Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 6
gattasalvaje spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab seara buna! Jelimoni, vazui cum incearca Roberticu sa mearga in 4 labe.Parca l-am vazut pe al meu.Exact asa face: se ridica, sta o secunda si poc se lasa pe burta.Si ce m-a distrat cum i-a tras biberonu din gurita lui Benji, ce figura a facut.Da repede s-a intins Benji sa i-l dea inapoi. Docdecap mama mama ce de cupii,cupii frumosi cupii.Poza asta ii foaaarte faina:http://www.flickr.com/photos/monicu/2746669867/in/photostream/ Am vazut ca iar avem bebelusi raciti.le doresc sa se faca bine repede repede.Si al meu are rosu in gat si e pe antbiotic si nurofen.Febra nu face doar tuseste. Trebuie sa ii dau biotics, da nu mai stiu cum se da, poate ma ajutati voi. Multumim fetelor pt urarile pt Razvanelu meu drag. La randul meu sa urez si eu pt "surioara" lui Razvi: Adelutza scumpa, pt Yasmin alta scumpica, si pt Daciana, Eric si Eric Alexandru |
Ramona , eu i-am dat Sarei Biotics - 2 pliculete pe zi ( desi dr. imi recomandase numai unul ). Ii dizolvam pliculetul in putina apa plata ( cam 5 ml. si ii dadeam cu seringa. Cu tot cu Biotics , tot mi s-a stricat la burtica de la antibiotic ...imi facea de 4-5 ori pe zi si moale.
Pup Razvanelul si ii urez insanatosire rapida
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
gattasalvaje spune:
Poate ma ajutati si pe mine...
Sara tuseste destul de rau , are gatul si nasul pline de muci , nu are rosu in gat , mi-a facut un pic de febra dimineata ( 37.6 ) . Pediatra nu-mi raspunde la tel...in week-end nu vrea sa fie deranjata
, iar eu nu stiu ce sa-i dau copilului. Din cauza flegmelor din gat nici nu-mi prea mananca , respira destul de nasol , suierator si se vede pe ea ca nu se simte bine , ca e maraita si nervoasa. Mi-a urlat la baita de m-a zapacit.
Pana luni nu pot sta cu ea asa si la spital nu vreau sa merg ca aia sigur ma interneaza.
So , pliz ...spuneti-mi si mie cam ce-ar trebui sa-i dau.
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui gattasalvaje Poate ma ajutati si pe mine... Sara tuseste destul de rau , are gatul si nasul pline de muci , nu are rosu in gat , mi-a facut un pic de febra dimineata ( 37.6 ) . Pediatra nu-mi raspunde la tel...in week-end nu vrea sa fie deranjata Pana luni nu pot sta cu ea asa si la spital nu vreau sa merg ca aia sigur ma interneaza. So , pliz ...spuneti-mi si mie cam ce-ar trebui sa-i dau. Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 ) POZE BOTEZ Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta |
- Un antitermic
- sirop Eurespal pentru tuse - 2,5 ml de 2 ori pe zi
- 10 picaturi de Sinupret de 2 ori pe zi ( asta e un mucolitic , o ajuta sa elimine secretiile, le fluidifica )
Multa sanatate

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui LaLa_20 Seara buna! Am vazut poze,filmulete cu clopotei care mai de care mai frumos si mai haios ![]() Am si eu 2 intrebari? 1.de exemplu ce inseamna 3 picaturi de 3 ori pe zi?cate 3 picaturi de fiecare data sau cum?ca bibi a luat un anti alergic de curand si asta indicatie a avut dar o prietena mi-a zis ca inseamna o picatura de fiecare data.deci sunt eu mai ?2.Ai nostri copii au voie cirese?daca da cum?decojite? Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii![]() Printesa mea ![]() Bibi se face mare!![]() In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!! |
1. Da, cate 3 picaturi de fiecare data de 3 ori pe zi .
2. Da, la nov - dec fetele au dat cirese decojite
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
PS : eu m-am trezit sa ma uit la gimnastica feminina
, fetele sunt in concurs cu China si deja sunt diferente de notare 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
Bai frate iar sunt chinezoaice stirbe in lotul de gimnastica ...daca astea au 16 ani eu sunt popa 

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
cynthia_ spune:
neatza.
1.inseamna 9 picaturi pe zi
2. eu i-am dat cirese da la noi nu se mai gasesc ca i-as mai da
| citat din mesajul lui LaLa_20 Seara buna! Am vazut poze,filmulete cu clopotei care mai de care mai frumos si mai haios ![]() Am si eu 2 intrebari? 1.de exemplu ce inseamna 3 picaturi de 3 ori pe zi?cate 3 picaturi de fiecare data sau cum?ca bibi a luat un anti alergic de curand si asta indicatie a avut dar o prietena mi-a zis ca inseamna o picatura de fiecare data.deci sunt eu mai ?2.Ai nostri copii au voie cirese?daca da cum?decojite? Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii![]() Printesa mea ![]() Bibi se face mare!![]() In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!! |
cynthia_ spune:
Eu tot din ala i-am dat ca si tine si e ok. Dar am vorbit cu reprezentantul de la tnuva si mi-a zis ca este un iaurtel si mai cremos dar care eu nu l-am gasit pe la noi, cremici parca a zis si e micut.
| citat din mesajul lui Laura Ioana Salutare, zuzici Vazut pozici si filmulete (Moni acusica prinde viteza, ca asa a inceput Thea si nu a durat mult pana sa nu o mai pot lasa singurica, chiar pe jos Pusei si io o intrebare azi noapte si nu primii raspuns, da' nu-i bai, ca insist SI mie mi-e rusine de numa' ca nu reusesc niciodata sa felicit toate minunile de clopotei sarbatoriti Adela Yasmin Razvan![]() Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Sarcina 2007 Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria Atat sunt de mare ![]() Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai |
jelimoni spune:
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Vaai, Moni, ce scump eeee Si am vazut si pozele cu Ceska si cu Benji, e mortaaal Benji si ce seamana cu mami a lui. Ce fatsuca a facut cand i-a luat Robi suzeta... Dar cand a fost Mitsu la Sibiu? Grati, cred ca esti furioasa... ce sa iti zic, poate nu pateste nimic... dar cam atata-i duce capul.... Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007) Inimioara mea Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi ![]() noi 2, poze, luni de miere... ![]() |
mitsu a fost de curand la un cocert in sb, asa ca am profitat si ne-am vazut!abnia astept sa=-l vad si pe conrad...caci il lasase acasa...am vazut pozew de la mare,ce frumosi sunteti!!!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
| citat din mesajul lui Laura Ioana Salutare, zuzici Vazut pozici si filmulete (Moni acusica prinde viteza, ca asa a inceput Thea si nu a durat mult pana sa nu o mai pot lasa singurica, chiar pe jos Pusei si io o intrebare azi noapte si nu primii raspuns, da' nu-i bai, ca insist SI mie mi-e rusine de numa' ca nu reusesc niciodata sa felicit toate minunile de clopotei sarbatoriti Adela Yasmin Razvan![]() Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Sarcina 2007 Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria Atat sunt de mare ![]() Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai |
laura eu zic ca e bun..asa mi-a zis si mie doc..ala mai gras sa-l iei,de 3.5% grasime...dca ai gasit de 4 numai bine!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!

pt "surioara" lui Razvi: Adelutza scumpa, pt Yasmin alta scumpica, si pt Daciana, Eric si Eric Alexandru
?
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!