Mamici de pepenasi de iulie-august (124)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Buuuun, am terminat si eu in sfarsit de citit, iar acum sa vedem ce am retinut:
GALLYB, noi am botezat acum doi ani in Bucuresti, la o bisericuta undeva prin Berceni, si initial preotul le-a zis finilor ca fiecare da cat poate, iar dupa slujba cand s-a dus sotul s-a plateasca l-a chemat preotul in altar si i-a cerut 3 milioane. Sotul meu a zis ca nu-i problema, numa ca vrea chitanta, si bineinteles ca popa s-a aprins si a inceput scandalul, de statea lumea in biserica ca la urs ca nu stiau ce e zarva aia in altar. Si pina la urma a dat ptr ca i-a fost rusine de lume, asa ca , ce sa mai zic...Acum 4 ani am botezat o fetita aici in Galati, preotul nu mi-a luat nimic, am platit taxa de botez la femeia de la lumanari, care mi-a taiat si chitanta fara sa solicit eu, oricum era vorba de vreo 2oo mii parca nu mai stiu exact.
MADA, vazut pozele din "tinerete", super misto, mai ales in cea bin care erai blonda si tunsa scurt.Mi-ai dat o idee ar trebui sa scanez si eu niste poze cu diferite ipostaze si diferite tunsori si nuante...
SERENITY, ai toata admiratia mea, putine fete la varsta ta s-ar fi inhamat la o asemenea responsabilitate. Ce mai te admir, si trebuie sa fii mandra ca o sa fii o mamica tanara
Cred ca trimit mesajul ca sa fiu sigura ca nu-l pierd si continui cu altul

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita38+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Buna fetele! iar am disparut, nu pot tine pasul cu voi, cel putin deocamdata, si incerc sa citesc si cind sa ajung si eu sa scriu nu mai am energie. stiu in mare ce mai e pe aici, din pacate mai mult trec in revista citeva pagini seara...

noilor mamici le urez si eu din suflet sa se bucure de puiutii lor!
m-am bucurat mult de pozele superfrumoase de pe pepenasi, avem niste bbi minunati de-a dreptul.

noi suntem bine, ne smecherim pe zi ce trece, clar nu mai suntem nou-nascutul mic si laptos, acum are dragalasenii de bebeloi in toata puterea.
cred insa ca ne cam chinuie refluxul, din pacate... bb plinge si refuza sa manince uneori, f frustrant pt amindoi. papa in exclusivitate sin in continuare, sa dea DD sa o tina tot asa vacuta Milka.
anna s-a mai dat pe brazda, nu mai e violenta dar oricum fiind asa mica stau cu mare grija, caci si daca ii ofera o jucarie tot il poate lovi etc
am vazut ca mai multe fete au probleme cu copilasii mai mari cu gelozia, e o perioada de tranzitie pt toti si zic eu ca se vor regla si la voi lucrurile in curind. cumva cu anna mi-a fost mai usor caci ea fiind asa de mica nu a trebuit sa-i dau cine stie ce explicatii dar m-am dedicat lunile astea aproape in exclusivitate ei, el oricum e mic si nu intelege, ne iubeam cu el mai pe la colturi si dupa usi, si usor s-a linistit si ea vazind ca are aceeasi atentie si iubire, poate chiar mai mult. acum are niste gesturi f dragalase de grija, il mai scutura in scoica sau carut daca plinge, ieri de ex mergeam cu el prin casa in brate la o repriza de colici mai rea, si ea in urma noastra fugea cu suzeta in mina, cica sa i-o dau sa nu mai plinga. e drept ca tot o mai gusta pe a lui sa fie sigura ca nu e cumva mai buna ca a ei.
sfatul meu cam asta ar fi, acordatile celor mai mari mai multa atentie acuma cit cei mici oricum nu pricep mare lucru, creati poate chiar o complicitate cu ei gen haide cu mami sa vorbim noi despre/ sa ne uitam la emisiunea cutare, ca bb nu intelege lucrurile astea etc.

fetele eu sunt uneori varza de oboseala dar pe cuvint ca nu vreau sa treaca timpul asta mai repede, as dori sa-i am asa de mici la nesfirsit, oi fi nebuna? o sa vina vremea cind nu vor voi sa mai stea in brate sau sa fie pupati si macar sa profit acuma cit pot...
stiu cit e de greu mai ales la primul copil, pina te obisnuiesti cu viata de mamica, cu dependenta totala a bebelui de tine, dat e atit de frumos. vestea buna e ca la bb 2 trairile sunt un pic altele, eu chiar parca reusesc sa ma bucur mai mult acuma de amindoi.

vad ca se discuta de soti. domne al meu e la categoria alora care fac cam detoate, si asa ca am sa ma dau cu parerea un pic, sa nu ma bateti . eu zic fetelor ca voi i-ati cam stricat pe cei care nu fac de niciunele. uite la noi la romani femeia are mereu tendinta sa-si prezinte abilitatile de gospodina ca un mare atu pe la inceputurile relatiei. pai sa vedeti la americani unde el ii multumeste si daca ea baga un carton de pizza la microunde. aici nu scrie nicaieri ca daca s-au casatorit ea tre sa faca si sa dreaga cam tot pe acasa, asa ca nu se asteapta nici ei...
apai nu stie sa gateasca/spele/etc ??? nimeni nu s-a nascut invatat, sa puna mina si sa invete... solutia e sa dati un pic militaria jos din pod, mei...
va spun eu care si eu l-am mai stricat pe al meu pe ici pe colo, dar m-am prins la timp. aveam si eu pitici ca eu fac muuult mai bine unele chestii si il criticam si in concluzie refuza sa le mai faca, si uite ca m-am dezmeticit si mi-am dat seama ce prostie fac, acuma bun/rau e bine ca face, nu?

SURSULA, INGRY LA MULTI ANI fetelor frumoaselor !!!!!!!!!!

noi avem botezul pe 7 sept. si am fost si eu la faimoasa molifta de 6 saptamini. deci eu in genunchi in pridvorul bisericii cu capul sub patrafir, popica cetea acolo si Anna mea tot nu intelegea ce joc jucam de se ascunde mami asa ca a facut fata bine de m-a descoperit si isi zicea bravo , mai avea de gind sa mi se urce si in circa, mai aveam putin si ne pravaleam pe jos pe acolo, daca nu intervenea tasu' salvator, ce mai, nu luati copiii mici cu voi la asa ceva ca e mare distractie .

va pup cu drag si mai vorbim.

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

MONALAC, am ramas fara cuvinte cand am vazut pozele cu necroza, e revoltator ca intr-o tara care se vrea a fi civilizata se mai fac asemenea greseli in spitale
DMA, maine e ziua cea mare, uite o agitata de incurajare Ce frumos , o sa se nasca exact de ziua ei, ce mi-as dori si eu sa nasc pe 30 de sf Alexandru...
SUN, eu votez cu tine la capitolul ajutoare! Nici eu n-as vrea nici pe mama nici pe nimeni , mi-as dori sa fiu doar eu si sotul, desi mama cu siguranta o sa vina cand o sa nasc si sincer mi-e jena sa-i spun ca ma decurc singura si ca nu am nevoie de ajutor...
Bine acuma nici nu cred ca o sa ma incurce prea mult mai ales ca ne intelegem foarte bine si ca n-o sa stea efectiv la mine ptr ca parintii mei au apartament in acelasi bloc doar cu cateva etaje mai jos.
CRISTINA, sunt aici , nu am fugit, mersi ca ai intrebat.Eu cred ca naste, toata lumea numa eu raman pe dinafara...Off, abia astept sa-mi tin si eu fetita in brate, si cand va tot aud povestind de bebelusi, ma apuca asa o melancolie...

mult asteptat
garderoba printesei
AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

MULTUMESC DE URARI!INGRY,LA MULTI ANI!!
Sunt atat de fericita fetelor,am cel mai frumos cadou primit vreodata!Sufletul imi explodeaza de dragoste!Ma simt implinita!
MONA-mi se rupe inima cand stiu prin ce treci...dar ai totusi 2 minuni si timpul le va rezolva pe toate!
NARCISA-Nasa bebelui se numeste Milena si mi-a sugerat numele Milan.Mi s-a parut deosebit si cald,asa ca am acceptat!:)
Scoatem bebele la plimbarica acum.Va pup!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN

Mergi la inceput

Tocmai am reusit sa pierd un mesaj asa ce de nervi am fost si am facut un dus, ca la noi e canicula de dimineata
OANASM, uite exact asa suntem si eu si sotul meu , doua maimute nedespartite, nu plecam nicaieri unul fara celalalt
ANDREY, off nasol cu apa calda, am trecut si eu prin asta si stiu ce inseamna pe caldurile astea!
CARMENELA, deci si tu sari randul, felicitari ptr stabilirea operatiei si doamne ajuta sa fie bine!
Ma opresc aici ca ma doboara caldura si mi-a obosit si neuronu, scuze daca n-am nominalizat pe toata lumea uite cate un pupic ptr fiecare
Ma duc si eu o fuga la supermarket , ca la noi s-a anuntat canicula mare astazi si sigur nu o sa mai pot iesi din casa

mult asteptat
garderoba printesei
AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

flo1980 si dma2007 va multumesc pentru ca m-ati ajutat, sa stiu si eu cat se da la doctor. Pacat ca mesajul meu a fost vazut de mai multe fete care au nascut, sa fiu si eu cat de cat pregatita, dar oricum este bine si asa.
Fetelor flo1980 si dma2007 daca voi m-ati ajutat tot pe voi va rog sa mai imi raspundeti la inca o intrebare, fina ma intreaba cat se da la mana a "doua". Multumesc. Va pup
Celor care ati nascut va doresc bebei sanatosi, iar celor care urmeaza sa nasca va doresc nastere usoara.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Fetelor, va salvez eu, c-am ajuns pe pagina a doua.
sursula, ingry, multi ani fericiti, sa va bucurati de puiuti si toate dorintele sa vi se implineasca

