Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

la multi ani razvanici si yasmin!!!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

va invit la un filmulet...sa vedeti cum l-a suparat robi pe benji..
http://good-times.webshots.com/video/3005425190102331993rQrxaJ

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

si aici exersam in 4 labe :) http://good-times.webshots.com/video/3041450220102331993mBKvRv

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

sunt furioasa...nu stiu, unii barbatzi au colarezi in loc de creier...sotul i-a dat lui Dudu un cartof fiert in coaja ieri care a stat pe masa pana azi si i-a mai pus si zeama de rosie ca sa fie mai subtire piureul. Cred ca dak as avea actul de divort in fata l-as semna rapid de nervi ce am. Ce poate pati bietul copil? Spumeg efectiv...

cat despre intalnire tare as vrea sa fie marti sau miercuri....eu vin luni de la mare si as dori sa vin mai ales ca stau in zona....

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

seara buna ,zuze buburuze

am cam lipsit zilele astea, am umblat hai-hui pe la vecinii bulgari(cred ca am pus un kg cate dulciuri am mancat, da au fost delicioase). am vazut ca vorbeati de intalnire , eu marti ajung la bucuresti, la 17 am programare la medic dar mai am putina treaba si imi e teama ca patesc cu matei ca data trecuta, sa fie obosit s marait ,asa ca daca va intalniti marti, nu stiu sigur daca vin. mai vedem.
ma bag putin pe mailul comun,poate am poze noi de pus in album.
nu sunt foarte vorbareata ,nu stiu ce-i cu mine, desi as avea cate ceva sa va zic.....poate mai tarziu

pupici.....ma bag la poze

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

vai jelimoni ca scump e robertelu cum incearca el sa mearga in 4 labe

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere
poze Daria 6 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabrittza

vai jelimoni ca scump e robertelu cum incearca el sa mearga in 4 labe

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere
poze Daria 6 luni

multumesc gbrita...si eu ma topesc dupa puiul meu...ca toate mamicile de altfel...
multumim si celor care ne-au admirat pozele...vreau sa va zic ca benji e un scump!!are un chiuit tare original si simpatic~!

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Vaai, Moni, ce scump eeee

Si am vazut si pozele cu Ceska si cu Benji, e mortaaal Benji si ce seamana cu mami a lui. Ce fatsuca a facut cand i-a luat Robi suzeta... Dar cand a fost Mitsu la Sibiu?

Grati, cred ca esti furioasa... ce sa iti zic, poate nu pateste nimic... dar cam atata-i duce capul....

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Facem si noi (adica eu) kuku-bau pe forum. Benji a adormit in sfarsit dupa o plimbare cu Radu al lui mary_mary, o mamicuta de Timisoara. Eu as avcea de impachetat caci maine plecam spre casa dar .... pst! doarme copilul.
Mitsu intreba daca a fost Jelimoni in DE. Era bine sa ne fi vizitat ea dar am vizitat-o noi la Sibiu pe drumul de intoarcere de la munte.
Ati vazut deja poze si scurt metrajul "furtul suzetei". Eu voi pune din Germania poze de la botez, concediu si intalnirile cu.... Jelimoni si Robert, Mary_mary si Radu si Creata1+Creata2. Cu fetele ne-am intalnit pe.... Transfagarasan la Balea Lac. Ce mica e lumea, nu?????
Sunt f obosita si putin trista ca s-a terminat deja vacanta.....
Daca ma lasa puiul incerc sa pun acum acateva poze....

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 7 LUNI (23.12.2007)

www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

grati, eu zic sa nu bagi divort doar din atat [:P]
oricum, cartoful in coaja nu se strica ca cel curatat si fiert, iar d ela rosii cel mult da in cufureala. da' eu zic sa-ti scoti parleala si sa-i bagi carnita, ca si tu ai dreptul sa te bagi in alimentatia lui

asa, si cine vrea poze cu 3 sud est si mamele corespunzatoare, avem www.flickr.com/photos/monicu/2747502844/" target="_blank"> aici
cam amestecati copiii cu mamele, poate le dati voi de capat!

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput