Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(123)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Sarumana Vio. sarumana Sun...m-am luminat

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

LA MULTI ANI TURTUUUUUUUUUUU...Sa fii fericita, sanatoasa si implinita.....pupam burtica, pupam si fata

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

Si pt ca tot nu am somn vreau sa urez si eu LA MULTI ANI cu sanatate si bucurii pt RALU,CORINUK si TURTURICA.
Nu stiu ce am de nu pot sa dorm ca mie tare somn imi este.
BUJO ms de informatii,chiar ma gandeam sa va intreb care e treaba cu indemnizatiile si salariile.

Ioana36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

Binenteles,ca de obicei uit sa schimb semnatura.
Nu e nimenipe aici,toata lumea doarme?

Ioana37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

LA MULTI ANI RALU, CORINUK SI TURTURICA!!!

Am facut si eu o noapte alba, nu cred ca am nici 2 ore de somn; in primul rand ca am avut proasta inspiratie sa beau ieri niste cola si cum eu nu prea beau asa ceva, nu mi-a mai fost somn , si in al doilea rand ca m-am procopsit cu o durere de gat de toata frumusetea, habar nu am de ce . Acum bag de zor ceaiuri cu miere si lamaie...

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Neata
Acum inca doarme si pot si eu sa scriu un pic.
Azi facem o luna si o sa mergem dupa amiaza sa ne punem, cercei sa vedem sper sa nu planga.
Pup toate fetele.

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

LA MULTI ANI TURTURICA< RALU SI CORINUK si bebei sanatosi .

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna
Scriu cu piticuta in brate.La 9 a papat 30 ml si a adormit.Desi nu mancase de 5 ore.Si sunt panicata putin,ca de cateva zile face kk dupa fiecare masa,desi pana acuma facea o data pe zi cel mult.
Noaptea nici nu stiu ce sa fac.Ea manca pe la 3-4 si in timpul ala face si kk,si normal ca adoarme cu bibe in gura.Si mancata recent si adormita eu cum s-o schimb?Si nici s-o las asa nu pot.Azi noapte am facut schema.I-am scos bibe la jumate.A adormit cu kk la fund,si stiam ca se trezeste pentru felul 2,am schimbat-o atunci si i-am dat iar sa mance.
Cu lohiile astea...ma dispera.Am deja peste 6 saptamani de cand am nascut...si tot mai curge ceva ceva.Putin,ce-i drept,dar este.Si e bejuliu asa si are si ceva miros ,nu urat,dar deranjant.Scuze de detalii.Azi am control,sper sa ma lumineze dr.
Si eu o infofoleam la inceput pe Timea,pentru ca chiar si cu 30 grade in camera mie imi era frig...Dar senzatia asata a trecut cam intr-o saptamana.
Mai am de citit.In we nu pot de tati.
Va pup

Kimmy mami de Timea Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

La multi ani Turturica!
Anaxena ma bucur ca iti vei deschide si un al 2-lea salon.Iti va fi greu dar sunt sigura ca te vei descurca.
Violeta mi-a placut camera pt bb.
Rontzy ce maricel s-a facut bb David,parca seamana cu tati in poze.
Noi am fost la bunici in weekend si nu am mai intrat pe forum.Acum ne pregatim sa iesim in parc.Va pupam!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

La multi ani Turturica!
Anaxena ma bucur ca iti vei deschide si un al 2-lea salon.Iti va fi greu dar sunt sigura ca te vei descurca.
Violeta mi-a placut camera pt bb.
Rontzy ce maricel s-a facut bb David,parca seamana cu tati in poze.
Noi am fost la bunici in weekend si nu am mai intrat pe forum.Acum ne pregatim sa iesim in parc.Va pupam!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput