Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(123)
Raspunsuri - Pagina 5
monalac spune:
am incercat si eu sa dorm ,dar s a marait scartumus din juma in juma de ora si ma doare capul de mor...
mama,nu mai suport caldura asta,vreau racoare...
ma sacaie necroza asta,a inceput sa se ia coaja,cred ca aseara m am intors pe partea cu pricina si ma ustura...
SURSULA,eu mai intai cobor carutul si apoi ma intorc dupa bebe...si mai am si o geanta mare cu de toate,cutia de lapte,biberon cu apa,cu ceai,hainute de schimb pt amandoi,pampers,servetele umede plus vreo 2 pusti pe care mi le indeasa cris in geanta..
diarux spune:
salut fetili,
am fost si noi la o plimbare la iarba verede la niste prieteni acasa. suuuper! gradina beton, aer curat, liniste, legume de gradina...of...ce as vrea si io!.
bebe e tot extraterestru, se misca incontinuu si azi, ceea ce ma bucura enorm. acum de exemplu sughite. maine mergem sa ne vada dr si vb lu' nebuna de sor'mia, CARMENELA, iar imi vara vreo 2 deshte. sper sa nu se mai lase cu sangerari de data asta. apropo, sor'mio, pi uni umbli??? si tu cu piticii???
ANNABABY aici mi-s! am fost la Lilieci. super zona! vreau si eu o casa!!!
CAPRI te-am ascultat ieri, da 'numa'pe jmate. adik am stat in pat da de dormit...ioc.in schimb am dormit azi-noapte.
nu stiu de ce transpir asa de tare in ultima vreme. chiar cand se racoreste inspre dimineata. o fi si asta vreun semn ca se apropie???
DIA eu stiu ce are de gand fii'miu? tzopaie pe vezica de zor, ma mai gadila cu manutzele (cred)ca il simt deasupra "dansei " in fiecare seara. mishto senzatie!Ms de agitatele in preambul!

Si aseara m-a durut burtik, tot ca la Cm, dar am luat totusi un no-spa ca am zis sa pot dormi. si a functionat. azi nici nu m-a mai durut.
CRIS da, am mai lasat din pitici. ma mai bantuie cate unul, da ma apuca euforia ca vine bebe si mai uit de ei.
CARI 

TRULI-LULI, DANUTZA ma bcuur ca v-au placut si bine ati revenit acasuca cu bebeii.DANUTZA sper ca de bucurie ai plans,nu???

vad ca sunt in urma cu o poezica. ia sa imi iau treaba in serios.este cu numarul 81.
Ruxandra
37+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 3 SAPTAMANI 

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
diarux spune:
pentru SISISAILBERG, poezica de rigoare:
SISI-a fost dezamagita
de-experienta traita.
De eclipsa a nascut,
luna august, la-nceput.
Si a vrut cezariana
ca sa scape de o rana,
sa n-auda comentand
si-asistente misunand.
A fost putin dureros
si-i intoarsa-un pic pe dos.
Dar ANDREAS este bine
asa ca mult nu mai tine
supararea, nici durerea,
asta imi este parerea.
Ruxandra
37+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 3 SAPTAMANI 

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
truli-luli spune:
Fetelor am scris si eu povestea nasterii lui Victor la
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125189
E scurta ca deh, am nascut repede. Daca ma lasa bebe incarc si niste poze la pepenasi.
poze Ana
varsta Anei
monalac spune:
DIARUX,iti ramasesem datoare cu un raspuns...prima de 230ron nu se da de la serviciu,ci de la stat,pt toate femeile care nasc si se ridica tot de acolo de unde se iau si banii de trusou.de la scoala ar tb sa iei un salariu bonus,dar daca vei avea o contabila asa //desteapta// ca a mea,vei avea probleme in a i lua...
MADA,daca ai timp,poate imi treci si mie la listuta numele de andrei codrin .
fetelor,eu am o problema,incep sa fac diferente intre copii...cris ma sacaie zilnic,se poarta f urat,azi,de ex,mi a varsat intentionat o cutie de danette pe covor,tipa mereu cand doarme bebe si l trezeste,cand ii spun sa faca ceva se stramba la mine si nu stiu,cand il vad pe bebe asa cuminte ,cum imi zambeste non stop,parca ...of...
monalac spune:
DARA,eu tot infarixul i l am facut lui bebe,l am comandat la helpnet si din fericire,chiar il aveau in stoc.il poti comanda la farmacie gen sensiblu,dona,helpnet.
diarux spune:
MONALAC vad ca la tine se tin lant intamplarile...sper sa ai nervii tari! Cu CRIS....ce greu se pare! psihologia copilului este intr-adevar una tare...pacatoasa...nu reusim sa ii intelegem...Imi pare rau ca nu ma pricep sa te ajut cu o parere.
cat priveste secretara mea de la scoala si contabila....Nici nu intreba, prevad lupte grele. il trimit pe barbacmiu ca el se cearta mai bine cu ele.
dar salariul asta bonus unde este mentionat? adik cu ce lege ma duc sa ii arat? ca sa fiu pregatita.
Si pentru cele 126 de zile, pe care eu le voi lua comasat ca iti ziceam, deja sunt in concediu, este 85% din media salariilor BRUTE pe 6 luni? sau nete?? Si e vb de SALARII BRUTE sau VENITURI BRUTE???Iar in cazul asta ceea ce am castigat eu la bac in iulie aer trebui sa conteze? unde sa caut oare toate info astea???
am inteles ca exista un MARIUS de la legislativ???sau ceva de genul asta. pot sa intreb oare acolo?
..aaa. si vreau sa va mai rog cate ceva,
am recitit niste poezici si am mai gasit cate o greselutza, cate o litera pusa aiurea sau ma rog vreun alt fel de greseala. se poate sa imi mai scape ca sunt tare repezita. mai atrageti atentia, pliiiz, ca vreau sa fie poezicile..."curate".
Ruxandra
37+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 3 SAPTAMANI 

diarux spune:
MADA, cand intri, daca ai timp, poate treci in listutza aia cu discutii si info de la NARCISA cu produsele alea cosmetice. zic si eu....
Ruxandra
37+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 3 SAPTAMANI 

ana_a spune:
Buna fetelor!
Chiar daca nu sunt zilnic pe aici cu voi, ma bucur tare mult ca am ce sa citesc, pentru ca vad ca si voi treceti aproximativ prin acealeasi experiente ca si nmine si asta ma linisteste un pic.
Spre exemplu, Caprioara, Bujo, si Matei al meu face exact la fel la san! La inceput eram tare necajita! Cum zicea Caprioara, face asa la "felul 2", dar azi, dupa ce a supt la un san, l-am ridicat sa regurgiteze si apoi dupa ce l-am mutat la sanul celalat a inceput sa se enerveze. Ce am facut? Nu i-am mai dat sa pape, si bine am facut ca sa linistit si a adormit. Ma gandesc ca poate este satul si cere sanul doar pentru al tine in gurita si se enerveaza ca ii iese laptele!!! Pentru ca iese mult lapte, el nu prea mai inghite i se umple gurita de laptic de scoate si afara plus ca se ineaca! Asa fac si ai vostri???
Eu mi-am propus cand mai face asa sa nu-i mai dau san, sa-l las sa se linisteasca pentru ca am impresia ca se satura cu un san.
In fine....sa vedem data viitoare cum o fi ![]()
Am apucat sa citesc partial despre "puseul de crestere" La ce anume va referiti? Am sa caut din urma de unde a inceput discutia, pentru ca nu stiu ce este acest "puseu de crestere"
In legatura cu biserica....eu la 3 saptamani mi-am luat puiul in brate si am fost la biserica, am intrat inauntru si i-am spus preotului ca vreau sa-mi citeasca ceva sa pot iesi din casa
Si mi-a zis o rugaciune tare frumoasa, dupa care mi-a zis sa mai revin la 6 saptamani. Nu am stiut ca nu pot intra in biserica si nici preotul nu parea deranjat ca am intrat....in fine, dupa cum vedeti nu prea ma pricep la treburile astea bisericesti. Cert este ca m-am simtit tare bine dupa aceasta slujba, si Matei a fost fff linistiti de atunci! Sa de-a DD sa ramana asa linistit!!!
.
Cu bubitele....of, si noi avem multe bubite, si unele asa rosii cu un cap galbui si unele ca niste cosuri galbene.Pe corp daca sunt galbene le dau cu pansament steril imbibat putin in spirt sanitar, asa mi-au zis de la spital, in schimb pe fata nu l-am dat cu nimic. Dar parca acum are mai multe decat cand am ajuns acasa de la spital.Cica unii bebei fac acneea asta la o luna. Oricum, o sa treaca si in curand vor avea o piele fina si catifelata, perfecta!!
Maine implinim si noi o luna, Caprioara, apropo, am vazut ca am nascut in aceasi zi!Astept si eu cu interes sa mergem la dr sa ne masoare, cantareasca, verifice daca totul este ok. Am sa sun maine sa vedem cand ne primeste.
In data de 15 august incepe Stefan gradinita, va merge efectiv din data de 18 asa ca voi avea ceva mai mult timp liber dimineatza si sper sa pot scrie si mai mult.
apropo de imbracat copilul....eu prima data cand am iesit in parc era fff cald afara si bebele meu era cel mai infofolit copil din parc
Dupa care incet incet am inceput sa-l dezbrac. Sincer nu stiu de ce am avut frica sa-l tin mai dezbracat, cu Stefan nu am avut asa ceva, dimpotriva am fost chiar curajoasa la vremea aia cand toata lumea pe aici inca infofoleau bebelusii. De fapt acum dr mea mi-a zis sa-l tin cu caciula in cap si infofolit ca asa creste mai bine
Si desi nu i-am pus in casa caciula decat dupa baita un pic am ramas asa cu vorbele ei in cap si tare greu mi-am facut curaj.
Acum sa mai racorit afara si iarasi tind sa-l imbrac mai bine....offf, tare bine mi-ar prinde sa-mi spuneti si voi ca gresesc daca il infofolesc, sa-mi dati exemple de temperaturi moderate si copii care nu-s infofoliti ![]()
Va doresc in continuare o duminica placuta!
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata