Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(123)
Raspunsuri - Pagina 13
gabitzui spune:
buna fetele, sunt si eu o viitoare mamica, cu dpn 26 august, mai e asa putzin si deja sunt f speriata, mai este cineva din pitesti?
Irda spune:
Doamne fereste, Mona .....ce ai tu acolo
!
E ca in filmele de groaza, zau asa!
Pana la urma de ce a ajuns sa fie asa de rau?
Bine ca e spre vindecare!Pupicim fata curajoasa!
Codrin e un dulce si un mariceeel!

Sun-ule......sa-ti fie sanatos barbatul si minunea de fetitza si sa va bucurati de familia voastra deosebita! Cand un barbat se comporta asa....e de apreciat la superlativ! Acuma....nu te supara pe Flo, dar sincer....din pacate...ca al tau sot ...mai rar!
Intrasi in "trepidatii" cu botezul?![]()
Iti doresc sa gasesti totul pe gustul tau! Pupam fetele!

Boticelinne.....imi pare rau de mesajul tau frumos!
Si mie mi se intampla....da io's mai ofticoasa...inchid DC-ul la asa faza
Pupicei
Caprioara spune:
Estrella, io cred ca am pus-o din a doua saptamana. Insa i-am pus o paturica in leagan ca sa nu stea cu coloana stramba, ca era prea scobita adancitura. Paturica corecteaza scobitura si face asa sa fie ca si cum sta mai ridicata, dar cu spatele drept.
Mona, vazut poze. Ai doi copii minunati
! Dar necroza nu mai e atat de minunata, m-a luat cu frig cand am vazut-o in toata "splendoarea" ei.
Anna, sper ca fata ta sa nu aiba probleme la inimioara. Tinem pumnii sa fie bine.
Flo, Matei are momente si momente, dupa cum se vede. Sa ne povestesti cum o sa fie la kineto. Coltarul nu e coltar, mai, e canapea extensibila cu 2 fotolii, luata acu 7 ani de la RDivan (asa ii zicea parca), care acu nu mai exista. Si e pe bleomarin cu galben. Probabil tu ai varianta coltar, nu?
Anaxena, io zic ca Boti, ca Maria e perfecta si sa nu-ti faci griji. Laptele tau e super! Iar cu curatenia, ei, nici eu nu mai am timp de asta. Spal si mai fac cate ceva de papa, dar curat... Sa mai faca si altii (vezi sotul)
. Nici eu nu am femeie; daca ar fi dupa mine, as lua una, dar nu e sotul de acord; ei, si daca nu e, atunci sa faca, nuuu?
Bujo, de Camy ce mai stii?
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
monalac spune:
sa va explic..poza unde se vede vanataia,cea unde eram imbracata intr o rochie verde cu buline,e facuta la spital, a doua zi dupa ce mi s a facut injectia.pozele cu necroza unde se vede adanca incizia,ca si cum ar fi un ochi,e cam de acum 1 luna.iar cele in care e coaja groasa,sunt recente.asa arata acum necroza mea.comentariile sunt facute de flo.
Caprioara spune:
Sunule, ma faci sa rosesc mama
. As vrea io sa mai am optshpe ani (da cu mintea de acum). Ai dreptate, Matei seamana cu mine si Ilinca cu tata-sau. Mai, sotul tau e super! Mai rar asa barbat, desi asa ar trebui sa fie toti. Si bine faci ca ii iei apararea, ca merita! Bafta sa gasesti pe gustul tau toate lucrurile necesare pentru botez.
Boti, ce bine ca ati gasit firma sa se ocupe de drumuri si acte.
Mai, io ii dau dupa baie cu un lapte de corp de la Sanosan, cu miros de levantica. Dar as incerca sa mai sar cate o seara, ca vorba ta Sun, ei au pielicica fina si fara cremele noastre.
pup you all,
Caprioara, mami de
SunSmile spune:
Irda, Doamne Fereste, nu ma supar pe Flo. Deloc-deloc. Ziceam asa, pt ca eu il am pe "nea perfectu'":)) langa mine si-mi pare rau sa fie pus in vreo galerie in care nu merita sa stea. Ca daca ar fi vorba despre mine, iuuuui, nu m-as supara deloc. Saru'mana de urari, da, am intrat in febra. Mai ales ca in momentul asta pregatesc totul in "orb", pt ca nu mai stiu data botezului. Am anulat-o pe cea care era initial, am ales o a doua data si a explodat parintele cand a auzit si tot asa. Acu' sa vedem...
Flo SPER ca intelegi ca nu am spus cu rautate, daaaa? Ca eu n-as putea sa ma supar pe voi!
Ma uit ca prostu in cataloagele astea...sunt sute de "dragalasenii" si eu nu pot sa aleg. Si imi mai vin si idei "lauristice", cum sa fac invitatia sub forma unui dialog intre Thea si blanosul nostru:)))...dar cred ca mi-o iau:))
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
Caprioara spune:
Mada, acum am vazut si seria a doua de poze cu leaganul nou, cele de la pepenasi. Mai, ce frumusica e Ami si ce a crescut
! Pare ca ii place noua jucarie
! Io prima data ma uitasem pe iulie.august unde era doar leaganul si o poza cu Ari.
pup you,
Caprioara, mami de
Serenity90 spune:
fetele cum pot sa vad si eu pozele de la pepenasi?? daca se poate bineinteles!! k vad k tot va laudati cu ele si tare mati facut curioasa! 
Denisa
bb Raducu
M&M spune:
Offf...oare de ce o merge asa greu forumul?????
Mona, am vazut si eu poze cu bebe Codrin!!! E un scump si jumatte!!! Doamne , m-am speriat cand am vazut pozele cu necroza !!!
Cat ai patimit si tu...sper ca de acum sa fie ok totul !!!
Gabriela, Flo, Anna, multumesc..chiar trebuie sa merg la biserica sa ma interesez cum sta treaba cu molifta si cu botezul...
Fetele voi stiti cat costa botezul la biserica ?? Eu am auzit vehiculandu-se niste preturi !!!...

Boti, bafta cu RAR-ul!!! super ca ai gasit o firma care sa se ocupe si mi se pare si pretul rezonabil
Capri, vazut pozele !!!
Ilinca e o papusica !!..Imi place ca are asa mult perisor !!...Si MATEI pare un ingeras...![]()
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
monalac spune:
IRDA,necroza e din cauza unei injectii pe care mi a facut o o dobitoaca de asistenta in post operator,dupa ce am nascut.si desi facusem sute de injectii pana atunci,asta m a durut infernal de tare,ca si cum cineva mi ar fi infipt un ac in creier..si am implorat o sa se opreasca,dar nici de a naiba nu s a lasat pana nu mi a injectat tot serul..cred ca mi a atins ceva...