Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(123)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

neata si de la mine

ma dor picioarele, of mai e putin, nu-mi vine sa cred ce putin mai e!
poate bebelusa mea sa vina oricand!!!!!!!!!!

offffffffff ce greu merge forumul!

M.A. 38s+! a inceput numaratoarea inversa
AMR 4 zile
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

In primul rand LA MULTI ANI sarbatoritelor de azi, TURTURICA, RALUCA si CORINUK!!!Sa fiti sanatoase fetelor, fericite si sa va simtiti implinite alaturi de bebeii vostri si taticii lor!!!

Noi am avut o zi de duminica tare grea...bebe Mihitza a avut primii colici..Saracutul nici macar nu plangea de durere, doar scancea; mi-a fost asa mila de el...I-am dat sa bea niste ceiuc, Babycalm si , cat de cat s-a mai linistit...

Azi suntem bine!!!

MA duc si eu sa citesc din urma....

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Deci...

Nati, felicitari pentru crestinul MAtei!!! Sa fie sanatos si cuminte si ascultator!!!

Fetelor, a propos de botez, voi la cat timp timp dupa nastere faceti botezul??? Pe mine toata lumea ma intreaba de botez si eu habar nu a ce sa raspund...

Struluta, bine ati revenit!!! Mie ranile de la sani , mi-au trecut la 2 zile dupa ce am inceput sa ma dau cu Bephanten...

Bujo, cu multa rabdare si calm or sa treaa toate!!!

Mona, tu deja il ridic pe Cris in brate?? NU te deranjeaza operatia???

Marina, bine ai revenit!!! Refacere rapida si asteptam poze cu bebelina.

Flo, multumesc de raspuns!!! Daca am trecut de cele 8 zile si nu am ajuns la biserica ce trebuie sa fac mai departe???

Trimit repede mesajul ca vad ca forumul iar merge prost!!!...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

cris cred ca mergi direct la 40 zile, acum, dar cel mai bine ar fi sa intrebi preotul, poate te mai primeste
zi-mi si mie a durut cand ti-a facut anestezia?cat a durat operatia?

diseara luam carutul!!!!!!!!!!!pana la urma luam ce mi-am dorit de la inceput trio enjoy ROSU

eu nu sunt deloc bine astazi, ma dor toate oasele si mai ales picioarele...of si cata treaba mai am de facut
ce aiurea ma simt...eu oricum cred ca am facut o obsesie din fisurarea membranelor, mereu sunt atenta...

LA MULTI ANI TURTU, RALU, CORINUK!!!!!!!!!

M.A. 38s+! a inceput numaratoarea inversa
AMR 4 zile
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Monica, multumesc. Acum sa vad cand o sa reusesc sa ajung la biserica, poate sambata...

Ce putin mai ai si tu pana la marea intalnire!!! Sa stapaneasca sanatoasa bebelina caruciorul!!!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele!
Dara sa ne traiasca fetitele si sa fie sanatoase! Mult succes la pus cercei, sper sa nu o doara pe Denisa!

Sun ms de urari.

Cristina 26
noi vom face botezul peste o luna, asta inseamna ca ariciul va avea 2 luni. Deocamdata doar ceremonia religioasa, ca petrecerea ramane de vazut cand o vom organiza, mai la toamna, iarna...

Mai frate, daca suntem acum la puseu, cand oare o sa se termine, ca de vreo cateva zile ne termina ea pe noi!!!Daca nu doarme, urla. Si nu o consoleaza nimic. Vrea numai in brate, cum am pus-o jos, gata, incepe, si nici acolo nu sta cuminte, se zvarcoleste, icneste, ofteaza, miorlaie etc. ieri de ex, dupa ce ne-am intors din parc pe la 5 a facut scandal pana la 1 noaptea. Va dati seama ca eram amandoi cu nervii intinsi la maxim, ne-o pasam de la unul la altul, ca ne amorteau mainile si ne durea spatele ca de acum e greuta, nu poti s-o mai tii mult in brate...Si ea nimic, cand ziceam ca doarme si vroiam s-o pun in patut incepea iar concertul. Si are un stil de plans din ala isteric de zici ca o taie cineva...Singurul moment cand tace e cand papa, si atunci doar pt ca are gura ocupata, ca vorba sotului , daca ar avea 2 guri cu una ar urla si cu una ar manca...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Buna dimineata...fetele......

Imi zice si mie cineva ce fac Roxana si bebelina???

...Vine unla mami...

...Poze bebe!!!...

LAURA 26+ Deniel Alexi
--------------------------------------

AMR 14 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

turturel: draguta si eu am patit la fel, am zis toata sarcina c-o sa nasc la 38 sapt si am tot asteptat si asteptat, nu mai aveam deloc rabdare, in fiecare zi dupa 38 sapt ziceam ca aia e ziua si uite ca am nascut la 40 sapt fix...tot cum a vrut bebe a iesit Oricum ma bucur ca dupa cina aia superba ai mai capatat putintica rabdare

fetelor si eu patesc la fel cu bebe la san dar in general dupa ce a papat ceva, miorlaie cu sanul in gura si trage de el in sus, dreapta stanga de zici ca-i de cauciuc. Cred ca il doare burtik si de-aia face asa. Oricum de cele mai multe ori il iau de la san cand incepe sa faca asa, il pun pe burtik mea si adoarme in 5 min.

Mergi la inceput

Dupa amiaza merg cu ariciul la dr la controlul de o luna, sa vedem bilantul primei lunite de viata, cat a luat in greutate, cat s-a mai lungit...Si sa vad ce-mi zice de bubite...

Am descoperit ca singurul mod de a o mai pacali este sa o asez in scoica lanaga mine pe pat si s-o legan si adoarme. Dar daca o ridic s-o mut in patut se trezeste. Iar in scoica sta cam chircita, inghesuita, cu coloana stramba, nu cred ca e prea bine pt ea. Voi ce ziceti, cam cat timp pot s-o tin in scoica?

Anna de Ioana Maria
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Turturica, Corinuk, Raluca LA MULTI ANI!!!!!!!!!Sa fiti fericite alaturi de puiutii vostri!!!

Anna de Ioana Maria

Mergi la inceput