Raportez ca tot 2 in 1 sintem, e a doua zi de stat acasa si ma plictisesc de moarte. Noroc cu olimpiada asta, ca altfel cred ca m-as da cu capul de pereti. Nu stiu cum ati rezistat sa stati in pre-natal. Ieri m-am plictisit in asa hal incit azi de dimineata m-am imbracat sa merg la birou, sint de groaza
Dar mi-a curs ditamai dopul tocmai cind ma imbracam, se pare ca ce-a curs acu' citeva zile a fost doar preludiu, ca acuma am scos la greu gelatina din asta, asa ca barbatu-meu a zis sa fac bine si sa stau acasa.
In concluzie, iara sint in asteptare, sper sa se intimple ceva, ca miine fac 40 de saptamini fix si nu mai rezist.
pupici tuturor

39s+6z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata si de la mine!!!!

Deci, sa va povestesc ce faceam eu aseara la ora 10.00...mergeam la spital , la camera de garda...aveam subfebrilitate, frisoane si , la un san aveam un nodul dureros!!! Concluzia MASTITA ACUTA!!!! Am luat-o si eu pe urmele Anei si , la sanul respectiv mi-am pus varza( la sfatul medicului, pe langa mute alte medicamente mi-a recomandat si varza ) DE bebe azi nooapte a avut grija mama sotului meu, eu nu am fost in stare de nimic...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salutare fete
CLA - ce frumos, cum se poarta Ania. Incep de-acuma sa ma intreb, comportamentul fratilor mai mari fata de cei mai mici este conditionat de sexul copilului mai mare, sau de varsta? Se pare ca pana acum fratiorii sunt mai "suparati" pe cel mic si pe mami decat surioarele. In ce parc iesiti voi, la Constanta? Poate facem o intalnire, ce zici? Cu BOTI ma intalnesc sigur cat vom sta la Constanta, adica pana pe 21 sau 22 august

CAPRI - trimis PM cu datele psiholoagei
FLO - trimis PM cu info despre kineto

MADA _ da' ce vesti primesti si tu... Bine ca s-a incheiat totul cu bine....

Felicitari INGRY, si va doresc sa nu mai aiba bebe nici un fel de problema de acum incolo ! LA MULTI ANI de ziua ta!

A propos de Eliza... mi-a racit. S-a suit in pat acuma, cica se simte rau si trebuie sa stea intinsa. I-am zis ca ii fac un ceai cald. Vine dupa mine si imi spune
"Stii mami, oamenilor care se simt rau, pe langa ceai, trebuie sa li se mai dea si niste biscuiti"
Apoi am lasat-o sa aiba ea grija de bebe cat am facut eu baie si m-am epilat. Acuma sper sa nu raceasca si bebelina, dar totusi nu cred.
Ma gandeam ca am copil de nadejde... Ea in pat racita, si bebe in cosulet, la doi metri de ea...

CARMENELA - deci pe cand eu o sa fiu pe plaja... tu nasti. Apai iti zic de acum sa ai o nastere usoara si sa te refaci rapid, sa ai laptic si o pepenela mancacioasa foc, cuminte si frumoasa!

VIO - ce faza.. cu botezul... Eu nu imi mai amintesc, dar parca am platit la "inscrierea" la botez o taxa de 500 de mii pentru care preotul ne-a dat chitanta. Iar la botez a dat nasul cat a dat, fara ca preotul sa aiba pretentii la vreo suma sau sa se arate nemultumit, desi suma nu a fost mare...

BIRI la buna reaparitie! Mi-a placut ce ai spus, cu complicitatea pe care trebuie sa o creezi cu fratele cel mare. Asa facem si noi cu Eliza, si deocamdata functioneaza. Ii place teribil sa isi dea importanta de sora mai mare a toate stiutoare... Mai nou, Eliza imi spune EA MIE povesti. Si o iau si pe bebe cu cosuletul, si ii spun Elizei ca vrea si bebe sa asculte, ca ea povesteste asa frumos, si ca vrea sa invete si ea sa spuna povesti cand o sa fie mare.... Si nu isi mai incape in piele!
Ce scumpa Anna! popa ce a zis?

TURTU, scoatem deci agitatele??

SURSU - La multi ani si multe impliniri! Sa fii fericita!

Gata, ma duc la calcat. Ieri am "turat" 4 masini de spalat si am ceva ceva de calcat... Apoi trebuie sa ma apuc si de bagaje. Iar azi la 2 ar trebui sa ma duc si la doctor. Inca "lucrez" la strategia de a ajuns la doctor cu amandoi copiii... Ma rog, vine Ovidiu si ma ia, dar tot imi trebuie o strategie pentru a ajunge la timp cu ele hranite si imbracate, plus pentru cele 1-2 ore cat oi sta pe acolo....

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Ingry,SURSULA LA MULTI ANI!!!!Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de bebei!!!

Doamne , ce a patit si Ingry!!..

Ana_a , multumesc de raspuns!!!

MA duc sa vad ce mai face bebe ..

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput