Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(123)
Raspunsuri - Pagina 14
monalac spune:
si locul mi s a invinetit si s a intarit f tare,ca si cum as fi avut pietre acolo...si faceam febra 39,desi luam zinnat.aveam niste dureri de urlam,nu puteam sa dorm decat o ora pe noapte si atunci rapusa de oboseala.am fost la spital la noi in oras,dar dr de aici au fost depasiti de situatie...n au facut decat sa mi faca niste punctii cu niste ace mari de seringa,de ma doare si acum de mor unde m au intepat...atunci nu simteam nimic,pt ca zona era necrozata
monalac spune:
si am sunat o disperata pe dr mea ginecolog,care mi a spus sa vin de urgenta la buc,pt ca febra mare pe lauzie e semn de infectie mare si ca pot muri..
si am plecat plangand la bucuresti,lasandu mi ambii copii acasa,dupa ce i promisesem lui cris ca nu l voi mai lasa niciodata singur..
Serenity90 spune:
Monalac, mii sa facut inima cat un purice dupa ce am citit prin ce treci cu necroza...si cik in spital ar trebui sa gasim ajutor, si cand colo ei ne omoara cu zile...nu mai poti sa ai baza in nimeni!! Sper sa te vindeci cat mai repede!
Denisa
bb Raducu
monalac spune:
si m am intors in spitalul unde statusem in ultimele 4 luni,unde plansesem zilnic de dorul lui cris si unde imi jurasem sa nu mai ajung vreodata...fusesem atat de fericita atunci cand ma externasem cu bebe!nu doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut eu,sa ti vezi copilul in ult 2 luni doar de 2 ori,sa stai atata tp intr o camera de spital,in afara de soacra nu venea nimeni la mine,iar soacra venea 10 minute,cat imi aducea mancare si mi lua hainele la spalat.mama si tata nu s au sinchisit sa vina la spital,iar sotul statea cu cris ...
Caprioara spune:
Ai pm pe la mine cu parola.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Serenity90 fetele cum pot sa vad si eu pozele de la pepenasi?? daca se poate bineinteles!! k vad k tot va laudati cu ele si tare mati facut curioasa! ![]() Denisa bb Raducu |
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
ankalaura spune:
fetele, sunt asa de obosita, incat imi vine sa 
Nu am putut sa ma odihnesc deloc. Pana sa o pun pe Eliza in pat (care nu vroia sa doarma), s-a gasit sa sune mama pe fix, si apoi si-a terminat si bebe somnul. Eliza s-a apucat sa se uite la cursa de 100 m crawl gagici. Iar eu m-am pus pe
si ea a crezut ca se aude de la TV, si a venit sa imi spuna ca s-a intamplat ceva cu televizorul... Si cand a vazut ca eu
a inceput si ea sa 
si mai tare. Iar eu, parca eram doua persoane, una care avea chef sa se amuze ca urlam la un moment dat toate 3 in casa, anapoda, si alta persoana care se isteriza...
Acum imi astept sotul, poate ia el ceva in primire, ori copilul mare, ori copilul mic, ori pe amandoua....
Cat despre curatenie, azi avem o debandada deprimanta in casa
Cosul de rufe e plin (peste cele zilnice, avem prosoape de musafiri, cearsafuri de musafiri...
), chiuveta de la bucatarie e plina de prostii (cesti, castroane, linguri,...gramada toate), camera Elizei este un dezastru....
Dar nu pot sa fac nimic. Nu vreau sa fac nimic!
O menajera vreau si eu. Cea pe care o aveam s-a imbolnavit. Ma rog, a si murit de fapt, saptamana trecuta. DD sa o ierte... Dar oare ma ajuta cineva care sa faca curat??? Cu ordinea ce fac, ca la mine e mai degraba problema de dezordine, nu de murdarie...
Pai o sa stea cineva sa ii puna Elizei toate jucarelele la loc???? Ma refer.... dupa categorie, in ladita potrivita... ca le avem pe culori si pe tematici... Ca asa, si Eliza strange dupa ce se joaca.... Ieri NU a strans deloc!!! 
Anca mami de Eliza si Erika
dia_filipas spune:
Salut fetele!!
Eu scriu cu o mana ca cu cealalta o tin pe matza mea maraita!
LA MULTI ANI TURTU, RALUCA SI CORINUKA, dar si bebeilor care implinesc o luna!! 
SISI, FELICITARI PENTRU MICUTA COMOARA!! REFACERE RAPIDA!
Anka si Capri nu stiu producatorul, dar pot sa va cumpar eu si sa va trimit cu fancurierul, nu e nici un deranj, pt. ca magazinul e f aproape de mine, iar sotul lucreaza des cu fancurierul...de fapt ne cunosc tare bine cei care vin dupa pachete
, suntem la per tu, si mai nou prieteni...
Boti asa e si matza mea..ieri a dormit de a rupt patul, azi e treaza ca lumanarea si sta cuminte numa la tzatza sau in brate!
Anaxena curajoaso...bafta multa cu afacerea!! Si tie rezistenta si nervi de otel sa o scoti la capat cu tot ce iti propui!Si eu zic sa nu te ingrijorezi din cauza spuselor unor babe...Maria creste asa cum trebuie! Cat despre curatenie...urat din partea sotului sa-ti reproseze in loc sa te ajute! Rushinica sa-i fie!!
Mona vvvazut poze cu Codrin...o scumpete!!
Vaaaii ce urata e padalnica aia de necroza! Cat ai mai tras-o cu ea! Imi pare rau ca te chinuie Cris si nu e cuminte...sa speram ca e doar o faza si ii va trece!
estrella mie la spital mi-a dat-o pe fetita cu ulei fiert si racit, si eu am continuat acasa...ii face tare bine, ca de la ulei jonson a facut iritatie.
Mada spor la renovari! Sa va iasa exact cum ati visat!! Ce scumpete de fetita ai!! 
Am vazut poze noi cu pepenasii si poze cu pepenasii noi (hi hi)...ce minunatii aveti fetelor!!! Sa va traiasca si sa creasca mari si sanatosi!!!
Ca veni vorba de sotzi, felicitari Sun pentru comoara de langa tine...asa ceva e raritate, ma bucur ca l-ai gasit!
Flo bafta la kineto!! Imi pare rau ca sotul tau nu te ajuta...al meu ma mai ajuta, dar cand vrea el, nu totdeauna...Se eschiveaza de sarcinile care nu-i convin si nu le face nici mort! Si mai nou imi reproseaza ca se simte oropsit, dat la o parte!!

Si Miruna plange cu tzatza in gura si trage de ea parca e guma. Ea se si screme mult, da din picioare si are gaze...trage nise vantuuuri...oare e grav? Ce sa-i fac? Kk nu face decat o data, noaptea la 3, ca si Timeea lui Kimmy, dar eu nu o schimb daca doarme, ca si asa se mai trezeste la 7.
Narcisa tu ziceai ca Vil ii face masaj lui Anais pt. gaze...cum face mai exact? Poate ne ajuta si pe noi...
Si ar mai fi ceva...Miruna are o gushitza sub barbie si muulte sraturi de piele pe gat si ceafa...e ok, oare? Oricum se vede ca s-a grasunit, ca e tot mai grea si are deja pliuri la manutze si picioruse...chiar si degetele is mai grosutze!
Apropo de lactatie, am un pont: cica ceaiul de flori de soc ar fi un bun stimulent, eu o sa-l incerc si va spun daca merge.
Va
, sper sa revin curand!!! Ma duc sa ma intind ca mi-a amortit mana de cand stau cu fata in brate!
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
monalac spune:
pe drumul pana la spital am plans de am innebunit...
am stat 3 zile in spital,am fost dusa la cel mai bun chirurg si incizata aproape pe viu,pt ca anestezistul s a speriat cand a vazut ce am acolo si a hotarat sa nu mi mai faca anestezie..mi s a facut doar niste xilina...fetele care au fost internate in salon cu mine erau revoltate,toate spuneau ca daca ar fi fost in locul meu ar fi chemat televiziunea...eu nu voiam decat sa plec acasa la cei 2 copii care aveau nevoie de mama...am ajuns acasa,la un cris deja traumatizat de plecarile mele si au inceput niste zile ingrozitoare,cand nu puteam sa merg,sa dorm,sa stau pe scaun din cauza durerii...dar tb sa am grija de copii,sa fac una,alta prin casa,sotul venea obosit de la serviciu,mama nu venea sa ma ajute,asa ca tb sa strang din dinti si sa ma prefac ca nu ma doare nimic...apoi au trecut zilele si mama a inteles ca tb sa mai vina si pe la mine...,durerea s a mai estompat..
gallyb spune:
MONA vai ce m-am ingrizit cand am vazut pozele. Saraca de tine prin ce treci. ai doi copilasi minunati. Sa-ti traiasca si multa sanatate.
Ma alatur si eu cu SUN in privinta sotilor. Si al meu sot este minunat, ma ajuta saracul de cate ori poate,are doua serviciuri ( nu usoare), pleaca devreme si vine tarziu, dar nopatea lui ii place sa se trezeasca sa aibe si el grija de fetita, cu toate ca eu nu-l las, da el zice: daca nu va vad nici noaptea, pai voi cresteti fara mine. Cand am implinit 15 ani la mine a murit mama, pe sot il cunosc de cand aveam 13 ani si am ramas impreuna pana acum. Mi-a luat-o Dumnezeu pe mama, dar in schimb mi-a dat un sot -minune. Noi suntem singuri in Bucuresti, ne ajutam reciproc si la mancare si la curatenie. Trebuie sa recunosc ca uneori el gateste mai gustos ca mine unele mancaruri.
Xenia (9.07.2008)
Caprioara spune:
Ankule, m-ai facut sa zambesc desi situatia nu era tocmai comica pentru tine, dar cum ai povestit-o tu chiar a fost
. Uite un
de incurajare sa mai prinzi putere sa treci de toate greutatile adunate acum. Preda fetele lui Ovidiu cand vine si ia o pauza pentru sufletul tau.
Io pe al meu greu il prind de cand s-a dus la munca. Vine pe la 7 si-si face de treaba prin subsol, ba sa repare sau sa schimbe nu-s ce la centrala, ba sa monteze nu-s ce rafturi, ba orice altceva ca sa nu stea cu copchiii! Si pe mine ma apuca amocul ca mai vreau si io o pauza sa fac altceva, chiar si sa spal vase sau sa fac curat, dar altceva sa fie
.
Noi acum iesim un pic in gradina, ca in parc nu ma incumet singura cu amandoi, penca Matei nu ma asculta si Ilinca nu vrea sa stea in carutz fara sa planga
. Asa ca, trebe sa o iau in portbebe, si asa ma rupe de spate... Plus ca Matei vrea sa-l dau in leagan iar fata nu tace decat daca e in mers, deci nu pot sta pe loc langa leagan... O adevarata nebunie, nuuu?
pup you,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)