Mamici de pepenasi de iulie-august (124)
Raspunsuri - Pagina 4
flo1980 spune:
Offf, imi pare tare rau ca trec printr-o perioada asa grea....![]()
multe, multe si din tot sufletul pentru bebe Darius si mamica lui.
Doamne ai grija de bebelusul Darius sa supravietuiasca operatiei!
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
MissJJ spune:
Laura off Doamne cat tre sa sufere un sufletel mic si scump.
Ne rugam si noi sa fie bine, trebuie sa fie bine.

Mami de printese
Ari si
Ami
gallyb spune:
Saraca CAMY prin ce trece. Sa ne rugam peentru bebe Darius, ca doar asa il putem ajuta.
flo1980 eu locuiesc in S6,dar de obicei mergem la biserica de langa piata Ramnicu Sarat (Sf. Apostoli Petru si Pavel). Asa ne-a zis sa dam cat putem. Stiu ca platesc nasii. Acum nu stiu cat trebuie de dat.
Xenia (9.07.2008)
flo1980 spune:
Gally sunteti norocosi, eu as vrea cat mai putin caci nasii au avut un an greu (nunti, botezuri, renovare apartament si mai boteaza si pe al nostru)....
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
narcisa.s spune:
meyyyyy....ce de talente ascunse in odiseea asta....ffff frumoase poezicile...sa-i faceti si lui Locca poezioara daca poeta oficiala e in concediu de maternitate....
mada, cum spui tu iubita, n-avem cum sa-i ferim de toate e-urile si parabenii si chimicalele...dar macar stim la ce ne inhamam si macar sa putem alege produse ceva mai putin toxice...pozici mai punem numai sa ne mai creasca parutzul ca suntem cam chele...
Turtu, eu zic sa pleci acasa...si sa-l dai si pe dr tau in judecata...cu botezul n-am decis inca ce si cum, dar nici nu ma gandesc sa platesc vreo taxa...oricum, din cate intzeleg asta nu e o taxa impusa de BOR, ar fii fost si culmea, e o taxa pe care unii preoti o cer, altii nu, in functie de necesitatile si pretentiile fiecaruia...da' inchei subiectul ca nu vreau sa ma lupt cu morile de vant...
sun-ule da' tie ti s-a dat dezlegare la bb 2 dupa un an...mie dr mi-a zis ca dupa 2 ani putem sa ne gandim, nu mai repede.bine, asta daca vrem sa incercam cu nastere naturala...
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
dia_filipas spune:
Salut fetele!!
RUXI, FELICITAI IUBITA!!! SA CREASCA MARE ANDREI SI SA AVETI O VIATA MINUNATA! REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC!
LOCCA, CLABUR, FELICITARI PENTRU MICUTZELE PRINTESE CLARA SI ILINCA!!! SA VA ADUCA NUMAI BUCURII! REFACERE RAPIDA!
Mada mersi
. Foate util linkul cu exercitii, eu deja am inceput sa fac, imi prinde tare bine!
Anka si Capri ati citit mesajul meu de ieri? Vreti sa va iau eu perne de-alea, ca maine merg la magazinul respectiv, ca mai am si eu de luat cate ceva, si vi le pot trimite.
Narcisa am in cercat masajul pe lateral si i-a prins bine, a reusit sa faca kk si sa se calmeze! Mersi de pont!
Turtu se apropie momentul marii intalniri! 
Sun multumim de vestile despre Camy!
Doamne ajute-le sa fie reusita operatia iar bebe Darius sa fie un luptator si sa treaca cu bine peste perioada critica!!
Doamne ai grija de ei!!
Noi am inceput sa iesim afara, deocamdata la gradina, ca e sub padure si aerul e mai curat, si e mai liniste. In plus, nu stiu niciodata cand se trezeste si incepe sa urle, de-aia mi-e grooaza sa ies "in public".
Ce ziceti de asta: pe cat era de paroasa la nastere, matza mea incepe sa cheleasca in varful capului! Arata tare shod...
Gata, fug sa pap pana sta mama cu fata, ca apoi e "back to the battlefield!!" 
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
bubuleana spune:
Sun: nu-mi vine sa cred ce povestesti de Camy, stiu ca ea mergea la o clinica privata din Brasov care avea ecograf performant...cum ai zis si tu cuvintele sunt de prisos! Eu am incredere si mari sperante ca bebe Darius o sa fie bine, sanatos si Camy va avea o viata fericita!
