Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (121)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

AM pus cateva poze cu Tudor.pupici

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

multzumesc sursula

SUN e bine!!!o sa intre ea!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Sunt bine, fetele! Multumesc de grija! (Ana multu' de telefon..o scumpa, ca intotdeauna. Ma binedispui mereu)
Am asa o stare mai razboinica in ceea ce ma priveste...mi-e ciuda pe mine ca nu am lapte suficient si trebuie sa-i dau si formula. Si trag de timp cat pot si ignor operatia pe care ar trebui s-o fac...pt ca stiu ca l-as pierde de tot. (ca la mine mulsul e vax albina). Ma rog, in rest sunt bine, sanatosi! Dar n-am vrut sa va stresez cu ale mele si d'aia am lipsit...am sperat sa nu observati asa repede:))

Marina felicitari mamico! Sa-ti fie Ana Sofia sanatoasa si papacioasa si necolicioasa.

Cris este o minunatie Mihaitza. Asa dulcel si expresiv.

Ruxi fii barbata Zoe. Eu cred ca dr ta vrea sa te induca si d'aia controlul "hard". Daca simti tu ca-ti curge ceva, pune vata. Daca trece prin ea, e lichid. Fruntea sus, va fi bine!

Ana am pupat ecranul laptopului. Cat de dulce poate sa fie Maria!!!

Monica te asteptam cu vesti super bune! Si asa vor fi! Si da, sigur ca iesim in parc...eu si acum vreau sa ma intalnesc cu oricine, da' se pare ca mai am de asteptat nitel:)

Capri mie molifta de 8 zile mi-a citit-o cand eram inca la Polizu. Am fost si am stat in genunchi la intrarea in biserica, cu o lumanare aprinsa si tzaca paca. Acum la 40 (mi-a zis sa nu vin inainte) am stat si eu si Dragos in genunchi, Dragos o tinea pe fata in brate, ne-a citit. Apoi parintele a luat papusa si a plimbat-o pe la icoane si la moaste si noi mergeam in spatele lui si ne inchinam la icoane. Mi-a asezat-o in fata altarului, am facut 3 plecaciuni si am luat-o eu de acolo. Si apoi a impartasit-o. Dar s-ar putea ca la noi sa fie asa din cauza ca ea are prima parte a botezului facuta...habar n-am. Si bani, ca intrebai, eu i-am dat doamnei de la lumanari, pt biserica. Parintele nu primeste.

Pup, ma duc la maimutza flamanda! Daca mai dispar, sa stiti ca e din cauza de nebunie temporara:)), nu va ingrijorati!

p.s. Vic cred ca a facut botezul de a disparut asa?!?

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Caprioara, Ana, multumesc...Mai eu nu am stat sa examinez pana acum asa profund bebeii...pt mine toti sunt frumosi, nu conteaza ca sunt fetite sau baietei.

Ana, mie imi incarca asa greu pozele Mariei pe care le-ai pus pe invitatia de botez...Cand v-a avea loc botezul?

Sursula, daaaa...ai dreptate!!!!Chiar ma gandeam la un moment dat la fetele de pe forum care trebuie sa nasca la Medlife..oricum eu mai mult eram la delfinarium..bebe al meu a stat la incubator primele 2 zile L-am recunoscut pe bebe Tudor din poze. E simpatic foc !!! Si ce zambeste in ultima poza...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Sursula, eu am prins la neonato o tanti draguta, tunsa scurt si vopsita roscat care m-a invatat si cum sa il pun la san, si cum sa il spal, cum sa nu imi apara furia laptelui caci am fost pe punctul de a avea asa ceva..., cum sa il tin...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Vazut pozici cu Tudor al Sursulei si cu Sara a Ancai (dr_anca). Superbi!

Acum fug!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Despre alaptat, eu ce sa mai zic... , pentru ca Aida a fost initial tinuta la prematuri in spital, nu m-au lasat sa o pun la san in primele zile; cand am putut sa o pun la san, a incercat sa traga cat a incercat, eu nu aveam inca lapte, cand in sfarsit a inceput sa-mi curga si mie, incepuse ea sa nu mai vrea. Cu pompa scoteam in jur de 30ml initial, amajuns la max 80 o singura data cand eram extaziata. Dar nu a mai vrut ea sub nici o forma la san. Asa ca acum primeste max 40 ml pe zi mulsi si mancati din biberon ; restul formula. Acum daca o pun la san se enerveaza cumplit.

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

A, si ma si mir cum poate sa creasca asa de bine, avand in vedere ca mananca max 100ml la o masa (in cazuri de exceptie mai mananca si 130, dar foarte rar), ceva de genul 70-100 ml.

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

am revenit si io...am calcat hainutele de bb cred ca never-ever n-am calcat cu atata drag (drept e ca nu cred ca am sa repet figura prea des..decat daca e musai)
ruxule na...hai te rog io nu cauta bubile cu lumanarea! Andrei sunt sigura ca e bine..nu misca el cand ai tu chef...dar bine ca-l urmaresti..si io fac de astea!
vio ce-i mah cu voi!? hai nu va depresati toate in cor!!! fata sa treaca!
crisule ce bine ca e laptic! si cam la cate zile dupa ceza ti-a venit?
special pe mina :

dma bafta la eco azi! asteptam vesti!
mada mey da' cate mai robotiti voi acolo!!! ba parchet..ba baia...ba mobila...sunteti doua furnicute (tu si Flo )
ana faina Marie ai! sa-ti traiasca!
ok..mai revin io..

Oana
36+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Vazut pozici cu Maria de Anaxena si Tudor de Sursula .

Sun, .

Noi acum papam.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Povestea nasterii Ilincutzei
poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput