Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(123)
Raspunsuri - Pagina 15
gallyb spune:
Fetelor multumim de raspunsuri in privinta dormitului bebelusilor.
si noi avem bubite pe fata, apar rosii dupa care se fac ca niste cosulete. Mie in maternitate mi-a zis sa nu o dau cu nimic pe fata. Ce-i drept inca nu am mers cu ea la pediatru, ca nu are sotul timp sa mearga cu noi.
Xenia (9.07.2008)
monalac spune:
am mai fost o data la control,chirurgul imi facea de zor poze cu tel mobil,apoi mi a spus sa revin peste 2 sapt,ca e posibil sa ma incizeze din nou...recunosc cu rusine ca nu m am mai dus,din lipsa de bani,de timp,pt ca nu mi place sa mi las copiii cu altcineva,ca e prea cald sa i iau cu mine si tot asa...acum,eu zic ca e spre bine,din moment ce n am mai facut febra,iar necroza nu ma mai doare asa de tare..v am zis,acum arata asa,cu coaja groasa,s a mai strans...ce e nasol ca sub coaja,imi zice sotul ca sunt multe adancituri,ca niste gauri...ar fi bine daca intra biri sa mi zica parerea ei...
SunSmile spune:
Gabi din Pitesti bun venit. Avem doua mamici din Pitesti, da. Sau 3...
Nastere usoara si bebe sanatos. Daca vrei sa vorbesti cu noi si sa fii pe listuta, scrie repede cateva mesaje ca sa scapi de moderare si da-ne si datele tale ca sa te trecem la catastif.
Ankule paseaza fetele sotului si pune-ti castile pe urechi. Si stai asa juma de ora cu ce muzica iti place tie, sa vezi ce bine o sa fie. E normal sa te mai apuce plansul, nah, usor nu-i cu atatea pe cap!
Mona ce povestesti tu acolo e o poveste de groaza. Mi se pare incredibil. Ma rog la DD pt tine, sa-ti dea sanatate!
Gally imi pare rau pt pierderea mamei asa devreme. Dumnezeu insa a compensat si ti-a dat un sot minunat si o bebelina superba! Sa fiti sanatosi!
Camy nu mi-a raspuns la sms! Dar probabil momentan nu poate!
Rux ce faci? Cum a fost controlul?
Am mai pus cateva poze la pepenasi, cu moacele noastre flamande tot timpul!:)
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
Irda spune:
Sun-uleeeee............sunteti niste frumoshi mahhh!
Si haiosi......si "baietzoiu'" taaare dulce!
Sa va dea Doamne Doamne sanatate si peste cativa ani sa mai bagati un "cozonacel" la cuptor ca faceti copii tare frumosi!

Anka.....te cred ca ti-e greu singura si cu casa in dezordine. Si eu bag cate o tura de "urlete mute" uneori de nervi si depresie din diverse lucruri, dar ma linistesc repede si-i multumesc lui Dumnezeu ca suntem sanatosi...restul.....se rezolva in timp!
Pupicim fetele!

Gabriela82 spune:
ptr laptic mie mi-a mai zis cineva de compotul de mere (facut la cratita).
nush daca e de la el sau nu dar la mine a merge, bine am baut si ceai si am si muls dimineata sau noaptea cand doarme bubulasu'. noi acum suntem la 6 saptamani si am incercat sa preintampin. va zic dupa daca mi-a iesit.
GABRIELA
de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)
SunSmile spune:
Irda saru'mana mult. Noi nu suntem frumosi da' ea da. E frumoasa si o iubim ca lesinatii. De fapt, ce-ti povestesc eu..stii si tu, ca ai doua comori, nu una. Asa cum stiu toti parintii! De facut, nu stiu daca mai facem. Am hotarat ca daca la anu' in iunie, de ziua ei, mai vrem 1bb, il facem repede. Daca nu, nu ramane!
Dia tu ziceai de ceai din flori de soc? Nu stiu ce sa zic, eu stiam ca socul e cam "destabilizator de burtica". Eu zic sa bei putin sa vezi cum esti cu stomacul si daca e ok, go for it.
Gabi succes cu puseul! Compot proaspat de mere zici? Iamiii, maine imi fac, ca-mi curg balele. Mersi de idee.
Ma scuzati ca va zapacesc, da' tot invart cataloagele, notez, tai, sun lumea si-o stresez, ma uit in calendar si-mi dau seama ca suntem cam legati de niste date...date care-s ocupate..si tot asa.:)
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
oanasm spune:

in aia....de forum!! am pierdut ditamai mesaju'
deci..
La multi ani sarbatoritilor: pepenasi si gravidute!
noi suntem bine..dor ca nu am prea stat pe net zilele astea..dar am recuperat tot tot tot
azi am fost la dragu de nenea dr, bb e bine..maricel:3020g
dar tot neintors putzosu meu drag...na..asta e..nu vrea si pace!
tensiunea..asa si asa..o tinem sub control cu medicamentu'..in rest bine..si vineri merg din nou!
pupici dulci la toate!
struluta
merci de vorbele despre dragu meu dr...intr-adevar e un tip..jos palaria!
am vazut poze cu Bogdan..e un scump si jumatate! sa va traiasca sanatos!
Oana
37+ cu

o noua viata
filmuletz bb
monalac spune:
din ciclul//MI SE INTAMPLA NUMAI MIE//,am o intrebare-ce fac daca mi a blocat sotul cardul,bagand pinul gresit de 3 ori,iar la banca deschide tocmai maine dimineata?las cardul in bancomat pana maine?sau am alternativa?
turturica spune:
Fetelor, va multumesc de urari, sinteti niste scumpe ca v-ati amintit de noi.
corinuk, ralu, la multi ani si din partea mea, numai bucurii si sa vi se implineasca toate dorintele 
Eu am avut o zi aniversara complet de cacao. De dimineata am fost la control la doctor, care tocmai ce s-a intors din vacanta. Dupa ce ca am asteptat 2 ore ca sa intru, imi face un control sumar de 5 minute. Concluzia: totul mirobolant, io sint minunat, bebelina la fel, ce mai, sarcina ideala. Ma rog, nu ca m-ar supara asa ceva.
Dar, ii zic eu, n-ar fi cazul sa stau acasa saptamina asta, daca tot sint cu citeva zile inainte de DPN? Si doctorul meu zice ca nu, refuza sa-mi dea concediu medical pe motiv ca sint sanatoasa si in perfecta stare de functionare. Cica sa vin in continuare la birou ![]()
Nu-mi vine sa cred ca am intrat in ultima saptamina de sarcina si dobitocul asta de doctor nu vrea sa-mi prescrie un concediu medical, fir-ar a naibii de treaba. Se pare ca am ales cel mai magar doctor posibil, ca le-am povestit si colegelor de la birou faza asta si s-au crucit toate.
Imi vine sa schimb doctorul ca m-am enervat rau de tot pe tot tacimul intirzieri/control de ochii soacrei/lipsa de concediu medical, dar cine naiba vrea sa ma mai ia la 39 de saptamini implinite?
Anyway, ca sa fie tacimul complet, dupa aia ma duc la birou unde seful ma tine peste program pe motiv c-am intirziat la servici din cauza de vizita la doctor. In concluzie, de-abia la ora asta am reusit sa ajung si eu acasa.
Ma scuzati ca-mi vars oful meu aici, al meu sot zice sa nu ma mai supar ca supar bebelina, vreau sa fiu zen, pe cuvint, dar azi chiar mi-au mers toate de-ndoaselea.
Ma duc sa pap ciocolata.
39s+3z