Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(123)
Raspunsuri - Pagina 7
SunSmile spune:
Didi ce frumos!!! Si ce adevarat!!!
Turtu mai e putin. Nu te depresa!
Vazut bebe Victor si bebelusa Clara!
Superbi!!!
Citit povestea Cameliei. Super fain sa nasti asa usor! Bravo mamico!
Vazut camera Alexandrei. Bravi Vio, foarte frumoasa!
Narcisu deci deschizi prima pagina a unui subiect si sus, chiar deasupra paginii, in stanga, este o casetuta cu evaluarea. Si dai click si alegi de la 1 la 5. Hai ca trebuie s-o vezi.
Radeti voi de betzivanu nostru da' chiar e.:)) Si Narcis, sa stii ca inca visez la ce ai scris. Pe plaja, cu tine, cu Mada...asa cum ne propusesem. Bine, ideal ar fi sa vina toata gasca.
Ana_a stii si tu ca nu e bine cu infofolitul da' eu nu pot sa te cert, ca doar e copilul tau, stii mai bine. Iti spun doar atat: imagineaza-ti cum te-ai simti tu la 30 si ceva de grade cu fes pe cap, manusi, haine multe, paturica. Si apoi o sa intelegi. Ca exista riscul supraincalzirii si de acolo...Doamne Fereste, nu mai zic. O stii. Plus ca o sa-l formezi sa fie un friguros si la prima adiere o sa-ti raceasca. Dar, repet, asta e teoria. Practica depinde de fiecare mamica, pt ca ea stie ce-i mai bine pt puiul ei! Ah, despre pusee citeste pe prima pagina, unde e pus linkul spre subiect!
Gally si a mea are multe momente cand doarme cu capul perfect intors intr-o parte (de cele mai multe ori dreapta, ca si la Didi). Eu incerc sa-i diversific pozitiile in timpul zilei dar nu-mi iese mereu.:)
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
flo1980 spune:
Sun maine voi suna la clinica de recuperare sa ne faca programare. Parca si-a mai revenit, isi intoarce capul singurel dar il cam tine "dreapta".
Si noi avem bubite, am uitat sa spun....Sunt depozite de keratina, se numesc milia. Apar la inceput pete rosii apoi sunt ca niste cosuri dar dispare in cateva zile,e normal ce se intampla. Al meu mai are de la caldura pe fata, bubite mici, mici. Nu dam cu nimic in afara de lapte de corp de la nivea.
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
diarux spune:
salutare
intre timp am fost si pana la mama, ca mi-a adus branzica cu smantana de la tzara...si oleak de laptic de vacutza. abia astept sa papa maine. daca o sa pot de emotie, ca merg la control.
am citit la legislativ, mura in gura, legat de ssalrizare si de concediu si de multe altele... e bine de stiut.
ANNABABY 
CARMENELA s-a notat sor'mia! am o toporisca. crezsi ca o fi eficienta?
Eh, cate controale manuale mai pot fi pana nasc???
VIO
am vazut camera de printzesa.
cred ca merg la somnic. Nu de alta, da sa ascult si eu de fetele astea, ca iar ma cearta. 
noapte buna
Ruxandra
37+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 3 SAPTAMANI 

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Caprioara spune:
Anka, uitasem, felicitari pentru performanta cu tzatzi!
Mona,nici nu stii ce bine te inteleg cat de greu iti este cu comportamentul lui Cris. Eu inca nu am simtit ca fac diferente intre copii, si sper sa nici nu simt asa ceva... Imi este mila si de Matei ca stiu cat sufera in felul lui si de aceea face atatea boacane si uneori rautati
.
Flo, sa va mearga bine recuperarea!
Sunule, ce fain suna chestia cu plaja
si ce as veni si io! Da nu se poate
.
