Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(123)
Raspunsuri - Pagina 18
narcisa.s spune:
Doamne Ajuta!!!Felicitari Ruxi!!!!Sa va refaceti repede, bun venit pentru Andreiutz, sa ai laptic muuuuuultttt si bebe mancacios si poet!!!!!
Locca - felicitari!!!!!Nastere usoara puiule, refacere rapidaaaaa!!!!!!Sa va vedem repede acasa si pe forum!!!!!!
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
anaxena spune:
felicitari Diarux!!!chiar dc shi-a bagat dr coada,totul a fost bine
eu am ajuns acasa la ora 23,plecata cu copilul de la ora 11 ,vai de copilul meu crescut in landou si zile d'astea am sa mai am pana termin salonul
si casa mea tot varza este,gata!!!sun dupa ajuor!!
vroiam sa zic multe dar ca de obicei pana la sfarshit uit!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
SunSmile spune:
Mi-am terminat filmul si inainte de culcare am zis sa vad vestile. Si suuunt. Felicitari Rux! Si i-am facut si poezica, in miez de noapte...da' nu ma asteptam dom'le sa nasca asa repede, credeam ca pana la sfarsit de luna am timp sa scriu.
lume lume veste mare
la Bacau e sarbatoare
draga Ruxi a nascut
un mic pui scump si grasut
ea este poiata noastra
mereu c-o fraza maiastra
poezici ea ne-a compus
si zambetul ni l-a adus
la controale ea mergea
sangele o mai necajea
si de bebe nu misca
paranoia-o-apuca.:)
dar acum ea a scapat
a trecut la alaptat
asadar draga mamica
acum tu esti implinita
iti uram cu bucurie
in casa iubire sa-ti fie!
si un bebe sanatos,
bucuros si papacios!
Scuzati "poezia" dar e facuta asa in mare graba si eu nu am talentul lui Ruxi! Da' e din suflet!
Gata, ma'c sa dorm!
Hai Ruxandra! (zici ca s-au vorbit)
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
Tecky spune:
Felicitari Ruxi!Sa-ti traiasca bb,sa fie sanatos si tie refacere rapida!
Pt fetele care au compus poezii pt Ruxi:

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
Nati spune:
cristina26, mersi de felicitari, si noi va dorim tot binele din lume si sa va aduca numai bucurii bebe.
Noi am facut botezul exact cand a implinit 2 luni.
M-a pus popa sa stau in genunchi cu bebe in brate , am zis ca raman intepenita acolo, simteam ca mi se desfac genunchii, bine ca nu a durat decat vreo 10 minute.
Ruxi, felicitari pt nastere, refacere rapida, sanatate multa si un bebe cumintel.
danangie, sper ca ma mai tine memoria, parca ma intrebai cum e bebe Matei cu bratele.
Naspa tare
, urla de numa daca nu-l luam in brate, dar il mai las sa si planga, ca mi-a rupt spatele si bratele.
Din cauza asta am si cumparat un scaun masaj, sotul e ocupat perioada asta, numai de masaj nu are timp.
Asa ca seara bag masaj la greu inainte de culcare, sau cand simt ca nu mai pot de spate. Macar pe asta am rezolvat-o.
In rest, brate, papa, si urlat profesionist
.
Pup Alessio!
Noi suntem varza de oboseala, Matei doarme ziua si noaptea sta treaz, nici nu mai stiu in zi sunt, si chiar daca stiu dupa cateva ore iar uit
.
Am facut cateva poze la botez, mai mult a filmat sotul, ca eu vedeam in ceata tot de la oboseala.
Sa vad cand am timp sa pun pozele.
In rest nimic nou, cu bebe care plange de rupe daca nu-l luam in brate, plus musafiri, sunt terminata, sper sa treaca repede ca simt ca am sa clachez de la oboseala.
Ma retrag, va doresc numai bine si aveti grija de voi.
Nastere usoara celor care urmeaza, si bebei sanatosi tun.
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
Gabriela82 spune:
Felicitari Ruxi, sa-ti traiasca Andreiutu, sa creasca mare si sanatos eu cred ca doctoresa ta stia ca ti-e teama sa nu ramai singura nenascuta la odisee, pan' la urma bine ca s-a terminat cu bine. 
nastere usoara Locca 

PS: se pare ca mai avem poetese talentate la odisee, Bujo, Carmenela, Sun
GABRIELA
de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)
sursula spune:
FELICITARI RUXI!!!!SA-TI TRAIASCA BEBELE,SA TE BUCURI DE EL!!!!!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN
kid2003 spune:
Fetele, Locca (Ruxandra) a nascut azi noapte dupa 3 ore si jumatate de travaliu o fetita de 3,850 kg pe care o cheama Clara. Si ea si bebe sunt bine!!!

bb2
SunSmile spune:
Neata,
Ce fac fetele?
Ana sa stii ca mie mi se pare foarte fain ca Maria iubeste stilul asta de "crescut in landou". Si daca ei ii place, mai sunteti si impreuna in orice moment, e ok. Si nu, nu mi se pare slaba deloooc.
Nati hmmmm, inteleg ca Mateiul are personalitate, nu gluma.:)Succes sa rezistati acolo! Pupam!
Noi ne pregatim de iesit afara. Sper sa n-o mai apuce iar foamea, ca si-asa cred ca ma recunoaste lumea. Si asta din cauza ragaielilor
Cand suntem si cu tati, lumea se uita doar asa, de genul "inca un barbat marlan". Cand sunt doar eu cu ea insa, nu se gandesc ca un bb asa mic poate sa scoata mega-sunetele alea si se uita la mineeee![]()
Pup
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
dma2007 spune:
RUXANDRA FELICITARI! SA VA TRAIASCA PUIUL!
LOCCA FELICITARI!
au inceput iar sa vina pepenasi...
eu cred ca raman ultima...
am stat aseara cu tati si-am montat carut(naveta spatiala frate!)sunt tare bucuroasa ca l-am luat , defapt l-am primit cadou de la nasi
acum trebuie sa fac curat, ca e dezastru la mine( daca ma tot fost plecati la celalat apartament), daca vine asta mica nici n-am unde s-o aduc

am achizitionat si suportul de dormit
am vazut ca a inceput o discutie despre soti: il inscriu si eu pe la al meu la un sot MODEL! ii multumesc lui Dumnezeu ca mi l-a dat, si ca mi-a dat si mie minte sa-l apreciez
fetelor felicitari pt poezioare

M.A.
38s+!
a inceput numaratoarea inversa
AMR 3 zile 
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png