Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(123)
Raspunsuri - Pagina 16
Gabriela82 spune:
deci hai sa va zic si eu cum e cu molifta si alte cele.
prima zi se citeste o rugaciune de catre preot la mamica si se citeste si apa, apa care trebuie consumata de mamica pana la 40 de zile si se pune si in apa de baie a bebelusului.
la 8 zile se citeste o rugaciune ptr mamica si bb de catre preot care tre sa vina acasa.
40 de zile se face molifta de catre preot la biserica unde mamica vine impreuna cu bb. se zice ca aceasta molifta poate fi citita atunci cand femeia se curata, adica nu mai are scurgeri ca sa poata intra in biserica.
eu de ex am fost la 4 sapt ca eram pe sfarsite cu scurgerile, adica devenisera maronii spre galbui si oricum nu mai rezistam sa stau in casa si la cateva zile (1 aug) mi-a venit si CM.
am observat din experientele voastre ca nu toti preotii fac la fel, poate difera si in functie obiceiurile fiecarei zone.
asa, si cu botezul eu am preferat sa-l fac cat mai repede ca nu-mi place ideea ca bebelina sa fie necrestinata, are si botezul importanta lui, una foarte mare dealtfel. eu l-as fi facut si mai repede dar n-am putut din cauza postului.
GABRIELA
de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)
monalac spune:
TURTURICA,la multi ani,sa fii sanatoasa si sa ai o nastere usoara!CE SA ZIC,dr tau o fi avut nevasta insarcinata?dar seful?si tot asa s o fi purtat si cu ele?bine ca esti in continuare zen...
CORINUK SI RALUCA,LA MULTI ANI,MULTA SANATATE!
eu am ramas cu cris in casa,pt ca e pedepsit.l a tot lovit azi pe bebe,desi l am rugat de atatea ori sa se potoleasca...
bebe a fost si el f agitat a plans mult..si refuza biberonul,am dus adevarate lupte ca sa manance..o fi luat rosul in gat de la mine?
Carmenela spune:
FETELOOOOOOOOOOOOOOOOOORRR,
NASTE DIARUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUXXXX
ACU E LA SPITAL, CONTRACTII LA 2 MINUTE.....DILATATIE 4CM....Zice ca o doare de moare....
nu poate vorbi la telefon....i-am zis sa ma sune oricand si la noapte, sa imi spuna ce face...
Nesimtita aia de doctoreasa i-a rupt membranele.....Deci a fost cum am banuit...Aia ii tot facea inductie naturala...sa scape ea inainte sa plece....Mama, ce imi vine sa ii omor pe astia!
Ca sa fiu mai clara....a fost la control...a venit acasa...linistita....si am vorbit 2 minute pe mess..dupa care a zis ca se duce sa se culce cateva ore...
Apoi am primit sms ca e la spital, ca aia i-a rupt membranele si asteapta sa nasca acum...
Al doilea sms l-am primit dupa vreo ora....in care zicea ca o doare de moare....si dilatatie 4.....
Atata stiu pana acum...
Va tin la curent cu ce o sa imi spuna...
Hai sa bagam niste agitate pentru ea.....era complet nepregatita, saraca....Poate e mai bine asa....
sa dea Domnul sa fie bine pana la capat...
HAAAI DIARUX!!!!
va pup si va scriu cum aflu ceva.
Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...
37+ am intrat in 38+...cu o bebelina luptatoare si incapatanata...
Carmenela
boticelina spune:
Ruxi curaj gaina... un rand de agitate pentru poetesa super talentata a odiseei noastre:

_
Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata 
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251
_
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
oanasm spune:
turtu off mey...da' o sa te apuce nascarea la birou! ce medic dom'le! ok...ff bine ca esti ok, sarcina la fel...da' o lea de pauza inainte ce bine ti-ar pica! ce dr mey! 
mona din cate stiu eu-legat de patania cu cardul- astepti pana maine..ca nu prea ai incotro!
ruxuleeeeeeeeeee as strangeo de gat pe dr ta! io nu inteleg fazele astea la dr din ro..adica cum frate? iti baga ea 2 dejte de te rupe..ca sa poata ea merge in concediu linistita! bbrrr......
si acum...pt ruxu' nostru drag!!!! 

nastere usoara puiuc, bb sanatos si refacere grabnica! (ioi..nu-mi vine sa cred ca nasti acum....
)
Oana
37+ cu

o noua viata
filmuletz bb
mariana_1976 spune:
RUXIIIIII, you go girl!!!

Turtu, multi ani fericiti, multa sanatate si o nastere asa cum o visezi!

rontzy spune:
TURTU.......LA MULTI ANI!sa fii sanatoasa si fericita!

rontzy,mamica lui David Andrei
25.06.2008
Tecky spune:
Diarux sa ai parte de o nastere usoara.Tinem pumnii!

Monalac ce necroza urata.Saraca de tine cat ai mai suferit in ultima perioada.Ai 2 copii superbi,sa-ti traiasca!
Bujo Filip este foarte frumusel,seamana cu tine,parerea mea.
Caprioara superbe pozele cu tine si cu comorile tale.
Sun mi-a placut cat de frumos ti-ai descris sotul.Si eu sunt la fel de norocoasa ca si tine,am un sot care ma ajuta la toate fara sa se vaite:face curat,gateste,spala vase,calca si are grija de copil in aceeasi masura ca si mine.Foarte frumoase pozele cu Thea.
Flo si botezul Ralucai il avem tot pe 27 septembrie.Bafta maine la kinetoterapie!
Sursula icterul fetitei mele a tinut o luna din cauza incompatibilitatii de rh dintre mine si sot.
Cristina noi facem botezul Ralucai la biserica Sf.Spiridon cel Nou si slubja religioasa costa 300 Ron.
Maine ma duc si eu sa-mi fac molifta de 40 de zile si poimaine merg si la dr la control si ma gandeam sa adopt ca metoda anticonceptionala steriletul,acum sa vad ce-mi recomanda si dr.
De cand nu am mai avut timp sa scriu atat de mult nici nu-mi mai amintesc.
Va pup pe toate dragele mele!
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
SunSmile spune:
Whaaat? Mdaaa, d'aia intrebam de ea si eram nelinistita! Nu reusesc sa inteleg doctorii astia. Chiar nu reusesc. Totusi, nu avea nici 38 de sapt, ce atata graba pe dritza aia? Uof...
HAI RUXI!!! Tin pumnii stransi-stransi si ma rog sa-ti fie bine si sa nasti usor, un Andrei super sanatos!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...