Am fugit la somn, ca am culcat pisica si nu stiu cat va dormi.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
anaxena spune:
Maria doarme pe spate si cu capul intr-o parte ,ba chiar de cateva
zile doarme si cu fata in sus,ii place si pe burtica(dar o las doar ziua ca noaptea mi-e frica)
fetelor multzumesc pt felicitari in privinta salonului,dar sa faci un salon si cu un bb non stop dupa tine nu e tocmai visul meu ,o sa-mi fie ffoarte greu
eu sunt cam depresata cu sotzul asta din dotare ca ma cicale ca nu fac curat,iar dc fac ca fac prea repede mizerie,asta ma ia de noua!nu intelege nimik si are impresia ca am timp sa fac de toate,nu zic ca nu mi-ash gasi timp dar dupa o repriza de plans vreau sa ma relaxez,sa stau nu sa sar in bucatarie,iar el nu vrea sa faca curat ca nu are chef sa-mi bat eu joc de munca lui...e si uite asha ma tzine de 2 zile de-mi vine sa-mi iau campii,iar eu nu fac nici de=al naibii sa vad ce face,are de gand sa puna mana sa faca sau nu...pana acum vad ca tot mie imi reprosheaza...el e baiat super bun dar are o problema cu femeie si curatenia,cica noi ne-am nascut cu instinctul curateniei in sange...eu i-am zis ca la mine nu s-a distribuit si ca nu m-a luat de nevasta pt facut curat si avut grija de copii
iertatzi=ma ca va disper pe voi ,dar simtzeam nevoia sa ma descarc
in rest ma tot ingrijoreaza Maria ca toata lumea imi zice ca e slaba,dar ea manaca si lapte am...ba chiar de o sapt baga in ea klumea,poate nu e laptele meu hranitor,ce-i drept la ce mananc eu intr-o zi nu shtiu de unde atata lapte hranitor...mananca un san la o masa,maine am sa ma mulg sa vad cat mai produc ,poate mi se pare mie
mult,dar vb aceea tzashneshte din mine ca dintr-o fantana arteziana dc cumva scapa tzitzi ,iar cealalta pisha intr-una...ashadar la una suge iar cealalta curge,eu nu pot sta fara tampoane de sani
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
sisisailberg spune:
DIARUX-----
WOOOOOOOOOW SUPER TARE POEZIOARA MULTUMESC TARE MULT,AM RAS CAND AM CITIT-O.O VOI SCOATE LA IMPRIMANTA SI O VOI PUNE IN ALBUMUL BEBELUSULUI!
MULTUMESC TARE MULT!!
diarux spune:
SISISAILBERG ma bucur ca te-a binedispus!!! 
Ruxandra
37+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 3 SAPTAMANI 

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
turturica spune:
Fetelor, am revenit si eu. M-a dus sotul la un restaurant superb pe virf de munte cu o priveliste fantastica, am stat si-am mincat la apus de soare, mi-au revenit toti boii acasa.
Asta e, nasc cind se hotaraste bebelina sa vina.
Miine merg la doctor, o sa-i cer sa-mi dea concediu prenatal, ca-i cazul sa stau si eu acasa. Asa ca sper ca miine sa fie ultima zi de birou.
anaxena, nu v-ati gindit sa va angajati o femeie de menaj? Sint convinsa ca v-ati permite, ati rezolva problema cu curatenia si n-ati mai avea discutii. Si noi ne gindim serios sa ne luam o femeie, timpul nostru e prea pretios ca sa il petrecem dind la smotru.
Mai vroiam sa mai zic ceva, dar ma lasa neuronii, ma duc la nani, noapte buna tuturor.
39s+2z
bujo spune:
Diarux pt concediu de maternitate se dau 85% din media veniturilor pe ultimele 6 luni, adik din brut, la care se adaoga sporuri, comisioane, bonusuri. Deci daca ai vreun act prin care sa justifici banii primiti la BAC se pun si aia. Si vezi ca astia 85% NU SUNT IMPOZABILI. Ca contabila de la noi voia sa ma fraiereasca, de fapt habar n-avea. Dar am citit in Codul Fiscal ca indemnizatiile (ca cea pt concediu de maternitate) nu sunt impozabile. Deci te duci cu Codul Fiscal si cu Ordonanta de Urgenta privind Concediile si Indemnizatiile (cap.4, art.25, alineat 1) si i le pui sub nas. Cat despre salariul mediu acordat la nastere scrie in Contractul Colectiv de Munca 2007-2010 la cap.4, art.51, alineat c).
Fetele cand va aud ca vorbiti cat de lejer ii imbracati voi pe copilasi ma apuca oftatu. Al meu e tare friguros. Io incerc sa-l las mai dezbracatel dar pe langa faptu ca are manutele reci, ii ingheata si nasucu si il apuca tremuratu. Crek seamana cu ma-sa friguros, si cu tac-su care nu poa' sa doarma daca n-are nasu bagat in vreo patura. Io il tin in body cu maneca lunga si pantalonasi. Cand vad ca il apuca tremuratu ii mai pun si o paturik si adoarme bine.
Si Filip al meu cand suge, i se umple gurita de lapte si se ineaca sau ii curge pe langa, ce sa facem daca asta e debitu.
bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu
SunSmile spune:
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, Laaaa muuulti ani!
Turturelu sa ai parte de nastere usoara, bebelina sanatoasa tun si o viata absolut minunata in 3!
Ralu sa-ti fie Mirunica sanatoasa iar voi fericiti alaturi de ea!
Corinuk sper ca esti bine, fericita, alaturi de bebe Stefan! Sa ai parte de tot ce-ti doresti!
Puiutele Ioana si Denisa, la multe lunite! Puiut de Alina25 la multe lunite si tie!
Urarile fiind facute, ma retrag langa gasca mea dormicioasa!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...