Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(123)
Raspunsuri - Pagina 17
truli-luli spune:
Hai Ruxule!!!!! Curaj ca sigur nu mai este mult! Tu vezi de bebita ca pe dr ta o prindem noi la inghesuiala, mamaliga ei!![]()
poze Ana
varsta Anei
bujo spune:
Pupici la dragele mele
Am vb azi cu Camy dar n-am reusit sa intru pana acum. Este binisor, azi s-a mutat cu bb in camera. Era super obosita ca nu reusise sa doarma si avea si ceva emotii ca nu stia cum o sa se descurce ea cu Darius ca o sa trebuiasca sa faca si ce ii facea asistenta (banuiesc ca igiena mai riguroasa) dar i-am zis ca sigur o sa se descurce, plus ca suntem si noi pe aici cu telefoanele incarcate in caz de ceva. Lunea viitoare il opereaza pe Darius deci sa nu uitati de rugaciunea pt el. Doamne ajuta.
Cuscri si io din categoria cu sotzu bombonik. Fara nicio intentie de a da peste nas fetelor care nu se bucura de asa o minunatie de pereche va spun ca si al meu e de pus pe rana. Io nu spal vasele aproape niciodata. Pe langa faptul ca nu-mi place, ma mai si rupe spatele cand stau inclinata in fata ca sa ajung la robinet. Noaptea se trezeste el de multe ori si il schimba pe Filip, apoi vine si sopteste: Mami scoate mufa la interval
Apoi il preia sa-l "ragaie" si apoi il pune la somnic. Alteori ma duc io cand scanceste ca sa nu-l mai trezeasca pe tati sa se odihneasca si el. Si multe mai face.
Io in casa acum nu fac nimic. Am facut intr-o zi o ciorba si in alta am pus o tura de rufe de-a lu Filip la masina. In rest nu sunt in stare nici sa gandesc. Mama face treaba casnica si ma ajuta enorm. Chiar daca ma innebuneste cu critica si observatiile e de mare ajutor.
Bag si io agitate la greu pt poiata noastra draga.
Multa bafta Ruxi draga

bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu
narcisa.s spune:
Ruxiiiiii!!!!!Hai ca ce a fost greu a trecut!!!Doamne ajuta!!Sa ai o nastere usoara si un Andreiutz frumos si sanatos!!!!!Si sa te intorci repede pe forum ca ne e dor de tine deja!!!!
Carmenela, sa ne tii la curent iubita cu ce face Ruxi pe acolo...Cred ca-i face varza pe toti!!!!!
Dia, Vil incalzeste umpic de ulei ce avem prin casa - acum avem de musetzel si de samburi de struguri...Pana la urma pot fii si doua picaturi de ulei de masline...Si ii face masaj dar nu asa, doar sa o atinga, chiar masaj sa simta micutza pe lateralele burtzii si dupa aia in sens trigonometric pe burtica...Bine, dureaza masajul vreo 10 minute dar dupa aia isi revine cat de cat...Sau pune un prosopel caldutz pe burtica ei...Orice e cald in momente de astea e binevenit...
Intreb si eu...cum adica trebuie platit botezul?Adica sa platesc ce ca nu inzteleg, sa platesc preotul??Sau cum...Lamuriti-ma si pe mine va rog cand aveti timp.Eu sunt ca picata din pom.Aici nimeni nu cere nimic, fie ca e biserica traditionala, protestanta sau neo protestanta.Bine, neoprotestantii nu fac botez, ei cer binecuvintare asupra bebelusului, botezul il face copilul cand e constient de ce se intampla si ce inseamna...Iar bisericile traditionale fac botez fara sa ceara nici un leutz...Noi vrem botez in Romania si de asta intreb ca nu-s lamurita...
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
narcisa.s spune:
Bujo, sa-i spui te rog la Camy ca suntem langa ei si ca ne rugam pentru ei si ca Doamne Doamne nu o sa-i lase!!!O sa fie bine!!
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
bujo spune:
Si-acu pentru draga noastra Ruxi o rima de incurajare:
A fost odata pe DC
A fost la odisee
O profa faina, Diarux
Scria de n-ai idee.
Si era singura din noi
Cu versuri pentru toate.
Vreun pepenas sa uite ea?
Aiurea!! Nu se poate!
Si uite-asa printre "pitici",
Si temeri, frici, emotii
Degrab' venea de ne-ntreba
Iar noi gaseam solutii.
Si s-a trezit saraca Rux
La medic la controale
Ca i-a rupt apa dintr-o dat'
Mai sa o bage-n boale.
Ea saracuta se gandea
"Mai stau vreo saptamana,
Mai spal vreo rufa lu Andrei,
Mai scriu la fete-o rima."
Dar uite ca n-a fost asa
C-a mers la doctoreasa
Ce-a chinuit-o rau cu-n deshti
Mai ca sa nasc-acasa.
Si-acu mesaj ea a trimis
Lu Carmenela, sor-sa,
C-are dureri cum n-a vazut
Si de puteri e stoarsa.
Asa ca hai s-o-ncurajam
Bagati si agitate.
Hai Diarux sa nasti usor
Ca te pupam noi toate.
bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu
Gini75 spune:
LA MULTI ANI Turturica, Ralu si Corinuk! Sa aveti parte de multa dragoste si multe bucurii!
RUXIIII, tinem pumnii tare tare.

maitreyi spune:
eu va citesc de mult din umbra si nu m-am putut abtine sa nu o felicit pe bujo - bestiala poezia

pt diarux
la toate!
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne
Pozele Alexandrei
kid2003 spune:
Fetele, scoateti agitatele si pentru cealalta Ruxandra de la voi din Odisee (Locca).
E internata deja de azi dupa amiaza, a pierdut dopul, au inceput contractiile si dr ei e de garda in noaptea asta...i-a promis ca se rezolva in aceasta noapte!
Sanatate tuturor pepenasilor si mamicilor lor!
bb2
Carmenela spune:
FETELEEEEEEEEEEEEEEEE, NASCU RUXI!
acum am primit telefon de la ea! Era ciudat de calma....Nici un pitic prin preajma....:-)
Flacaul super viguros, avand in vedere ca l-a adus pe lume mai devreme.....3000gr, apgar 9, nascut la la 10.55. Natural 100%.
Suntem mandre de ea, dom'le! Zice ea ca si ea e mandra de ea......ca nu a omorat pe nimeni....Va multumeste pentru incurajari!
Eu marturisesc ca nu as fi fost asa de blanda....Macar un picior in gura...."de la contractii"...i-as fi ars doctoresei...
Sor-miooooooooooooooooooooo, esti super tare!
Si, desi nu ma comparesc cu bujo, bag si io o poezica.....
DIARUX E-ACUMA MAMA
TOTI PITICII VIN IN GRABA
SEZATOARE CA SA FACA,
CAT RUXANDRA O SA ZACA.
SA O LASE...SA N-O LASE...
NU STIU EI SA FACA PASE...
VINE RUXI DAR IN GRABA,
SI-I TRIMITE-N ALTA TREABA...
PRINTISOR DE POETRESA,
MULT IUBIT SI ASTEPTAT,
AI O MAMA - O PRINTESA,
CE S-APUCA DE-ALAPTAT....
NOI URAM UN BUN VENIT,
DE PITICI EL E CALIT,
PAPA BUN EL SIGUR ARE,
DAR SI DRAGOSTE FARA HOTARE...
la multi ani, sa iti traiasca fishiorul.....sa va bucurati de el!
Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...
37+ am intrat in 38+...cu o bebelina luptatoare si incapatanata...
Carmenela

Xenia (9.07.2008)