Turturel: hmmm dopu zici tu...hai ca mai e putin..vad ca nu mai ai rabdare
Vei face epidurala? Iti tin pumnii sa nasti usor si sa trecem la discutii despre scutecele 
la mine se intampla ceva ciudat, un san produce MULT mai mult lapte decat celalalt. Voua vi se intampla asa ceva? La mine sanul drept cred ca produce de 4 ori mai mult lapte decat cel stang asa ca bebe mai mult sta la sanul drept ca altfel devine dureros.
gallyb spune:
DIA_FILIPAS ce bine ca ai deschis subiectul cu parul. Daca te uiti la pozele cu Xenia o sa vezi ca si ea are mai putin par acum, mai ales in frunte. Mie mi se pare pe zi ce trece ca ii cade tot mai mult si ma enerveaza ca e chiar in frunte.
BUBULEANA nu esti singura, eu sunt la fel cu sanii.La mine stangul e mai producator, ziua la mine sanii doar se umfla, iar noaptea devin nodurosi si durerosi,mai ales stangul.
Xenia (9.07.2008)
MissJJ spune:
Narcisa pai daca e ca Ari a mea ai mult si bine de asteptat.
Lui Ari abia aproape de un an i-a crescut efectiv parul, asa ca fa poze acuma cate vrei ca parul cine stie cand creste.
Dia ma bucur ca iti este de folos.
Legat de perisor copii care se nasc cu mult perisor le cade parul la un moment dat si le creste altul asa a fost si la nepoata noastra Ylenia avea un par de copil de 3 anicand s-a nascut mare lung ca un arici des negru Ami are par putin fatza de Ylenia cand s-a nascut si apoi i-a cazut si dupa i-a crscut altul la loc.
Bubu si la mine stg face mai mult laptic.
Azi vine Flo mai devreme ca a plouat la noi f mult aseara si azi dim si nu are cum sa munceasca ca e totul balta si s-a dus la un magazin sa mai ia ce avem nevoie pt casa si vine mai repejor sa mai facem treaba sa punem suportul de la tv sa inchida tevile poate si vopsim ceva plinte azi sa mai facem din treburile de prin casa.
Mami de printese
Ari si
Ami
Caprioara spune:
Sun, vazut si io poze noi cu Teodora, cu tine si tati. Sunteti totali, mai
! Si comentariile sunt delicioase! Am citit si ce ai scris de Camy. Cum ai spus, no comment
. Acum ne ramane sa ne rugam, asa ca asta vom face si noi. Ne vom ruga
la DD sa-l ajute pe bb Darius sa treaca cu bine de operatia de luni.
Dia, si zici ca cheliti
? Si noi mai gasim cate un fir de par pe cearceaf. Insa sper sa nu chelim. Matei de exemplu nu a chelit, la vremea lui.
Cu treaba aceea, ai idee cat este transportul pana in Bucuresti? Si mai da-ne detalii, cum va intelegeti voi cu perna aia? Iti pare ca e chiar utila, adica te ajuta sa poti imbaia copilul singura de exemplu, ii sustine caput mai sus sa nu-i intre apa in urechi sau sa nu alunece intr-o parte cat tu il speli pe burtica si picioare? Sau e mai mult de moft?
Io inca nu o spal pe Ilinca in cadita, ci la chiuveta (ea e mititica si inca pot face asa), o bag sub jetul de apa sustinuta cu o mana de piept si cu cealalta o spal. Merge, chiuveta mea avand robinetul inalt. Imi convine asa acum ca e mai rapid si o pot face fara ajutor, dar cat de curand va trebui sa recurg la cadita, unde nu ma mai descurc asa de bine singurica... Lui Matei ii puneam un burete sub cap sa stea mai sus, plus sub cadita o carte groasa ca sa stea mai in panta, asa. Dar cadita o puneam in pat, acu as vrea sa o pun direct in baie, in vana de la cabina de dus, ca sa o pot limpezi cu dusul (fara alte cratiti si oale) si sa nu mai fac deranj in dormitor.
Tati va avea zile cand va lipsi, fiind plecat in deplasare, sau va fi ocupat si nu va putea sa ma ajute, asa ca as vrea sa fiu "independenta" la baita. Ma gandeam ca asa o perna ar putea fi de ajutor. Crezi ca m-am gandit bine, judecand dupa experienta ta cu ea?
pup you,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)