Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(123)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetele!
Am revenit dupa plimbare, papa, masaj si bineinteles urlat! Nu mai putem, nici eu nici sotul, ca facem cu randul, ba o tin eu, ba o ia el...si ea nimic, e maraita de nu se mai poate...

Sursula eu ii dau ceiut de la o saptamana, ca asa mi-a zis asistenta, ca daca ea nu papa decat formula trebuie sa bea ceai pt sete. Si puteti iesi si voi la o terasa cu bb, noi asa facem, ne plimbam si apoi ne oprim la o terasa si ne mai relaxam si noi...

Ankalaura chiar si la 6 saptamani? Of, si eu care o sa merg la mare peste 3 saptamani, poate nu-mi trece nici pana atunci, ar fi chiar culmea!!

Dara d maine suflam in lumanarele?

Diarux sa-ti fie de bine iesirea la aer! Da intradevar e faina zona, si noi am luat un teren pe acolo, dar cine stie cand o sa putem sa facem si casa...Cand om fi la pensie...Te astept cu vesti bune maine de la dr.

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Da Anna asa este maine facem o luna , sa vedem cum "sarbatorim" din noaptea asta , poate cu un somn lung .

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Salut fetele,
Dupa cum v-ati obisnuit....dispar in ceata din cand in cand....mai ales in depresii...
Nu am nascut......ma tin tare, ca mio dotore e plecat pana marti in delta...
Mi-a zis sa stau foaaaaaarte cumintica......asa ca .....stau mai cumintica decat de obicei.....
In principiu cred ca l-am convins pentru data de 20.08.2008, ca prea suna a 2008.2008....:-), dar o sa va spun sigur joi, cand merg la control.....Abia astept...
Sor-mio...ti-am zis.....ia un bricegutz si scoate-l cand te controleaza deshetara...Il arati asaaa...un pic doar....cat sa aiba grija ce face cu deshtele alea...Mai bine sa si le bage unde ti-am zis io..... nu disturb fetele de aici...ca ma dezlantui acu' de isc fro furtuna, zau..La ce stare am.......
No, fetele va pup, vroiam doar sa va spun ca sunt alive and kicking...si voi reveni...cu informatii noi cand vor fi.
Pup u.

Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...

37+ am intrat in 38+...cu o bebelina luptatoare si incapatanata...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara!Vin si eu dupa un weekend super relaxant:m-am odihnit, m-am plimbat, am facut pizza, placinta, am avut musafiri etc! Iar acum lenevesc in fata calculatorului, si ma tot gandesc ca de maine, iar sotul va pleca la serviciu si eu staaau toata ziua singurica!Off, nasol sa fii si casnica!
DIARUX, din cate stiu eu e vorba de un salariu mediu pe unitate, si la forumul cui legislative chiar citisem si eu ca cei din invatamant au probleme in obtinerea acestui salariu. Eu zic sa intri si sa intrebi acolo!De cei 85% prenatal nu stiu sa iti spun exact , cand merg sa imi duc medicalul o sa intreb contabila sa vedem poate ma lamureste ea. Sa-ti fie de bine iesirea in aer liber, si mie mi-ar place la nebunie sa locuiesc la casa dar ...
MONALAC, nasol cu comportamentul lui Criss, poate e o manifestare de gelozie, realizeaza ca atentia ta nu mai este indreptata doar spre el si trebuie sa o imparta cu fratiorul sau!
TRULI, citit povestea nasterii, off, ce mi-as dori sa nasc si eu asa de usor!
DANA, bine ai revenit, sa iti revii cat mai repede si nu fii suprata cu lapticul, incet incet o sa vina si el.Nici nu vreau sa imi imaginez prin ce ai trecut in cele 20 h de travaliu, cred ca a fost groaznic, acum important e ca bebelusa e bine, restul nu mai conteaza.
TURTURICA, distractie placuta in seara asta la restaurant!
NARCISA, ca sa votezi in stanga paginii ai o casuta unde scrie evalueaza subiect, selectezi nota , apoi dai clic pe evalueaza. Si mie mi-a luat ceva timp pina am realizat cum se face.
ANAXENA, multa bafta cu deschiderea noului salon, o sa ai ceva de munca , dar eu zic ca merita, si in plus cred ca e mai mult decat binevenita o activitate care sa te mai faca sa uiti putin de scutece si biberoane.
ANKALAURA, nasol cu musafirii astia, la mine se anuntasera ptr saptamana viitoare niste rude de la Resita, da le-am dat de inteles asa foarte subtil, ca io ar cam trebui sa nasc dintr-un moment in altul, si ca numa de ei nu-mi arde, si uite asa am scapat!
SUN, deci Thea e betivanul familiei da? Ce m-am distrat imaginandu-mi cum casca gurita in fata linguritei cu vin! E o scumpa!
ANABABY, intr-adevar e de admirat ca nu te-ai pierdut, eu cred ca as fi intrat in panica (zic eu acum dar cine stie...)

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita37+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Aaaa , si am uitat sa va spun , am reusit in sfarsit sa pun poze la semnatura cu rezultatul muncii noastre, sa nu radeti de floricelele si fluturasii mei da am facut si noi ce ne-a dus capu'!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita37+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Violeta, faina camera lui bb!

Ana-a, da, am nascut in aceeasi zi .

Anka, nu stiu daca e Piticot in Pantelimon, ca nu stiu bine zona. Io stau aproape de podul Grant (sau Grand, ca niciodata nu stiu cum ii zice ). Stai sa vedem daca ne poate spune Dia care e producatorul, poate e din Bucuresti si luam la pret de producator . Sau daca nu e din Buc, poate ii gasim datele pe net si il intrebam daca desface marfa si in Bucuresti si unde anume.

Mai, m-a supt Ilinca azi de m-a rupt! Clar avem un puseu! Nu stiu care e, da e!
Asa ca sunt cam terminata, si de tzatze si de somn, si de foame, ca de la atata supt al ei mi se face mie o foameee! Nu-s ce ma fac la noapte daca nu ma lasa sa dorm si eu un pic .
Si nici nu am iesit afara pe seara ca de obicei, ca daca a tot cerut papa nu am avut cum...

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Mamicilor bebelusii vostri cand dorm pe spate au capul intors pe o parte de tot? ca a mea numai asa doarme.Ma gandesc sa nu aibe cumva capsorul latit prin parti pe viitor. Azi a reusit sa adoarma pe burtika, a dormit doar o jumatate de ora.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Violeta e superba camera lui bebe.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Vio, n-am gasit...........poate nu stiu eu unde sa ma uit...pe care pagina, dupa ce deschid subiectul sau inainte...si unde exact in stanga paginii ca nu am vazut niciunde evaluare subiect....cred ca sunt cam obosita

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

gallyb, da, Aida sta uneori pe spate cu capul complet pe o parte. Din pacate de cele mai multe ori sta pe spate cu capul intors spre dreapta, noi tot incercam sa o facem sa stea cu capul pe stanga, ca deja cica ar fi putin capsorul turtit (a zis si mama si o pediatra), dar se uniformizeaza daca o pacalim sa stea si invers. Ea nu prea vrea sa stea nici pe o parte, nici pe burta, numai pe spate; probabil asa s-a obisnuit, ca si noi am facut greseala sa o asezam aproape numai pe spate.

In seara asta stateam cu brotacelul in brate si ii simteam inimioara batand langa a mea; m-am simtit de parca asi fi avut doua inimi si mi-am dat seama ca acum chiar am doua inimi; si cu a lui tati trei.

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput