eu vreau pt vergeturi cand am destui bani ca nu vreau sa fiu ca zebra de sus pana jos pe picioare.
Ms mult de compliment, eu o ador p gwen stefani atata tot ca lui Flo nu ii pace sa fiu cu parul scurt mie imi placea mult.
Mona, Caprioara ms.
Oana, Didi si mie imi place cum imi statea roscata mai ales suvitele alea rosii erau super in poza nu se vede tare bine da au iesit fain numai ca s-au dus destul de rapid.
Narcisa pai Arianna pana la un an a avut asa ceva perisor da scurt tare f rar si scurt si mai era si blond deci efectiv ziceai ca nu are par. Fa poze la fata sa ai amintire ca pana o sa aiba ea plete mai dureaza.
Mina .
Narcisa ms. Da am incercat si negru dar parca ma imbatranea nu stiu Flo de ex prefera brunetele is slabiciunea lui si de aia m incercat brunetul dar m-am facut eu acasa nu m-a facut cineva care se pricepe poate cu o tunsoare potrivita ar arata altfel as fi tentata sa mai incerc dar sa ma fac cineva care se pricepe.
Tecky ms.
Anna breathe deeply stiu ca e greu stiu ca pare ca nu se mai termina si ca iti vine efectiv sa iti iei campii dar trece. Multi pupici de la noi si cand vine tati paseaza bebeul si mergi si te calmeaza linisteste-te chiar iesi la aer macar jumate de ora sa nu auzi plansete si etc si ai sa vezi ca revii cu ganduri ceva mai bune.
Fug sa punem sa papam ca daca ne-am plimbat si apoi baie la fete si apoi dush si noi nu am reusit sa termin papa e inca in faza de pregatire. De s-ar face singura bine ar fi.
Pupici nb su vp si ne auzim maine.

Mami de printese Ari si Ami

Mergi la inceput