Mamici de pepenasi de iulie-august (124)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

acum cateva seri am ramas pe banca numai noi,tati intrase cu bebe in casa si l am intrebat daca i ar placea sa fim doar noi doi..mi a spus ca//da//...inainte de al avea pe bebe se mai juca cu jucarii,parca nu era chiar atat de agitat...

vb de psiholog..pai la 3 ani jumatate,ce crezi ca ar putea sa i spuna psihologul?lucruri pe care si noi i le spunem mereu,ca il iubim,ca bebe e mic,ca il iubeste,ca e fratiorul lui si tot asa...hai ca inchei ca am divagat f mult si ma mai doare si maseaua...maine raman doar eu cu ei si deja ma ia durerea de cap..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

Prezeeeeeent! si tot 2 in 1. Io am intrat intr-un fel de atmosfera de vacantza de cand mi-au venit baietii si mama din Ro, adica de la sfarsitul lui iulie. Treaba prin casa nu prea fac, ies pe afara cu Edi, ma odihnesc la pranz, citesc (Norwegian wood de Murakami e ultima) ... pe internet nu am intrat decat sporadic. Azi am biciclat si pana la servici sa ascult niste prezentari. Joi mai merg la control ... semne de nastere nu sunt, doar ceva contractii nedureroase si intepaturi in col.
In principiu ma asteapta VBAC, o sa va anuntz cand plec la spital sa scoateti majoretele. Mariana ceva sfaturi pt mine ? Mi-au zis de la spital sa sun imediat ce cred ca sunt in travaliu. Io nu vreau sa-mi rupa apa prea devreme si nu vreau nici oxitocina (ce nu mi-a placut la prima nastere).
Mona, off ce baiat mare ai si tu ... nu ca al meu ar fi prea departe ... dar ca se te incurajez, io zic ca e din ce in ce mai bine cand cresc mai mari. Cris merge la gradinita ? parerea mea este ca le prinde bine colectivitatea, si cumva accepta mai usor autoritatea adultilor din afara familiei. Ma gandesc daca nu cumva Cris a intrat intr-un rol de "oaia neagra" a familiei, in sensul ca tu deja te astepti la un comportament negativ din partea lui si el doar iti satisface asteptarile. Alt concept in educatie este cel de "a pune limite", crezi ca il aplici (cum sa zica ca iti da foc, asa ceva nu este acceptabil !) ? ... pedepse adaptate varstei si aplicate consecvent - la noi de ex era "nu ai voie la desene" - in schimb ne uitam pe carti/ ii citeam. Acum nu mai e asa de pasionat de desene, ii place mai mult sa se joace cu masinutele cu mamaia lui. Comportamentul pozitiv trebuie laudat ...

Monica 39+ si Eduard (05.04.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Iupiiii, avem bronz! Nu e tocmai ceea ce obisnuia Romania dar e bine. Suntem pe podium!

Ma scuzati ca va stresez...io stau de la 5 cu ochii beliti si pumnii stransi!

O zi faina sa aveti! Si grija mare daca iesiti afara...au anuntat canicula!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mesaj de la Ruxi:

"Fetele va iubesc mult si multumesc pt sustinere. Suntem bine, eu ink mai merg cracanata, ma dor toate, inclusiv o coasta. Bebe e criminal de frumos si smecher. Pupici"

Si noi pupam poiata!

Am fugit la plimbare...sa nu ramana parcul fara serenade!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

neatza mamici!

mona:

turturel: pe unde esti??

la noi s-au linistit spiritele, se pare ca am trecut cu bine de puseul de 3 saptamani, credeam ca sunt colici dar se pare ca era doar puseul, mi-a crescut si productia de lapte la sanul drept bineinteles ca stangul e lenes rau. Azi noapte bebe a dormit peste 6 ore asa ca am fost nevoita sa scot cu pompa si nu-mi venea sa cred ca am scos 100 ml si inca a ramas lapte in san si pt bebenac cand s-a trezit. Se pare ca pana la urma nu mai avem nevoie de formula. Am disperat degeaba.

mada: stiu ca si tu ai avut ruptura in interior la nastere ca si mine. Ce s-a intamplat? S-a vindecat? ti-a scos firele? mie mi-a zis ca se resorb dar dupa aproape 4 sapt inca le simt la intrarea in vagin si cateodata ma gadila Mi-e dor de Voi ati inceput?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Fetelor, eu sint tot 2 in 1, dopul ala a fost un mare fis, am avut si oaresce contractii, da' pe cind sa sun la spital s-au oprit. Asa ca tot in asteptare sint si nu mai am nici un strop de rabdare, nada. Cred ca la mine se repeta povestea anaxenei, ca am contractii cam in fiecare seara, dar nu se hotarasc sa fie regulate, mai mult ma amagesc.

Dar azi am hotarit ca nu-mi mai pasa de sistemul lor, pur si simplu i-am scris un mail sefului si i-am zis ca nu vin la birou. Medical, nemedical, sa-mi taie ziua ca io nu merg azi incolo. Stau si eu ca o lady acasa si ma uit la tv, nu am de gind sa fac absolut nimic.

asa ca azi mai intru prin zona, ca am vreme. pupici tuturor

39s+5z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Mai a dormit fata mea asta mica de la 11 aseara la 5 jumate dim a apapat si s-a pus la loc la nani si acu tot doarme si eu tot calcata de tren is. Mi-e un somn de mor.
Mona uff ce sa zic e tare greu cu Cris dar ma gandesc si eu ca alte fete ca poate totusi la psiholog o sa il ajute sedintele alea, aici se practica f mult chestia asta si sa stii ca in genere are efect, parca daca aud aceleasi cuvinte de la alte persoane reactioneaza altfel. Pupici multi si speram sa vina si vremuri mai bune.
Mobriq super ca te relaxezi.
Turtu f bine ai facut da mai da-i incolo, da cum zicea si Mariana la voi nu se aplica aceeasi regula peste tot ca si aici e la fel cu gravidutele care muncesc nu conteaza ce zice seful sau medicul au voie la concediu si daca, cumva nu vor sa le dea sau ceva ii da in judecata si obtin o groaza de bani si aia mai primesc si ceva amenzi.
Bubu din cate vad eu in oglinda pare ca s-a vindecat nu ma mai ejeneaza eu nu simt firele sau ceva numai ca inca nu e complet inchisa taietura, nu am avut curaj sa fac sex plus ca lohiile astea sau menstruatie sau ce o mai fi ma tot sacaie nu se mai termina ca pe 29-30 am zis ca mi-a venit menstruatia ca era asa rosu si dupa cateva zile s-a diminuat si etc dar de atunci mai curge rosu rosu uneori apoi iar se calmeaza si tot asa nu stiu ce sa zic astept vineri dim ca am programarea aia de 6 sapt sa ii zic la medic ca la Ari nu am patit asa.
Laura, Anka ms.
Fug s-a trezit pisu' mic.

Mami de printese Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salutare fete

BOTI - insista cu carutul. Noi am avut aceeasi problema cu Eliza... Cand o puneam in carut, ziceai ca are ace nene, si era mai mare... Se tara in jos, se zvarcolea, urla ca din gura de sarpe... Ne-am chinuit ceva, dar pana la urma s-a obisnuit sa stea frumusel in carucior.
Intrebai de SUZETA. Nici Erika nu a primit-o la inceput. Dar a primit-o cand ii era foame. Ne prinde bine pentru ca o pacalesc cu suzeta cateva minute, pana cand sunt gata sa o alaptez. Si acum, daca ii e foame, vrea suzeta. Daca nu ii mai e foame, o scuipa. Ce e drept, am insistat ceva pana sa primeasca suzi.
Eliza insa nu a rontait deloc suzeta si nici degetele nu si le-a supt. Deci nu e obligatoriu sa suga degete daca nu ii place suzeta.

ANNA - Uuufff, e cel mai greu atunci cand esti obosita. Nu poate veni nimeni sa te ajute macar o zi, sa dormi si tu de dimineata pana seara?

SERENITY - cum esti la liceu fata draga? Adica esti clasa a XII-a? Scuza-mi surpriza, da' mare curaj ai avut sa devii mamica!

MONALACULE - si Eliza este un copil foarte agitat. O CLIPA nu sta! Si cand era mica dormea greu, se trezea noaptea tipand... ma rog, am avut cu ea o tona de probleme care continua si azi... Si ca un facut, probleme de toate felurile, ba chiar ma gandeam sa o duc si eu la psiholog, pentru o parte din aceste probleme, asa ca inteleg ce inseamna un copil dificil. Pe de alta parte, tot Eliza ne uimeste cu intelepciunea si generozitatea, asa ca am ajuns la singura concluzie posibila, si anume ca NOI suntem depasiti de situatie, NOI suntem lipsiti de rabdare si intelegere... Ea e copil, are o energie debordanta... I-am dat picaturele din remedii florale si au functionat de minune (daca esti curioasa, cauta pe net 'remedii florale' si vei gasi detalii) si acum ii fac in fiecare seara ceai "somn linistit". Din nou, scuza-ma daca te-am suparat cu parerea mea. Tocmai pentru ca este inexplicabil comportamentul lui Cris trebuie sa gasesti calea optima pentru a lua masuri. Nu poti nici sa tolerezi sa arunce cu iaurtul in televizor, dar nici sa tipi la el si sa il certi incontinuu nu va functiona...
M-am dus la cursuri de comunicare cu copiii, si am citit o gramada despre limbajele de iubire ale copiilor si alte chestii. Arunca si tu un ochi, poate te mai inspira, sigur vei gasi metode pe care inca nu le-ai aplicat cu Cris.

SUNNY - cand am citit ca avem broz, am zis ca ai scos fata la plaja si s-a bronzat!

BUBU... noi am reluat "prestatia" cam dupa vreo 3 saptamani de la nastere, dar cam cu teama din partea mea... am luat-o si noi usurel, ca in tinerete Parca dupa nasterea cu Eliza nu am fost asa tematoare. Acuma imi tot "pazesc" sanii, ma gandesc ca sunt cam caraghioasa ca n-am inca tupeu de "acrobatii", ma limitez la pozitia "misionarului" In orice caz, progresam Avand in vedere ca tu ai avut si ruptura in interior, ia-o si tu pas cu pas. Ca si ca visezi si sa nu iei masuri,... Succese!

TURTU - bravo mama pentru decizia de a sta acasa! Este cel mai important sa fii odihnita macar acuma!

Fie-mea cea mica e cam suparata astazi.... Azi nu am mai iesit afara dimineata. Am avut multa treaba acasa, rufe, ordine, treburi socoteli.... Vineri plecam la mare, si nu vreau sa las chiar balamuc maxim acasa, ca sa nu ma apuce deprimarea cand m-oi intoarce....
Astea fiind spuse, mam duc sa mai pun o tura de rufe pe sarma....

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetelor.
M-am intors si eu de la medic, am facut exudatele si am luat rezultatul de la radiografia facuta ieri - nu e nici o modificare la incheieturile mainilor mele, deci alta e problema. Acum sper sa nu fie stafilococul in gat sau in nas ca e nasol, ar insemna ca are si Ioana sau ar putea lua foarte usor de la mine. Mai am de asteptat pana vineri sa iau rezultatele.

Bun, asta cu mine. Acum cu Ioana - ieri m-am dus in policlinica de pedriatrie ca sa ma orientez si eu, sa vad care e treaba, cum se procedeaza, ce medic cardiolog ar fi, etc. Si m-am enervat de imi venea sa urlu acolo - cica trebuie sa vin de la 6 dimineata sa iau bon cu nr (ca pe vremurile de demult), si va dati seama ca daca de la 6 se impart, lumea vine de la 4. Bun, mai departe vii cu bb si stai si-ti astepti randul pe holurile alea pana innebunesti. Asa ca am zis ca eu nu calc acolo never ever cu bb, auzi, cum sa stau eu la rand cu un copil de o luna? Oamenii astia nu gandesc. Am vrut sa vorbesc cu dr sa vad poate aranjez cu ea o intalnire, dar nu era ieri - asta e alta bucurie la stat, ca niciodata nu stii dca vine sau nu dr. Am urcat in cabinetul ei macar sa vorbesc cu asistenta, care foarte ofensata ca am deranjat-o ca manca un croissant, mi-a spus ca ea nu e birou de informatii ca sa-mi poata spune cand sa vin cu bb!!!!!!! Imi venea sa dau cu ea de pamant! Si am plecat trantind usa!!!Concluzia este ca trebuie sa caut un cabinet particular, dar de cardiologie pedriatica nu cred ca exista in Bacau!!! Totusi cred ca ei i-ar trebui o ecografie ceva, nu doar sa se uite la ea un dr. In fine, trebuie sa rezolv problema cat mai repede ca sa fiu linistita ca totul e ok.

In alta ordine de idei, vineri mergem la un botez, si aseara m-am enervat cumplit ca am probat tot sifonierul si nu am gasit ceva care sa ma multumeasca. Pana la urma m-am hotarat la o rochie chiar daca arat horror, dar n-am ce face, nu pot sa stau de-acum in casa ca am burta!!!!!!!Ca sa nu mai spun ca abia astept sa ma mai destind si eu si sa ma distrez, sa nu mai aud plansete, urlete, smiorcaieli...Asa ca o sa merg si la salon sa ma vopsesc, sa-mi intind parul, sa-mi fac manichiura si pedichiura, vineri o sa ma rasfat!!!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

ANNA - ce aiurea cu medicul! Din pacate peste tot e la fel, la noi; poate cu foarte putine exceptii... In Bucuresti baremi avem de unde alege, dar de cele mai multe ori, tot la cabinete si clinici private am ajuns. Asta e, desi platim o gramada de bani la asigurari... Dar cand vad ce se intampla in orase mari, la voi, la Constanta,.... ma intreb ce o fi in orasele mici... Oooofff...

Cu hainele... si eu am o problema foarte mare. Sunt cam pleostita ca am atatea kilograme in plus... Nu sunt obisnuita... Stiu ca le voi da jos, dar nu pot incepe de acum. De sport nu am nici timp nici conditii, de diete nici nu poate fi vorba.... Am "intepenit" la 73 de vreo 2 saptamani. Este teribil de mult... Nici nu intentionez sa ma apuc sa imi shcimb garderoba, asa ca tre' sa fac ceva sa ajung din nou la cele maximum 60 de kile care imi permit sa incap in hainele de dinainte. Deocamdata ma salveaza niste fuste luate la inceputul sarcinii, care nu sunt de gravide, ci doar mai largi...

Ieri am scos costumele de baie (am vreo 5-6), si niciunul nu "functioneaza". Cu chiu cu vai m-am decis sa iau un costum dintr-o piesa, negru, la care croiala mai "ascunde" suncile de pe burta si solduri. Ma consolez cu ideea ca plaja e plina de batoze, si daca sunt si eu una din ele nu conteaza....

Trebuie sa hotaram schema de vaccinare. Adicaobligatorii gratuite, obligatorii gratuite plus suplimentare platite, sau obligatorii platite plus suplimentare platite.
Alegem obligatorii gratuite si suplimentare platite. La Eliza am procedat la fel si a fost ok. Trebuie sa sun la doctorita zilele astea, sa ii confirm.

INTREBARE - trebuie sa ma duc la controlul de 6 saptamani, dar inca mai am putintele scurgeri. Ce fac, ma duc asa??? Mi-e cam aiurea, ca e posibil sa astept vreo ora doua la cabinet.... Nu e aiurea???

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput