Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

seara buna!

Jelimoni, vazui cum incearca Roberticu sa mearga in 4 labe.Parca l-am vazut pe al meu.Exact asa face: se ridica, sta o secunda si poc se lasa pe burta.Si ce m-a distrat cum i-a tras biberonu din gurita lui Benji, ce figura a facut.Da repede s-a intins Benji sa i-l dea inapoi.

Docdecap mama mama ce de cupii,cupii frumosi cupii.Poza asta ii foaaarte faina:http://www.flickr.com/photos/monicu/2746669867/in/photostream/

Am vazut ca iar avem bebelusi raciti.le doresc sa se faca bine repede repede.Si al meu are rosu in gat si e pe antbiotic si nurofen.Febra nu face doar tuseste.
Trebuie sa ii dau biotics, da nu mai stiu cum se da, poate ma ajutati voi.

Multumim fetelor pt urarile pt Razvanelu meu drag.
La randul meu sa urez si eu pt "surioara" lui Razvi: Adelutza scumpa, pt Yasmin alta scumpica, si pt Daciana, Eric si Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

Citat:
citat din mesajul lui docdecap

grati, eu zic sa nu bagi divort doar din atat [:P]
oricum, cartoful in coaja nu se strica ca cel curatat si fiert, iar d ela rosii cel mult da in cufureala. da' eu zic sa-ti scoti parleala si sa-i bagi carnita, ca si tu ai dreptul sa te bagi in alimentatia lui

asa, si cine vrea poze cu 3 sud est si mamele corespunzatoare, avem www.flickr.com/photos/monicu/2747502844/" target="_blank"> aici
cam amestecati copiii cu mamele, poate le dati voi de capat!

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

superbe pozele.am recunoascut cei 3 crai de la rasarit!

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere
poze Daria 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ramona, Biotics se da in lapte, dizolvat.

Fuseram si la intalnirea de 10 ani. Fu bestial. Din toate punctele de vedere! N-as fi crezut ca ma voi simti atat de bine! Dar sunt moarta de somn, m-am culcat la 5 azi-dimineata. Poze.....cand imi revin :-)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Ramona, Biotics se da in lapte, dizolvat.

Fuseram si la intalnirea de 10 ani. Fu bestial. Din toate punctele de vedere! N-as fi crezut ca ma voi simti atat de bine! Dar sunt moarta de somn, m-am culcat la 5 azi-dimineata. Poze.....cand imi revin :-)

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Da stiu ca in lapte, da de cate ori pe zi?Si cat?un plic, o jumate?

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Mathias a primit ultima data cate 1 plic de doua ori pe zi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Mathias a primit ultima data cate 1 plic de doua ori pe zi.

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Ms mult Ven.pupici.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Seara buna!
Am vazut poze,filmulete cu clopotei care mai de care mai frumos si mai haios
Am si eu 2 intrebari?
1.de exemplu ce inseamna 3 picaturi de 3 ori pe zi?cate 3 picaturi de fiecare data sau cum?ca bibi a luat un anti alergic de curand si asta indicatie a avut dar o prietena mi-a zis ca inseamna o picatura de fiecare data.deci sunt eu mai?
2.Ai nostri copii au voie cirese?daca da cum?decojite?

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Ereeenaaaaa!!!! Ma uit la album de cate ori intru pe forum si noi nu sunteeeemmmm!!!! Am intrat pe contul zuzelor si am deschis pozicile.

Doc multumesc pentru incurajare. Pupici asemenea si lui Angi. Inca stau stresata...sper sa nu faca vreo belea ca-l tund chel pe sotz....

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici
Vazut pozici si filmulete (Moni acusica prinde viteza, ca asa a inceput Thea si nu a durat mult pana sa nu o mai pot lasa singurica, chiar pe jos).
Pusei si io o intrebare azi noapte si nu primii raspuns, da' nu-i bai, ca insist So: cat de gras tre sa fie iaurtul pt bebei? 4% grasime e bun?
SI mie mi-e rusine de numa' ca nu reusesc niciodata sa felicit toate minunile de clopotei sarbatoriti Sper sa ma iertati! Din toata inima le doresc numai bine si sa creasca mari, sa fie sanatosi si sa ne faca mereu sa radem si sa fim fericite alaturi de ei!
Adela Yasmin Razvan

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Multumesc de cafelutza Dana !
Eu sunt pe aici si chiar mi-am baut o cana intreaga de cafea pana la ora aceasta...
Ma bucur mult ca te simti mai bine!!!!

Eu astept sa termin de fiert legumele de la pranz pentru eleni si fug si eu in parculetz.

Deocamdata, baiatul meu - dimitrakis - profita ca tata-sau este plecat la piata si i-am pus muzica greceasca si danseaza...
Este o petrecere pe cinste aici la noi... muzica data un pic mai incet sa mai lasam si vecinii sa doarma, dans si eleni care se agita fericita in premergator ca -l vede pe frate-sau dansand...

Uite, pentru astfel de clipe - care practic nu inseamna ceva extraordinar - traiesc si muncesc. Astea ma fac fericita !!!!

Iti imaginezi cata veselie v-a fi si in casa voastra cu 3 copilasi... Peste cea care oricum exista si acum cu 2 copilasi !!!
Abia astept si eu sa aflu ce minune ascunzi acolo in burtica....

Lala D, uf, imi pare tare rau ca pana la urma febra are o cauza serioasa... micutului bolnavior si sa treaca cat mai repede!!!!

Miri, si eu iti diresc din suflet La multe lunite /anisori fericiti si sanatosi pentru sacha dimitris !!!!

Ramona, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si norocos in viata !!! LA multi ani razvanelule draga !!!!

Ellenutule, distractie placuta la gratar!!!

Am vazut fotografii frumoase cu bibi de lala 20, robert de jelimoni si benji de ceska. laura pe toti!

Gata, fotografii din cismigiu gasesti la semnatura lui stancutza, (super fotografii facute de sotul ei !!!!), la zuze si clopotei ale lui ellenutza si uite si la mine:

http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/page2/

paginile 2 si 3;

pupici speciali de la dimitris pentru iubita lui sara !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Laura , merci mult pentru foto...le-am vazut pe toate si inca cateva facute la tine acasa , cred ...asta imi place la nebunie http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/2696409404/in/photostream/.
Ce noroc pe Eleni sa aiba un fratior asa de iubitor si atent. Cred ca va fi foarte protector cu ea cand vor mai creste.
Sara ii intoarce pupicul prietenului ei cel handsome si bun dansator

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput