Mamici de pepenasi de iulie-august (124)
Raspunsuri - Pagina 14
Micky2007 spune:
Buna seara,
Fetelor ma puteti ajuta si pe mine cu sumele care se dau la doctor, anestezist, etc. in caz de cezariana? Pe pm.
Fina mea va face cezariana vineri si nu stie cat sa dea fiecaruia.
Dr. este Puia de la Giulesti.
Va multumesc frumos.
Micky
ladymina77 spune:
Am intrat sa va spun ca ieri a mutat-o pe Cami cu bebe Darius impreuna ,nu stiu mai multe amanunte ,o sa sun maine si va mai scriu.
Capri,Cristina multumim 
mina
flo1980 spune:
Uauuuu ce bine! Ma bucur pentru ei! Era si timpul ca bebe Darius sa stea cu mamica lui!
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
andrey2008 spune:
MINA bine ai venit acasa.
RALU sanatate multa.
RUXI felicitari,refacere rapida.Nu te-ai lasat pana nu mi-ai luat-o inainte.
Merg sa mai citesc din urma am fost tot plecata si nu prea am reusit sa citesc tot.Noi tot 2in1,dar sper sa se hotareasca cat mai repede bebe sa ne cunoasca ca eu sincer nu mai pot,si pe caldurile astea simt ca ma topesc cste un pic in fiecare zi si ca sa fie tot meniul din data de 1 august si pana in 15 ni s-a oprit apa calda pt reparatii iar eu nu am putut niciodata sa fac dus cu apa rece,ne chinuim cu ligheanu ca un peste pe uscat

.
Ioana
37+
clabur spune:
Anka vreau sa spun ca Ania a primit-o foarte bine pe Ilinca. O dragaleste toata ziua si este putin suparata pe mine ca inca nu o las sa o ia in brate si sa o hraneasca, dar imi este teama. Am incercat sa-i spun ca am mare incredere in ea dar inca este Ilinca prea mica. Ii dau voie sa-i prepare bibele, in prezenta mea bineinteles si atunci cand se mararie Ilinca o chem si ii spun ca numai ea o poate linisti. Asta ca sa o bucur pe Ania ca va dati seama ca o pot linisti eu pe bebelina. In rest este intelegatoare si responsabila. De exemplu daca ii este foame si eu sunt ocupata cu Ilinca isi incalzeste si manca singura. Am optat pentru o plita electrica la bucutarie tocmai pentru a evita contactul cu flacara. Ce sa zic, pana acum toate bune, sper sa o tina tot asa. Are momente cand ma intreaba daca si ei ii faceam ce ii fac si Ilincai. Este mandra si vrea sa stie ca a fost cel putin la fel de bine tratata. Noi am avut niste probleme cu ea vis-a-vis de increderea de sine si a trebuit sa o stimulam si sa o laudam pentru orice facea. Inca mai fac asta: o laud de fiecare data cand ma ajuta cu Ilinca si ea se simte importanta. Acum este plecata la maica-mea pentru cateva zile, probabil ca simtea nevoia de o pauza si a gasit portita. Totusi cred ca daca era mai mica traiam si eu ceea ca traiti si voi, dar pentru toate exista solutii trebuie doar sa avem noi rabdare sa le gasim.
MissJJ spune:
Fetele am intrat rapid sa va spun ca mi-a lasat mesaj Alina din USA (Ingry):" eu nu am mai reusit din pacate sa intru pe DC
vroiam sa iti spun ca am nascut pe 25 iulie la ora 12:45PM
Alexander David a avut la nastere 3069gr, si lungime = 19 1/2 inches
din pacate a fost o nastere cu complicatii
un prim aspect a fost ca mi se rupse apa de vreo 4 zile - asta s-a rezolvat cu antibiotice administrate atat mie cat si lui bebica
eu am ajuns de urgenta la spital joi noaptea, facusem febra si imediat m-au bagat pe aparate si au constatat ca mi se rupse apa de ceva vreme si observasera tensiune foarte ridicata
am avut in timpul travaliului ceea ce se numeste pre-eclampsia ceea ce a facut ca nasterea sa fie f dificila...e o poveste lunga pe care poate o voi spune pe DC
oricum bebe a mai fost tinut in spital inca o saptamana dupa, au fost tot felul de speculatii, ca ar avea probleme cu inimioara, rinichii, etc - care la acea vreme ne-au speriat teribil dar in cele din urma s-a terminat totul cu bine
suntem amandoi sanatosi acum, incercam sa ne obisnuim cu noul ritm de viata
poate voi reusi si eu sa intru pe DC curand"
Alina
felicitari
sa va traiasca pepenasul sa creasca mare frumos si mai ales sanatos si tie refacere rapida. Va asteptam cu poze si povestea. Aveti grija de voi. Pupici multi!

Mami de printese
Ari si
Ami
dma2007 spune:
INGRY FELICITARI!!!!!!!! DOAMNE AJUTA SA FIE BINE IN CONTINUARE!
cris merci de PM
sun daca ai stii cat imi doresc si eu sa ma descurc singura...sper sa reusesc tinand cont ca sotu din dotare e un scump(i-am si zis ca voi va descurcati singuri - deci se poate)
cand aveti botezul?
la mine au cam inceput emotiile...
micky2007 eu am o prietena care a nascut la giulesti cu puia si stiu ca i-a dat 400 e si la anestezist 100
M.A.
38s+!
a inceput numaratoarea inversa
AMR 3 zile 
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
narcisa.s spune:
Am gasit niste chestii dragutzele pe un blog, al Irinei...10 lucruri de facut cu copii pana la 10 ani.O sa incerc sa le trimit pe mailul comun de yahoo...Mi s-au parut interesante, fie si orientativ...
Swerenity, felicitari pentru curaj si din partea noastra!!!Ma bucur ca ati luat decizia sa aveti bb asa de tineri, eu n-am avut curajul tau!!
Flo, sper sa gasiti o solutie...Daca nu e scump chiar ar fii bine sa vina acasa terapeutul
Ankule, Eliza e o scumpa si o desteapta asa sa stii.Ce lectii de viata iti da uneori!!Cred ca sora-sa Erika o va adora!!
Monalacule, puiule, prin ce treci si tu...Dar inclin sa cred ca o discutie cu un psiholog te-ar ajuta si pe tine si pe copii...Si eu cred ca ar trebui sa incerci, macar sa vezi si solutia asta.Si cred ca si sotul tau ar trebui sa aibe o dicutie cu baiatul tau cel mare referitor la Codrin...Tu esti mama, mai indulgenta dar barbatul are un alt fel de autoritate.Tatal adica...Eu nu stiu prea multe despre educatia copilului dar ma gandesc ca poate te ajuta...Pup fata.O sa fie bine
Sursula, cum de ai ales al doilea nume Milan?De unde vine?Foarte frumos, cred ca ti-am mai spus
Noi am reusit sa dormim mai bine azi noapte dupa ce am avut o seara mai agitata...Am facut si noi faza cu tinut pe umar si batut prieteneste pe spate de mai multe ori pe timpul mesei si a functionat, Anais a mancat mai bine, nici n-a fost asa de agitata...
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
dma2007 spune:
am aprins astazi o lumanare pt BB Darius!Doamne ajuta-l sa treaca cu bine de operatie!
M.A.
38s+!
a inceput numaratoarea inversa
AMR 3 zile 
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
narcisa.s spune:
Felicitari Ingry!!!!!Bine ati venit acasa si ma bucur tare mult ca sunteti bine!!!!
Ce chestie, parca nu eram destule cu membranele fisurate si cu complicatii...Mai trebuia sa treaca si Ingry prin asta...Dar ma bucur ca sunt bine acum, asta e cel mai important
Dma, sigur va descurcati...Sunt atatea cupluri care se descurca singure, chiar din odiseea noastra.Asa va intrati mai bine in ritm, in rutina.Vor fii primele zile ceva mai agitate dar dupa aia trec si cu ajutorul Domnului o sa le faceti pe toate asa cum trebuie!!
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu