Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (122)
Raspunsuri - Pagina 19

diarux spune:
 SUN te cred pe cuvant, asa ca...ma duc sa ma supun! 
Ruxandra 
37+ in asteptarea lui  
bebe Andrei Tudor
AMR 3 SAPTAMANI 

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

M&M spune:
 ..si eu prin zona, astept sa se trezeasca bebe sa ii dau sa pape..
Noi am fost ieri la pediatru si ne-a recomadat sa ii dam formula supliment pentru ca e prematur si inca nu a luat in greutate cat ar fi trebuit intr-o saptamana...
Dara, am citit povestea nasterii bebelinei.
 Inca o data felicitari!!!
Vazut poze noi cu pepenasi...frumosi toti..
am fugit plange bebe
Cristina
  de Mihai Daniel (30.07.2008) 

Caprioara spune:
 Marimar, vazut pozici cu copchii tai si cu tine. Ai o familie minunata 
. Si sunt convinsa ca te vei descurca de minune, desi stiu ca nu-ti va fi usor 
.
Dia, multumesc 
.
Ruxandra, bine zice Sun, fugi de te culca, ca apoi...
Noi acum papam pe partea stanga 
, de aceea am avut cum sa intru, ca daca e pe dreapta nu poci scrie; asa scriu cu o mana si cu una o tin. Azi am avut zi de spalat. Tati nu-i acasa ca trebe sa-i puna calorifere bunicii lui, asa ca ne descurcam singurei.
pup you all,
Caprioara, mami de   
Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Povestea nasterii Ilincutzei si poze Ilinca
poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

danangie spune:
 Buna ziua si de la mine 
, 
Raportam 4 seri fara criza de plans. Marait da, dar nu plans tare.

In schimb, adoarme foarte greu de 4 seri.....
 Daca pana mai adineaori adormea in jur de ora 20,00 primul somn.....ca oricum se mai trezea ptr programul de plans.....acu' nu mai inchide un ochi pana pe la 23,00...
. hmm ce-i de facut?
VICKY bine te-ai intors si sa-ti fie de bine vacanta. Chiar eram curioasa unde ati fost si cum s-a comportat Maya. Ca si noi plecam marti acasa si ma cam sperie astia 2000 km.....
 Sper sa fie bine.....ca mergem cu masina.....Fain ca i-ai facut pasaport deja. Eu acu' cand ma duc acasa i-l fac. Certificatul e gata. Si la fel si actele mele , ale sotului si ale lui Alessio de sedere permanenta in Italia!! Gata cu questura, cu primaria!! Ce ma bucur!! Iti trimit prin sms nr meu. Te 
 si o imbratisare calda printesei!
ALESSIO, comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

diarux spune:
 CAPRI 
Ruxandra 
37+ in asteptarea lui  
bebe Andrei Tudor
AMR 3 SAPTAMANI 

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Caprioara spune:
 Ruxandra, treci la culcareee! Ce mai cauti pe aici 
?
Caprioara, mami de   
Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

dia_filipas spune:
 Salut fetele!!

Raportez si eu prima zi ca OM nu ca "vaca de muls"!! Azi am fost la biserica, ne-a dat dezlegare, asa ca dupa ce am ajuns acasa si am hranit matza, am mers la cumparaturi de alimente prin cartier...pfuuiii ce bine a fost!! Am luat si o gramada de prostii de fericire, da' nu mai conteaza. Doar o mica umbra pe cerul meu senin: am cautat bluze cu nasturi si nici una nu-mi era buna...m-am intristat putin, da' nu tare. 
Aaaa, si cireasa de pe tort...matza mea mi-a acordat 2 ore in care ea a dormit frumos iar eu m-am dushulit si m-am depilat...acu ma simt dar si arat a om normal!! A fost o zi buna pana acuma, Doamne ajuta tot asa!
 Ruxi  ce face Andrei, iti da alarme false sa te puna in garda, sau chiar e cazul de 
?
Dana  felicitari ca ati scapat de plans! Sa stii ca si Miruna tot pe la ora aia adoarme, si se mai trezeste abia pe la 4-5. Tu crezi ca e tarziu sa adoarma la 11? ca eu nu mi-am pus problema asta...hmmm...
 Ale felicitari pentru nepotica!
 Sun  super tare melodia...tre sa-i caut si eu pe DC++, va sa zica ai facut noapte alba...stii, tu esti nascuta in aceeasi zi cu prietana mea cea mai buna, si taaare mai semanati...si ea face nopti de-astea albe si ii cad asa de bine!
Vicky  welcome back! 
Capri  cu placere...daca vrei sa-ti iei si nu gasesti la voi, eu ma pot interesa sa vad de unde le aduc, ca precis is de pe undeva din Bucuresti... 
Hmmm, matza mea inca doarme, asa ca ma duc si eu sa ma intind putin. 
 Weekend placut!! Poate mai reusesc sa intru...
Dia mami de   
 Miruna 15.07.2008
 poze
poze burtika

narcisa.s spune:
 Am pus pe mailul de yahoo o carticica ce contine retzete de diversificare...nu ma pricep daca e buna sau nu, dar pentru cine e interesat e acolo.e cam devreme, stiu, dar ma gandeam sa fie...
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais Iman

M&M spune:
 Deci, dupa 2 ore de papat de la san , schimbat scutecel, curatat bebe, iar dat laptic la bibe ( ce am scos cu pompa), iar schimbat, bebe a adormit...
Sa vedem unde ramasesem...
Da, vazut poze noi cu pepenasi Anais ( hehe, Narci ai o mandrete de fata
; poza cu voi 3 m-a impresionat tare mult
0, Ralucuta de Tecky ( hihihi ce palarioara super are), Mircea Victor de Marimar ( Adina superb baietelul si ce atenti si curiosi sunt fratiorii!! Esti o mamica fericita!!!),Julia Sara de Adriabnabr pur si simplu o scumpete de fetita) si Bogdan Victor de Struluta ( mai !!! ce haios e el asa cum sta in  prima poza, asa bosumflici) 
Iris, felicitari!!! Sa va traiasca puiutul, sa fie sanatos, cuminte si  ascultator!!!
Mada, super ideea cu link-urile pe prima pagina!!!
 Mai, eu chiar nu imi dau seama cum ai tu timp de toate...eu abia reusesc sa ma organizez cat de cat!!!
Roxana( Baby_r7), felicitari!! Recuperare usoara tie , iar printesei ii doresc sa fie sanatoasa, cuminte si sa va aduca numai bucurii!!!
Bujo, Filip  seamana cu tati...iar tati uneori il intrece pe FIlip la strambaturi...![]()
Trimit mesajul ca daca iar imi da eroare innebunesc...NU stiu de ce merge  forumul asta in continuare, tare prost!!!!!
Cristina

M&M spune:
 Ruxi, alti piticuti???? 
Lasa-l pe bebe Anrei sa mai stea o saptamana in burtica...
Cristina