Mamici de pepenasi de iulie-august (124)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Sursula, Ingry, LA MULTI ANI fetelor, sa fiti sanatoase, sa va bucurati de bebelusi!

Dma, bineinteles ca o sa va descurcati. Noi, desi cred ca ar fi avut cine sa ne ajute, cel putin la inceput, am preferat sa ne descurcam singuri si ne iese foarte bine. Nu cred ca mi-ar fi placut sa stea vreuna din mame cu noi. Chiar este foarte bine asa, o sa vezi.

Narcisa, foarte interesant ce ai pus pe mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

narcisa, gini ,o sa vada mama ca ne descurcam si o sa ne lase in pace, asa sper

SURSULA, INGRY LA MULTI ANI!!!!!!!!!!

M.A. 38s+! a inceput numaratoarea inversa
AMR 2 ziLE
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

buna seara fetelor!

Diarux, Lcoca, Ladymina, Clabur felicitari mamicilor!!! Va doresc din suflet bebei sanatosi si mancaciosi!!!

Am reusit sa citesc putin din urma, eu cu baita m-am descurcat intodeauna singura, am o vanita cu un fel de suport in mijloc, sta bebe linistit fara sa-l tin eu, ca si un fel de scaunel, are ceva intre picioare sa nu alunece,asa ca eu il spal linistita. Sotul mi-a pus o bucata de pal pe vana si vanita peste pal asa ca imi este cumva la inaltimea mea si nu-i nevoie sa ma aplec. Treaba este ca bucata de pal o duc si o aduc in baie in fiecare seara dar asta este....imi convine mai mult decat sa stau aplecata.

Legat de ajutorul taticilor, eu nu ma pot plange, cei drept nu se trezeste noaptea ca nu i-am cerut, dar ma ajuta cum poate, mai mult cu Stefan cand vine de la munca se joaca impreuna sau sta si cu bebe cand am eu treaba cu Stefan sau mananc, fac dus, chestii dastea, oricum, ne descurcam amandoi ca alt ajutor nu avem.

Sanul meu drept este mai mare decat stangul, asa l-am avut si cu Stefan nu-mi amintesc cum s-au format asa.

Si Stefan al meu este gelos. Imi spune ca il iubeste pe Matei, il pupa, il mangaie dar in acelas timp striga si chicoteste tare pe langa el sa-l deranjeze, daca doarme il trezeste, ii baga de exemplu lumina de la o lanterna in ochi , ii este ciuda uneori cand alaptez, dar nu tot timpul, dar desi il anunt ca ma duc sa-i dau sa manance la Matei si sa-mi spuna daca vrea ceva inainte de asta, mereu gaseste ceva, ba ii este sete, ba vrea anume alte desene pe DVD ba vrea afara...etc. dar parca ceva ceva sa mai domolit, ma joc mult si cu el, uneori il pun in cosuletul de masina pe Matei si il pun pe covor langa noi, il mai leagan si ma joc si cu Stefan. E greu...dar in acelas timp frumos. Mis tare dragi seara cand ii vad adormiti pe amandoi linistiti si zambind prin somn

Vai...cand va aud de ma apuca groaza...bine, eu mai am pana trec cele 6 saptamani dar nu am nici o tragere de inima desi imi era asa de dor pe vremea cand eram gravida...si sotul isi face planuri cum si ce vom face....si eu parca nu ma simt pregatita....poate trece, oricum, abia astept sa treaca o buna bucata de vreme sa imi revin complet si fizic dar si emotional.

flory si curaj ca pana la urma va fi bine!

cristina26 eu dupa ce ia cazut buricul l-am sters bine de tot cu pansament steril imbibat in spirt cam 2-3 zile de 2 ori maxim pe zi dupa care gata nu l-am mai dat cu nimic.

apropo de kg, eu inca nu m-am cantarit si nici nu stiu cand voi avea chef sa ma cantaresc nu par prea grasa, dar nici slaba nu ma vad...oricum arat nasol si sper si visez cu ochii deschisi la silueta care o aveam candva

sa dau "send' la mesaj ca altfel il pierd....si mai revin

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ingry la multi ani! Si felicitari pt bebe Alexandru! Sa fie sanatos si sa va umple casa de bucurie! Ooof, si tu cu membrane fisurate...

La multi ani Sursu! Sa fii fericita si implinita alaturi de minunatul Tudor si de familia ta!

Monica pai cum sa nu va descurcati? Eu sunt convinsa ca va fi bine. La noi mama a inteles asa de tare, ca dupa ce am iesit din spital, in 3 ore a plecat acasa. Si au mai venit doar in vizita. Nu stiu, eu am si citit muuult de-a lungul anilor despre ingrijirea copiilor. Si mi-a folosit. Ok, a fost greu la inceput, pt ca aveam un regim de toaletare mai special decat bebelusii normali. Dar totul se rezolva cu rabdare, incredere si munca de echipa! Sanatosi sa fiti, ca restul vin natural, vei vedea! Botezul nu stim...6/7 sept sau 13. O sa stabilim in weekend cu nasii.

Pup fetele!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ralu79

Hellooo

Va multumesc din suflet fetelor p. urarile de ziua mea. Sunteti absolut minunate!

Diarux, Lcoca, Ladymina, Clabur- felicitari si sa aveti bebeloni sanatosi si norocosi.

Eu am cam disparut ca magarul in ceata de ceva timp. Mirunica a facut un ingrozitor eritem fesier care o chinuie mititica de numa'. Azi mergem pt. a 4-a oara la doctor pt. probabil a 5-a crema diferita. E groaznic sa vezi cum plange copilul si nu prea ai ce sa faci. Sper din tot sufletul sa ii treaca odata.

Pupicei tuturor si va multumesc inca o data

Ralu
mamica iubitei Miruna Elena

Eu l-am adus acasa pe Matei de la spital cu o iritatie urata la fundulet, avea rana, asa ceva nu am avut cu Stefan. Nu trecea cu nimic, si la fiecare aplicare cu crema parca supura, curgea un lichid daca nu chiar sangera. Am incercat si Bpantene si Nivea si nu am avut nici o ameliorare, ba mai mult, parca cerculetele acelea de rana se extindeau vazand cu ochii.
Stii cu ce ne-a trecut? Cu rivanol! La fiecare schimbat de pampers il spalam usor la fundulet si puneam 2-3 bucati de pansament steril impaturit cat sa cuprinda rana si imbibat putin in rivanol dupa care puneam pemparsul. Nu mi-a venit sa cred....dar in 2 zile deja se vedea cum se retrage rana si cam in 4-5 zile a disparut de tot!!
Eu zic ca merita sa incerci si tu cu rivanol!

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

buna fetele,
Noutati de la noi: am stabilit cezariana pe 20.08.2008, dar dr a zis ca nu crede ca ajung pana miercuri, ca sunt pusa pe nascut deja....
Deci....asteptam cu nerabdare...
Bebelina pare ceva mai mare decat saptamana trecuta...cand ramasese din nou o saptamana in urma....
Deci...fetele...........se pregatete o pepenela.....
Va pup tare.

Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...

37+ am intrat in 38+...cu o bebelina luptatoare si incapatanata...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

La multi ani Sursulaaa!!!!Sa iti dea Dumnezeu sanatate, sa va bucurati de Tudor si sa fii fericita!!!!

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

intru si eu in clubul: fara mama,fara ajutoare ..mie nu mi se pare deloc greu sa creshti un bb,cel putzin a mea este suportabila

sex fac de la 3 sapt si fac mai intens si mai des ca inainte de sarcina,sincer eu am probleme cu vaginul(ma tzine) cand fac kk,scuze de detalii,dar am impresia ca paraie

nu mai am timp de voi,plec la 11 si ajung acasa la 11...si am sa tot o tzin in stilul asta pana in octombrie..dar de citit,citesc tot

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Eh si uite asa ma tzine puiul meu de la 12 jumate pana acu' la 4. Acuma stau cu inima cat un purice sperand ca a adormit ...

Mada po' sa zic ceva??? WOW!!!! Votez pt blonda cu par scurt. Ce mai, ai rupt gura targului ... Cum ai ajuns tu, asa copil ... pe meleaguri straine???

ana_a, legat de sex mie mi-a zis dr sa nu-mi fac iluzii ca atata timp cat alaptez nu voi simti nici o placere datorita oxitocinei si prolactinei. Am facut o singura data si ... nu pot spune ca-i chiar asa cum zice el, si vad ca nu e valabil nici la alte fete de pe aici. Dar poate ca in cazul tau este valabil.

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunadimineata!
Prezent la apel, si matinala dupa ce ieri am chiulit de pe forum, da motivat,nu ca as fi dat vreun semn de nastere, ci pur si simplu al meu sot, s-a gandit sa-si ia liber si sa stea cu mine toata ziulica, asa ca m-am recreat.
Vad ca fetele din coada listei s-au cam pus pe nascut...ei bine io ma incapatinez sa stau cumintica la rand si sa astept.
Ma duc sa imi fac cafeluta si apoi sa recuperez , ca ati scris, nu gluma, da nu inainte de a felicita sarbatoritele de astazi:

SURSULA, INGRY, LA MULTI ANI, SA FITI FERICITE, SI TOT CE VA DORITI!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita38+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput