Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Gini, da, cu aia dam si noi. Avem pe obrajorul drept, pe manute, pe coate si pe genunchi. In afara de manute, crema vad ca isi face treaba, pt ca s-au diminuat. Acum, cu toata ura mea pt manushele, ii dau cu crema pe manute si-i pun manusile, pt ca altfel sta numai cu ele in gura. Doamna doctor ne spunea ca s-ar putea sa fie o dermatita de contact, din ce-i povesteam eu la tel.

Ale felicitari! Sa va traiasca Maria Sofia si sa fie sanatoasa tun! Te superi daca o trecem in listuta? Ma gandesc ca e si ea o pepenasa de-a noastra, chiar daca n-o cunoastem pe mami.

Rux eu nu ma pricep pt ca n-am avut nici un fel de dureri fizice (am compensat cu alea sufletesti la final). DAR TE ROG sa mai stai potolita! Macar sa faceti 38, da? Si turma de pitici las-o aici si tu vezi-ti de treburile tale!

La multe lunite MATEI! Sa te faci mare, sanatos si frumos! Abia astept sa va cunoastem! Nati, sa va traiasca!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

SUN , pai si eu zic sa mai stea golanu' ca e prea devreme totusi, numai ca se face de 5 kile!!!la ritmul pe care il are in crestere....si lichidul e cam putintel, dupa cum se vazuse la ultima eco. acuma...sa vedem ce o fi luni.
am luat o pauza la pitici. azi i-am reprogramat, ca e week end si poate ma lasa oleak!

Ruxandra 37+ in asteptarea lui bebe Andrei Tudor

AMR 3 SAPTAMANI

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Mie mi s-a recomandat:Ciclafate de la AVENE pt bubitele lui bebe de pe fata si sunt f multumita.deja regreseaza.E pe baza de apa termala de la Avene si e "Creme reparatrice antibacteriene-peux sensibles,irites et lesees".

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN

Mergi la inceput

Mie nu mi-s toti boii acasa, clar. Da' se pare ca ma sclerozez pe zi ce trece. Deja prietenii imi spun Roza.

Azi-noapte pe la 3.30 nu mai puteam sa dorm. Asa ca m-am ridicat si am venit in bucatarie la laptop, mi-am pus castile pe urechi, mi-am luat o bere rece (fara alcool, daaa?) si m-am asezat la film. Am vazut "The Mist". Dur nene, da' nu ma asteptam la altceva, ca doar ii iubesc cu un scop si pe Frank Darabont si pe Stephen King. Si apoi am ascultat muzica, on &on. Mai ales ca de cand faceam transee prin fata usii de la reanimare, la spital, am ramas cu o obsesie pt melodia www.youtube.com/watch?v=S38-mjy5NtA" target="_blank">Asta. Cam asta face o dezmatzata in miezul noptii, in loc sa doarma. Dar sunt foarte ok, probabil imi ajunsesera cele 2 ore jumate de somn.

Ce bine e cand stai si altu face curat:)) si tu dai indicatii:))

Mergi la inceput

vad ca e slaba miscarea pe aici. mergem si noi la o plimbare si prin piata sa vedem ce facem azi de papa.
pupici

AMR 3 SAPTAMANI

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Buna fetele!
Mey , da unde-s pepenasii de 8.08.08 ca toata lumea se ingramadea sa nasca ?
Am intrat sa vad daca s-a doborat recordul la nasteri si cand colo...Ma duc sa pap ceva apoi sa citesc putin din urma, ca daca vine soata de la servici plecam si noi la haladuit prin supermarketuri

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita37+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

RUXI eu zic sa stai linistita si eu am aceleasi stari ca si tine(diaree,greata,dureri de cap,dureri de spate,usturimi chiar)si am intrebat dr despre toate aceste si mi-a zis ca sunt stari foarte normale,adica organismul se pregateste incet pt nastere si mi-a mai zis ca de acum o sa fie din ce in ce mai dese si poate chiar si mai intense,doar atunci cand apar contractii regulate sau se rup membranele,sau apar sangerari abia atunci sa-mi fac griji,pana atunci totul e normal.Acum tu faci cum crezi ca e mai bine.
MADA ms.
ALE felicitari pt nepotica.

Ioana36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Multumesc pentru urari si din partea mea, puteti s-o treceti pe listuta de pepenase si poate o sa scrie si mamica ei cind o da de greu...

Diarux, multumesc pt poezioara, bag seama ca imortalizezi toate nasterile cu versuri. Foarte dragut din partea ta.

Cit despre proaspata mamica, i-a dat sa pape azi dimineata la pitica... M-am bucurat foarte tare ca a reusit si ca nu s-a stresat cu cantitatea. I-am aratat taticului ca in prima zi stomacelul ei este cit o biluta de sticla si ca oricum nu incape prea mult.

Maine sau luni o sa-i dea drumul acasa. De abia astept! Daca nu va suparati, o sa va tin la curent.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | www.flickr.com/photos/9380750@N02" target="_blank">Alé |

Mergi la inceput

am revenit. au inceput sa fie grele deplasarile prin targ...

VIO exact asta spuneam si io, ca la cati pepenasi se anuntau pe 08.08.08, am zis ca nu am timp sa creez. da crek mai sunt ascunsi pe undeva. aflam mai tarziu de ei. e si week end si deobicei e cam lipsa de comunicare aici in ultima vreme la sf de sapt.

ANDREY ms mult, esti odragutza. Stiam si eu ca sunt normale si ca se pregateste corpul, de aia eram si asa euforica. da nu strica niciodata sa mai afli cate ceva,poate imi mai scapa vreo info. de aia am intrebat. Sa nu cumva sa va plictisiti fara mine pe aici.

ALE pai de aia e cea mai tare odisee asta de iulie-august!Te mai asteptam.

cred ca trag un pui de somn acum.ca la noapte iar am program prelungit cu durerile de burtik.

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Adina acum am vazut pozele. Ai 3 comori tu acolo! Cat de tare e Romana cum il verifica pe bebe. Super familie ai! Bravo, sa fiti sanatosi si fericiti!

Rux dormi acum cand ai vreme, ca dupa...o sa ai sef (incep si io ca babele...)

Mergi la inceput