Mamici de pepenasi de iulie-august (124)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Capri, Ana_a, Mishuc- sa va traiasca minunile si La Multe lunite si anisori!!

Ingry, Sursula- La Multi Ani, mamicilor si o viata minunata!

Ana_a- multumesc de sfatul cu rivanolul. Maine cand merg la doctor il intreb sa vad ce zice.

Ioana- multumesc

Ankalaura- cat e de scumpa si responsabila Eliza!

Noi suntem la puseul de 3-5 saptamani (de aceea nu pot face caracterele bold ca nu am decat o mana) si mancam toata ziua si e maraita. Dar trecem noi peste astasi vine cel de 6 saptamani si tot asa. Acum ascultam muzica pt. bebe cu tema "sunt obosit" si doarme trompetzica de numa' ; culmea e ca mi s-a facut si mie somn

Pupicei tuturor

Ralu
mamica iubitei Miruna Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neata fetele!

Ingry, Sursula La Multi Ani sa fiti feiricte si sa aveti o zi minuata.
Sper sa apuc sa recuperez cat de cat pana nu se trezeste Ami ieri nu am mai reusit sa intru ca a venit Flo si am profitat sa dorm si eu doua ore ca picam pe jos de somn efectiv si apoi cand m-am trezit m-am bagat la facut papa pus fetele la nani etc.
Anna uff mai medicii astia is belea serios mergi la Iasi poate acolo rezolvi mai repede pb. Tatal tau cum se mai simte?
Anka legat de kg ma inscriu si eu in grupul tau. Si eu is bang on 70 dekg si numai acolo stau se pare ca prima oara am dat rapid jos da acuma creca o sa trebuiasca sa cam lupt sa ajung la greutatea ideala as vrea macar in prima faza sa scad la 68 ar fi excelent pt moment abia pe urma sa sper la un 65 da oricum dupa controlul de 6 sapt daca primesc unda verde ma pun pe facut sport jogging la greu in weekend si in timpul sapt pilates din alea din link cat doarme Ari la pranz in fiecare zi, cat ma lasa Ami.
Flo si eu ma zile din astea cand toate merg pe dos. Da na ce sa facem e greu dar e si frumos.
Anaco, Ingry, Blueeyes felicitari sunteti pe listutza sa va traiasca pepenasii sa cressca mari frumosi si sanatosi.
Serenity bravo ma bucur ca ati luat decizia asta mult noroc si lasa ca scoala se face nui pb si eu ma apuc de scoala din nou ca na trebuie si ceva calificari sa reusim in viata asta.
Kimmy ms mult. Mai legat de soti sunt de acord cu Biri mai trebuie si dezvatati de femeia face trot etc si la noi ca si in America suntem un team impartim treburile eu i-am si zis lui Flo da stiu ca tu muncest la servici dar si eu muncesc acasa asa ca seara acnd vine de la servici capat si eu niste time off sau in weekend ca nu suntem roboti nici unul, oricum eu de la inceput i-am enumerat lista de cerinte.
Ralu uff speram sa treaca pupici multi la printesa sa nu se mai chinuie saracutza.
Caprioara u know i understand you. De-ar zbura toate intr-un card undeva la polul nord bine ar mai fi.
Dma ma bucur ca ati reusit si ati terminat. Pune niste poze.
Flo ms mult. Mai si eu ca si tine ma descurc cu baitza le pregatesc tot asa toate dinainte nu am cu pompitza dar le desfac si le sprijin de change mat numai cand am nevoie sa le folosesc apoi le inchid rapid si gata. Eu v-am mai zis organizarea e cheia succesului.
Dara ma bucur ca reusesti sa te odihnesti.
Claudia e fain ca ai ajutoare si ca bebe e asa cuminte.
Kimmy welcome to the joys of motherhood.
Flo pt asta suntem aici fiecare se plange de ale ei ca noi ne intelegem in rest cine sa ne inteleaga.
Cristina ms. Noi nu am mai dat cu nimic la buric.
Didi si eu am incercat cu diete da nu prea reusesc eu cu ele dar de data ast mananc normal cat mai sanatos si etc dar bag sport la greu ca degeaba papa eu sanatos daca nu fac miscare deloc sa modelez putin corpul.
Ileanna ce super ca s-a linistit ei uite ue asta nu am incercat.
Mina multumim de vesti.
Ioana uff ce nasol cu opritul apei.
Dma uite aici curaj si multi pupici.
Narcisa eu astept pozele alea.
Ana asa e is asa dulci cand dorm si zambesc si is linistiti amandoi. La faza cu sex-ul te inteleg si mie mi-e dor da parca si firca sa ma apuc parca nu ma simt in forma de tot bine eu si mereu am avut pb acolo jos si is mai paranoica asa.
Carmenela bine ca ati stabilita data. Noi pregatim majoretele.
Ileanna ms. Pai pe scurt la 14 ani am fost intr-o excursie in europa si mi s-a pus pata pe uk m-am intors in ro cu gandul la uk normal sa studiez aici la facultate asta era planul dar fiind student interntaional si nu eram inca in eu era extrem de scump. O prietena de a mea vroia sa plece au pair si m-a rugat sa o ajut cu scrsiul scrisorilor ca ea facuse franceza prima lb nu engleza si nu stia asa bine sin una in alta mi-am facut si eu profil asa la plesneala.Asta cand eram la facultate deja deci la 21 de ani. Si am primit multe raspunsuri ai mei nu erau de acord mai ales tata dar pana la urma au zis ok am mers la ambsadaa pt viza erau ceva pb cu familia dar a zis ca eu am trecut interviul si sa gasesc alta familie si pot merge. Si prietena mea plecase deja in scotia dar prima oara trebuia sa mearga la o alta familie in devon in sud vestul angliei si am vb cu aia si am mers eu la ei. Pe 5 mai 2004 am plecat in marea mea aventura. La familia la care am stat am dus-o cam nasol asa ca de craciun m-am mutat cu un tip un englez care il cunoscusem aoclo dar nu ne prea intelegeam el era cam lenes nu voria sa munceasca etc, dar sunt f buna prietena cu mama lui o personaa extrem de deosebita tinem si acuma legatura si asa ca in ianuarie 2005 mi-am luat inima in dinti si m-am mutat in Londra la o alta familie. Eu cu Flo vb dinainte pe net ne staim de mutl timp si cand m-am mutat la Londra ne-am tot intalnit si pe 14 feb 2005 trebuia sa mergem la restaurant si m-a sunat de la servici sa imi zica sa imi fca bagajele si sa ma mut cu el si asa ca pe 14 seara ma carabaneam cu toate bagajele din centrul Londrei undeva in nord unde statea el. Ne-am intele super din prima bine ca ne staim de ceva timp deja si in toamna ne-am logodit in nov-dec eu am plecat in ro ca murise bunicul meu si cad m-am intors pe 8 dec trebuia sa imi vina ciclul si nu a venit asa ca am facut doua teste si ambele erau pozitive si uite asa Ari era la cuptor. Si apoi cand am nasuct vroiam sa ne mutam dar nu am reusit am pierdut casa care o vroaim si a mai durat un an sa o gasim pe asta unde stam acuma si anul trecut in iulie ne-am mutat aici si in oct aveam deja l;a cuptor pe Ami si uite asa acuma suntem o familie happy si implinita si trecemn la pasul urm sa studiez eu sa pot lucra sa reusim in vreo 5 ani sa ne luam casa noastra si poate atunci va veni si bebe 3 dar mai vedem.
Violeta las aca vine acusi si randul tau. Ms da pai eu am vrut mai demult sa le pun sa va arat da nu aveam scanner acuma pot sa pun.
Biri exact asa simt si eu ca ma pot bucura mai mult acuma fiind la al doilea copil la primul eram prea spesiata ingrijorata etc acuma am cam trecut prin de toate cu Ari suntem caliti sunt mult mai relaxata si ma pot bucura mai mult de ele. Faina faza cu preotul si molifta fiicamea creca zicea si peekaboo . Abia astept poze de la botez.
Trimit asta si revin s-a trezit bebeitza ca azi fac astia spaaturi arheologice pe aici cu picamere si etc repara asfaltul ne-au anuntat din timps ie ct da na va dati seama ce zgomot e ca is fix in fatza casei mele.

Mami de printese Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele,

Am venit si noi de la plimbare...caldura mare, mon cher.:)

Anka este dementiala Eliza. Sa-i treaca raceala repede. Pe la cat plecati maine? Ne vedem pe autostrada?:)

Biri ma bucur ca sunteti bine, sanatosi. Anna este totala iar la faza cu preotul cred ca lesinam de ras. Voi plecati in concediu la sfarsitul lunii, parca. Distractie faina sa aveti si bebei sanatosi si cumintei!

Ralu sanatate muuulta. Sa-i treaca trompetzicii repede "buba". Puiul drag!

Cris ioooi. Ai grija, puiule. Sa te faci bine si sa ai laptic in continuare!

Noi am halit acum si ne pregatim de nani. Ca s-o lasam pe mami sa faca enshpe mii de bagaje pt prima deplasare:)

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

SUNNY - cred ca plecam dupa-amiaza, ca Ovidiu lucreaza... Desi ma tem ca va fi cumplit de aglomerat. Daca m-ar lasa sa conduc eu, desi nu o sa o faca incapatanatul, as prefera sa plecam noaptea ca mie imi place sa conduc noaptea, iar fetele ar dormi....

INTREBARE nr 1 - CUM SA PUN SCAUNELUL ERIKAI? Recunosc cu rusine ca nu am citit in carte.
Ideea e:
- scaunelul Elizei este in dreapta spate si nu poate fi pus in spatele soferului cand soferul este Ovidiu ca isi da scaunul mult in spate si Eliza il bocane in spinare.
- daca pun scoica in spatele lui Ovidiu, eu ar trebui sa stau in mijloc, inghesuita de cele doua si tronurile lor, si luand toata vizibilitatea lui Ovidiu ca sunt cam lungana...
- daca stau in fata, nu am acces la nici un copil
CONCLUZIE > parca n-as pune scoica in mijloc, voi ce ziceti? Dar nici in fata, nu??
Parca vad ca ma inghesui la mijloc, si asa am baremi acces la amandoua cu cate o mana in caz de au pretentii pe drum....

INTREBAREA NR DOI:
- fetele care aveti conturi de economii, imi puteti da un sfat?
Nu prea sunt prietena cu BCR-ul si nici cu OTP-ul
Nu imi plac bancile "mici" - gen AlphaBank, Volksbank....
Ma gandesc sa deschid un cont in euro la BancPost, citeam pe net ca au un tip de cont de economii cu 4.5% dobanda, ceea ce e ok. De fapt, nu ma bazez pe dobanzi, dar baremi sa se plateasca singure comisioanele si impozitul, din dobanda....

De Piraeus ce parere aveti? Ca am una la colt aici.
Am si un BRD da' am avut cateva meciuri cu ei si nu ii iubesc deloc. Mai bine BCR decat BRD.
Sau un Unicredit? Astia sunt dragalasi...

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Am venit si eu din preumblari, criminal de cald afara, aerul e irespirabil si ca sa fie setul complet, cand am ajuns nu mergea liftul, si uite asa am urcat eu 9 etaje pe scari
CRISTINA, of ce nasol, mastita, uite un ca sa treaca!
ANKALAURA, mortala faza cu Eliza cu biscuitii, e o scumpa
MADA, ce frumoasa e povestea ta, si ce fericita esti ca esti atat de tanara si atat de implinita! Off, ce mult mi-as fi dorit sa fiu si eu o mamica tanara si frumoasa, dar lasa nu-i nimic, mai bine mai tarziu decat niciodata nu?
Ma duc sa mai fac un dus(al 4-lea pe ziua de azi) apoi ma bag putin la tv

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita38+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetelor.
Vad ca vorbiti de ajutorul din partea bunicilor sau al prietenilor. Eu vreau sa spun ca daca nu l-as avea, demult eram la nebuni. Nu stiu cum sunt bebeii vostri, dar a mea e o terorista - nu doarme neam nci s-o pici cu ceara, decat foarte putin si in reprize de cate 10-15 minute, iar in rest vrea numai in brate tinuta, iar eu sa nu stau jos, ci sa ma plimb prin casa Imaginati-va o zi din asta de dimineata pana seara cu urlete dori de cate ori incerc s-o las jos...eu una nu mai pot...Ma dor mainile, spatele, ca sa nu mai vorbesc de operatie, ca nu ma pot forta, iar ea e grea, are deja 4500g. Asa ca ori de cate ori vine cineva la mine asa ma bucur de tare ca mai scap de ea maca pt cateva minyute, sa fac un dus, sa mananc ceva, sau pur si simplu sa stau intinsa si eu ca ma doare coloana de mor...Visez la o zio si o noapte intreaga in care sa nu mai aud nici un planset, sa nu ma trezesc sa fac lapte, sa dorm si eu pana cand am chef...

Mada tata e mai bine, adica nu a mai avut nici o criza de atunci, dar nici nu am descoperit cauza. A facut atunci tomografie la Iasi si colonoscopie la Bacau, dar nu i-au pus un diagnostic clar.
Noi maine dimineata o sa mergem cu fata la cardiolog, a reusit soacra mea sa faca o programare la dr aceea, care din pacate nu are cabinet particular, asa ca tot in policlinica mergem, dar macar nu stam la rand, dimineata la 8 intram.Sper sa fie totul ok.

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna.

Anka multam de PM. Am sa sun diseara. presupun ca sta in acelasi sector cu tine prietena, nu? Eu stau in 5, voi?

Mie imi ia 70 roni pt. o sedinta de nici o ora, asa ca imi convine si acelasi pret dar acasa. La mine este vorba de torticolis congenital.

Merg sa recuperez...

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

M-am intors alarma falsa plangea prin somn cand am ajuns eu sus ea deja era super linistita dormea.
Aaa ca vroiam sa va zic sfat cum sa scoateti piatra depusa pe sterlizator de la apa dura fara chimicale si fara frecat mult: stoarceti sucul de la o lamaie puneti sucul in sterlizator turnati peste apa caldutza pana se acopera grilajul ala de tot puneti capacul si lasati peste noapte a doua zi spalati bine cu apa calda si detergent de vase si mai frectai cu o perie pe unde e mai multa piatra si in 5 minute aveti un sterlizator stralucitor de curat fara chimicale si alte asemenea. Asta os tiu de la astia de la Avent.
Da pana sa termin de scris s-a trezit printesa acuma stam in bouncer si ne delectam cu usruletii aia dansatori.
Cristina ouch ai grija tinem pumnii sa treaca rapid sa nu te chinui mult.
Turtu mai bagam niste majorete:
Violeta ms da ce tu nu mai esti frumoasa sau cum, nu mai vb asa ca iei bataitza. Nici eu nu am realizat altele care altii de varsta mea le-au realizat dar am timp, eu din cauza ca mereu am avut certuri in familie si etc cea mai mare dorinta a fost sa ma familia mea si Slava Domnului am reusit acuma ne ocupam de partea ailalta cu studiul munca si etc si speram sa ne iasa planurile asa cum ne-am gandit noi, ca na cu viata asta you never know.
Edit: tin sa va anunt ca printesa mea Ami a descoperit azi ca are maini. Atata se mai uita la ele de numa.

Mami de printese Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Neata
Acum a atiit asta mica un pic si scru si eu , abia am citit din urma cate ceva.
ANNA a mea nu e asa terorista , este si ea grea marti avea 4400 dar nu o tin in brate ca nu cere asa des, am scapat de asta nu ma doare operatia.
De ce mergi cu fata la cardiolog?? Probleme??
Am citit de camy ca sta cu bebe Darius in camera , ce bucurie pentru ea, eu sunt convinsa ca o sa fie bine cu operatia si o sa fie ca in visul ei o sa treaca peste probleme.
Mada esti de admirat cum te descurci cu 2 minuni, eu abia piot cu una , numai ce ziceam ieri ca doarme ca nopatea ce a trecut a adormit pe la 1 statea in patut si se uita pe pereti si eu la ea asa o pazeam.
Sun esti super tare ca ai putu singura de la inceput si tot asa o tii in continuare cu ingrijitul lui bebe, can resuesti sa faci si mancare si curat?? Eu cu bebe ma descurc dar cu restul nu am cand.
Mona am vazut pozele ingrozitor, cat am fost in spital si veneau cu facutul de injectii eu refuzam , faceam scandal ca de ce trebuie , sa imi bage pe branula ca nu vreau in fund nici o injectie, ca mereu imi aduceam aminte de tine si ce ai patit, si nu mi-a facut decat uina in mana retsul au bagat pe branula.
Azi e si ziua sotului, dar nu mai putem sarbatori ca altadata acum trebuie sa sarbatorim in trei,dar vom sta acasa ca cu caldura asta nu scot opilul niciunde.
Pupici Flo1980, Violeta 29, Ankalaura,Caprioara , Didi, si pe toate fetele le pup si numai bine .

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Mada ce poveste frumoasa ... E adevarat ca si tu ai avut tupeu si te-ai dus dupa ce ai visat, f f hotarata dar ... cred ca si destinul te chema cu forta .

Ankalaura , eu lucrez in banca dar nu te-as putea sfatui la nivel de piata bancara pt ca nu am un studiu de piata. Ce iti pot eu spune ... sa nu ignori deloc bancile mici:
1. pt ca p-ta bancara e stabila si nu mai sunt banci subrede, BNR-ul fiind foarte strict si calare pe ele (controale criminale an de an). Chiar daca Doamne feri s-ar intampla ceva esti acoperita in limita a 21.000 euro per persoana / per banca (deci in cazul in care ai o caruta de bani ti-i distribui pe banci).
2. in bancile mici esti mult mai bine tratat si parerea mea e ca asta conteaza tare mult. Marii giganti nu prea se mai streseaza cu customer care (adik la nivel de management superior se streseaza ei, dar fiind uriasi au pierdut controlul la nivel de sucursala sau de fiecare om de ghiseu). E aiurea sa dai de tot felul de fetze imobile, sa stai la cozi imense, fiecare operatiune sa dureze juma de ora si daca ai vreo situatie mai speciala sa auzi "nu se poate"/

Oricum, ce ai mentionat tu ... nu sunt banci mici . Poate ti se par tie mici aici in tara dar sunt banci puternice si mai dezvoltate in alte tari (Alpha e grup grecesc iar Volk este german cu target pe IMM-uri).

Tu tzine cont de dobanda, comisioane, rapiditatea si amabilitatea serviciilor si apropierea de casa.

AnnaBaby ai incercat uscator de par / aspirator / televizor dat tare? Eu recunosc ca in momente grele recurg la foehn si ... merge.

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput