Mamici de pepenasi de iulie-august (124)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Tecky sa avem vreme frumoasa si sa ne traiasca bebeii! Ai gasit si local?

Noi mai cautam biserica, cel mai avantajos pret e la biserica de la Unirii, cea dintre Cocor si Unirii....acum 2 ani am botezat acolo pe Alex, sa vedem ce pret au acum. La noi in cartier (Rahova) cere 250ron.

Felicitari fetelor pentru poezioare , Ruxi o sa fie tare incantata!

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Rontzy la Recover pe calea calarasilor, e cabinet particular.

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Ce veste am citit azi, a nascut poeta odiseei!

Felicitari Ruxandra!!!

Super poezioarele, fetelor!

Ma inscriu si eu in clubul celor care se lauda cu un sot minunat.

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Fetelor ce tot vorbiti voi de preturile astea la biserica pentru botez. Noi am intrebat cat costa si ne-a spus ca nu exista o taxa anume, fiecare da cat poate, ca doar n-o sta copilul nebotezat ca nu ai bani sa platesti biserica. Mi se pare normal, nu?

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Laura si eu eram nedormicioasa din fire acuma cum apuc o bucata de canapea/pat/perna cum cad ca musca. Ziua ma mai descurc sa stau treaza da noaptea nu prea mai pot. Sper sa imi revin cand se mai aglomereaza programul.
Bujo iubita na sunt perioade din astea si la noi de doua zile trecem prin puseul ala de 6 sapt creca si ma termina. Si cu somnul e greu intredevar sa recuperezi si ai sa te mai simti asa calcata de tren o perioada dar e trecatoare. Multi pupici si hang in there.
Struluta nu e mult 60 de ml da-i sa pape cat are el nevoie vezi ce scrie si pe cutia de lapte praf cam cat papa bebeii oricum si ala e un ghid sunt bebeii care papa mai mult bebeii care papa mai putin. Cu musafirii intr-un fel asta ma bucura aici ca nu prea avem cine sa vina sa ne streseze.
Ms mult. Mai legat de al doilea bebe dupa ce am citit si la celelae fete care au doi copii creca e mai usor cand e diferenta mai mica e greu la inceput logic dar ma refer ca Ari de ex nu stie ce si cum prea bine si nu e asa mofturoasa sau ranita de sosirea lui bebe, ca intelege ea da nu f multe . Eu dupa ce a facut Ari un an si a trecut partea mai dificla am zis ca da mai fac si bebe 2 acuma depinde si cum e primul copil dar dupa experienta mea recomand al doilea bebe mai rapid greu tare la inceput dar mult mai simplu mai incolo.
Anaxena felicitari pt salon. Multa bafta si cat mai mult profit.
Mona multi pupici special pt voi.
Narcisa fain site-ul ala interesant da oricum ce sa zic cum e si cu mancarea si cu toate alea mereu zic astia ca vai contin nu stiu ce cum a fost si cu biberoanele da pana la urma fara mancare nu putem sta nici fara unele produse cosmetice si la urma urmei daca ar fi atata de nocive nu ar mai fi pe piata. Si degeaba ne chinuim noi sa mancam de ex legume organice cand solul si aerul si atmonsfera sunt pline de chimicale.
Sursula depinde cat de greu e carutul de ex eu pot duce si carutul intr-o mana si bebe pe umar sprijinit cu mana cealalta si geanta in gat. Cand ai doi deja nu prea mai merge metoda asta da cu un sg copil daca carutul nu e f masiv merge.
Marina welcome back. Multi pupici si asteptam pozele.
Anna depinde de bebe Ari la 2 luni nu mai avea nimic. Poate sunt si unii la care dureaza mai mult.
Legat de lohii da se poate sa tina mult chiar dupa alea 6 sapt sa te ma sacaie, depinde de organism, legat de menstruatie da cam trece dintr-una intra-alta, la mine asa a fost data trecuta si acuma pe 30 mi-a venit ceva de eu zic ca e mesntruatia ca lohiile de mult erau slabe tare si a venit asa full on ca la mentruatie si dupa 7 zile parca a trecut, zic 7 zile ca sa dura la mine ciclul de obicei dar mai curge asa din cand in cand maroniu din ala deci nu e gata efectiv, acuma vineri merg la control si eu si am sa intreb medicul ce si cum.
Anna bine ca nu te-ai pierdut se mai intampla din astea si ale mele se inneaca nu zic Ari cat era mica ca eram terorizata cu vomatul si innecatul si etc. Legat de pusul la somn ei recomanda pe spate pozitia feet to foot adik cu piciorutzele lipte in partea de jos a patului. Eu o pun pe a mea mai pe o parte asa cu o paturitza rulata la spatitz asta primele 2-3 luni ca apoi si Ari a dormit pe spate si cand voma sau ceva oricum era cu noi in camera si saream rapid si o intorceam pe o parte dar de obicei bebeii dorm cu capsorul pe o parte deci nu prea ar trebui sa se innece, dar de asta eu zc ca e bine sa il ai pe bebe cu tine in camera si sa ai din ala de ascultat dat la maxim de il auzi si cum respira.
Narcisa si aici incepe sa se strice vremea e mai rece seara si deja zile mult mai ploioase si intunecate dar na e deja jumatea lui august deci la noi e normal deja din sept devine cum zici tu bacovia.
Dara ma bucur ca sunteti ok.
Dana pupici multi ai sa iti revii tu, incet incet.
Turtu . Naspa faza cu medicul si serviciul . Tienm pumnii sa fie ok in final.
Ana pupici si ma bucur ca mai scrii si pe aici, bafta la gradi.
Violeta ma bucur ca te-ai relaxata in weekend. A iesit super camera imi place tema cu frluturasi.
Gallyb aici nu se zice ca ramane turtit capsorul sau ceva si nu amvazut la copii lor sa fie capul turtit. Nici Ari nu il are in vreo forma sau ceva si a stat cu prosopel asa numai primele 2 luni dupa a dormit normal pe spate si cu capsorul in ce parte vroia ea.
Laura da si eu tare vreau sa reusim sa ne vedem asa toate cum am zis noi si sa stiti ca fac casting pt chelnerii cu sortuletz cand vine momentul.
Anamaria imi pare rau de faza cu sotul, da si eu ca unele fete tre sa il inscriu pe a meu la sotul model. Ma juta mereu facem totul impreuna mai are si el momente normal da sincer nu am de ce ma plange.
Didi sper sa treaca durere de gat si sa nu fie ceva gripa sau raceala.
Kimmy, Tecky pupici.
Cristina noi pe 30 august deci cam la o luna jumate aproape doua la Ari a fost la 2 luni si o sapt.
Dma sa pui poze cu achizitia.
Bubule pupici multi.
Denisa rabdare ca vine si bebe.
Gabriela pupici multi si voua.

Mami de printese Ari si Ami

Mergi la inceput

Gally asa ne-a zis si aici proetul dam cat vrem.
Asa am reusit sa termin 10 pagini din capitolul trecut. Pauza de masa ca Ari e la somn poate reusesc sa pap si nu se trezeste si asta mica.
Revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mada, merci . Azi vad ca nu m-a mai durut gatul, poate doar putin.

Sun, am vazut si noile poze cu galuscuta voastra minunata . Super!

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Gally cum nu ti-a zis preotul de taxa de botez? Ca si nunta sau inmormantare daca faci tot dai o taxa. La nunta si botez plateste nasul.
In ce sector locuiesti?

Merg sa mai vad si eu scumpi de pepenasi!

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Tocmai ce-am inchis telefonul. Am vorbit vreo 45 de minute cu Camy. Nu stiu, realmente nu stiu pt ce-o fi platind fata asta. Mi se rupe sufletul, as vrea sa fiu acolo langa ea.

Luni dimineata Darius are cel mai important examen al vietii lui. Operatia mare, care dureaza 6-10 ore. Perioada critica tare e de 72 de ore, pt ca va fi deschis. Medicul i-a zis Cameliei "operatia poate fi o reusita si bebe sa moara"....E greu, e cumplit sa incerci macar sa te pui in locul ei.

Noi, fetelor, trebuie sa ne rugam. Cu tot sufletul...e tot ce putem face pt un bebe mic, care sufera atat de mult.

Si da, dritza mea a avut dreptate...malformatia lui Darius se vede la morfologia de trim II, i-au confirmat-o medicii de la Tg Mures....Cuvintele sunt de prisos!

Doamne Ajuta!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Ileanna, Estrella pai eu pe ambele fete loe-am pus de la nastere in ele leagan/bouncer/rocker. Ca is oricum indicate de la nastere, bine nu stau ei mult in ele cat is mici mici da mai apoi mai crec si devine mai interesant asta pana nu ajung la partea cu mersul in patru labe cand nimic nu mai e interesant.
Caprioara, Flo, Irda ms.
Flo unii zic ca seamana cu mine unii ca tot cu Flo, Flo zice ca seamana cu mine. Nu stiu mai vedem cand mai creste.
Anna uff imi pare rau ca aveti pb. Speram sa nu fie pb mari. Multa sanatate.
Estrella asa au avut fetele mele si moasa mi-a zis sa le dau cu ceva lotiune pt bebeii noi folosim cu succes johnson baby lotion in amblaj verde ultra nourishing cu extrect de ulei de masline sau ceva de genul e sg care hidrateaza pielea si o dau asa mai fara economie. Si dupa vreo trei zile deja nu mai era pielea uscata.
Laura multumim.
Dia ms mult.
Nati pupici multi.
Mai ce de-a poete avem noi la odisee. Super.
Kimmy multumim.
Finallyyyy am recuperat. Vai ma omoara fata asta cat plange. Nimic nu ii place.

Mergi la inceput