Mamici de pepenasi de iulie-august (124)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Mariana...tre sa am rabdare si sa astept k nah...nu pot sal fortez, cand vrea el atunci sa fie
Si cu tineretea asta...e greu... sunt inca la liceu si sper sa ma descurc si cu scoala si cu bebe! Piticu meu sa fie sanatos ca cu retul ma descurc eu k sunt fata mare de acuma
Pupici

Denisa bb Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

SUNNY – ma cam coplesisera zilele cu musafiri “de noapte”….
Cu bebedoi, eu spun sincer ca nu m-as fi descurcat cu doi mici…. Unu in brate, altul de gat…. Am preferat sa astept sa ma inteleg cu Eliza, sa priceapa cum vine treaba asta cu inca un bebe, sa isi doreasca EA un fratior sau o surioara,… Dar mai ales sa se descurce singura, sa nu ii duc grija, sa ii bag in gura, sa o imbrac….
Altii se descurca de minune si au toata admiratia mea (vezi Biri, Mada….)
Oricum, un bebelus este o binecuvantare, si oricand vine, este o MINUNE! Iar pentru Theiuta voastra va fi grozav sa mai aiba pe cineva alaturi.

TURTU – chiar ca magar doctorul tau. Si parca si seful e cam magarus as zice…
Oricum, iti urez si eu, cu intarziere, MULTI ANI cu impliniri si sanatate. Sorry ca nu am facut-o ieri, dar am fost cam varza

MONA – am tot zis sa nu ma mai bag si eu, ca parerea mea o stii…. Eu sunt rea frate, tavaleam cu aia pe jos, si medic si asistenta, ii mancam de vii, m-ar fi stiut tot Bucurestiul, toata tara! Dar na, eu sunt rea. Totusi, nu este o solutie sa “martirizezi” asa. Tu ai nevoie sa fii linistita, rationala, cu “rezervorul” plin… Cris simte lucrurile astea, si e normal sa reactioneze asa. Totusi, spui ca l-a lovit pe bebe? Nu il poti pune pe bebe cumva astfel incat Cris sa nu ajunga la el? Si fa ceva, zau, nu puteti continua asa, pentru Cris poate fi din rau in mai rau, iar pentru bebe la fel. Fa un program in care sa te ocupi si de el, exclusiv, zau, gaseste o solutie, du-l la psiholog, nu te supara pe mine, pls. Eu stiu foarte bine cum e sa nu te intelegi cu fratele tau si sa mananci bataie de la el… Si stiu si cum e cu o mama nervoasa care era parca mai preocupata de ordine in casa si de curatenie decat de a ne intelege pe noi, de a ne asculta sau de a ne sfatui. Tu ai vorbit cu Cris? L-ai intrebat ce simte? Ce simte? Simte ca il iubesti? Cum stie el ca il iubesti? Sau, daca el crede ca nu il iubesti, de ce crede asta?
Sincer, ma gandisem sa imi tin gura, ca tu esti cu filosofia, nu eu, dar acuma am zis-o…
Oricum, nu lasa lucrurile asa!

NARCI – se vede neica ca esti pe alta lume!!! Nu stiai ca in Romania, popa se plateste??

BUJO – M-am prapadit de ras cu poezica Ruxului!!!
CARMENELAAAAA – IDEEEEEM!!!!
SUNNY, CAPRI, OANA, RONTZ – mai da’ ce de poetese avem noi aici! Felicitari! Cica nu aveti talent si indemanare!
Clar, Ruxul e cea mai castigata, cu atatea poezici!

NATI _ ma bucur ca mai scrii si tu din cand in cand. Pupam grasunelul botezat!

TURTU – poate nasti si scapi de o grija. Ca sa dai de alta Alta mult mai placuta, as spune eu…
Cu botezul, baremi tu ai o motivatie. Eu n-am nici una, dar nu stiu cand vom face botezul. Nu m-am gandit la asta, nu am discutat, nu am intrebat nicaieri… Tot imi spun ca “mai incolo”, dar nu e clar cand. Petrecere de botez nu vom face. Am facut la Eliza si a fost un balamuc, a fost obositor… NU MAI VREAU! Nu stiu cand o sa incep sa ma gandesc la chestiunea asta cu botezul…

MADA – super tari pozicile “din tinerete”.

CLABUR - sa va traiasca Ilincuta!

Gata, fug la baita sa ma relaxez in apa calda cateva minute....

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

MARIANA,dr a venit la mine a doua zi,dar a plecat repede pt ca era ziua fica sii.i am aratat atunci ce am patit,dar mi a spus sa mi pun gheata ca mi va trece.apoi,a urmat sambata si duminica si nefiind de garda,n a fost la spital.si luni am rugat o sa ma externeze,pt ca eram de atata tp in spital si nu mai rezistam.eu intre tp tot faceam febra si aveam dureri,m au vazut 2 medici de garda,dar mi au recomandat doar sa pun gheata si sa iau algocalmin pt reducerea febrei.au fost si ei depasiti de situatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ce simpatica esti Madutzule! In toate esti frumoasa!

Mai, io zic ca bebelusii nostri au un cod secret si se vorbesc. Ba fac bubite odata, ba au o problema in carutz, ba colici, ba mancare...

Ca ce-o laudam io pe donsoara mea ca sta in carut. Ahaaaa, stai p'aci. A inceput cu trezitul in acelasi loc din parc. Ok, am luat-o pe alta ruta...hmmm, mai nasol. Frige dom'le landoul ala la bucile fine ale ei. In marsupiu la gatu' lu' tati e fantastic, adoarme cam in 0,5 secunde. Asta e! Sa fie ea sanatoasa si eu sa raman la fel de rabdatoare...ca pe mine ma bufneste rasul, desi nu prea-i de ras.:)

Narcisu ce tare cu ceaiurile! Super!

Ankule ma bucur sa te citesc mai senina. Episoade ca cel de ieri probabil vor mai fi, daca ti se aduna oboseala. Esti si tu om, pana la urma! E minunat insa ca ai o MEGA Eliza langa tine. Este o dulceata si o inteleapta!

Mariana nu esti exagerata deloc. Este teribil de important sa te simti tu impacata cu tine. Si eu o sa apelez la o crema foarte puternica...care practic o finiseaza. Desi a mea chiar arata impecabil.

Turtu cam magaretz seful. Doctorul e inuman, nu doar magar. Eu am visat ca nasti pe 14...chiar aseara am visat. O fi adevarat sau ma scrantesc pe zi ce trece?:)

Am vazut si eu ca lipsesc fete multe. Si le-am tot strigat da' nimic. Poate totusi revin!

Ioi, ce zi faina maine. Ma trezesc de la 5 ca sa vad gimnastica, seara e meci:)

Ma;c sa vad daca a ragait-o de tot tati pe Galu, ca e o liniste suspecta.

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

anka,la cate probleme am avut cu sarcina si la cat tp am stat in spital,sg lucru pe care mi l am dorit a fost sa fiu acasa,alaturi de familia mea si sa fiu linistita..crezi ca rezolvam ceva daca o reclam am pe aia?probabil doar mult tp pierdut,bani sa mi scot tot felul de certificate medico legale si mult stres...iar eu n am mai avut puterea psihica necesara sa fac asta...eram epuizata,dupa atata suferinta...

Mergi la inceput

cat despre cris,of,e cu totul alta poveste..cris a fost un copil extrem de dificil inca de cand era bebelus..a plans f f mult,n a dormit noptile pana pe la 2 ani jumatate,n a vrut sa bea lapte decat in somn,of,cand imi amintesc...eu ii spun mereu ca l iubesc,el doarme cu mine in pat,ma ocup de el la fel,sau,ma rog,aproape la fel,il pup,il mangai,ii spun povesti,incerc sa l implic si pe el in tot ce fac legat de bebe..dar nu stiu,e dincolo de orice explicatie comportamentul lui...

Mergi la inceput

el zice ca l iubeste pe bebe,dar cand plange bebe tipa si el,cand doarme bebe ar face orice sa l trezeasca,cand pune mana pe el il strange de picioare,ii spun sa nu mai puna mana pe fata lui dupa ce a pus mana pe jos in parc si nu asculta.e intr o agitatie continua,desi il scot in parc si dimineata si seara.

Mergi la inceput

imi varsa apa pe jos intentionat,imi arunca pernele din pat jos,da cu mingea in televizor,imi varsa iaurtul pe covor,imi deranjeaza asternuturile la pat si stau iar si iar sa le aranjez,da cu usile tare de tot,de sare tencuiala de pe pereti....uneori ma gandesc ca poate e hiperactiv,dar ma mai gandesc si la faptul ca daca ar fi n ar avea rabdare sa vada un film animat de 2 ore...

Mergi la inceput

el dintotdeauna a fost asa,dar m am gandit ca facandu se mai mare se va mai schimba si va intelege...am aplicat toate metodele cu el,recunosc cu rusine ca m au lasat nervii si l am si altoit,dar nimic nu merge.cand il cert incepe sa planga ca nu mai face,promite si va jur ca peste nici 5 minute face acelasi lucru....sunt la capatul puterilor,taica su la fel,simtim ca am dat gres in educatia lui...nu intelegem de ce atata rautate...eu nu pot dormi daca el nu doarme,pt ca nu ma lasa...ma trezeste din 5 in 5 minute...daca l supar,imi spune ca imi da foc sau chestii de genul asta...

Mergi la inceput

pe mama n o suporta,cand vine la mine va jur ca nu i raspunde la nimic,n o lasa sa stea pe pat//ca i patul lui//,o ignora cu desavarsire,poate sa i aduca cea mai frumoasa jucarie sau cea mai buna bomboana...nici nu se uita la ele...cand i s a facut lui bebe vaccinul,s a prapadit de ras cand plangea bebe,cand sotul imi schimba pansamentul si urlam de durere,el radea de nu se mai oprea...eu il iubesc din tot sufletul,a fost primul copil,ultradorit,am incercat sa nu i lipseasca nimic,dar uneori sunt atat de dezamagita de comportamentul lui incat imi vine s o iau razna..

Mergi la inceput